Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

evo mene

#1 Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by evo mene »

Načelnik-biznismen, petljanac, licemjer...
beliver

#2 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by beliver »

Joe Cole!
evo mene

#3 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by evo mene »

http://www.mojevijesti.ba/novost/110966 ... -sa-Avazom

Da ne zaboravi produžiti ugovor sa Fahrom najpismeniji načelnik SDA u državi!!!
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#4 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by sabina1 »

Jedva čekam da nama u Novom Sarajevu pruži moralnu podršku kad padne snijeg !!!
Jer nije nadležan.
Dokaz - pronađite jedno vozilo za raščišćavanje snijega na kojem stoji natpis "Općina Novo Sarajevo".
Doduše , ove zime neće biti neobično ako i moralna podrška izostane. Izbori su tek 2014.
Valja ugrijati prste.

U svakom slučaju je sjajno što je tema otvorena , jer ovdje možemo pisati o silnim razvojnim projektima načelnikovog ureda. Iako već predviđam sadržaj ove teme u 2013 i 2014 godini.
A nisam vidovita :roll:
udrch

#5 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by udrch »

http://www.izbori.ba/Rezultati/Rezultat ... a_139.html

na ovom linku je vidljivo da ste vi obični marginalci kojima želje nisu ispunjene..
evo mene

#6 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by evo mene »

Opština ugodnog življenja po mjeri načelnika i njegove sekretarice!!!

http://www.oslobodjenje.ba/crna-hronika ... -grbavici-
udrch

#7 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by udrch »

:lol: :lol: :lol:
esad_plavi

#8 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by esad_plavi »

evo mene wrote:Opština ugodnog življenja po mjeri načelnika i njegove sekretarice!!!

Zato sto bi Dzelaludin Muharemovic patrolirao ulicama maskiran u Batmana i zavrtao usi klosarima po Grbavici :roll:
Akibh

#9 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by Akibh »

evo mene wrote:Opština ugodnog življenja po mjeri načelnika i njegove sekretarice!!!

:-D , presmjesan si...
Joe Cole legenda
FOČANSKI PROPISI

#10 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by FOČANSKI PROPISI »

evo mene wrote:Načelnik-biznismen, petljanac, licemjer...
Još da se ugleda na načelnika Ilidže,gdje bi mu bio kraj.
SA 071

#11 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by SA 071 »

Ja ću u stilu komšija sa istoka samo da uputim komentar/poruku - duvajte ga crveni" :-)

Koldzu optuzujete za sve što se desi na teritoriji Novog Sarajeva, ali ne čuh da ga je neko okrivio za dobitak na Bingu ako ga neko u Novom Sarajevu dobije. Koliko on ima veze sa pljačkama i grafitima na teritoriji opštine, toliko ima veze i sa dobicima na lutriji u toj opštini.
esad_plavi

#12 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by esad_plavi »

SA 071 wrote:Ja ću u stilu komšija sa istoka samo da uputim komentar/poruku - duvajte ga crveni" :-)

Koldzu optuzujete za sve što se desi na teritoriji Novog Sarajeva, ali ne čuh da ga je neko okrivio za dobitak na Bingu ako ga neko u Novom Sarajevu dobije. Koliko on ima veze sa pljačkama i grafitima na teritoriji opštine, toliko ima veze i sa dobicima na lutriji u toj opštini.
Ne ne, nisi u pravu, on kao nacelnik Novog Sarajeva i ministar MUP-a KS i FBiH je duzan da hoda po opakim ulicama i zavodi red. Imamo primjer kako neki drugi nacelnici u BiH rjesavaju sigurnosnu situaciju u svom komsiluku: http://www.youtube.com/watch?v=u21B7LGMnMc
žuta

#13 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by žuta »

Šta ste se ufartili Kolđe i kako če čistit pa zamisli da je pobjedila ona Sabina ona bi samo mogla da se slika po grbavici
Paranoid

#14 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by Paranoid »

Image
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#15 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by antimobbing »

FOČANSKI PROPISI

#16 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by FOČANSKI PROPISI »

antimobbing wrote:
Bio sam na jednom sastanku SDP-a Novo Sarajevo gdje se je raspravljalo o kandidatu kojeg treba suprostaviti Koldži.
Poslije dugog vijećanja,zaključak je bio da od tri hiljade članova nema niko ko bi mogao pobijediti.
Bio i je jedan,meni,zanimljiv prijedlog:"Ako je tako, da se raspiše konkurs"
Stvarno ,je li taj Koldžo toliko moćan?
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#17 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by antimobbing »

FOČANSKI PROPISI wrote:
antimobbing wrote:
Bio sam na jednom sastanku SDP-a Novo Sarajevo gdje se je raspravljalo o kandidatu kojeg treba suprostaviti Koldži.
Poslije dugog vijećanja,zaključak je bio da od tri hiljade članova nema niko ko bi mogao pobijediti.
Samo je Uzvišeni Bog močan!

Koldžo je obična prijeratna fukara, a današnji multi-milioner koji kao na stočnoj pijaci kupuje sve i svakoga.

U pravnoj anarhiji Daytona je samo bitno imati novac. Sve i svatko je na kupo-prodaju kao na STOČNOJ PIJACI!

Image

Novac i sex vladaju državom. Moralno i pravno smo sasvim POTONULI kao Titanik!

Ne samo Koldžo već SVI bez razlike koji su u vlasti, kupo-prodaju STOČNE PIJACE smatraju kao nešto NORMALNO!

