Nezavisna stranka BIH

karanana

#26 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by karanana »

cogni wrote:
karanana wrote:web stranica?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=50232
link za ovu temu
cogni

#27 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by cogni »

karanana wrote:
cogni wrote:
karanana wrote:web stranica?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=50232
link za ovu temu
Upravo.
:P
nicco

#28 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by nicco »

http://nezavisnastranka.blogger.ba

Na toj adresi možete imati neophodne informacije
cogni

#29 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by cogni »

nicco wrote:http://nezavisnastranka.blogger.ba

Mozemo imati?

Kad bismo zeljeli biti oprezni, postavili bismo pitanje, zasto nekome ko nije u stanju napraviti normalan web sajt treba povjeriti da vodi drzavu?
vox-populi

#30 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by vox-populi »

Evo jos jedne teme na kojoj ce tri i po covjeka da srcano promovisu stranku za cije kandidate na slijedecim izborima nece glasati ni njihova uza familija.

A "web site" je beton, bas sam nasao brdo informacija, trebace mi par dana da sve te silne informacije pregledam.
jedna

#31 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by jedna »

skorpija1S wrote:
cyprus wrote:

Koliko sam sam čuo Mirnesa on više ni pod razno ne bi sa SDU-om :D , a čovjek na ovoj listi inicijala F. A. mi je dovoljan da shvatim svu neozbiljnost ove teme, a u slučaju ozbiljnost dovoljan razlog zašto nikad ne bih pomislio glasat za ovu stranku :D .

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
muahaha :thumbup: :thumbup: :thumbup: F.A. Pa zar njega jos neko shvata (politicki) ozbiljno? A i Mirnes mi nije bas sjajan. Jos im samo Balijagic fare nedostaje. Od svih do sada nabrojanih imena, meni se samo Lamija svidja
nicco

#32 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by nicco »

vox-populi wrote:Evo jos jedne teme na kojoj ce tri i po covjeka da srcano promovisu stranku za cije kandidate na slijedecim izborima nece glasati ni njihova uza familija.

A "web site" je beton, bas sam nasao brdo informacija, trebace mi par dana da sve te silne informacije pregledam.
Možda više voliš gomilu beznačajnih informacija, saopštenja i sl. od kojih nikakve koristi.
Nudi Vam se nešto obično i svima razumljivo, ali uvijek se nađe neko "antiprotivan".
Očito je svima dobro ovdje, očito im "ruže cvatu" na svakom koraku.
Ovu državu su stvorili mali ljudi i izgradili, a ne neka pompezna imena.

No možda je teško to objasniti nekome kome je sve servirano u životu, a "babuka" post'o fora...
nicco

#33 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by nicco »

cogni wrote:
nicco wrote:http://nezavisnastranka.blogger.ba

Mozemo imati?

Kad bismo zeljeli biti oprezni, postavili bismo pitanje, zasto nekome ko nije u stanju napraviti normalan web sajt treba povjeriti da vodi drzavu?
Očito čitaš Jesenjina, Andrića, Lorku, Byrona i sl. on-line i svaki dan sa njima razmjenjuješ mišljenje, a Nobela savjetuješ kako da dobije Nobelovu nagradu.
Za pametne ljude ima dovoljno informacija.

Lijep pozdrav.
vox-populi

#34 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by vox-populi »

nicco,

nemoj se ljutiti. Jednostavno mi nije jasno kako bi iko normalan podrzao stranku koja nije u stanju da napravi jednostavnu web stranicu? Mislim nije to neki trosak, web hosting onaj najosnovniji je cini mi se 5 KM mjesecno, ne mogu da vjerujem da se od "toliko" clanova ne moze prikupiti 60 KM za jednogodisnji hosting. A web site pretpostavljam da bi izradio neki clan ili clanica stranke. Valjda stranka ima obrazovanih kadrova koji mogu sastaviti jednostavnu web stranicu. Ako nema, opet pitanje, zasto bih glasao za tu stranku? Zbog dobrih namjera? Ili zbog rukovodstva koje stranke mijenja redovno, na dvogodisnjoj bazi?
nicco

