Nedjeljom u 2
- bascelik
#1 Nedjeljom u 2
Upravo sam pregledao , inace, dobru emisiju na HRT1. Gost je bio Zmago Jelincic, slovenski politicar, parlamentarac od prvog saziva i sa hrvatskog stajalista slovenski nacionalista.
Zanimljiva je razlika izmedju nacionaliste Jelincica i ostalih nacionalista istocno od Schengenske granice.
Inace,dobrog novinara A. Stankovica je propisno namucio smirenim i u velikoj mjeri argumentovanim izlaganjem o hr - slovenskim odnosima, nepostivanju potpisanih ugovora od strane Hr., medjugranicnim problemima, Istri kao Slovenskoj zemlji, mjenjanju nacionalne slike u Istri od `91., argumentima da Hrvatska nije ni u kom pogledu (malo u privrednom, a i to je diskutabilno) ispred BiH, Srbije i Crne Gore.
Jelincic ostro i otvoreno Katolicku crkvu optuzuje kao najveceg tajkuna u Hrvatskoj i Sloveniji sto ga, opet, cini bitno razlicitim od ostalih nacionalista.
Pade mi na pamet kako nasi politicari uopste nemaju Jelincicevu dozu samopostovanja, digniteta i obrazovanosti u odnosu sa susjedima i uopste stranim faktorima,a koja je nevjerovatno potrebna da bi se bar nesto dobrog priskrbilo za ovu napacenu zemlju.
Zanimljiva je razlika izmedju nacionaliste Jelincica i ostalih nacionalista istocno od Schengenske granice.
Inace,dobrog novinara A. Stankovica je propisno namucio smirenim i u velikoj mjeri argumentovanim izlaganjem o hr - slovenskim odnosima, nepostivanju potpisanih ugovora od strane Hr., medjugranicnim problemima, Istri kao Slovenskoj zemlji, mjenjanju nacionalne slike u Istri od `91., argumentima da Hrvatska nije ni u kom pogledu (malo u privrednom, a i to je diskutabilno) ispred BiH, Srbije i Crne Gore.
Jelincic ostro i otvoreno Katolicku crkvu optuzuje kao najveceg tajkuna u Hrvatskoj i Sloveniji sto ga, opet, cini bitno razlicitim od ostalih nacionalista.
Pade mi na pamet kako nasi politicari uopste nemaju Jelincicevu dozu samopostovanja, digniteta i obrazovanosti u odnosu sa susjedima i uopste stranim faktorima,a koja je nevjerovatno potrebna da bi se bar nesto dobrog priskrbilo za ovu napacenu zemlju.
- bascelik
Hladan ko spricer, Zmago Hrvatima objasni kako nece u EU ni 2012., jer ne ispunjavaju nikakve uslove.
Naravno, na osnovu cega to Hrvati slobodno putuju po Evropi, a mi se patimo sa vizama vec vise od 15 godina, a putovnice dijele krseci sve principe EU.
Naravno, na osnovu cega to Hrvati slobodno putuju po Evropi, a mi se patimo sa vizama vec vise od 15 godina, a putovnice dijele krseci sve principe EU.
- Suicidal Siberian
Zmago Jelinčić je ekstra lik, sjedio sam par puta sa njim, realan do boli, a da ne govorim o tome da zna ama bas sve...
respect
respect
- dalmatinka
Moram priznati da me iznenadio (ugodno) ovako kad sam ga čula direktno, ali ima jedna stvar koja ga ne razlikuje niti malo od bilo kojeg nacionaliste (samo to fino zapakira), a to je da se uvijek poziva na događaje iz povijesti, normalno ne samo na jedno razdoblje nego na više njih i iz njih izvlači samo ono što njemu odgovara, ono što mu ne odgovara negira.Suicidal Siberian wrote:Zmago Jelinčić je ekstra lik, sjedio sam par puta sa njim, realan do boli, a da ne govorim o tome da zna ama bas sve...
