Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Locked
uglavnomja

#176 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by uglavnomja »

Hoshnesh wrote::sax: Daju mi reklamu besplatno :bih:

Image

sta je ovo :shock:

vidi mu usta :skoljka:
armin071

#177 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by armin071 »

SA 071 wrote:
Matijevic_Vlado wrote:
SA 071 wrote:
Ja koliko sam čuo i koliko mi je poznato, Zaim je bio jedan od rijetkih naših političara koji je bio i borac u ABiH. Ne u logistici, već u borbi i bio je teško ranjen. Eh sad, ovi što ga prozivaju da je bio u podrumu i sl. mislim da svjesno obmanjuju svijet kako bi svog palamudana Fazliju koliko toliko oprali. Može se Zaimu ponešto i prigovoriti, ali to nikako. Sada što ima jezičinu pa ga ne vole, to je druga stvar...
i jezicinu i dzep ! hajde reci konkretno sta se desilo i kako sa Unioninvestom i njegovom imovinom? u kakvom je talu bio sa Causevicem vlasnikom Teleoptica,pa onda Sinalca itd ? al jok cim je to Zaim i bio u Armiji zlato je,dusa od covjeka ! pa i moj je stari bio u Armiji i na prvoj liniji ali nije lopov nego je osjetio na svojoj kozi kakav je lopov Zaimaga !
Ja samo reagujem na ono da je bio u podrumu. U Unioninvestu je Zaim manjinski suvlasnik, možeš to provjeriti na capitalmarket.ba . U Unioninvestu su drugi ljudi glavni, Zaim je tu samo smetnja. Za ovo sa Čauševićem prvi put čujem, pa ne bi bilo zgoreg koju informaciju dobiti i o tome. I moj stari je bio u policiji i nije lopov. Pa kakve to veze ima sa temom o Fazliji i Backoviću? Gdje je Fazlija herojstvo iskazivao?
Ono sto znam prvo herojstvo mu je bilo kad je klepio iz puskarnice ispod vatrogasne na skenderiji par pusaka i tonu meta. Iz "provjerenih info" puske je sje.ao a mete su kao i obicno kod njega ostale netaknute :D Naravno sve se to odvijalo po sigurnim sarajevskim podrumima.
Vitez Koja

#178 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Vitez Koja »

uglavnomja wrote:

Image

pa, to ti je andjeo sa greskom, ba....
VjecitiStudent

#179 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by VjecitiStudent »

Evo liste naših Mocarta i Rubensa

Image
addem

#180 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by addem »

Fazlija je kriza al Backovic je brate odron. Zaista nevjerovatno da neko moze podrzavati covjeka koji pred kamerama onako psuje. I dalje zasto Fudo ima doprinose od kantona? Kakav je to on umjetnik i koga on predstavlja? I jos bolje ko mu je dodijelio i omogucio tako nesto? Mi smo odron drzava ovo danas je zaista najbolji dokaz.
baxul

#181 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by baxul »

clash of the titans
U PM
Last edited by baxul on 30/01/2013 20:45, edited 1 time in total.
Platformas

#182 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Platformas »

Da podsjetim na jedno Fuadovo reagovanje jos iz sarajevo-x dana

Deen - vi u Bosni zivite ko kraljevi

Dio teksta: :D
Dragi moji , vi koji pljujete po forumima vječito nezadovoljni, reći ću vam samo jedno: Vi u tom Sarajevu i Bosni živite kao kraljevi s obzirom da se jako mali procenat trudi da bilo šta radi u životi osim da brblja po netu, pije kafu i puši cigarete kriveći sve i svakoga za životni neuspjeh

Toga u Milanu nema! Ljudi danonoćno rade i ubijaju se od posla kako bi sebi mogli priuštiti da u petak naveče izađu na piće, eventualno dva jer svako košta 10 eura, jedna kutija cigareta je 4,5 do 7 eura. Velika većina u kućama uopšte nema TV jer za to nema vremena kao ni internet jer sistem melje, a da bi se izašlo u neki osrednji disco, za to se mora platiti ulaz od 35 do 50 eura , zavisno od kluba....
Ja ove pedere iz porodice Backovic necu da finansiram.
mali_balon

#183 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by mali_balon »

Ma garant fudno izdaje novi album pa je ovo sve marketinska kampanja.

