Pa ja, a nek' oni u Vitezu crkaju.Hafis wrote:Nije fer. Vama mobilizacija a mi opet prebiranje konvoja
Boli te qrac.
Sto ti je Hrvatina, hercegovacka kockoglava.
Pa ja, a nek' oni u Vitezu crkaju.Hafis wrote:Nije fer. Vama mobilizacija a mi opet prebiranje konvoja
to je najmanji problem, ako zatrebaHafis wrote:Nije mi samo jasno koji će organ dijeliti pozive za mobilizaciju?
Onda vam propade blickrig.Da mobilišeš,opremiš i obučiš marvu treba ti dva mjeseca.Za to vrijeme bi i zadnji "vlah" podmazao tandžaru i maljutku...Hemel wrote:Opet kolega PM ohrabruje kukavice.PM72 wrote: Tako bi ti bilo i sa mobilizacijom.Ko bi bagru mobilisao?
Nece vas niko pitati zelite li biti mobilisani nego ce vas po potrebi kupiti svuda od ulice do kuca i stanova. Ne vjerujte mitraljescu i ne pokusavajte pruzati otpor.![]()
...pa se sjetim tamo neke '93.godine. Dobrovoljci se zasitili rata, redovna mobilizacija ide sporo pa se krenulo u racije. Mog komsiju uVatilo na pijaci(posao po duhan) i dosao kuci nakon 21 dan. 'apsenje i privodjenje radi evidencije, odmah obuka 7 dana, uniforma(iz Varesa neka istocnonjemacka),raspored u jedinicu i Majevica jednu turu...prema tome, nedo Bog da dodje do toga.
Dragi Hafise sad si me razočarao, pa oni koji su i prošli put bili pioniri otpora, Hrvatska Zajednica itd.Hafis wrote:Nije mi samo jasno koji će organ dijeliti pozive za mobilizaciju?
Popravi mi ovo danPM72 wrote:Ja hoću kraj sebe da imam dobrovoljce, ofanzivce, ljude mog kova.![]()
![]()
Joj. One zelene sa smedjim crticama po sebi? [emoji1] [emoji1] [emoji1]Hemel wrote:Opet kolega PM ohrabruje kukavice.PM72 wrote: Tako bi ti bilo i sa mobilizacijom.Ko bi bagru mobilisao?
Nece vas niko pitati zelite li biti mobilisani nego ce vas po potrebi kupiti svuda od ulice do kuca i stanova. Ne vjerujte mitraljescu i ne pokusavajte pruzati otpor.![]()
...pa se sjetim tamo neke '93.godine. Dobrovoljci se zasitili rata, redovna mobilizacija ide sporo pa se krenulo u racije. Mog komsiju uVatilo na pijaci(posao po duhan) i dosao kuci nakon 21 dan. 'apsenje i privodjenje radi evidencije, odmah obuka 7 dana, uniforma(iz Varesa neka istocnonjemacka [emoji38] ),raspored u jedinicu i Majevica jednu turu...prema tome, nedo Bog da dodje do toga.
e jebiga Fudo bio sam uz tebe do ovog podebljanog, tu si pretjeroFudo387 wrote:Halo, pirocanac,Putnik ali stvarno wrote:Fuki ce trkom u ambasadu i Air Serbia om je od Big Apple a u Dar el Dzihad u za 8 cuki, hvata prvi za Tuzlu i realno u fight mode u je 16 sati od kada je
O cemu ti drobis?
Pokenjam ti se na air srbiju, ja u to cudo ne bih sjeo da mi djaba kartu daju i jos pride suzana mancic iz najboljih dana cese jaja za vrijeme leta.
Ako bi bas bila nuzda i izbor, onda bih ti u goste najradije u onom B-2.
Nek si malo zivnuo, brate pokenjao si se upravo na Khalifa city, Abu Dhabi, to ti je Air Serbia, a ti si slep, i od drveta ne vidis sumuFudo387 wrote:Halo, pirocanac,Putnik ali stvarno wrote:Fuki ce trkom u ambasadu i Air Serbia om je od Big Apple a u Dar el Dzihad u za 8 cuki, hvata prvi za Tuzlu i realno u fight mode u je 16 sati od kada je
O cemu ti drobis?
Pokenjam ti se na air srbiju, ja u to cudo ne bih sjeo da mi djaba kartu daju i jos pride suzana mancic iz najboljih dana cese jaja za vrijeme leta.
Ako bi bas bila nuzda i izbor, onda bih ti u goste najradije u onom B-2.
Ja sam bio dragovoljac - nije me trebalo mobilizirati.SkyLimit wrote:Dragi Hafise sad si me razočarao, pa oni koji su i prošli put bili pioniri otpora, Hrvatska Zajednica itd.Hafis wrote:Nije mi samo jasno koji će organ dijeliti pozive za mobilizaciju?
Uvijek ima budala koji nece cekati poziv za mobilizaciju. Kao i prosli put, zar ne.PM72 wrote:
Onda vam propade blickrig.Da mobilišeš,opremiš i obučiš marvu treba ti dva mjeseca.Za to vrijeme bi i zadnji "vlah" podmazao tandžaru i maljutku...