respect
- bascelik
U pravu si, ali, cini mi se, da je to vise problem same historije kao nauke. U stvari njegovo prebiranje historije,koliko se meni cini, nije zasnovano na lazima, posebno ne gnusnim historijskim falsifikatima, vec vise vlastitom interpretacijom nekadasnjih dogadjaja. Sjeti se samo kako zapjenjeno, huskacki i primitivno svoje stavove izlazu srpski nacionalisti (ukljucujuci naravno i Dodika) ili recimo frustrirani hrvatski politicari npr. beskrajno komicni Ivo Miro Jovic.dalmatinka wrote:Moram priznati da me iznenadio (ugodno) ovako kad sam ga čula direktno, ali ima jedna stvar koja ga ne razlikuje niti malo od bilo kojeg nacionaliste (samo to fino zapakira), a to je da se uvijek poziva na događaje iz povijesti, normalno ne samo na jedno razdoblje nego na više njih i iz njih izvlači samo ono što njemu odgovara, ono što mu ne odgovara negira.Suicidal Siberian wrote:Zmago Jelinčić je ekstra lik, sjedio sam par puta sa njim, realan do boli, a da ne govorim o tome da zna ama bas sve...
respect
- kicky
Zmago Jelinčić je obična nacionalistička ksenofobična budaletina i jedino što ga razlikuje od ''naših'' nacionalista je to što ne liže dupe vjerskim velikodostojnicima! I ne, nisam nikad sjedio u njegovom društvu da to zaključim, ali sam gledao emisiju piramida u kojoj je pripadnike drugih nacionalnosti zvao pogrdnim imenima, čitao sam njegove intervuje u kojima izražava želju za stvarenjem nekakve Velike Slovenije donoseći nekakve falsificirajuće povijesne gluparije u rangu Vojislava Šešelja. Što se mene tiče, možete se dičiti Zmagom, a onda ne vidim razloga da se ne dičite ni Vojom!
- bascelik
Nije fol dici li se neko Zmagom ili ne, vec u medijskom nastupu u kojem covjek za nekih sat vremena smireno iznese par teza koje na Hrvatskoj televiziji se, bas, ne mogu cesto cuti.
Da pojednostavim, fol je u tome sto su nastupi Jelincica i Milorada Dodika (koji je,takodjer, gostovao u istoj emisiji) beskrajno razliciti.
Da pojednostavim, fol je u tome sto su nastupi Jelincica i Milorada Dodika (koji je,takodjer, gostovao u istoj emisiji) beskrajno razliciti.
- kicky
ja ne vidim razliku!!!bascelik wrote:Nije fol dici li se neko Zmagom ili ne, vec u medijskom nastupu u kojem covjek za nekih sat vremena smireno iznese par teza koje na Hrvatskoj televiziji se, bas, ne mogu cesto cuti.
- Suicidal Siberian
onda obavezno okulistu na pregledkicky wrote:ja ne vidim razliku!!!bascelik wrote:Nije fol dici li se neko Zmagom ili ne, vec u medijskom nastupu u kojem covjek za nekih sat vremena smireno iznese par teza koje na Hrvatskoj televiziji se, bas, ne mogu cesto cuti.
Dodiq i Zmago se ne mogu porediti.
-
zrikavac48
Citat "Pade mi na pamet kako nasi politicari uopste nemaju Jelincicevu dozu samopostovanja, digniteta i obrazovanosti u odnosu sa susjedima i uopste stranim faktorima,a koja je nevjerovatno potrebna da bi se bar nesto dobrog priskrbilo za ovu napacenu zemlju"
Prvo bih rekla da nasim politicarima nedostaje obrazovanja (mislim na opce orazovanje), koje nedostaje vecini, a ponekim i osnovno kucno vaspitanje. Mnogi nasi politicari se izjasnjavaju kao vijernici. Na zalost oni su daleko od toga da su vijrnici, zakljucivsi po njihovom ponasanju i nepostenju.
