je l' tito sdp-ovac!doktor30 wrote:tito je bio legenda - sto jest, jest!
ma ode tema, vidis i sam kako to ode
Nebuloze a la Komsic
-
zemljotres
- krivorijek
jooooj, jesam gladan, cevapi, cevapi...
-
zemljotres
hoćemo l' iZpočetka, il' ti je dosta?doktor30 wrote:tito je vodja, nije gladni profesor kao lagumdzijica.
a KPJ nije ni blizu sdp, odnosno obrnuto, a najvise kadorva kpj je otislo u sdp, no nemam nista protiv
-
xyz2007
Da se vratimo na temu. 
Moj prijedlog je da sad ova raja koja vjeruje da EU ne radi u interesu Bosne pocnu pisati malo na temu po netu - Europe is not helping Bosnia.
Evo otidjite na http://www.google.com tamo nemate nikakvih zalbi niti se ko ima hrabrosti izjasniti.
Eto mozemo i mi nesto uciniti na tom planu. Pocnite pisati na engleskom i ostalim stranim jezicima i snimajte video pa na http://www.youtube.com argumente logicki zasto Evropa ne zeli Bosni da napreduje i naravno argumentima sve dokazati. Treba jedan dobar video o onom Lajcaku i clanu 17 da svijet sav kompletno vidi.
Prikazati njegovu proslost, i gdje se skolovao, onda izbjeglice is BH kako bjeze glavom bez obzira, dolazak u strane drzave, gostoprimistva i ona sok terapija kad hoce kuci - stranac na 3 mjeseca, gubitak drzavljanstva, i staviti ono 2013 godina i evropske znakove pravde i mira.
Pa stanite malo, kad su predsjednici pokleknuli u proslosti i odlucili sudbinu nase drzave koja se vecini ocigledno i ne svidja, vecina gradjana ih je krivilo smatrajuci da je to njihova greska cak i ako je bio mozda jos veci pritisak i ratno stanje gdje ljudi ginu iz dana u dan.
Vecina gradjana je trazila i trazi da osoba stane iza svojih postupaka, i da preuzme odgovornost 1. za sebe 2. za druge 3. za svijet oko sebe.
To je Zeljko upravo uradio.
Ako cemo posteno, stao je iza odluke i rekao jeste on je odlucio da ne prisustvuje ponizavajucim seansama koje imaju za cilj da ruse integritet drzave Bosne i Hercegovine.
Znaci postupio je u akordu i eticki.
Naravno da ovakve odluke u kojima osoba stoji iza sebe 100% budu moralno jace nego sve ostale u kojima nema ni 1, ni 2 a ni 3.
Eto ako ima ko konkretan razloga da nevede bas da cujemo, zasto bi ovakav stav bio los potez?
Moj prijedlog je da sad ova raja koja vjeruje da EU ne radi u interesu Bosne pocnu pisati malo na temu po netu - Europe is not helping Bosnia.
Evo otidjite na http://www.google.com tamo nemate nikakvih zalbi niti se ko ima hrabrosti izjasniti.
Eto mozemo i mi nesto uciniti na tom planu. Pocnite pisati na engleskom i ostalim stranim jezicima i snimajte video pa na http://www.youtube.com argumente logicki zasto Evropa ne zeli Bosni da napreduje i naravno argumentima sve dokazati. Treba jedan dobar video o onom Lajcaku i clanu 17 da svijet sav kompletno vidi.
Prikazati njegovu proslost, i gdje se skolovao, onda izbjeglice is BH kako bjeze glavom bez obzira, dolazak u strane drzave, gostoprimistva i ona sok terapija kad hoce kuci - stranac na 3 mjeseca, gubitak drzavljanstva, i staviti ono 2013 godina i evropske znakove pravde i mira.
Pa stanite malo, kad su predsjednici pokleknuli u proslosti i odlucili sudbinu nase drzave koja se vecini ocigledno i ne svidja, vecina gradjana ih je krivilo smatrajuci da je to njihova greska cak i ako je bio mozda jos veci pritisak i ratno stanje gdje ljudi ginu iz dana u dan.
Vecina gradjana je trazila i trazi da osoba stane iza svojih postupaka, i da preuzme odgovornost 1. za sebe 2. za druge 3. za svijet oko sebe.
Ako cemo posteno, stao je iza odluke i rekao jeste on je odlucio da ne prisustvuje ponizavajucim seansama koje imaju za cilj da ruse integritet drzave Bosne i Hercegovine.
Naravno da ovakve odluke u kojima osoba stoji iza sebe 100% budu moralno jace nego sve ostale u kojima nema ni 1, ni 2 a ni 3.
