mogu samo žamislit šta tim savjetnicima prolazi kroz glavu. vjerovatno imaju glavobolje od svega ovoga a nesmiju ništa reć. jer je teško povjerovat da više ljudi u jednoj stranci ovako misle.JoseMujica wrote:Pa zar ima iko pametniji od ova dva kloca čij bi savjet poslušali? na kraju ko da iko oko njih ima"muda da progovori.....da ima"ne bi bili oko njih
Mada imam ličnog prijatelja u parlamentu iz SDP, i prije godinu sam osjetio neku sklonost prema Hrvatima u BiH. neke priče o ugroženosti, suživotu, i kako nema budićnosti ako nebudemo "više otvoreni".
kao da mi nismo otvoreni.
Ali kontam, čovjek iz religiozne porodice, roditelji išli i medresu itd, valjda nebi on pravio neke poteze gore od mene jer ja, nit sam musliman, nit sam bio nit cu ikad bit, nit sam u BiH. Kontam valjda je on veći patriota od mene. makar zbog djece koje ima u BiH, da nebi morali pasošom do mostara.
Ali izgleda ne. čovjek nije izdajnik, to je sigurno. Ali je sigurno nezreo ili mu je mozak opran. Ili mu je politička karijera važnija od države.