Haj' razligu, naprdjivaj s nekim drugim.Putnik ali stvarno wrote:Nek si malo zivnuo, brate pokenjao si se upravo na Khalifa city, Abu Dhabi, to ti je Air Serbia, a ti si slep, i od drveta ne vidis sumuFudo387 wrote:Halo, pirocanac,Putnik ali stvarno wrote:Fuki ce trkom u ambasadu i Air Serbia om je od Big Apple a u Dar el Dzihad u za 8 cuki, hvata prvi za Tuzlu i realno u fight mode u je 16 sati od kada je
O cemu ti drobis?
Ako bi bas bila nuzda i izbor, onda bih ti u goste najradije u onom B-2.![]()
Kada si nervozan, ne mozes ni da kenjas ko covek...
Ajde dobro dosao i u B2 ako si se bas tolko usro![]()
i slusaj malo taj tekst dok letis sa B2 i ne boj se vise - kriza je samo u tvojoj glavi i stampi / medijima
Ruzne bile kao da su ih htjeli time obiljeziti.insomnia78 wrote: Joj. One zelene sa smedjim crticama po sebi? [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Oni su meni bili super raja.Hemel wrote:Ruzne bile kao da su ih htjeli time obiljeziti.insomnia78 wrote: Joj. One zelene sa smedjim crticama po sebi? [emoji1] [emoji1] [emoji1]![]()
Uvijek sam se okretao oko sebe kada se pojave da nisu nadajboze anamoni.
A sto ne bi bio?Hafis wrote: Ja sam bio dragovoljac - nije me trebalo mobilizirati.
Doduše bili smo malo uranili, tako da mio je staž priznat u 1991., mnogo prije onih koncerta i konvoja mira.
A tebe ionako boli kurko. Dijasporić s napumpanim virtualnim jajima, jel' tako?
Iz moje stanice policije su ljudi išli za Bihać i Krajinu ...nekoliko ih je poginulo.Ja ne znam da je iko iz Bihaća stradao u Sarajevu.Zato jezik za zube...eee kad bi spali na to da sarajevo brani Bosnu, gdje bi nas bilo..
Vec ce nam se neki ukazati, makar ga i ne bilo.Hafis wrote:Nije mi samo jasno koji će organ dijeliti pozive za mobilizaciju?
Ne truni. Krajisnici su svijetli primjer bosnjaskog otpora.PM72 wrote:Iz moje stanice policije su ljudi išli za Bihać i Krajinu ...nekoliko ih je poginulo.Ja ne znam da je iko iz Bihaća stradao u Sarajevu.Zato jezik za zube...eee kad bi spali na to da sarajevo brani Bosnu, gdje bi nas bilo..
Connaisseur Karlin wrote:ovo_malo_duse wrote:
Ko kaze da veterani nece u rat. To sto si ti sebi umislo da si veteran i sto si na sisi pa neces, nek pukne pa cemo da vidimo. Rekoh ti ja da ti je najbolja opcija da se ispalis dok je ovog sivila. Kad ozeleni bit ce ti kasno, negine ti opet zemunica....
A ova troll Karlin odradzuje dnevnicu samo tako, nema teme na kojoj ne trola, od cune preko politike do religije...
Haj mi se javi na PP dat cu ti 5 KM vecu dnevnicu od trenutne al da budes ovako efektivna...
prestar si za menene znam kako ces izdrati u NVZ ,a kamoli u krevecu
sa muzejskm primjericma ni ne flertujem,a kamoli nesto vise
Pretjerano hvaljenje pokvari čovjeka. Od isticanja hrabrosti 5. Korpusa od strane patriota iz ostatka BiH ispada da još malo pa će Krajišnici pričati kako su oni sami branili Bosnu.512MB wrote:Dok se krajisnici dobrovoljno javljaju na obuku u Zagreb, sami kupuju opremu+kalashe i kasnije probijaju kroz neprijateljski obruc da bi dosli u BiH i prikljucili se 5. Korpusu da bi se svakodnevno jebavali sa autonomasima i svakolikim srpskim vojskama, sarajlije se prepiru ko ce u padrum a ko kako ispalit vanieee kad bi spali na to da sarajevo brani Bosnu, gdje bi nas bilo...
A osim PMa i Dozera izgleda ovd sve napaljeni dijasporasi mescini
Krajišnici jesu primjer bosanskog otpora ali nedam da pljuju po borcima iz Sarajeva koji su poginuli pri oslobađanju Krajine.Streptokok wrote:Ne truni. Krajisnici su svijetli primjer bosnjaskog otpora.PM72 wrote:Iz moje stanice policije su ljudi išli za Bihać i Krajinu ...nekoliko ih je poginulo.Ja ne znam da je iko iz Bihaća stradao u Sarajevu.Zato jezik za zube...eee kad bi spali na to da sarajevo brani Bosnu, gdje bi nas bilo..
a tebi kao muzejskom primjerku proradili kompleksi obraznogovo_malo_duse wrote:Connaisseur Karlin wrote:
prestar si za menene znam kako ces izdrati u NVZ ,a kamoli u krevecu
sa muzejskm primjericma ni ne flertujem,a kamoli nesto vise
haha da vidis fesic pala bi u nesvjest ne bi ti jufka nikad vise pla na pamet. Ali to za anamo one teme i podforuma...