A koju umjetnost to on ganja
nino90

#184 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by nino90 »

Sama cinjenica da mu i zena i siade u telekomu + on na pozicijama kojima je bio a i sad gdje je....
Pa i ovako znamo kako se u telekomu zaposljava
za dena nemsta reci sve se zna, ma kakav crni kantautor

ali ako cemo realno i jedan i drugi su upravu, lopovi obojica, i njihove stranke
kokuz_sa

#185 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by kokuz_sa »

SA 071 wrote: Ja samo reagujem na ono da je bio u podrumu. U Unioninvestu je Zaim manjinski suvlasnik, možeš to provjeriti na capitalmarket.ba . U Unioninvestu su drugi ljudi glavni, Zaim je tu samo smetnja. Za ovo sa Čauševićem prvi put čujem, pa ne bi bilo zgoreg koju informaciju dobiti i o tome. I moj stari je bio u policiji i nije lopov. Pa kakve to veze ima sa temom o Fazliji i Backoviću? Gdje je Fazlija herojstvo iskazivao?
ja se sjecam intervjua na TV-u gdje je Deen
sin uvazenog Backovica kazao da mu otac posjeduje dionica Unioninvesta u vrijednosti 400 000KM
u tom istom intervju se Deen hvalio kako ima unajmljen stan u kojem drzi gardarobu i cipele i to sve brendirano..i da je to pod blindiranim vratima da ko ne ukrade..
zamisli imas stan namjenski i koristis ga kao americki plakar :-)
i sad Zaim kaze da nije imao para da Deenu plati skolovanje nego ga stranacki kolega pomogao i platio mu 1 god sudija

i ono kad se sjetim sina mu biro zvao
evo sve mi suze na oci idu od dragosti da cujem da nekog biro pozove na konkurs za telekom
It_is_a_Leclerc

#186 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by It_is_a_Leclerc »

Ponovio bih - nije stvar u tome što Fazlija nije lagao, već je stvar u tome da živimo u državi u kojoj je najstravičniji argument ad hominem koristi kao sasvim legitiman, i u kojoj se, kao sredstvo političke rasprave, koriste imena djece, njihova zanimanja i slično. To je jednostavno nedopustivo, demokratskoj praksi nesvojstveno. To je toliko grozno da jedino ovo malo neinformisanih građana koji još nisu napustili rahmetli SDP, uopšte nije svjesno o čemu se radi.

P.S. Pratim sportsku tematiku u BiH, pa ću podsjetiti pojedince da je Nedžad Fazlija punopravni član Olimpijskog komiteta BiH. Još jedna plata, reklo bi se, nije za baciti.
Last edited by It_is_a_Leclerc on 30/01/2013 20:47, edited 1 time in total.
Hoshnesh

#187 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Hoshnesh »

Nemojte se ljudi dzaba sikirat oko Fazlije i njegovih odlazaka na Olimpijske igre. On je kakav takav takmicar.
Kod nas u Olimpijskom odboru idu kcerke i druge poznate i nepoznate licnosti umjesto da idu takmicari.

Mozda nije Fazlija uopste kriv za neodlaske takmicara koji imaju ili nemaju ispunjenu formu? Mozda je recimo kriv i sam Izet Radjo cija je kcerka isla u London a da pri tome nije niti takmicar uopste?
StupskaBitanga

#188 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by StupskaBitanga »

Uz dužno poštovanje ja pola ljudi nemam pojma ko su oni na ovom spisku
Hoshnesh

#189 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Hoshnesh »

uglavnomja wrote:

Image

To je jarane taj sto nabija za oca :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#190 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by JoseMujica »

Platformas wrote:Da podsjetim na jedno Fuadovo reagovanje jos iz sarajevo-x dana

Deen - vi u Bosni zivite ko kraljevi

Dio teksta: :D
Dragi moji , vi koji pljujete po forumima vječito nezadovoljni, reći ću vam samo jedno: Vi u tom Sarajevu i Bosni živite kao kraljevi s obzirom da se jako mali procenat trudi da bilo šta radi u životi osim da brblja po netu, pije kafu i puši cigarete kriveći sve i svakoga za životni neuspjeh