Prvo bih rekla da nasim politicarima nedostaje obrazovanja (mislim na opce orazovanje), koje nedostaje vecini, a ponekim i osnovno kucno vaspitanje. Mnogi nasi politicari se izjasnjavaju kao vijernici. Na zalost oni su daleko od toga da su vijrnici, zakljucivsi po njihovom ponasanju i nepostenju.
-
_studio54
#14 Re: Nedjeljom u 2
Bascelik, gadi mi se tvoja polupismena škrabotina koju si posvetio u čast četniku s Triglava, Zmagi Jelinčiću. Zmago janjetinu u Lukavici šopa svakog trećeg dana, uz zvuke svetosavskih truba. Tebi je to draže od Hrvatske?bascelik wrote:Upravo sam pregledao , inace, dobru emisiju na HRT1. Gost je bio Zmago Jelincic, slovenski politicar, parlamentarac od prvog saziva i sa hrvatskog stajalista slovenski nacionalista.
Tvoje nazadne, degenerične tvrdnje o tome kako Hrvatska nije ispred BiH mogu uzet samo kao prilog tezi o samodopadnim provincijalcima kao o temeljnom uzroku ekonomske i kulturalne propasti BiH.
Jer samo jedan notorni pandur iz bogznakoje vukojebine ne vidi da je Hrvatska pedeset godina ispred BiH. Zbog takvog jada poput tebe i odsustva minimalne doze samokritike ćemo i ostati zakucani na dno dna.
Sad će me avazovska svjetina zgroženo priupitati "a po čemu je to Hrvatska ispred nas?". Po autocestama, školstvu, mjesečnim prihodima, BND-u, općoj kulturi, medijima, gradovima, turizmu, sportu... I Hrvatska je daleko od savršenstva, ali neke stvari treba priznati.
- MuaDib
Gledao sam njegov intervju na RTS i lično mi se zgadio o tome kakav ima stav o Bosni i Hercegovini, jer je kazao kao je BiH rascjepkana na tri nacije, zbog pretenzije hrvatskih političara na nju i iako je Bosna srpska zemlja i zbog toga golgota srpskog naroda.
A još je zasrao izjavom da je najveća glupost što su slovenski političari odvojili Sloveniju od Jugoslavije, kada su sa Srbijom mogli stvoriti jaku državu, a Hrvate staviti gdje im je mjesto, jer nakon NDH i nemaju pravo na nezavisnu državu. A to je u prevodu saradnja slovenskih i srpskih nacionalista na štetu Hrvata, Bošnjaka, Crnogoraca i Makedonaca. Sreća pa nije bio u DEMOSS-u. I ne skidajte kapu onima nacionalistima, koji na bilo koji način omalovažavaju druge. Jer ovaj očito slovenski Šešelj.

A još je zasrao izjavom da je najveća glupost što su slovenski političari odvojili Sloveniju od Jugoslavije, kada su sa Srbijom mogli stvoriti jaku državu, a Hrvate staviti gdje im je mjesto, jer nakon NDH i nemaju pravo na nezavisnu državu. A to je u prevodu saradnja slovenskih i srpskih nacionalista na štetu Hrvata, Bošnjaka, Crnogoraca i Makedonaca. Sreća pa nije bio u DEMOSS-u. I ne skidajte kapu onima nacionalistima, koji na bilo koji način omalovažavaju druge. Jer ovaj očito slovenski Šešelj.
- kicky
meni je svaki nacionalist isti, a samo površnim pogledom se može zaključiti da je kao Zmago nešto bolji! Predlažem tečaj ''analize sadržaja'', ako to uopće postoji!!!Suicidal Siberian wrote:onda obavezno okulistu na pregledkicky wrote:ja ne vidim razliku!!!bascelik wrote:Nije fol dici li se neko Zmagom ili ne, vec u medijskom nastupu u kojem covjek za nekih sat vremena smireno iznese par teza koje na Hrvatskoj televiziji se, bas, ne mogu cesto cuti.
