hoseJoseMujica wrote:nabijem ja i jednog i drugog lopinaša na ......
podaci i aktivnosti za koje su plaćeni govore drugo ....
hoseJoseMujica wrote:nabijem ja i jednog i drugog lopinaša na ......
Piiih, našao se ko će komentirati...Paranoid wrote:Svi bi mi na Backovićevom mjestu nastojali da svojoj djeci obezbjedimo što bolje uslove za život. Mislim da je napad na Backovića i njegovu porodicu konstruisana u samoj centrali SDP-a.. Kao najbolji kandidat za takav napad izabran je Fazlija koji je iskompleksirana osoba i koja svojom pojavom, kao i ironičnim govorom pokazuje da nije ništa bolji od ostalih ublehaša iz SDP-a.
Inače ko je pratio zasjedanja KS mogao je primjetiti često podmuklo medjusobno komentarisanje Fazlije i Segmendine na svaki javni istup zastupnika...
JoseMujica wrote:sve što je napisano stoji u kontekstu toga što su neki likovi masno i protivzakonito naplatili pripadnost ARBiH i danas kao nova klasa žive na grbači svih nas i još imaju obraza da HEBU MATER SVIMA a namiri li su tri koljena, dok 15 miliona iz Narodne banke vratismo svi mi....i izio vuk magarcaveljaca wrote:
Evo stao sam ....
Pregledaj nekoliko stranica unazad, pa ces vidjeti da se dotaklo i toga dijela Zagija kao pripadnika ARBiH. Na to sam ja reagovao. I uvijek cu stititi patriote koji su od 92 - 96 bili sa puskama po rovovima a ne podrumase i ne agresore. To je jace od mene. A i tebi kazem - ne mislim nikome pa ni njemu halaliti ( kako jedan forumas rece ) za lopovluke, kradje i nepravilnosti. Pa ni svome prvome kolegi koji me je ( a i ja njega ) pratio po cukama nase Drzave Bosne i Hercegovine, kada smo se ganjali ( ili kako neko rece " cerali ( od onog cuvenog "ceracemo se mi jos" )) sa cetnicima..
Nadam se da si ovo rekao u afektu : "ovo ispada da smo se, izgleda i ja, i jedno 100.000 ovakvih levata poput mene, BORILI NA POGREŠNOM MJESTU! ili smo bili u pogrešnoj vojci." Jer ko god da se borio protiv agresora i za Drzavu Bosnu i Hercegovinu - nije na pogresnom mjestu.
I ja ovdje ne spominjem i ne branim Deena - nego Zagija Backovica, kao pripadnika Armije BiH ( jer ponovo navodim - ako ti nije mrsko procitaj ranije stranice ) koga su neki zlonamjerni za to ovdje napali.
I dobronamjerno te savjetujem ili molim - ne zovi Armiju Drzave Bosne i Hercegovine - posranom. To je ono sto i zele neprijatelji ove zemlje. A ona to nije ni bila, niti ce.
A za ovo : "i kad sam se zaposlio srećom nisam napisao da sam bio pripadnik ARBiH, niti RVI i kasnije donio papir da sam invalid hladno su mi rekli da su znali ne bi ni dobio posao" - i to ti je dokaz da su podrumasi i pobjegulje debelo uspjeli da se uhljebe - na zalost.![]()
Backović je TOP primjer takve pijavice i njegov sinčić potroši više mjesečno na cipelice nego što je iznos moje invalidnine 60% invalida ARBIH...a kad dođe MMF onda se ne kreše s budžeta Deen Backović i njemu slični nego moja invalidnina.
Ok, hajde recimo da bih... ali makar bih onda zadržao minimum dostojanstva i ne bih srao o nepotizmu nekog drugog kad sam i sam primjer toga.Paranoid wrote:Svi bi mi na Backovićevom mjestu nastojali da svojoj djeci obezbjedimo što bolje uslove za život. Mislim da je napad na Backovića i njegovu porodicu konstruisana u samoj centrali SDP-a.. Kao najbolji kandidat za takav napad izabran je Fazlija koji je iskompleksirana osoba i koja svojom pojavom, kao i ironičnim govorom pokazuje da nije ništa bolji od ostalih ublehaša iz SDP-a.
Inače ko je pratio zasjedanja KS mogao je primjetiti često podmuklo medjusobno komentarisanje Fazlije i Segmendine na svaki javni istup zastupnika...
Propali strijelac i voditeljica showa "Šta je, tu je". Kad malo bolje razmislim upravo su njih dvoje personifikacija rahmetli - pokojnog SDP-a. Ništa nisu pogodili, ali, narode, šta je, tu je !
