Nebuloze a la Komsic

Locked
Judge_Dread

Post by Judge_Dread »

artzy wrote:
Judge_Dread wrote:
artzy wrote: Papak je svak ko govori ovako o Komsicu. Normalno je da papak ne konta o cemu se radi.

U situaciji kad te neko guzi makar malo obraza mozes sacuvati ako tom ko te guzi ne pristajes da kazes hvala i da mu ne kazes kako dobro guzi.

Jos jednom da izrazim zahvalnost Bogu i Al Goreu za internet mada svaki glupan moze da napise sta hoce...

Cuj, Zeljko saner...

Zeljko je kulturan i obrazovan 'decko" daleko iznad prosjeka i ako on skonta da ga tamo zajebavaju i ponizavaju - znam da to nije bez veze... Umjesto gluposti; pokusaj da razumijes o kakvom se "sastanku" radilo...

Tipicne reakcije bosanske malogradjanstine. Lijeci se jedino vremenom, u tri ili cetiri generacije u porodici...
I tebi cestitka na kulturi dijaloga :thumbup:
siguran sam da ces se pronaci u jednoj od kvalifikacija iz svog posta :-D
Sigurno. Ne bi me razumio da se ne spustim ovako nisko.
Srce spustio si ti sebe. Ne brini ima jos do dna :)))
Dakle, jos jedna cestitka na kulturi dijaloga :thumbup:
Last edited by Judge_Dread on 29/02/2008 21:42, edited 1 time in total.
Judge_Dread

#202 Re: Nebuloze a la Komsic

Post by Judge_Dread »

basta sljezove boje wrote:
Judge_Dread wrote:
Komšić nije želio učestvovati u "večernjoj školi o Evropskoj uniji"

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić prije svega nije ni planirao učestvovati u sastancima u Briselu između komesara EU za proširenja Ollija Rehna i bh. političkih lidera, koji su održani jučer i danas, jer smatra da ne treba učestvovati na sastancima tipa "večernje škole o Evropskoj uniji", izjavila je za Fenu Komšićeva savjetnica za medije Irena Kljajić.

Kljajić je dalje navela da predsjedavajući Komšić smatra da to nije adekvatan odnos evropske birokratije prema našoj zemlji.
Moze li iko ovom malom saneru objasniti da on predstavlja drzavu, a ne sebe i stranku ili sta li vec ?? Mahalaski stil koji ovdje konvenira masama je mozda OK ali napolju bruka drzavu :(

Zamisli curke ona susret sa Rhenom i jos nekim komesarima EK naziva "Vecernjom skolom EU" :x :x Mozda bi za nju i njega dobar komesar za prosirenje bio Pervan?!

Mozda mu se nije dalo sjediti sa ovim iz vladajuce koalcije? Ma koga briga Zeljko dragi, tvoj problem!!! Ti si PREDSJEDAVAJUCI PREDSJEDNISTVA i tako ima da se ponasas.

Haman kad se ponadas neko iole normalan (ignorisem mahalastinu za lokalnu upotebu) lik ti pokaze da je mali ograniceni papak i vrati te na nulu.

Opet kontam sta ocekivat od lika koji je kad je bio ambasador u BG izjavio hladno da on ne moze biti ambasador nove(stare) vlasti. Ocito ne konta da je ambasador BH a ne stranke ili koalcijije. Po tome se poravna i to sam sebe sa onima koje kao ne moze predstavljati????

Jel on mozda podvojena licnost? Zna li ko?

Fakat ne mogu vise popi#dio sam kad sam ovo vidio.
gaf je napravila Irena Kljajic a ne Komsic. Ona je inace "savjetnica za mlade" i glasnogovornica :-)
Ti mislis da ona ima sta ovlasti izjaviti a da to ne clear sa sefom ?? Uostalom ko je ona ? Sta je ona uradila u svom zivotu do sada ?
suncandan

Post by suncandan »

1GORSTAK znas koliko me interesuje sta tebi ide na zivce!?

A to sto sam napisala vazi i za tebe! 8) 8) 8)
popajic

Post by popajic »

Bas nesto razmisljam,nakon svih ovih komentara,kakav bi uopste morao biti predsjednik ove rasklimane BiH gdje bi se bar vecina nas slozila da je ok.

Pa,takav se nije rodio,niti se moze roditi.Ili bi morao biti vanzemaljac.

Morao bi biti za nacionalne partije,ali ne bi smio biti nacionalista.Morao bi biti najveci vjernik na svijetu i ateista u isto vrijeme.Morao bi se zaklinjati Alijom i njegovim stvaranjem drzave BH,a morao bi u isto vrijeme znati da je bas taj Alija prepolovio drzavu.Morao bi izigravati intelektualca,a mrzio bi skolu.Morao bi biti postenjacina,ali ne bi mu nezasluzeno bogatstvo smetalo...ah,mnogo toga.
Ponajvise bi morao pljuvati tudji sovinizam a svoj nogama i rukama braniti.

E,takav vanzemaljac se nije rodio.Zeljko je tu i u poredjenju sa drugim "liderima" je vise nego dobar.
Ko mi smo med i mlijeko pa imamo pravo da jedinoj iole normalnoj osobi u predsjednistvu-trazimo dlaku u jajetu.E,jesmo teski ko tuc !!!
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

popajic wrote:Bas nesto razmisljam,nakon svih ovih komentara,kakav bi uopste morao biti predsjednik ove rasklimane BiH gdje bi se bar vecina nas slozila da je ok.

Pa,takav se nije rodio,niti se moze roditi.Ili bi morao biti vanzemaljac.

Morao bi biti za nacionalne partije,ali ne bi smio biti nacionalista.Morao bi biti najveci vjernik na svijetu i ateista u isto vrijeme.Morao bi se zaklinjati Alijom i njegovim stvaranjem drzave BH,a morao bi u isto vrijeme znati da je bas taj Alija prepolovio drzavu.Morao bi izigravati intelektualca,a mrzio bi skolu.Morao bi biti postenjacina,ali ne bi mu nezasluzeno bogatstvo smetalo...ah,mnogo toga.
Ponajvise bi morao pljuvati tudji sovinizam a svoj nogama i rukama braniti.

E,takav vanzemaljac se nije rodio.Zeljko je tu i u poredjenju sa drugim "liderima" je vise nego dobar.
Ko mi smo med i mlijeko pa imamo pravo da jedinoj iole normalnoj osobi u predsjednistvu-trazimo dlaku u jajetu.E,jesmo teski ko tuc !!!
Ovim zakljucujemo temu.
Locked