Da pojednostavim, fol je u tome sto su nastupi Jelincica i Milorada Dodika (koji je,takodjer, gostovao u istoj emisiji) beskrajno razliciti.![]()
Dodiq i Zmago se ne mogu porediti.
mi bosnaci imamo sindrom po kojem je svako tko govori protiv naših neprijatelja (uvjetno rečeno) automatski dobar, super, divan, krasan, ''trebamo mu lizat dupe'' i ostale gluposti!!!!
Last edited by kicky on 20/01/2008 18:56, edited 1 time in total.
- bascelik
#18 Re: Nedjeljom u 2
Uh, poceli smo se samarati. Ko je tacno Zmago Jelincic, sta i gdje jede i tako to, bas i ne znam._studio54 wrote:Bascelik, gadi mi se tvoja polupismena škrabotina koju si posvetio u čast četniku s Triglava, Zmagi Jelinčiću. Zmago janjetinu u Lukavici šopa svakog trećeg dana, uz zvuke svetosavskih truba. Tebi je to draže od Hrvatske?bascelik wrote:Upravo sam pregledao , inace, dobru emisiju na HRT1. Gost je bio Zmago Jelincic, slovenski politicar, parlamentarac od prvog saziva i sa hrvatskog stajalista slovenski nacionalista.
Tvoje nazadne, degenerične tvrdnje o tome kako Hrvatska nije ispred BiH mogu uzet samo kao prilog tezi o samodopadnim provincijalcima kao o temeljnom uzroku ekonomske i kulturalne propasti BiH.
Jer samo jedan notorni pandur iz bogznakoje vukojebine ne vidi da je Hrvatska pedeset godina ispred BiH. Zbog takvog jada poput tebe i odsustva minimalne doze samokritike ćemo i ostati zakucani na dno dna.
Sad će me avazovska svjetina zgroženo priupitati "a po čemu je to Hrvatska ispred nas?". Po autocestama, školstvu, mjesečnim prihodima, BND-u, općoj kulturi, medijima, gradovima, turizmu, sportu... I Hrvatska je daleko od savršenstva, ali neke stvari treba priznati.
Ali znam da su gradjani Republike Hrvatske od `91. godine privilegovani od strane ujedinjene Evrope i da ono sto vrijedi za njih ne vrijedi za nas gradjane BiH potpuno neopravdano. Sve institucije BiH se pravo trude da dobijemo vizne olaksice (golemih li olaksica), dok svaki hrvatski, bosanskohercegovacki i srpski kriminalac bezbrizno putuje sa Hr-putovnicom po istoj toj Evropi i niko Hrvatsku ne pita kako se to djele putovnice u tako sredjenoj drzavi. Zakljucak je jednostavan, evropa pomocu Hrvatske stvara osjecaj beznadja, apatije i kolektivnog nezadovoljstva u Bosni i na izvjestacen nacin stvara sliku progresa kod susjeda.
Trebao bih te podsjetiti da je vanjski dug te "prosperitetne zemlje" preko 30 milijardi eura i da su Hrvati najzaduzeniji narod u regionu.
Da je u Bosni napravljen autoput na kojem u jeku turisticke sezone turisti voze 40 km/h zbog vjetra i za to placaju preko 20 eura i da ih pri tome ceka jedna rupa koja se zove tunel Sv.Rok, vec bi se u HR objavila enciklopedija viceva sa tom temom.
Samo zaslijepljenom parazitu nije jasno da citavo ovo "demokratsko doba" HR dobrim dijelom zivi kao parazit na bosanskohercegovackom organizmu, lesinarski otimajuci sto se oteti moze (robna razmjena BiH-HR, bankarski sektor, trgovina, Aluminijski kombinat u talu sa sibenskim TLM-om preko ledja bosanskih rudara,finansiranje jednoetnickih naselja u dolini Neretve sa ciljem proizvodnje dodatne smutnje u BiH itd.), zauzvrat dajuci mrvice koje se popularno zovu pomoc Hrvatima u BiH. Na taj nacin se pljackaju i Hrvati u BiH samo na bezbolniji nacin u odnosu na druge gradjane BiH.
