Niko ne sme da vas bije II

Post Reply
Paramilitar

#1 Niko ne sme da vas bije II

Post by Paramilitar »

Ivica Dačić je na predizbornom skupu udario na suverenitet BiH.
Ivica Dačić prijeti Bosnjacima, Hrvatima, Albancima i cijeloj medunarodnoj zajednici

Pogledati do kraja

Isti prijeteci ton, iste ratne trube kao prije 20-tak godina. Mali Sloba gazi stopama svog mentora. Srpski socijalisti u punom sjaju.

Srbija se opet sprema da krene u nove bitke. Galvanizacija naroda u punom jeku. "Ako ne znamo da radimo, znamo da se bijemo" rece mentalni otac ovog plocnika, ivicnjaka ili kako li vec. Jesu li ovi dogadaji u Ukrajini znak da su dosle neke nove, za njihove bolesne umove povoljne okolnosti.
Havatar

#2 Re: Niko ne sme da vas bije II

Post by Havatar »

Paramilitar wrote:Ivica Dačić je na predizbornom skupu udario na suverenitet BiH.
Ivica Dačić prijeti Bosnjacima, Hrvatima, Albancima i cijeloj medunarodnoj zajednici

Pogledati do kraja

Isti prijeteci ton, iste ratne trube kao prije 20-tak godina. Mali Sloba gazi stopama svog mentora. Srpski socijalisti u punom sjaju.

Srbija se opet sprema da krene u nove bitke. Galvanizacija naroda u punom jeku. "Ako ne znamo da radimo, znamo da se bijemo" rece mentalni otac ovog plocnika, ivicnjaka ili kako li vec. Jesu li ovi dogadaji u Ukrajini znak da su dosle neke nove, za njihove bolesne umove povoljne okolnosti.
Dobro je da se gledaju skupovi SPS da se vide ma istom skupu i petokrake i kokarde i da se vidi da su oni u isto vrijeme drugovi i da pricaju takve price .
Lug

#3 Re: Niko ne sme da vas bije II

Post by Lug »

i kazu bio gradjanski rat, pljuc..
Paramilitar wrote:Jesu li ovi dogadaji u Ukrajini znak da su dosle neke nove, za njihove bolesne umove povoljne okolnosti.
Ocito je da se nesto valja iza brda! Cuvena fraza "mirno spavajte, rata nece biti" ako opet nadje plodno tlo kod naroda i patriota BiH, onda i nismo zasluzili bolje.. ne mislim da ce biti velikog rata, ali ce se sigurno desiti ili prekrajanja ili odvajanja ili..

Mislim da ce se poslije Ukrajine rjesavati pitanje BiH, sve upucuje na to.. da se naslutiti iz dacicevog govora. vrijeme je za akciju..
Egipat, Libija, Sirija, Ukrajina.. imaju nesto zajednicko, a to je da su svugdje prvo poceli protesti.
stari grad Visegrad

#4 Re: Niko ne sme da vas bije II

Post by stari grad Visegrad »

Cuuuj govornika, kao da je u 90-tim i poziva na rat. Ciiij upozorzava medjunarodnu zajednicu i mulimane i Hrvtae (naziva Bosnjake vjerom, jer je neobrazovan i bezobrazan, Dacicu za mene si pravoslavno huskacko govno i nemas pravo da se mjesas u drzavu Bosnu i Hercegovinu. Ako zelis stiti bh srbe posalji im 100 km mjesecno.
O kojem pravu ti to pricas i opravdavas zlocine?

Koja je to ravnopravnost naroda, a na koji se sada pozivas, ubijati civile Bosnjake i tjerati ih sa ognjista u Podrinju i iz ostalih bh gradova, silovati Bosnajkinje, ubijati djecu?
Koja je to ravnopravnost naroda ubijati civile iz snajpera?
Koja je to ravnopravnost naroda ubiti 5000 djece u Sarajevu?
Koja je to ravnopravnost nardoa terorisati gradjane Sarahjva 3,5 godine?
Srbija ne odlucuje o postojanju zlocinackog entiteta republike srpske.
Sta je Srbija i Srbi , narod koji je izazvao sve ratove na Balaknu. Narod koji jedino zna otimati i ubijati civile. Bijednici.

Dacicu sve dok opravdavas zlocine srskih zlocinaca si mali patuljak, nisi evropljanin.
agent_zero

#5 Re: Niko ne sme da vas bije II

Post by agent_zero »

Šta ste drugo očekivali od slobinog učenika?

Znate onu staru kako učenik počesto nadmaši i samog učitelja.