Dotakli smo samo DNO!
rajvosa1

#19 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by rajvosa1 »

žuta wrote:Šta ste se ufartili Kolđe i kako če čistit pa zamisli da je pobjedila ona Sabina ona bi samo mogla da se slika po grbavici
Posto je Nasa stranka usla u koaliciju sa SDA, ne bi bilo nikakve razlike ni da je ona pobijedila, ali bar izgleda pismenije i normalnije od Joe Colea.
seln

#20 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by seln »

udrch wrote:http://www.izbori.ba/Rezultati/Rezultat ... a_139.html

na ovom linku je vidljivo da ste vi obični marginalci kojima želje nisu ispunjene..
Tako je! Vrijeme je da Koldzo izabere novi narod.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#21 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by Truba »

FOČANSKI PROPISI wrote: Bio sam na jednom sastanku SDP-a Novo Sarajevo gdje se je raspravljalo o kandidatu kojeg treba suprostaviti Koldži.
izvinite na zakašnjelom odgovoru

ali za to je krivac željko komšić

koji je iako je imao planova za odlazak iz općine nije radio na stvaranju kadrova koji ga mogu zamijeniti nego se okružio poltronima, primitivcima, dupeliscima i dupeuvlakušama koje ne voli niko sem njihove matere ako ih i ona voli

i kad je odlazio iz općine rekao je nešto u stilu da on nema dostojnoj zamjenika kao: niko kao on
evo mene

#22 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by evo mene »

Kakve su ovu laži ovog nepismenog Koldže? Kakav stadion? Kakav Željo? Ma dosta te više Koldžo!!!
evo mene

#23 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by evo mene »

Ko je je ovaj Koldžo lažov. Poslije stadiona sada laže u Oslobodjenju da će napraviti bazen, pa kino... A dvorana ništa. LAŽOV KAO I NJEGOVA SDA!!!
evo mene

#24 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by evo mene »

Pozivamo vijećnike da glasaju protiv sramne i skandalozne odluke SDA-ovog načelnika Nedžada Koldže, kojom on pod izgovorom „usklađivanje propisa“ sebi plaću povećava do čak 4.000 KM čime je usaglasio sa onom Predsjednika Federacije -kažu iz Općinskog odbora SBBBiH Novo Sarajevo.

Ističu da "upravo kada se misli da se dotaklo dno kojim je većina u Skupštini Kantona Sarajevo pod izgovorom „usklađivanja propisa“ napravila izmjene u koeficijentima i naknadama, čime je primanja uvećala za oko 700 KM, ista tendencija je nastavljena i u Općinskom vijeću Novo Sarajevo koje također predvodi SDA i načelnikom Koldžom iz iste stranke".

Naime, kako navode, pod istim izgovorom „usklađivanja propisa“ vijećnicima je dostavljena Odluka načelnika Koldže kojom se „uskladio“ tako da je "sebi obračunske koeficijente plaće izjednačio sa onim Predsjednika Federacije BiH (maksimalan 10), odnosno ukupnim primanjima od oko 4.000 KM mjesečno!?"

Smatraju da velikodušnost nije ništa manja ni prema predsjedavajućem Općinskog vijeća ili sekretaru Općinskog vijeća koji, ističu, imaju obračunske koeficijente kao sekretar Vlade FBiH.

- Da ništa manje kreativnosti nije nedostajalo ni u slučaju potpredsjedavajućeg Općinskog vijeća iz reda SDA Bulenta Biščevića govori i dostavljeni Prijedlog odluke o izmjenama Poslovnika o radu Općinskog vijeća, gdje se izmjene vrše ne radi poboljšanja rada Općinskog vijeća, već kako bi istom ukoliko „zamjenjuje odsutnog predsjedavajućeg pripao mjesečni paušal u visini od dvije (2) osnovice iz Zakona o plaćama i naknadama u organima vlasti FBiH“ - navode iz Općinskog odbora SBBBiH Novo Sarajevo.

Uz ove izmjene, naglašavaju da je kao tačka dnevnog reda predložen i Zaključak o visini naknade za zamjenika predsjedavajućeg Bulenta Biščevića "koji tu funkciju obavlja „volonterski“ uz mjesečnu naknadu u iznosu od 50% od mjesečne vjećničke naknade."

Navodeći da u trenutku kada ima preko pola miliona nezaposlenih, kada 350.000 penzionera jedva preživljavaju i do polovine mjeseca, sa stalnim povećanjem korisnika javnih kuhinja, mišljenja su da je krajnje sramotno donositi ovakve odluke kojima se praktično legalizira pljačka budžetskog novca, odnosno novca građana.

- Na kraju, upravo iz navedenih razloga postavljamo pitanje da li se kroz predložene izmjene Poslovnika u članu 99. uvodi pravilo da citiramo „na sjednici Vijeća i njegovih radnih tijela, Vijeće odnosno radna tijela, mogu odlučiti da se o nekim pitanjima raspravlja bez prisustva javnosti“? Klub vijećnika SBB BiH glasat će protiv ovih skandaloznih odluka, a i ubuduće protiv bilo kakvih prijedloga koji idu na štetu građana, saopćeno je iz Pres službe SBBBiH Novo Sarajevo.

(FENA)
mmaar

#25 Re: Nedžad Koldžo - ALL ABOUT

Post by mmaar »

žuta wrote:Šta ste se ufartili Kolđe i kako če čistit pa zamisli da je pobjedila ona Sabina ona bi samo mogla da se slika po grbavici
Ona se slika samo po liftovima, javnim halama i ponekad onom vehabijskom gnijezdu na Alipasinom :D
Post Reply