Tako, uzrok ekonomske i kulturne propasti nije i ne moze biti moj topic vec tvoj izdajnicki odnos prema vlastitoj domovini i podanistvo prema bezobraznom komsiji.
A da si jad i cemer vidi se i po nacinu komuniciranja, kod kojeg je dominantna laz i uvreda.
-
zemo_online
Covjek trazi Istru,a Istra nikad nije bila dio Slovenije,vec Italije.
-
_studio54
#20 Re: Nedjeljom u 2
Jasno je kao dan da si prosrpski naelektrisan. Ovoliko količinu kroatofobije moje oči odavno vidjele nisu. Stavljati Hrvatsku na vodeće mjesto liste krivaca za primitivizam i bijedu u kojoj trune BiH može samo četnik ili provincijski pandur. A bojim se da u tebi konstitutivno žive i jedan i drugi.bascelik wrote:Uh, poceli smo se samarati. Ko je tacno Zmago Jelincic, sta i gdje jede i tako to, bas i ne znam._studio54 wrote:Bascelik, gadi mi se tvoja polupismena škrabotina koju si posvetio u čast četniku s Triglava, Zmagi Jelinčiću. Zmago janjetinu u Lukavici šopa svakog trećeg dana, uz zvuke svetosavskih truba. Tebi je to draže od Hrvatske?bascelik wrote:Upravo sam pregledao , inace, dobru emisiju na HRT1. Gost je bio Zmago Jelincic, slovenski politicar, parlamentarac od prvog saziva i sa hrvatskog stajalista slovenski nacionalista.
Ali znam da su gradjani Republike Hrvatske od `91. godine privilegovani od strane ujedinjene Evrope i da ono sto vrijedi za njih ne vrijedi za nas gradjane BiH potpuno neopravdano. Sve institucije BiH se pravo trude da dobijemo vizne olaksice (golemih li olaksica), dok svaki hrvatski, bosanskohercegovacki i srpski kriminalac bezbrizno putuje sa Hr-putovnicom po istoj toj Evropi i niko Hrvatsku ne pita kako se to djele putovnice u tako sredjenoj drzavi. Zakljucak je jednostavan, evropa pomocu Hrvatske stvara osjecaj beznadja, apatije i kolektivnog nezadovoljstva u Bosni i na izvjestacen nacin stvara sliku progresa kod susjeda.
Trebao bih te podsjetiti da je vanjski dug te "prosperitetne zemlje" preko 30 milijardi eura i da su Hrvati najzaduzeniji narod u regionu.
Da je u Bosni napravljen autoput na kojem u jeku turisticke sezone turisti voze 40 km/h zbog vjetra i za to placaju preko 20 eura i da ih pri tome ceka jedna rupa koja se zove tunel Sv.Rok, vec bi se u HR objavila enciklopedija viceva sa tom temom.
Samo zaslijepljenom parazitu nije jasno da citavo ovo "demokratsko doba" HR dobrim dijelom zivi kao parazit na bosanskohercegovackom organizmu, lesinarski otimajuci sto se oteti moze (robna razmjena BiH-HR, bankarski sektor, trgovina, Aluminijski kombinat u talu sa sibenskim TLM-om preko ledja bosanskih rudara,finansiranje jednoetnickih naselja u dolini Neretve sa ciljem proizvodnje dodatne smutnje u BiH itd.), zauzvrat dajuci mrvice koje se popularno zovu pomoc Hrvatima u BiH. Na taj nacin se pljackaju i Hrvati u BiH samo na bezbolniji nacin u odnosu na druge gradjane BiH.
