Nismo ga nabili na kolac na kurac jesmo to je kulturna metoda rjesavanja govana umjesto pustanja kroz analni otvor za sta se kaze na izvornom carsijskom: poseri gaKENJAC wrote:Auuu , nije bilo tako davno kad smo Neleta na kolac nabijali zbog onog " Nije ovo moj rat" ! A sta je ovo mangupi ? Odjednom sad nije niciji rat ! E ne moze tako !
Jebi ga, opet Nele dvajes godina ispred svih !
- NOVA KRIZA U BOSNI!?
- commendatore
#2251 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
-
KENJAC
#2252 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Al ispade on u pravu ! Barem sto se toga tice !commendatore wrote:Nismo ga nabili na kolac na kurac jesmo to je kulturna metoda rjesavanja govana umjesto pustanja kroz analni otvor za sta se kaze na izvornom carsijskom: poseri gaKENJAC wrote:Auuu , nije bilo tako davno kad smo Neleta na kolac nabijali zbog onog " Nije ovo moj rat" ! A sta je ovo mangupi ? Odjednom sad nije niciji rat ! E ne moze tako !
Jebi ga, opet Nele dvajes godina ispred svih !
-
Boskero
#2253 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
.
Last edited by Boskero on 29/10/2017 02:16, edited 1 time in total.
- SkyLimit
#2254 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Kako preimenovati Beograd nakon oslobođenja? Šta mislite o Novi Vakuf? Divno ime, zaista.
- GeeTnT
#2255 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
..na vodi..SkyLimit wrote:Kako preimenovati Beograd nakon oslobođenja? Šta mislite o Novi Vakuf? Divno ime, zaista.
- Point.
#2256 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Bijeli Vakuf na Vodi.
- Putnik ali stvarno
#2257 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Znaci vi resili bas da naidjete na Burek sa siromGeeTnT wrote:..na vodi..SkyLimit wrote:Kako preimenovati Beograd nakon oslobođenja? Šta mislite o Novi Vakuf? Divno ime, zaista.
Da ja onda i ne idem gajbi, dok vas to ne prodje ...
-
FreakyStyley
#2258 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Nema u tome apsolutno nicega dobroga. To je stavljanje glave na panj.mO k3 wrote:Bošnjačka suzdržanost nikako Ne ide u prilog dodiku i kompaniji ... ima i dobroga u bošnjačkom merhametu
-
emmir1
#2259 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Mile je totalno pogubljen nereagovanjem iz SDA, očekivao je oštru reakciju na osnovu koje bi diktirao svoje dalje poteze.
Sada ne zna šta da radi, a vjerujem da ga malo i plaši šutnja
Sada ne zna šta da radi, a vjerujem da ga malo i plaši šutnja
- GeeTnT
#2260 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ma joook, bolan zar ti mi licimo na brkate djenerale...a burek sa sirom, moze...moze..Putnik ali stvarno wrote:Znaci vi resili bas da naidjete na Burek sa siromGeeTnT wrote:..na vodi..SkyLimit wrote:Kako preimenovati Beograd nakon oslobođenja? Šta mislite o Novi Vakuf? Divno ime, zaista.![]()
- volta dzontra
#2261 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Kakav bola rat! Treba netko poceti rat da bi bio rat! Srbi nisu toliki idioti da idu na samostalnost u situaciji nesigurnog priznanja neovisnosti a ne vidim kako mogu osigurati podrsku za neovisnost! Neovisan RS bez RH priznanja je okruzen s RH osim dijela istocnog RS koji nema ni demografski ni ekonomski potencijal. Zapadni RS je okruzen s RH ko otok na Tihom oceanu.
Druga opcija je da Bosnjaci zbog nezadovoljstva napadnu vojno RS sto je jos veca budalastina. Kako pomjeriti milijun ljudi iz njihovih kuca!!!
BH Hrvati nit ce davati podrsku otcjepljenju nit ce napadati RS za bosnjacki racun!!!
Neki neredi tipa "bosnjacko proljece 2" opet nisu rat..
Mozu izbiti neredi i produzeno "failed state" stanje ali pravi rat nikako.
Druga opcija je da Bosnjaci zbog nezadovoljstva napadnu vojno RS sto je jos veca budalastina. Kako pomjeriti milijun ljudi iz njihovih kuca!!!
BH Hrvati nit ce davati podrsku otcjepljenju nit ce napadati RS za bosnjacki racun!!!
- Alfons Kauders
#2262 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Meni se cini da trenutno, i proteklih godina, rade upravo ovo prvo.volta dzontra wrote:Kakav bola rat! Treba netko poceti rat da bi bio rat! Srbi nisu toliki idioti da idu na samostalnost u situaciji nesigurnog priznanja neovisnosti a ne vidim kako mogu osigurati podrsku za neovisnost! Neovisan RS bez RH priznanja je okruzen s RH osim dijela istocnog RS koji nema ni demografski ni ekonomski potencijal. Zapadni RS je okruzen s RH ko otok na Tihom oceanu.