Eto ako ima ko konkretan razloga da nevede bas da cujemo, zasto bi ovakav stav bio los potez?
- krivorijek
imal veze s cevapima?
-
zemljotres
ode se on the fejs ov d plejs i to se kaže u lice, a ne ovako, mahalskixyz2007 wrote:Da se vratimo na temu.
Prikazati njegovu proslost, i gdje se skolovao, onda izbjeglice is BH kako bjeze glavom bez obzira, dolazak u strane drzave, gostoprimistva i ona sok terapija kad hoce kuci - stranac na 3 mjeseca, gubitak drzavljanstva, i staviti ono 2013 godina i evropske znakove pravde i mira.![]()
-
carla del ponte
Lažeš, ja bila u biračkom odboru na jednim iuzborima, tamo negdje 80-tih, pobudalila, propao mi vikend!doktor30 wrote:ti ili si glup ili se pravis glup: dakle nije bilo izbora do 1990: 45 godina bez izbora, i eto sta se desi kad narodi ilitiga stoi das pravo glasa - pogledaj danas dom svoj andjele. nemam bolan ne bio ja nista protiv sdp-a, ali samo mi muka od njihove kvazi borbe,
- frakson
neznam da li neko gleda "Nocnu Moru" urednik je Malnar sve nesto kontam da mu posaljem e-mail da svoju emisiju prenese u BiH i to live Prlament i Vjece Ministara s tim da trocno precjednistvo smjesti na neki balkon kao u Mapetima
-
carla del ponte
Doktore, a što tebe boli to seljaci, glupaci, da se možda ne prepoznaješ? Istina je bolna - ali najbolji lijek je suočavanje sa njom. pa ti si doktor, valjda to znaš!doktor30 wrote:ma nceu o tome da prica, ima malo, ali nema veze, to ne smeta, medjutim politika sdp-a je mahalska, sve se svodi na ufuranost lagumdzije, kao svi koji ne misle kao ja su papci, seljaci i glupaci... ma nemoj!?
- krivorijek
Opravdana sumnja. Ma mene isto tako neprestano proganja sumnja da oni, ne samo da ne pomazu nama, nego ne pomazu ni Alziru, Kongu, Maleziji, Zambiji, Urugvaju, Paragvaju, Americi, Kanadi, Pakistanu... i ima ih jos koliko hoces.Moj prijedlog je da sad ova raja koja vjeruje da EU ne radi u interesu Bosne pocnu pisati malo na temu po netu - Europe is not helping Bosnia.
A zasto ti mislis da EU ne radi u interesu Bosne? Koliko sam shvatio, mislis da rade protiv interesa Bosne? Mislis da je njima u interesu raditi protiv interesa Bosne?
-
zemljotres
A, sada, muzika iz studija
Vid' šta ljudi mogu gledat' dok se mi prebrojavamo, ko je čiji, je l' kriva bukva il' je prava breza... haj'mo ove zvat' da nam sviraju subotom (da nam uopšte sviraju) >> http://www.youtube.com/watch?v=Bcb5TZKewZE
a Komšić je isp'o glup
Vid' šta ljudi mogu gledat' dok se mi prebrojavamo, ko je čiji, je l' kriva bukva il' je prava breza... haj'mo ove zvat' da nam sviraju subotom (da nam uopšte sviraju) >> http://www.youtube.com/watch?v=Bcb5TZKewZE
a Komšić je isp'o glup
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
@secerlema, ... da se razumijemo, ... ne moras ga ni voljeti, ni cijeniti, ali ... nece ti se dozvoliti da ovako pises. Nadam se da ti je jasno. Svoje nezadovoljstvo njegovim "likom i djelom" pokusaj artikulisati na dostojniji nacin.shecherlema wrote:Da li se to javljaju oni koji su se castili janjetinom a'la Komsic u Pasazu a sve na racun opcine Novo Sarajevo????!!!!
Molim doticne da zaborave na janjetinu i zamisle slijedeci scenario:
Godina je 2010. Mjesec oktobar. SDP dobio izbore u BiH.Ustav promijenjen. Nema predsjednistva. Lagumdzija premijer a stovani Komsic Predsjednik BiH. BiH treba dobiti kandidatski status u EU....
S kim jedan mali jalijas, kojem je ego-manijak Lagumdzija "abuzenze" moze u toj EU razgovarati....????
Da li ta mala budala kome je jedino postignuce u zivotu to sto je bio u ARBiH(kao i hailjade drugih koji za to nisu nista ni dobili ni naplatili ali bi obraza radi SAMI platili janjetinu, ako vec mora ili je njihov red) zaista zna sta je politika????