#35 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by nicco »

Mislim da imamo većih problema nego kreiranje web stranice, sem toga za osnovne potrebe je dovoljan i blog.
Možda zaboravljaš da svega 2% populacije u BiH koristi aktivno internet, od toga 70% koriste za interaktivne igrice.
Nije neki trošak, ali je činjenica da bi tu web stranicu tokom godine pregledalo manje od 1000 osoba.
U svakom slučaju imamo na umu, ali se prvenstveno bavimo organizacijskim pitanjima.
Projekat je jako opsežan i osjetljiv, tako da bi previše reklame ipak škodilo.
Dovoljan je primjer stranke koja se nazvala "NAŠA STRANKA" i kojoj će u konačnici ostati samo medijska pažnja i ništa više,
jer sam mišljenja da dalje od reklame ipak neće doći.
Druga stvar, sad su u pitanju lokalni izbori i svaka lokalna zajednica (mjesna zajednica, općina) imaju svoj specifikum, tako da je puno učinkovitiji rad na terenu i upoznavanje sa problemima na licu mjesta, te u skladu sa tim ljudima u lokalnoj sredini ponuditi konkretna riješenja.

Zaista nije nužno, ne bježimo od toga.
Sem toga jedna napomena, od članova ne uzimamo članarinu, već samo dobrovoljne priloge.
Nastojimo da imamo razumjevanja za finansijske probleme članova.

Srdačan pozdrav.
vee-jay

#36 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by vee-jay »

meni ovaj link ne fercera
CAKAL

#37 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by CAKAL »

Nezavisna stranaka je samo jedna obična politička ubleha iako se se radi o članovima raznoraznih minornih partija.Idemo redom Boss ta partija je pokazala svoje lice u prošlim izborima 2006 godine kada je javno podržala veleizdajnika Harisa Silajđića kada se ponadala da če uhljebiti svoje članove preko Harisa pa ih Hare prevesla žedne preko vode,onda su ušli u koaliciju sa Sejfudinovom SDU i tu su se posvađali oko para i fotelja pa je mlađahni Mirnes popljuvao i Harisa i Silajđića netreba zaboraviti da su Mirnes Ajanović i Sejfudin Tokić miljenici reis ul leme Mustafe Cerića poznatog merhametlije.Isti Mirnes ajanović koji se šatro bori za BiH završava fakultet u Banja Luci a položio je i za pilota u Prijedoru.Pravni fakultet je završio zahvaljujuči svojim suradnicima Selimom Somunom poznatom poslovnom kriminalcu iz Goražda i Asimom Radeljašem koji je optužen za šverc diploma od nepriznatog fakulteta iz Bosanskog novog inače bivšim logističarem prve slavne brigade AR BiH koji je misteriozno pokrao tone hrane u atu od promrzlih boraca sa Žuči u međuvremenu zdravo tkivo Sarajevskog Bossa je prešlo kod Sefera Halilovića u BPS i tamo sada djeluje.Sejfudin Tokić je gubitnik a takođe i novi i stari SDU su čista fula jer su samo za fotelje zagrijani a ne za narod.O ostalim strankama je bezpredmetno raspravljati.Znači ova nova stranka če završiti kao i ona združena zgu**na lista 1996 godine.Treba glasati za SDP,BPS-Sefer Halilović i Našu stranku tu je spas a svi ostali su ogrezli u kriminalu i korupciji.
vee-jay

#38 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by vee-jay »