Kao sto sam vec rekao, Hrvati u BiH su davno odabrali svoju stranu - a u proteklih nekoliko mjeseci su odabrali otvorenu konfrontaciju sa Bosnjacima.
Drugim rijecima, ta prica "nismo mi" i "necemo mi" jednostavno ne stoji, jer Hrvati vec "jesu" i "hoce"...
To se vidi iz njihovog djelovanja i odustva osude poteza Covica i Dodika od bilo koje relevantne hrvatske stranke, medija ili organizacije u BiH. Ne moze se sad tvrditi suprotno, sad kada postane ocito kamo ta politika vodi.
O tome ste trebali razmisljati prije deset godina. Sad je kasno. Sad ste u mojim ocima u istom brodu sa Srbima.
- volta dzontra
#2263 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Strasno. Znaci da se sad djuture ukljucimo u DF i Krug 99i polaganje vijenaca na Kovacima nema nam pomoci..Alfons Kauders wrote:Meni se cini da trenutno, i proteklih godina, rade upravo ovo prvo.volta dzontra wrote:Kakav bola rat! Treba netko poceti rat da bi bio rat! Srbi nisu toliki idioti da idu na samostalnost u situaciji nesigurnog priznanja neovisnosti a ne vidim kako mogu osigurati podrsku za neovisnost! Neovisan RS bez RH priznanja je okruzen s RH osim dijela istocnog RS koji nema ni demografski ni ekonomski potencijal. Zapadni RS je okruzen s RH ko otok na Tihom oceanu.
Mozu izbiti neredi i produzeno "failed state" stanje ali pravi rat nikako.![]()
Kao sto sam vec rekao, Hrvati u BiH su davno odabrali svoju stranu - a u proteklih nekoliko mjeseci su odabrali otvorenu konfrontaciju sa Bosnjacima.
Drugim rijecima, ta prica "nismo mi" i "necemo mi" jednostavno ne stoji, jer Hrvati vec "jesu" i "hoce"...![]()
To se vidi iz njihovog djelovanja i odustva osude poteza Covica i Dodika od bilo koje relevantne hrvatske stranke, medija ili organizacije u BiH. Ne moze se sad tvrditi suprotno, sad kada postane ocito kamo ta politika vodi.
O tome ste trebali razmisljati prije deset godina. Sad je kasno. Sad ste u mojim ocima u istom brodu sa Srbima.
- arzuhal
#2264 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
1. osnovati UG "Pokret vehabija" koje neće imati nikakve veze s religijom, ime je bezveze izabrano, a primat će sve (primarno Bošnjake / Bosance / građane / ...): muškarce, žene, djecu i ljude treće dobi, bez obzira na svjetonazor, političko opredjeljenje i sl. ko god hoće;
2. Razglasiti prema EU i Americi da je većina ili ogroman broj građana BiH članovi pokreta vehabija...
3. Sjest i čekat promptno uključivanje USA i EU...
2. Razglasiti prema EU i Americi da je većina ili ogroman broj građana BiH članovi pokreta vehabija...
3. Sjest i čekat promptno uključivanje USA i EU...
- Alfons Kauders
#2265 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ne bas. Deklarativne pizdarije me ne zanimaju, vec konkretna djela - a tu ste vec polozili.volta dzontra wrote:Strasno. Znaci da se sad djuture ukljucimo u DF i Krug 99i polaganje vijenaca na Kovacima nema nam pomoci..Alfons Kauders wrote:
Meni se cini da trenutno, i proteklih godina, rade upravo ovo prvo.![]()
Drugim rijecima, ta prica "nismo mi" i "necemo mi" jednostavno ne stoji, jer Hrvati vec "jesu" i "hoce"...![]()
- seln
#2266 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ma nisu oni... ma gdje bi oni... ni rastiku jeli ni mirisaliAlfons Kauders wrote:Ne bas. Deklarativne pizdarije me ne zanimaju, vec konkretna djela - a tu ste vec polozili.volta dzontra wrote:Strasno. Znaci da se sad djuture ukljucimo u DF i Krug 99i polaganje vijenaca na Kovacima nema nam pomoci..Alfons Kauders wrote:
Meni se cini da trenutno, i proteklih godina, rade upravo ovo prvo.![]()
Zapravo, ova "uzdrzanost je samo polaganje racuna cinjenici da vise nisu nikakv vojni faktor, pa cekaju da to neko drugi odradi za njih."Eventualnim formiranjem trećeg entiteta neće doći do podjele unutar bh. Hrvata, a entitetu bi bili i Hercegovina i Posavina i dijelovi središnje Bosne i Žepče", rekao je gostovanju na Našoj TV član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović. Dodao je da, kakva god bude organizacija prostora, netko će uvijek ostati izvan tog kruga.
