SA 071 wrote:CVIKERASH wrote:Koje govno ono najsmrdljivije moras biti da glasas za Zaima.Nije ni Fazlija cvjecka ali je sve u pravu sto je rekao.Jbm ja ovu drzavu nakaradnu posranu nikakvu gdje se pedercici Deenovi i sl smatraju umjetnicima.
Eh sada ti već utičeš na glasače. Prijaviću te CIK-u.
Da izbalansiramo-Fazlija je dobio od Kantona stan besplatno na svoje ime (kanton platio izgradnju stana Fazliji). Nije da nije ni on muz'o budžet i koristio beneficije. Ali eto spočita on to Zaimu i njegovom sinu. Ovdje je riječ o vjerodostojnosti i nivou komunikacije.
Ja bi mu dao i penziju sportsku za ono 6. mjesto na Olimpijskim igrama. Istina, kasnije ga vise ne bih slao jer nije poslije bio ni za qrac a kamoli za gadjanje.
Prvo jedno ljudi shvatite.
6. mjesto na Olimpijskim igrama za nasu usranu BiH je dobar rezultat i sve dok neko ne napravi bolji pa kako god otisao on tamo, ovaj isti Fazlija kojem spocitavaju neki kako mu je kupljena puska (BH Telecom - ko vec, ne znam) , kako je ovo, kako je ono, je nas sportista sa najboljim rezultatom na OI.
Ja bi mu kupio i mitraljez da ode da gadja.
Ovo je slika kako mi podrzavamo drzavu da NE ULAZE u sportiste niti marke yebene a zahtijevamo da se nadigravamo tamo sa velesilama koje ulazu milionske iznose po pojedincu.
Fazlija je po meni shodno ulozenom u njega i njegove pripreme na tim OI zaduzio BiH a vi pricajte sta hocete.
Kasnije, rekoh da ga ne bi slao jer je mozebitno bilo boljih opcija al' u to ne ulazim sad.
E sad sto ovako iskopava i direktno baca u lice rukavicu ovog puta Backovicu, sutra ko zna kome, to je po meni jos i dobro.
Kamo srece da nam takvi ljudi ne sjede u foteljama ciji sinovi masu dupetom ispred svjetskih homoseksualaca kako bi ga pogurali u svijetu mode. Ja bi ba na kraju i tog Deena preispitao kako je polagao te ispite. Da l' dupetom ili stvarno znanjem. Ne bih ja rekao da je sve na znanje bilo. Ne odise on znanjem meni nikako.
Kamo srece da se oni izmedju se otkrivaju svi javno.
Zamislite situaciju kada bi Dodik nase politicare krenuo da otkriva a oni njega i tako svi jedni druge u parlamentu i vladi.
Mi kakve smo ovce od naroda opet bi na forumima samo otvarali teme da mahalisemo radje nego izadjemo na ulicu i da ih stjeramo sve u 3 qrca i lijepe pm.
Ne branim niti jednog niti drugog, ne stajem niti jednom niti drugom na stranu. Fazliju gledam kao nedovoljno podrzanog sportistu od strane drzave i kroz njega gledam sve nam sportove a ovog drugog bi zagrlio da mu kosti popucaju tako da mi slucajno neko ne implicira nesto.