Nezavisna stranka BIH

MAX68

#1 Nezavisna stranka BIH

Post by MAX68 »

lokalnim izborima
Last edited by MAX68 on 26/11/2011 21:10, edited 1 time in total.
Frane-x

#2 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by Frane-x »

Ljudi? Program stranke?
MAX68

#3 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by MAX68 »

stranku vode ljudi koji su na predhodnim izborima ostvarili zapažen rezultat i pokazali da iako u malim strankama
sa dobrom organizacijom može se napraviti puno
omar little

#4 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by omar little »

A da li se ima negdje procitati program stranke?
jai

#5 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by jai »

Postojil kakva sluzbena web stranica te stranke(mislim trebalo bi ako planiraju sta ozbiljno)?

A samu ideju pozdravljam(vec mogu zamisliti imena poput:Mirnesa Ajanovica,Lamije Tanovic,Fatmira Alispahica,Jerka Lijanovica,Ibrahima Spahica,Sejfudina Tokica itd)
Prpa.ba

#6 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by Prpa.ba »

Ili sam neupucen, ili je ovo zajebancija.
popajic

#7 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by popajic »

Koji je danas dan? Prvi april ili prvi maj?
cyprus

#8 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by cyprus »

popajic wrote:Koji je danas dan? Prvi april ili prvi maj?
Očigledno u očima autora ove teme je to jedno te isto :D .

Koliko sam sam čuo Mirnesa on više ni pod razno ne bi sa SDU-om :D , a čovjek na ovoj listi inicijala F. A. mi je dovoljan da shvatim svu neozbiljnost ove teme, a u slučaju ozbiljnost dovoljan razlog zašto nikad ne bih pomislio glasat za ovu stranku :D .
MAX68

#9 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by MAX68 »

Nezavisnu stranku BIH nečine ni Sejfudin Tokić ni IbrahimSpahić niti biko koji od malih lidera koj i su svoje stranke pretvorili u privatne . članovi NS BIH su obični ljudi koji su bili na listama navedenih stranaka ili su po prvi put u politici . predsjednik NS BIH je Imamović Muhamed na predhodnim izborima nosilac liste pokreta mladih za federalni parlament izborna jedinica 7 (1307 glasova u opštini novi grad) Dražen ljiljanić-Lijanović Generalni sekretar Dopredsjednik Ahmet Isaković nezavisni vječnik ov novo sarajevo i donedavno predsjednik OO SDU novo sarajevo
Mahalac

#10 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by Mahalac »

E onda u redu, ako oni dobiju mandat sve ce se promijeniti izkorijena...vec mi je lakse
skorpija1S

#11 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by skorpija1S »

cyprus wrote:
popajic wrote:Koji je danas dan? Prvi april ili prvi maj?
Očigledno u očima autora ove teme je to jedno te isto :D .

Koliko sam sam čuo Mirnesa on više ni pod razno ne bi sa SDU-om :D , a čovjek na ovoj listi inicijala F. A. mi je dovoljan da shvatim svu neozbiljnost ove teme, a u slučaju ozbiljnost dovoljan razlog zašto nikad ne bih pomislio glasat za ovu stranku :D .

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Maraschino

#12 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by Maraschino »

Oni bi osnovali 101 stranku i promijenili isto toliko dresova kada vide kako je politika dobro placen posao. Sta ce ovi isti promijeniti ? NISTA.
Pa zar je to i bitno? Bitno je da ce oni nesto obecati i uvaliti se u udobne fotelje a nama gotovo oci ispale gledajuci i iscekivajuci svjetlo na kraju tunela.
bihmak

#13 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by bihmak »

Maraschino wrote:Oni bi osnovali 101 stranku i promijenili isto toliko dresova kada vide kako je politika dobro placen posao. Sta ce ovi isti promijeniti ? NISTA.
Upravo tako!

Samo nam je jos jedna mini-stranka trebala....ionako male tzv.gradjanske stranke se raspadaju.
Zasto ljudi nekoriste pamet, u djeljbi nema fajde!!!?? :x
sixfingersatellite

#14 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by sixfingersatellite »

Meni ovo smrdi na Sejfudina Tokića. Image
mladoliki

#15 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by mladoliki »

Pa moraju i ovi nešto probati kad je svaka "šuša" osnovala stranku i glume lidere mogu i oni, usput u svakom slučaju ne mogu imati manje glasova od E5, Pokreta mladih, GDS-a, Zelenih i ostalih tzv. stranaka. Kad može Ibro car biti u politici sa 4000 glasova u čitavoj BiH, mogu i ovi "nezavisni" i može vala svako. Samo, mislim da bi poenta borbe za bolju budućnost trebala biti u ujedinjavanju, a ne razjedinjavanju. Ovdje je možda u pitanju entuzijazam, a možda i želja da se ovi likovi utrpaju u neke strukture, jer se tamo bezbeli sjedi i ne radi previše, a lova kapa. Glavno pitanje je šta oni nude-gdje je njihov program i na čemu se zasniva? Osnovati stranku može svako, ali šta joj je cilj? Ako su pošteni, sposobni itd. nemam ništa protiv njih, ali bilo bi im bolje da sklapaju neke sporazume i koalicije, da se ujedinjuju sa drugim nego ovako sami, jer nemaju nikakvih šansi, a ako su im namjere dobre onda se glasovi progresivnih snaga dodatno rasipaju. Ovolišna zemlja, s ovoliko stranaka i tolikim "liderima" ne može daleko dogurati. Mislim da samo timovi pobjeđuju!