Tako, uzrok ekonomske i kulturne propasti nije i ne moze biti moj topic vec tvoj izdajnicki odnos prema vlastitoj domovini i podanistvo prema bezobraznom komsiji.
A da si jad i cemer vidi se i po nacinu komuniciranja, kod kojeg je dominantna laz i uvreda.
Smeta ti što sam ljudima pojasnio ko je Zmago Jelinčić? Pa je li to tema ovog svetosavskog topica, ili nešto drugo? Priču si inicirao onanijom o umnoj superiornosti mediokriteta i ultrafašiste Zmage Jelinčića. Što onda očekuješ?
Stotinu puta prežvakanu priču o vanjskom dugu Hrvatske nećemo načinjati. Vjerujem da su ti ljudi koji imaju doticaja s ekonomijom nekad prije ukratko objasnili princip "trulog kapitalizma" u kojem obitavamo. Ako dosad nisi shvatio kristalno jasne principe ekonomije, onda ti ni mojih par rečenica neće pomoći.
Ovu prepisku s tobom uopće ne smatram komuniciranjem nego verbalnim degenečenjem dokonog provincijalca koji u nedostatku pametnijeg posla širi kroatofobiju i svetosavstvo na forumu. Ajd sad nazad u Šabac pa tamo sipaj mudrolije uz vrelu šljivovicu.
- bascelik
Dakle, nije mi cilj na ovoj temi velicati nekog Zmagu vec cuti misljenje posjetilaca ovog foruma o danasnjoj emisiji na HRT1 koja je ocigledno, odmah poslije emitovanja, uzburkala hrvatsku javnost:
Događaji dana
Hloverka: Stanković nije trebao zvati Jelinčića Piše: Veronika Rešković
Hloverka Novak Srzić, glavna urednica Informativnog programa HTV-a, nezadovoljna je što je slovenskom ultranacionalistu omogućeno punih 60 minuta promocije u udarnom terminu na javnoj televiziji.
Tvrdi kako je odluka da predsjednik Slovenske nacionalne stranke gostuje u HTV-a emsiji “Nedjeljom u 2” autonomna odluka urednika i voditelja Aleksandra Stankovića, o čemu ona nije mogla odlučivati. - Bila sam u bolnici i nisam mogla baš na sve utjecati. No, smatram da Zmago Jelinčić ne zaslužuje toliki prostor na javnoj televiziji.
Riječ je o nečemu što više liči na egzibicionizam i ekscentričnost, što može izazvati nepotrebne tenzije između Hrvatske i Slovenije - smatra glavna urednica Informativnog programa HTV-a. Najavljuje da će već danas na redovitom kolegiju razgovarati o spornoj emisiji, a da je za utorak planirano formiranje posebnog kolegija za “sporovozne emisije” koje idu jednom tjedno.
- Morat ćemo ustanoviti dugoročna pravila, jedinstvene profesionalne standarde, a ne da se po svaku cijenu ide samo na provokaciju i ekscentričnost - najavljuje Novak Srzić. - Sve što sam imao za reći rekao sam u emisiji, a ako postoje neki problemi na HTV-u to ćemo riješavati unutar kuće - rekao je Stanković.
Inače, Jelinčič je u emisiji ponovio već odavno poznate stavove o Hrvatima - da nije za naš narod rekao da je stoka, već za političare, 'čije se djelovanje zasniva na ustaštvu'. Uostalom, i sam Tuđman je, sjeća se Slovenac, za Hrvate ustanovio da su 'stoka sitnog zuba'.
Zmago smatra da Hrvatska neće u EU prije 2012. i ne razumije zašto toliko njegovih sunarodnjaka ljetuje na Jadranu ('usluga je jako loša'). Ipak, o dva Hrvata je rekao i nešto pozitivno - o Titu i o Đapiću...
(preneseno:www.jutarnji.hr)
Događaji dana
Hloverka: Stanković nije trebao zvati Jelinčića Piše: Veronika Rešković
Hloverka Novak Srzić, glavna urednica Informativnog programa HTV-a, nezadovoljna je što je slovenskom ultranacionalistu omogućeno punih 60 minuta promocije u udarnom terminu na javnoj televiziji.