OVDJE SE UOPSTE NE RADI O TOME DA LI JE TA SPODOBA BOLJA OD DODIKA!!!!!!!
OVDJE SE RADI O TOME DA AKO NAM JE "ON" NADA, NADA JE IZGUBLJENA ZA SVA VREMENA!!!!!
-
shecherlema
izvinavam se, ako ste vi administrator, ali ostajem kod svojih stavova
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Primjedba se nije odnosila na Vase stavove. Oni su Vasi i tu nema dvojbe, ... slobodno ih imajte. Primjedba se odnosila na vulgaran nacin interpretacije Vasih stavova na ovom portalu, a to Vam nece biti tolerisano.shecherlema wrote:izvinavam se, ako ste vi administrator, ali ostajem kod svojih stavova
-
jefferson
E blago tebi! Da mi je tvoj mozak na par sati da se malo odmorimshecherlema wrote:Da li se to javljaju oni koji su se castili janjetinom a'la Komsic u Pasazu a sve na racun opcine Novo Sarajevo????!!!!
Molim doticne da zaborave na janjetinu i zamisle slijedeci scenario:
Godina je 2010. Mjesec oktobar. SDP dobio izbore u BiH.Ustav promijenjen. Nema predsjednistva. Lagumdzija premijer a stovani Komsic Predsjednik BiH. BiH treba dobiti kandidatski status u EU....
S kim jedan mali jalijas, kojem je ego-manijak Lagumdzija "abuzenze" moze u toj EU razgovarati....????
Da li ta mala budala kome je jedino postignuce u zivotu to sto je bio u ARBiH(kao i hailjade drugih koji za to nisu nista ni dobili ni naplatili ali bi obraza radi SAMI platili janjetinu, ako vec mora ili je njihov red) zaista zna sta je politika????
OVDJE SE UOPSTE NE RADI O TOME DA LI JE TA SPODOBA BOLJA OD DODIKA!!!!!!!
OVDJE SE RADI O TOME DA AKO NAM JE "ON" NADA, NADA JE IZGUBLJENA ZA SVA VREMENA!!!!!
-
basta sljezove boje
#199 Re: Nebuloze a la Komsic
gaf je napravila Irena Kljajic a ne Komsic. Ona je inace "savjetnica za mlade" i glasnogovornicaJudge_Dread wrote:Moze li iko ovom malom saneru objasniti da on predstavlja drzavu, a ne sebe i stranku ili sta li vec ?? Mahalaski stil koji ovdje konvenira masama je mozda OK ali napolju bruka drzavuKomšić nije želio učestvovati u "večernjoj školi o Evropskoj uniji"
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić prije svega nije ni planirao učestvovati u sastancima u Briselu između komesara EU za proširenja Ollija Rehna i bh. političkih lidera, koji su održani jučer i danas, jer smatra da ne treba učestvovati na sastancima tipa "večernje škole o Evropskoj uniji", izjavila je za Fenu Komšićeva savjetnica za medije Irena Kljajić.
Kljajić je dalje navela da predsjedavajući Komšić smatra da to nije adekvatan odnos evropske birokratije prema našoj zemlji.![]()
Zamisli curke ona susret sa Rhenom i jos nekim komesarima EK naziva "Vecernjom skolom EU"![]()
Mozda bi za nju i njega dobar komesar za prosirenje bio Pervan?!
Mozda mu se nije dalo sjediti sa ovim iz vladajuce koalcije? Ma koga briga Zeljko dragi, tvoj problem!!! Ti si PREDSJEDAVAJUCI PREDSJEDNISTVA i tako ima da se ponasas.
Haman kad se ponadas neko iole normalan (ignorisem mahalastinu za lokalnu upotebu) lik ti pokaze da je mali ograniceni papak i vrati te na nulu.
Opet kontam sta ocekivat od lika koji je kad je bio ambasador u BG izjavio hladno da on ne moze biti ambasador nove(stare) vlasti. Ocito ne konta da je ambasador BH a ne stranke ili koalcijije. Po tome se poravna i to sam sebe sa onima koje kao ne moze predstavljati????
Jel on mozda podvojena licnost? Zna li ko?
Fakat ne mogu vise popi#dio sam kad sam ovo vidio.
- 1gorstak
Ljudi s obrazom dolaze iz postenih porodica, jesu li iz urbanog ili ruralnog podrucja, to je apsolutno nebitno. Svaki mi elitizam ide na zivce pa eto i taj tvoj.suncandan wrote:Komsic je nasa nada, prije svega on je gradsko dijete, nije papak kao ovi seljaci sto su sljegli.