Što se Tokića tiče oni su koliko znam još na Sudu i žale se na prvostepenu presudu, pa su i Sejfo i Pećanac još uvijek u dva SDU-a dok "apelacioni" sud to konačno ne riješi. Još uvijek se Tokić nada da će on biti SDU, pa sumnjam da je on neki faktor u ovoj novoj stranci, ali nikad se ne zna.
Umjetnik a

#16 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by Umjetnik a »

jai wrote:Postojil kakva sluzbena web stranica te stranke(mislim trebalo bi ako planiraju sta ozbiljno)?

A samu ideju pozdravljam(vec mogu zamisliti imena poput:Mirnesa Ajanovica,Lamije Tanovic,Fatmira Alispahica,Jerka Lijanovica,Ibrahima Spahica,Sejfudina Tokica itd)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Topla voda

#17 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by Topla voda »

MAX68 wrote:Nezavisnu stranku BIH nečine ni Sejfudin Tokić ni IbrahimSpahić niti biko koji od malih lidera koj i su svoje stranke pretvorili u privatne . članovi NS BIH su obični ljudi koji su bili na listama navedenih stranaka ili su po prvi put u politici . predsjednik NS BIH je Imamović Muhamed na predhodnim izborima nosilac liste pokreta mladih za federalni parlament izborna jedinica 7 (1307 glasova u opštini novi grad) Dražen ljiljanić-Lijanović Generalni sekretar Dopredsjednik Ahmet Isaković nezavisni vječnik ov novo sarajevo i donedavno predsjednik OO SDU novo sarajevo
pa ne mogu da vjerujem... :-) :-) :-)
nakad smo pisali o prevrtljivcima u politici..... :)
samo bih napomenuo da je dopredsjednik ove stranke..bio u sda,republikancima,sdp,sdu...i jos nekoj stranci i da je uvijek bio u opcini novo sarajevo vijecnik...i samo mijenjao dresove.
cuj sad nezavisni poslanik....idu izbori pa trazi stranku :D
MAX68

#18 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by MAX68 »

za samo 3mjeseca NS BIH ima izgrađenu solidnu infraktskturu ustrojene mjesne,opštinske i regionalne odbore i ljudi unutar NS BIH nebavese niti ih interesuju druge političke stranke po najmanje SDU koji kako stvari stoje u CIKu neče moči učestovatina izborima.Do sada se pokazalo na izborima mogu uspjeti samo stranke sa izgrađenom infraktruksturom tako da je sve podređeno jaćanju iste.
Maraschino

#19 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by Maraschino »

MAX68 wrote:za samo 3mjeseca NS BIH ima izgrađenu solidnu infraktskturu ustrojene mjesne,opštinske i regionalne odbore i ljudi unutar NS BIH nebavese niti ih interesuju druge političke stranke po najmanje SDU koji kako stvari stoje u CIKu neče moči učestovatina izborima.Do sada se pokazalo na izborima mogu uspjeti samo stranke sa izgrađenom infraktruksturom tako da je sve podređeno jaćanju iste.

bitna je INFRASTRUKTURA ( u prijevodu, da su se oni i njihovi bliznji uvalili u fotelje infrastrukture)

jos samo ovaca naci :( :oops:
MAX68

#20 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by MAX68 »

Sve političke stranke koje u predhodnom vremenu nisu uspjele napraviti rezultat imale su isti problem da na
listama imaju 10-15 solidnih kandidata od34 i tako se rasipalo blizu 15% glasova što odgovara vladajučim strankama
NS BIH je več sada 7 dana do zvaničnog objavljivanja izbora završila osnovne stvari (zatvorili financisku konstrukciju i u s
vim opštinama gdje izlazi na izbore ima 2/3 lise popunjeno)
MAX68

#21 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by MAX68 »

NEZAVISNA STRANKA BIH nije HARISOVA,ZLATKOVA,TOKIČEVA, LAZOVIČEVA,NITI DANISOVA VEČ JE STRANKA SVIH NJENIH ČLANOVA I UTOME JE VELIKA RAZLIKA
nicco

#22 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by nicco »

Mi sasvim obični građani, sudionici svakodnevnih zbivanja na prostoru Bosne i Hercegovine, uvidjevši da su postojeće političke organizacije nefunkcionalne i da imaju smisao postojanja radi samih sebe, odlučišmo da stvorimo jednu novu koncepciju organizacije u kojoj pojedinac unosi sebe i svoje interese u cilju izgradnje boljeg društva, na principima poštivanja osnovnih ljudskih prava.

Nezavisna stranka Bosne i Hercegovine je nova politička organizacija, koja ima za cilj okupiti sve one kojima je cilj opće društveno dobro i izgradnja modernog i uređenog društva u kome će svaki pojedinac naći svoje mjesto.

Nezavisna stranka Bosne i Hecegovine je glas svakog pojednica, glas svakog građanina koji želi imati stabilnu, prosperitetnu i uređenu državu.

Nezavisna stranka Bosne i Hecegovine Vas poziva da se pridružite i da sa sopstvenom inicijativom pomognete izgradnji društva za sve..
karanana

#23 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by karanana »

ja prvi put cujem za ovu stranku sada, a kazete da postojite vec 3-4 mjeseca i da imate solidnu infrastrukturu...program? web stranica?
cogni

#24 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by cogni »

nicco

#25 Re: Nezavisna stranka BIH

Post by nicco »

Više informacija možete naći na http://nezavisnastranka.blogger.ba/
Tamo imate objavljen kontakt i programsku deklaraciju.

Nismo stranka koja troši brdo para, radi zarade još većeg novca.
Zato nam potrebe zadovoljava i blog.

Tu smo radi raje, a uz vašu pomoć možda i nešto napravimo u ovoj jadnoj i napaćenoj državi, gdje se "patriote" i "spasioci" samo bogate, a raja sve više u kontejnere zaviruje.
Last edited by nicco on 15/05/2008 09:47, edited 1 time in total.
Post Reply