Co0l wrote:Nista od toga sto si rekao nisi argumentovao tako i da ponovis sto puta svejedno je.Samo si pokazao zavidnu dozu neznanja i neinformisanosti o temi o kojoj raspravljas jer ne poznajes Ustav BiH,ne poznajes izborni zakon BiH,ne znas razliku izmedju nacionalnosti i etnicke pripadnosti,ne znas ni ko su bili clanovi Predsjednistva BiH iz reda hrvatskog naroda,ne znas kako su se izjasnjavali...Ukratko,nista o cemu tako gorljivo raspravljas ne poznajes i jedini ti je argument tvoje pogresno tumacenje inace vrlo jasnih odredbi Ustava.sredoje wrote:Vec sam rekao sta sam imao i neda mi se ponavljati.Co0l wrote: Komsic je po narodnosti Hrvat.Dakle to sto si citirao je njegovim izborom ispostovano.
Da si barem jedan dokaz ponudio za svoje tvrdnje pa da nastavimo raspravu al ovako pric'o tebi ili zidu isto je.
Ne trebaš poznavati Ustav i zakone Srbije da bi ustvrdio kako su Albanci bili poniženi u toj državi.
To čime se ti koristiš su dječje fore tipa: "ako ne znaš neku začkuljicu čitavo tvoje pisanje ne vrijedi ništa".
Već sam prošao tu školu i intuitivno sam pretpostavio da te trebam staviti u filter. Sad sam naučio da trebam vjerovati svojoj intuiciji.
Dakle - ti sad naklapaj o zakonima, tumači Ustav jedne zemlje na osnovu engleskog prijevoda i plutaj u bespućima meni nevidljivog Interneta.
HEIL FILTER!