Pa nek' mu pjeva halid i dalje po restoranima :-)
Paramilitar

#6 Re: Niko ne sme da vas bije II

Post by Paramilitar »

Lug wrote:i kazu bio gradjanski rat, pljuc..
Paramilitar wrote:Jesu li ovi dogadaji u Ukrajini znak da su dosle neke nove, za njihove bolesne umove povoljne okolnosti.
Ocito je da se nesto valja iza brda! Cuvena fraza "mirno spavajte, rata nece biti" ako opet nadje plodno tlo kod naroda i patriota BiH, onda i nismo zasluzili bolje.. ne mislim da ce biti velikog rata, ali ce se sigurno desiti ili prekrajanja ili odvajanja ili..

Mislim da ce se poslije Ukrajine rjesavati pitanje BiH, sve upucuje na to.. da se naslutiti iz dacicevog govora. vrijeme je za akciju..
Egipat, Libija, Sirija, Ukrajina.. imaju nesto zajednicko, a to je da su svugdje prvo poceli protesti.

Srbi su uvjek cekali da protivnik ili bolje reci zrtva bude u potpuno podredenom i neodbranjivom polozaju. Oni to zovu "povoljan historijski momenat". Tako je bilo od perioda Osmanlija pa do danas.

Medutim ovo zatezanje oko Ukrajine im nikako ne ide na ruku. Oni su proruski faktor sto automatski znaci da su americi neprijatelj. A neprijatelj SAD je uvjek donji. Plocnjak, ivicnjak ili kako vec to jos nije shvatio. Mislim da se previse okurazio ovim ruskim ispadima.
Aspekt

#7 Re: Niko ne sme da vas bije II

Post by Aspekt »

stari grad Visegrad wrote:Cuuuj govornika, kao da je u 90-tim i poziva na rat. Ciiij upozorzava medjunarodnu zajednicu i mulimane i Hrvtae (naziva Bosnjake vjerom, jer je neobrazovan i bezobrazan, Dacicu za mene si pravoslavno huskacko govno i nemas pravo da se mjesas u drzavu Bosnu i Hercegovinu. Ako zelis stiti bh srbe posalji im 100 km mjesecno.
O kojem pravu ti to pricas i opravdavas zlocine?

Koja je to ravnopravnost naroda, a na koji se sada pozivas, ubijati civile Bosnjake i tjerati ih sa ognjista u Podrinju i iz ostalih bh gradova, silovati Bosnajkinje, ubijati djecu?
Koja je to ravnopravnost naroda ubijati civile iz snajpera?
Koja je to ravnopravnost naroda
ubiti 5000 djece u Sarajevu?
Koja je to ravnopravnost nardoa terorisati gradjane Sarahjva 3,5 godine?
Srbija ne odlucuje o postojanju zlocinackog entiteta republike srpske.
Sta je Srbija i Srbi , narod koji je izazvao sve ratove na Balaknu. Narod koji jedino zna otimati i ubijati civile. Bijednici.

Dacicu sve dok opravdavas zlocine srskih zlocinaca si mali patuljak, nisi evropljanin.
Samnji malo nece ti nista skoditi
Aspekt

#8 Re: Niko ne sme da vas bije II

Post by Aspekt »

:lol: :lol: :lol: Smijesno ! Jako kiselo , bljutavo , ne ubjedljivo . Sam se sebe plasi kada ovo prica . Niti je on Slobo niti ima JNA niti je ovo 1989 niti ima muslimana za klanje .Ljudi u dvorani su prestaravljeni ovim govorom . Umrli su od straha . jedva 10 ljudi da je apaludiralo . boje se , plase se da ovaj govor slusa CIA PIA MIA , Bijela Kuca , vatikan , mungosi talibani ....i plase se da im NATO avioni ne zarolaju ove sekunde iznad glava . Prestravljeni su , gace su im pune . Usrali se cetnici .Plase se vlastitih rijeci . Dacic lupeta gluposti teske .Muca , stuca , guta knedle . Trese se kao prut kao da je Muhamed Ali pred njim . Ovo je kraj svih snova o velikoj Srbiji . Ovo je kraj tzv rs . Ovaj borbeni govor u kojem glas drhti , u kojem se bijednik sam trsi da izgovori ime Srbija Srbi i rs je definitivno kraj najvece grobnice na svijetu .,, Pokoj ti dusi ,, i dabogda ti crna zemlja kosti izbacila genocidna rs , neka te demoni poderu kao sto si ti poderala milion ljudi na tom tlu . Krepaj i crkni skupa sa ovim Dacicem i Vucicem ti mizerna i nistavna i ogavna i genocidna sto se zoves srpska . A cijelom svijetu mrska .
Paramilitar

#9 Re: Niko ne sme da vas bije II

Post by Paramilitar »