Medjusobni napadi u institucijama države su produkt stanja u državi, a kada se nadjemo u takvom stanju onda dostojanstvo pada u drugi plan.ultima_palabra wrote:Ok, hajde recimo da bih... ali makar bih onda zadržao minimum dostojanstva i ne bih srao o nepotizmu nekog drugog kad sam i sam primjer toga.Paranoid wrote:Svi bi mi na Backovićevom mjestu nastojali da svojoj djeci obezbjedimo što bolje uslove za život. Mislim da je napad na Backovića i njegovu porodicu konstruisana u samoj centrali SDP-a.. Kao najbolji kandidat za takav napad izabran je Fazlija koji je iskompleksirana osoba i koja svojom pojavom, kao i ironičnim govorom pokazuje da nije ništa bolji od ostalih ublehaša iz SDP-a.
hahahhahha.....Backović je Seferov, nije Bakirov...ili se možda varam??alanskoda wrote:vidi vojske SDA sto se stavila da brani Backovica. I onda se cudimo sto nam je ovako u drzavi. Ja mislim da je SDP kriv za sve.
Unaprijd zahvalan.jasa wrote:Za sve Fazlijine fanove pitanje jedno:
Fazlija je ozbiljan sportski radnik koji svakodnevno trenira kako bi nas kvalitetno i predstavio na olimpijskim igrama, dok se politikom bavi cisto fakultativno.
Ili mozda obrnuto?
Unaprijed zahvalan na odgovorima.
hebo gaa ti veljacaveljaca wrote:![]()
I ti zbog tih nekih likova imas takvo misljenje o cijeloj Armiji RBIH ?
ne izvrći bezveze ono što je napisano.....nemam više nikakvo mišljenje o armiji , osim o sebi da sam bio budala i nikome ne preporučujem da to bude....i danas mi je veoma žao što sam bio pripadnik iste baš zbog Backovića i inih đenerala...sad nazovite to frustracijom slobodno....evo priznajem da sam skroz frustriran što sam se borio za državu Bih a danas je ispalo da sam se borio za feudalni posjed podjeljen na par familija i u kome ako nemaš babe ili dajidža ili ako nisi u političo-kriminalnim šemama moreš svirat qorcu i crknut ko pas, dok se babina djeca se peče i plazaju po Milanu i drugim sveCkim gradovimaveljaca wrote:![]()
I ti zbog tih nekih likova imas takvo misljenje o cijeloj Armiji RBIH ?
Posle prozivki, sumnjam da bi imali i jednog zastupnika...možda bi ostao samo Peđa..kokuz_sa wrote:veljaca wrote:![]()
i kad se zavrsi sa Zaimom onda dofatit se drugog politicara pa njega isto prozvat javno ovako
Jos jedno pitanje, ako moze i ako neko zna odgovor. Koliko Fazlija ima staza i gdje je radio prije nego je postao zastupnik u SKS?jasa wrote:Post Postao/la jasa dana 31/01/2013 12:40
Za sve Fazlijine fanove pitanje jedno:
Fazlija je ozbiljan sportski radnik koji svakodnevno trenira kako bi nas kvalitetno i predstavio na olimpijskim igrama, dok se politikom bavi cisto fakultativno.
Ili mozda obrnuto?
Unaprijed zahvalan na odgovorima.
i Medeno srce je krivO sto nam je ovako u drzavialanskoda wrote:vidi vojske SDA sto se stavila da brani Backovica. I onda se cudimo sto nam je ovako u drzavi. Ja mislim da je SDP kriv za sve.
jasa wrote:Tako je neukusno za jedan politicki govor.
Neka me neko ispravi ako grijesim.
na generalnom nivou ? pa nije valjda od svakog bivseg premijera zena uspjela knjigu napisati i sta ja znam sta jos rece ? glumio je mangupa fol prozivajuci,Fazliji pukao film i ošin'o po prašinijasa wrote:Gosp. Backovic je u mikrofon sve fino objasnio, na generalnom nivou .. na you tube imate video.
Fazlija je to mahalski prokomentarisao spominjuci uzu familiju, suprugu i djecu.
Neukusan komentar za propalog sportistu i novopecenog politicara.
Hvala na razumijevanju.
Nije tačno.alanskoda wrote:jasa wrote:Tako je neukusno za jedan politicki govor.
Neka me neko ispravi ako grijesim.
grijesis. svugdje u svijetu se to desava. pa citavi timovi rade da bi nesto lose iskopali i objavili o politickom protivniku. samo kod nas nemoj dirati borca backovica i njegovu familiju. Ako je krao i neka je on se i borio da krade.
Dobro si ... Svako pošten i normalan bi bio bijesan.JoseMujica wrote:
hebemu mater pa i ja sam bio pripadnik te posrane Armije, invalid sam, pa mi ne rade djeca u Telekomu, živim kao podstanar u rodnom gradu, sam sebi plaćam školovanje u BiH