Toga u Milanu nema! Ljudi danonoćno rade i ubijaju se od posla kako bi sebi mogli priuštiti da u petak naveče izađu na piće, eventualno dva jer svako košta 10 eura, jedna kutija cigareta je 4,5 do 7 eura. Velika većina u kućama uopšte nema TV jer za to nema vremena kao ni internet jer sistem melje, a da bi se izašlo u neki osrednji disco, za to se mora platiti ulaz od 35 do 50 eura , zavisno od kluba....
Ja ove pedere iz porodice Backovic necu da finansiram.
:thumbup: o tome ja i pričam...sere i morališe kako će ko da živi , drži pridike i glumi primadonu i jetsetera a SOCIJALNI SLUČAJ!!!!! :shock:

pa vakim Backovićima ima pravo i Alemko viknut LOPOVI!
Last edited by JoseMujica on 30/01/2013 20:47, edited 1 time in total.
SA 071

#191 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by SA 071 »

Vitez Koja wrote:
HM 2011 wrote:
Vitez Koja wrote:

I mene to interesuje cijelo vrijeme????Sta je slagao N.F.?
NIje šta je slagao - nego šta je prešutio.

Prvo od sebe krene čovjek - pa onda dalje korača od svoje partije - pa ide dalje.....pa tek kada sve bude kompletno - onda kaže........ Mi bezgriješni bismo da zamolimo griješnog da se ne uključuje u raspravu jer je griješan.
Slazem se....ali opet te pitam, sta je slagao?Koju je on laz izrekao? Ne interesuje me ni njegova partija ni sam Nedzad Fazlija....
Pa eto recimo žena mu je penzioner, a on reče da radi u Telekomu. Prvo, pa laž...
mali_balon

#192 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by mali_balon »

VjecitiStudent wrote:Evo liste naših Mocarta i Rubensa

Image

Raja ko su ovi ljudi ja znam mozda 3 ili 4, jest da se ne krecem u tim umjetnicim vodama ali eto ako nekom nije mrsko da mi kaze za neko ko su i sta su. I btw zar Jadranka nije pjevacica, sta ona slika.
Tiger 033

#193 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Tiger 033 »

http://www.klix.ba/vijesti/sarajevo/gra ... /091106115

"Građani Sarajeva i Deenu plaćaju penziono i zdravstveno osiguranje

Kanton Sarajevo preko ministarstva kulture i sporta kojeg predvodi Emir Hadžihafizbegović iz budžeta koji se puni sredstvima građana-poreskih obaveznika godišnje izdvaja 240.000 maraka za plaćanje zdravstvenog i penzionog osiguranja za slobodne umjetnike. Portal Sarajevo-x.com došao je do spiska od 53 slobodna umjetnika koji koriste ovu pogodnost."
Last edited by Tiger 033 on 30/01/2013 20:49, edited 1 time in total.
Nivri

#194 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Nivri »

Tuga, jad, cemer... Nasa dva najveca genijalca, patriote, ljudine...

Al` bitno je da se onaj zaposlio preko konkursa u Telecom. Veliki strucnjak. :lol: :lol: Nepotizam, nego sta.

Sve je to stoka.
HM 2011

#195 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by HM 2011 »

alanskoda wrote:Hm a sto Zaim nije poceo od sebe? Cini mi se da je on prvi poceo.
Šta bi Zaim trebao da uradi ?

HAjdemo redom u analitiku:

Fudi ide penziono i zdravstveno kao zaslužnom umjetniku, ima ploča, ima izdanja, ako se njemu ukine - morat će biti ukinuto mnogima - tako da bi na listi ostali oni kojima to i ne treba a među živima su - Bešlić, Paldum, Hari i Merlin....

Daleko od toga da mu je nužno, ali izrazio je želju da na taj način bude priznat kao zaslužni umjetnik i to je njegova lična stvar.... (Čovjek promjenio i ime, ima neki modern image, svjetski tokovi, lady gaga, trendy bla bla).....

