Vojislav wrote:Nisi u pravu. Naime, Grobar je ipak svetlosnu godinu daleko od pobede u prvom krugu a tada je ipak svejedno za koga si glasao jer on mora da ima više glasova od svih ostalih kandidata zajedno. Uostalom, prateći tvoju logiku zašto se onda Čeda uopšte i kandidovao znajući da nema šanse!? Pa nije valjda da pobedi Toma!? U svakom slučaju, očekivana i dobrodošla podrška, ali sam prijatno iznenađen tajmingom (još u prvom krugu)...Nekako mi ovo više liči na političko približavanje Tadiću a lagano okretanje leđa Čedi (ipak su oni koalicioni partneri i sa iste liste su ušli u skupštinu i red je bio da Čedu podrži barem u prvom krugu...)
prije ti nisi u pravu...gledaj:
6 550 000 registrivanih glasaca u Srbiji
Procjena izlaznosti 40-47%....sredina 43,5%
Znaci bice oko 3 000 000 do 3 800 000 glasaca
Znaci grobar vec u startu ima preko 40% glasaca
Posto se radi biti ili ne biti za Kosovo...VEOMA je lako da 10-15% Kostunicevih i Tadicevih glasaca(Radikala sa prigusivacem) u prvom krugu daju glas grobaru i on glatko pobijedi sa 53-55% glasova..
medjutim to se nece desiti iz razloga sto je Nikolic/Tadic/Kostunica u dogovoru da izigraju MZ i prolongiraju odluku o nezavisnosti Kosova..za uzvrat Nikiolic ce dobiti odrijesene ruke da rovari po BIH udara po usima Vojvodjanske Madzare i bosnjake na Sandzaku...I da uplete malo vise prste u BIH...vuci siti ovce na broju...a mi u BIH cemo cekati da se Srbija demokratizuje i izadje iz srednjeg vijeka