CAKAL wrote:Nezavisna stranaka je samo jedna obična politička ubleha iako se se radi o članovima raznoraznih minornih partija.Idemo redom Boss ta partija je pokazala svoje lice u prošlim izborima 2006 godine kada je javno podržala veleizdajnika Harisa Silajđića kada se ponadala da če uhljebiti svoje članove preko Harisa pa ih Hare prevesla žedne preko vode,onda su ušli u koaliciju sa Sejfudinovom SDU i tu su se posvađali oko para i fotelja pa je mlađahni Mirnes popljuvao i Harisa i Silajđića netreba zaboraviti da su Mirnes Ajanović i Sejfudin Tokić miljenici reis ul leme Mustafe Cerića poznatog merhametlije.Isti Mirnes ajanović koji se šatro bori za BiH završava fakultet u Banja Luci a položio je i za pilota u Prijedoru.Pravni fakultet je završio zahvaljujuči svojim suradnicima Selimom Somunom poznatom poslovnom kriminalcu iz Goražda i Asimom Radeljašem koji je optužen za šverc diploma od nepriznatog fakulteta iz Bosanskog novog inače bivšim logističarem prve slavne brigade AR BiH koji je misteriozno pokrao tone hrane u atu od promrzlih boraca sa Žuči u međuvremenu zdravo tkivo Sarajevskog Bossa je prešlo kod Sefera Halilovića u BPS i tamo sada djeluje.Sejfudin Tokić je gubitnik a takođe i novi i stari SDU su čista fula jer su samo za fotelje zagrijani a ne za narod.O ostalim strankama je bezpredmetno raspravljati.Znači ova nova stranka če završiti kao i ona združena zgu**na lista 1996 godine.Treba glasati za SDP,BPS-Sefer Halilović i Našu stranku tu je spas a svi ostali su ogrezli u kriminalu i korupciji.
Hmmmmm.. ne kontam, jel Mirnes to izdajica zato sto je fakultet zavrsio u Banja Luci. Izvini, mozes li mi tu tvoju izjavu potvrditi, pa da znam da je nisam pogresno razumio? Pa da pocnemo samaranje...
nicco

#39 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by nicco »

CAKAL wrote:Nezavisna stranaka je samo jedna obična politička ubleha iako se se radi o članovima raznoraznih minornih partija.Idemo redom Boss ta partija je pokazala svoje lice u prošlim izborima 2006 godine kada je javno podržala veleizdajnika Harisa Silajđića kada se ponadala da če uhljebiti svoje članove preko Harisa pa ih Hare prevesla žedne preko vode,onda su ušli u koaliciju sa Sejfudinovom SDU i tu su se posvađali oko para i fotelja pa je mlađahni Mirnes popljuvao i Harisa i Silajđića netreba zaboraviti da su Mirnes Ajanović i Sejfudin Tokić miljenici reis ul leme Mustafe Cerića poznatog merhametlije.Isti Mirnes ajanović koji se šatro bori za BiH završava fakultet u Banja Luci a položio je i za pilota u Prijedoru.Pravni fakultet je završio zahvaljujuči svojim suradnicima Selimom Somunom poznatom poslovnom kriminalcu iz Goražda i Asimom Radeljašem koji je optužen za šverc diploma od nepriznatog fakulteta iz Bosanskog novog inače bivšim logističarem prve slavne brigade AR BiH koji je misteriozno pokrao tone hrane u atu od promrzlih boraca sa Žuči u međuvremenu zdravo tkivo Sarajevskog Bossa je prešlo kod Sefera Halilovića u BPS i tamo sada djeluje.Sejfudin Tokić je gubitnik a takođe i novi i stari SDU su čista fula jer su samo za fotelje zagrijani a ne za narod.O ostalim strankama je bezpredmetno raspravljati.Znači ova nova stranka če završiti kao i ona združena zgu**na lista 1996 godine.Treba glasati za SDP,BPS-Sefer Halilović i Našu stranku tu je spas a svi ostali su ogrezli u kriminalu i korupciji.
Očito se smatraš jako informisanim. Zaboravljaš jednu činjenicu da su sve stranke koje si nabrojao participirale u vlasti i nisu "oslobođene fotelja". Činenica je da se SDP "jede" unutar sebe i cijepa na razne socijaldemokratske stranke. Nije ni SDA oslobođena toga (ZABIH i A-SDA). Što se tiče BOSS-a nije ni imao izgrađenu infrastrukturu, tako da se od njih nije imalo šta uzeti. Slično je sa strankom koja se zove "NAŠA" i koja samo ima "OSKARA"!!! ( ostalo su konvertiit SDA, SDP i sl.). Stranka za BiH kad joj oduzmeš Silajdžića i novac, praktično ostaje na ono "i" od BiH. Za BPS mogu samo reći da su samo u nazivu stranke patriote.
Još će ovdje najbolja ispasti Batkova stranka KOKUZANERA, al' reče mi čovjek da neće na izbore (šteta, bili bi zanimljiviji izbori )...
Ljudi moji, možete se ovako nemilice prepucavati, no dok sami ne shvatite da ste vi ti koji tvorite državu, od nje nema ništa i najmanje je bitan naziv stranke i program, bitno je ko su ljudi koji dođu na vlast i koliko imaju sluha za saradnju.
Podsjetite se samo šta su Vam dosad obećavali... Možda vam je draža socijala i ublehe...
CAKAL

