Upravo tako slazem se sa svim...Blueboy- wrote:Sva ova desavanja poslje proglsenja nezavisnog Kosova je izrazaj srpske nemoci i slabosti. Drago mi je vidit da se ne pozivaju na vojsku, policiju i da ne pozivaju na rat. Drago mi je viditi da su tako slabi i nemocni. 1990 je bilo 99 % lakse podjeliti i osvojiti bosnu i hercegovinu, danas je to svedeno na minimum, uzimajuci u obzir slabost srpske politike. Srpska politika je kroz istoriju bila jaka samo kad je imala jaku vojsku iza sebe, taj vakat je proso. RS i milorad je jos jedna bajka u nizu ne ostvareni. Treba se paziti milorada, njegovi politicki poteza, fol totalna demilitarizacija bosne i hercegovine, to nikad netrebe usvojit, bar dok su zemlje u komsiluku naoruzane. Milorad pokusaje nekim takim zakonima da oslabi poziciju bosnjaka, a to bi mu jedino dalo prostora da djeluje separatisticki. Studenti RS su pokazali koliki su mozgovi, inteligencija je na nivou. Pale svoju vlastitu astavu, neznam koga ili koji narod su tjeli uvrjediti? Bolno je nosti licnu u dzepicu od kosulje sa bh-grbom tako blizu srca, a u isto vrjeme paliti zastavu te drzave. Tesko je biti srbin!
Upravo radi te srpske vojne i politicke slabosti Voja(kalas) i Tadic su udarili meksi ton na press konferencijama poslije proglasenja.U portivnom bi se derali i sigurno spomenuli oruzje.A uostalom sve si napisao onako kao sto i ja mislim...
@Šapat Kosovo je postalo autonomna pokrajina 70tih godina na osnovu novo donesenog ustava.A srbi su 94(ratne)godine jednoglasno izmijenili taj ustav.