- volta dzontra
#2267 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Dobro. Bez naciromatike i kuknjave bla bla... gdje su to Hrvati u zadnje dvije godine nesto kao potkopavali BIH
- video
#2268 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Tacnije receno-a gdje nisu.volta dzontra wrote:Dobro. Bez naciromatike i kuknjave bla bla... gdje su to Hrvati u zadnje dvije godine nesto kao potkopavali BIH
Trazili ste, eto Vam ga sad.
- volta dzontra
#2269 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
video wrote:Tacnije receno-a gdje nisu.volta dzontra wrote:Dobro. Bez naciromatike i kuknjave bla bla... gdje su to Hrvati u zadnje dvije godine nesto kao potkopavali BIH
Trazili ste, eto Vam ga sad.
jah. nek si mu reko
- arzuhal
#2270 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Čak naprotiv: politika HDZ-a UZP-a i Karamatića je bila da se jača Republika Srpska. A znamo, što rek'o Rajko VaSSić: što jača Srpska to jača i BiH. A Govedarica misli obrnuto: što jača BiH time i jača RS. Cvrc, bato, nije tako, STJ.volta dzontra wrote:Dobro. Bez naciromatike i kuknjave bla bla... gdje su to Hrvati u zadnje dvije godine nesto kao potkopavali BIH
Tako da je stvarno pitanje zašto se ublehaški napada politika HNS-a
- Šunj
#2271 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Ostale mafie ovoj nisu ni do koljena? Jedino nasa mafija predstavlja drzavu.
Vidi se na slici ko se želi odvojiti.
- seln
#2272 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Zavisi sta smatras potkopavanjem. Ako mislis na fizicko potkopavanje, sa lopatom jal rovokopacem, onda nisu.volta dzontra wrote:Dobro. Bez naciromatike i kuknjave bla bla... gdje su to Hrvati u zadnje dvije godine nesto kao potkopavali BIH
Ako mislis politicko potkopavanje... je l ti pamcenje toliko kratko? Prije dva-tri posta sam ti citirao Draganceta.
- volta dzontra
#2273 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
seln wrote:Zavisi sta smatras potkopavanjem. Ako mislis na fizicko potkopavanje, sa lopatom jal rovokopacem, onda nisu.volta dzontra wrote:Dobro. Bez naciromatike i kuknjave bla bla... gdje su to Hrvati u zadnje dvije godine nesto kao potkopavali BIH
Ako mislis politicko potkopavanje... je l ti pamcenje toliko kratko? Prije dva-tri posta sam ti citirao Draganceta.
rekao sam bez naciromantike. pusti izjave. pola bosnjackih politicara javno negira ustavnu konstitutivnost i predlaze modele "jedan covjek jedan glas" bla bla bla
kad kazem potkopavanje mislim na konkretne politicke aktivnosti
- Putnik ali stvarno
#2274 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
..na vodi..[/quote]GeeTnT wrote:Kako preimenovati Beograd nakon oslobođenja? Šta mislite o Novi Vakuf? Divno ime, zaista.
Znaci vi resili bas da naidjete na Burek sa sirom
Ma joook, bolan zar ti mi licimo na brkate djenerale...a burek sa sirom, moze...moze..[/quote]
Dok me nisi korigovao za Sirnicu, dobro sam prosao,
a kad zarolate o "novoj" krizi zalicite mi vise na zlobincice, nesto kao ovo dole scary movie

koja bre nova kriza - ovamo istocno od raja idu izbori

nova kriza
- Kejn
#2275 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Hoćeš konkretno?volta dzontra wrote:seln wrote:Zavisi sta smatras potkopavanjem. Ako mislis na fizicko potkopavanje, sa lopatom jal rovokopacem, onda nisu.volta dzontra wrote:Dobro. Bez naciromatike i kuknjave bla bla... gdje su to Hrvati u zadnje dvije godine nesto kao potkopavali BIH
rekao sam bez naciromantike. pusti izjave. pola bosnjackih politicara javno negira ustavnu konstitutivnost i predlaze modele "jedan covjek jedan glas" bla bla bla
kad kazem potkopavanje mislim na konkretne politicke aktivnosti
Evo zakon o kladionicama i igrama na sreću kojeg HDZ neustavno blokira prijeteći blokadom rada Zastupničkog doma Federacije.
Blokadom se prijeti ako SDA ne ustkune pred također neustavnim izmjenama izbornog zakona.
Prijetnje blokadom u Čapljini ako se dvije sutkinje Bošnjakinje ne izbace iz spiska sudioca.
Hoćeš dalje?