Idemo dalje....

Sin broj 2 stariji ili mlađi pojma nemam, niko pojma nema koju je školu završio, jel pismeno djete, jel doprinosi na radnom mjestu, jel sposoban ili debil,

Možda je strateško pozicioniranje momka u BH Telecomu jedan od boljih poteza BH Telecoma....

Supruga - totalna fula za bilo kakvu raspravu....

---------------------------------------------

Šta je Fazlija slagao - Fazlija je pribjegao mahalskom izvrtanju činjenica - ništa drugo....

--------------------------------------------

Šta bi bilo ko od svih koji se vrte po kantonalnim, federalnom i državnom parlamentu trebali da urade ? Da ne žive od državnih primanja bilo koje vrste nego da se okrenu poduzetništvu jer kapital koliko vidim imaju....

To ne Važi samo za ZAima - NEGO ZA KOMPLET, SVE , I JEDNE I DRUGE I TREĆE I PETE I DESETE....

I onda ako im je u inetersu nek zaposle svu svoju rodbinu u vlastitoj kompaniji....

Ali - mnogi bi rekli ono što govore zkada ja predlažem - da je to utopija....
Last edited by HM 2011 on 30/01/2013 20:52, edited 3 times in total.
sinuhe

#196 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by sinuhe »

It_is_a_Leclerc wrote:Ponovio bih - nije stvar u tome što Fazlija nije lagao, već je stvar u tome da živimo u državi u kojoj je najstravičniji argument ad hominem koristi kao sasvim legitiman, i u kojoj se, kao sredstvo političke rasprave, koriste imena djece, njihova zanimanja i slično. To je jednostavno nedopustivo, demokratskoj praksi nesvojstveno. To je toliko grozno da jedino ovo malo neinformisanih građana koji još nisu napustili rahmetli SDP, uopšte nije svjesno o čemu se radi.
Ne znam sto je problem spomenuti privilegovanu djecu. Pa Fazliji ni pusku nisu kupili a posteno nas je predstavljao pet puta.
StupskaBitanga

#197 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by StupskaBitanga »

a ako mislimo na istu Bistre vode Bosnom teku zar ona nije ZAPOSLENA u RTRS kao DIREKTOR muzičke produkcije
VjecitiStudent

#198 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by VjecitiStudent »

HM 2011 wrote:
alanskoda wrote:Hm a sto Zaim nije poceo od sebe? Cini mi se da je on prvi poceo.

Fudi ide penziono i zdravstveno kao zaslužnom umjetniku, ima ploča, ima izdanja, ako se njemu ukine - morat će biti ukinuto mnogima - tako da bi na listi ostali oni kojima to i ne treba - Bešlić, Paldum i Merlin....

...
Ako ima ploca, ima izdanja, zasto mu se od naseg novca trebaju placati doprinosi?
smijesni_ste

#199 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by smijesni_ste »

Da zaključimo...Fazlija je naš najuspješniji olimpijac svih vremena....mnogi ne mogu ni u svojoj mjesnoj zajednici biti 6. u nečemu...a uhvatili ste se ismijavati njegove rezultate...kao da su svi ostali iz BiG tima osvojili medalje, a on zakazao u Londonu....
HM 2011

#200 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by HM 2011 »

VjecitiStudent wrote:
HM 2011 wrote:

Fudi ide penziono i zdravstveno kao zaslužnom umjetniku, ima ploča, ima izdanja, ako se njemu ukine - morat će biti ukinuto mnogima - tako da bi na listi ostali oni kojima to i ne treba - Bešlić, Paldum i Merlin....

...
Ako ima ploca, ima izdanja, zasto mu se od naseg novca trebaju placati doprinosi?
Pogledaj listu - onda lista ne bi trebala da postoji koristeći taj argument ??????????

Neki ljudi ne pjevaju po diskotekama, ne izlažu radove na vašarima, cijene sebe i svoju umjetnost i za to plaćaju cijenu od 0 km na računu, jer piraterija hara.....
Locked