#40 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by CAKAL »

Samo još da kažem da je Boss u Sarajevu dobio prostorije zahvaljujuči Aliji Behmenu ondašnjem premjeru vlade alijanse koji je dolazio iz SDP-a a koje se nalaze u ulici Danijela Ozme.Jednom je na fax stranke Boss došla podrška nikog drugog več ruskog radikala Vladimira Žirinovskog što ovi normalno nisu objavili.Za sve te ultra sitne stranke poput Boss-a,gds-a i slićnih neče niko glasati to je 100 posto tačno živi bili pa če mo vidjeti iza 5 oktobra.Mirnes Ajanović je samo jedan golub prevrtač i nije dosljedan u svojim stavovima sada se pere preko tv emisije piramida koja se emituje na BHTV1 četvrtkom jer je slatkorječiv i priča narodu šta narod voli da čuje.Svi koji brane Mirnesa Ajanovića nemaju pojma o kojem se uhljupu radi pod uglađenom maskom.Samo kažem treba izaći na izbore i glasati svako po svom nahođenju netreba da vaši glasovi propadnu iliodu nekom za koga ne bi glasali
nicco

#41 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by nicco »

CAKAL wrote:Samo još da kažem da je Boss u Sarajevu dobio prostorije zahvaljujuči Aliji Behmenu ondašnjem premjeru vlade alijanse koji je dolazio iz SDP-a a koje se nalaze u ulici Danijela Ozme.Jednom je na fax stranke Boss došla podrška nikog drugog več ruskog radikala Vladimira Žirinovskog što ovi normalno nisu objavili.Za sve te ultra sitne stranke poput Boss-a,gds-a i slićnih neče niko glasati to je 100 posto tačno živi bili pa če mo vidjeti iza 5 oktobra.Mirnes Ajanović je samo jedan golub prevrtač i nije dosljedan u svojim stavovima sada se pere preko tv emisije piramida koja se emituje na BHTV1 četvrtkom jer je slatkorječiv i priča narodu šta narod voli da čuje.Svi koji brane Mirnesa Ajanovića nemaju pojma o kojem se uhljupu radi pod uglađenom maskom.Samo kažem treba izaći na izbore i glasati svako po svom nahođenju netreba da vaši glasovi propadnu iliodu nekom za koga ne bi glasali

Ne kontam kakave veze ima Mirnes sa ovime????

Nezavisna stranka BiH nema dodirnih tačaka sa gore pomenutim osobama koje su prodefilovale BH političkom scenom, niti učestvuje u bilo kakvim "manifetlucima"
DrX

#42 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by DrX »

Izgleda da nema vas na ovim izborima?
Post Reply