Aspekt wrote::lol: :lol: :lol: Smijesno ! Jako kiselo , bljutavo , ne ubjedljivo . Sam se sebe plasi kada ovo prica . Niti je on Slobo niti ima JNA niti je ovo 1989 niti ima muslimana za klanje .Ljudi u dvorani su prestaravljeni ovim govorom . Umrli su od straha . jedva 10 ljudi da je apaludiralo . boje se , plase se da ovaj govor slusa CIA PIA MIA , Bijela Kuca , vatikan , mungosi talibani ....i plase se da im NATO avioni ne zarolaju ove sekunde iznad glava . Prestravljeni su , gace su im pune . Usrali se cetnici .Plase se vlastitih rijeci . Dacic lupeta gluposti teske .Muca , stuca , guta knedle . Trese se kao prut kao da je Muhamed Ali pred njim . Ovo je kraj svih snova o velikoj Srbiji . Ovo je kraj tzv rs . Ovaj borbeni govor u kojem glas drhti , u kojem se bijednik sam trsi da izgovori ime Srbija Srbi i rs je definitivno kraj najvece grobnice na svijetu .,, Pokoj ti dusi ,, i dabogda ti crna zemlja kosti izbacila genocidna rs , neka te demoni poderu kao sto si ti poderala milion ljudi na tom tlu . Krepaj i crkni skupa sa ovim Dacicem i Vucicem ti mizerna i nistavna i ogavna i genocidna sto se zoves srpska . A cijelom svijetu mrska .
To je jedan pogled na ovo dacicevo divljanje.

Svima je jasno da ovaj slobin pobacaj(dacic) nema ni kapacitete ni resurse da udari istom jacinom kao sto je to ucinio i njegov mentalni mentor ali ostaje cinjenica da srpska politika a i narodna masa crvsto gazi istom putanjom kao prije 20 godina. Ovaj govor je puki copy/paste slobinog govora s Kosova prije nekih 20-tak godina. Svima je poznato sta je slijedilo.
escobar__

#10 Re: Niko ne sme da vas bije II

Post by escobar__ »

Aspekt wrote::lol: :lol: :lol: Smijesno ! Jako kiselo , bljutavo , ne ubjedljivo . Sam se sebe plasi kada ovo prica . Niti je on Slobo niti ima JNA niti je ovo 1989 niti ima muslimana za klanje .Ljudi u dvorani su prestaravljeni ovim govorom . Umrli su od straha . jedva 10 ljudi da je apaludiralo . boje se , plase se da ovaj govor slusa CIA PIA MIA , Bijela Kuca , vatikan , mungosi talibani ....i plase se da im NATO avioni ne zarolaju ove sekunde iznad glava . Prestravljeni su , gace su im pune . Usrali se cetnici .Plase se vlastitih rijeci . Dacic lupeta gluposti teske .Muca , stuca , guta knedle . Trese se kao prut kao da je Muhamed Ali pred njim . Ovo je kraj svih snova o velikoj Srbiji . Ovo je kraj tzv rs . Ovaj borbeni govor u kojem glas drhti , u kojem se bijednik sam trsi da izgovori ime Srbija Srbi i rs je definitivno kraj najvece grobnice na svijetu .,, Pokoj ti dusi ,, i dabogda ti crna zemlja kosti izbacila genocidna rs , neka te demoni poderu kao sto si ti poderala milion ljudi na tom tlu . Krepaj i crkni skupa sa ovim Dacicem i Vucicem ti mizerna i nistavna i ogavna i genocidna sto se zoves srpska . A cijelom svijetu mrska .
Tješi se, tješi. Ignorance is bliss. Mirno spavajte, rata neće biti.
SmokingMan

#11 Re: Niko ne sme da vas bije II

Post by SmokingMan »

Gledao sam ovo na TV-u,Dačića je malo ponjela atmosfera,klasično srpski... :D
raskopusa

#12 Re: Niko ne sme da vas bije II

Post by raskopusa »

SmokingMan wrote:Gledao sam ovo na TV-u,Dačića je malo ponjela atmosfera,klasično srpski... :D
predizborna retorika. :-)
zavrzlama

#13 Re: Niko ne sme da vas bije II

Post by zavrzlama »

dacic trazi plan "B",jer sve je izglednije da ce pickousti dobiti preko 50+%,a tad mu ne treba istroseni slobin mali od palube.....
Fantassin

#14 Re: Niko ne sme da vas bije II

Post by Fantassin »

SmokingMan wrote:Gledao sam ovo na TV-u,Dačića je malo ponjela atmosfera,klasično srpski... :D
Vidjo od Dode :mrgreen:
Post Reply