Tvrdi kako je odluka da predsjednik Slovenske nacionalne stranke gostuje u HTV-a emsiji “Nedjeljom u 2” autonomna odluka urednika i voditelja Aleksandra Stankovića, o čemu ona nije mogla odlučivati. - Bila sam u bolnici i nisam mogla baš na sve utjecati. No, smatram da Zmago Jelinčić ne zaslužuje toliki prostor na javnoj televiziji.
Riječ je o nečemu što više liči na egzibicionizam i ekscentričnost, što može izazvati nepotrebne tenzije između Hrvatske i Slovenije - smatra glavna urednica Informativnog programa HTV-a. Najavljuje da će već danas na redovitom kolegiju razgovarati o spornoj emisiji, a da je za utorak planirano formiranje posebnog kolegija za “sporovozne emisije” koje idu jednom tjedno.
- Morat ćemo ustanoviti dugoročna pravila, jedinstvene profesionalne standarde, a ne da se po svaku cijenu ide samo na provokaciju i ekscentričnost - najavljuje Novak Srzić. - Sve što sam imao za reći rekao sam u emisiji, a ako postoje neki problemi na HTV-u to ćemo riješavati unutar kuće - rekao je Stanković.
Inače, Jelinčič je u emisiji ponovio već odavno poznate stavove o Hrvatima - da nije za naš narod rekao da je stoka, već za političare, 'čije se djelovanje zasniva na ustaštvu'. Uostalom, i sam Tuđman je, sjeća se Slovenac, za Hrvate ustanovio da su 'stoka sitnog zuba'.
Zmago smatra da Hrvatska neće u EU prije 2012. i ne razumije zašto toliko njegovih sunarodnjaka ljetuje na Jadranu ('usluga je jako loša'). Ipak, o dva Hrvata je rekao i nešto pozitivno - o Titu i o Đapiću...
(preneseno:www.jutarnji.hr)
- kicky
#22 Re: Nedjeljom u 2
Šešelj je bio panšovinist - mrzio je sve neSrbe u bivšoj Jugoslaviji!!!
Tuđman je prvotno bio srbofob, da bi zbog perverznih ideja granica nove Banovine Hrvatske postao i bošnjakofob!!!
Le Pen, Bossi, Heider... mrze sve doseljenike, a ova dva zadnja i sve Slavene!!!
....
Zmago jelinčić mrzi Hrvate i sve što je Hrvatsko i njegova cijela politika se temelji na antihrvatstvu što god ono označavalo
ERGO: Zmago Jelinčić nije ništa doli obična ksenofobna, nacionalističa, ograničena budaletina kao i petorica gore navedenih, a ima ih još!!!
Tuđman je prvotno bio srbofob, da bi zbog perverznih ideja granica nove Banovine Hrvatske postao i bošnjakofob!!!
Le Pen, Bossi, Heider... mrze sve doseljenike, a ova dva zadnja i sve Slavene!!!
....
Zmago jelinčić mrzi Hrvate i sve što je Hrvatsko i njegova cijela politika se temelji na antihrvatstvu što god ono označavalo
ERGO: Zmago Jelinčić nije ništa doli obična ksenofobna, nacionalističa, ograničena budaletina kao i petorica gore navedenih, a ima ih još!!!
- bascelik
#24 Re: Nedjeljom u 2
Pricu sam inicirao zeljom da nasi politicari podignu glave i kazu istinu i Srbima i Hrvatima (sto tebe boli) u cilju zastite interesa svojih gradjana i svoje drzave. O Jelincicu ne znam gotovo nista, ali o ultrafasistima mnogim znam skoro sve. Za mene su neupitni ultrafasisti Mate Boban, Tudjman, Susak i svi koji su provodili njihovu politiku konc-logora, rusenja,ubijanja, politiku mraka i beznadja za svakog normalnog covjeka, kao i njihovi privatni i politicki prijatelji Karadjic, Mladic, Milosevic koji su sve to poceli i raspirivali._studio54 wrote: Jasno je kao dan da si prosrpski naelektrisan. Ovoliko količinu kroatofobije moje oči odavno vidjele nisu. Stavljati Hrvatsku na vodeće mjesto liste krivaca za primitivizam i bijedu u kojoj trune BiH može samo četnik ili provincijski pandur. A bojim se da u tebi konstitutivno žive i jedan i drugi.
Smeta ti što sam ljudima pojasnio ko je Zmago Jelinčić? Pa je li to tema ovog svetosavskog topica, ili nešto drugo? Priču si inicirao onanijom o umnoj superiornosti mediokriteta i ultrafašiste Zmage Jelinčića. Što onda očekuješ?
Stotinu puta prežvakanu priču o vanjskom dugu Hrvatske nećemo načinjati. Vjerujem da su ti ljudi koji imaju doticaja s ekonomijom nekad prije ukratko objasnili princip "trulog kapitalizma" u kojem obitavamo. Ako dosad nisi shvatio kristalno jasne principe ekonomije, onda ti ni mojih par rečenica neće pomoći.
Ovu prepisku s tobom uopće ne smatram komuniciranjem nego verbalnim degenečenjem dokonog provincijalca koji u nedostatku pametnijeg posla širi kroatofobiju i svetosavstvo na forumu. Ajd sad nazad u Šabac pa tamo sipaj mudrolije uz vrelu šljivovicu.
I na kraju, ti materu svoju salji u Sabac koja te takvog nadrkanog rodila.
-
_studio54
Pa mislim da zaslužuješ ban, jer vrijeđaš na jeftin i nemaštovit način. Al nek ti oproste velečasni administratori. Imajući u vidu intelektualnu inferiornost koju iskazuješ nisam ni očekivao ukusnu uvredu.
S obzirom da si priznao da ne znaš ništa o četničkom sinu Zmagi Jelinčiću, kojeg si tako spremno vinuo u nebesa, predlažem ti da se preseliš na neki drugi podforum.
A ududuće nemoj pričati o onome o čemu nemaš pojma. Znam da postoji velika šansa da u tom slučaju ne pričaš ni~o~čemu, al jebiga, takav ti je život:)
Slažem se da su Mate i ekipa zločinci i fašisti, ali puno manji od susjeda s one strane Drine. A tebi se ta vrijednosna skala malo sjebala. I nemoj se uvaljivat u nerealnu kritiku naspram Hrvatske i tamo gdje treba i tamo gdje ne treba. Pretpostavljam da imaš neka osobna negativna iskustva (čim toliko pjeniš na spomen zapadnih susjeda), ali nemoj dozvolit da ti indukcijski pristup pomuti to malo pameti.
Uzdravlje.
S obzirom da si priznao da ne znaš ništa o četničkom sinu Zmagi Jelinčiću, kojeg si tako spremno vinuo u nebesa, predlažem ti da se preseliš na neki drugi podforum.
A ududuće nemoj pričati o onome o čemu nemaš pojma. Znam da postoji velika šansa da u tom slučaju ne pričaš ni~o~čemu, al jebiga, takav ti je život:)
Slažem se da su Mate i ekipa zločinci i fašisti, ali puno manji od susjeda s one strane Drine. A tebi se ta vrijednosna skala malo sjebala. I nemoj se uvaljivat u nerealnu kritiku naspram Hrvatske i tamo gdje treba i tamo gdje ne treba. Pretpostavljam da imaš neka osobna negativna iskustva (čim toliko pjeniš na spomen zapadnih susjeda), ali nemoj dozvolit da ti indukcijski pristup pomuti to malo pameti.
Uzdravlje.
Last edited by _studio54 on 20/01/2008 19:42, edited 1 time in total.