Moze li iko ovom malom saneru objasniti da on predstavlja drzavu, a ne sebe i stranku ili sta li vec ?? Mahalaski stil koji ovdje konvenira masama je mozda OK ali napolju bruka drzavuKomšić nije želio učestvovati u "večernjoj školi o Evropskoj uniji"
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić prije svega nije ni planirao učestvovati u sastancima u Briselu između komesara EU za proširenja Ollija Rehna i bh. političkih lidera, koji su održani jučer i danas, jer smatra da ne treba učestvovati na sastancima tipa "večernje škole o Evropskoj uniji", izjavila je za Fenu Komšićeva savjetnica za medije Irena Kljajić.
Kljajić je dalje navela da predsjedavajući Komšić smatra da to nije adekvatan odnos evropske birokratije prema našoj zemlji.
Zamisli curke ona susret sa Rhenom i jos nekim komesarima EK naziva "Vecernjom skolom EU"
Mozda mu se nije dalo sjediti sa ovim iz vladajuce koalcije? Ma koga briga Zeljko dragi, tvoj problem!!! Ti si PREDSJEDAVAJUCI PREDSJEDNISTVA i tako ima da se ponasas.
Haman kad se ponadas neko iole normalan (ignorisem mahalastinu za lokalnu upotebu) lik ti pokaze da je mali ograniceni papak i vrati te na nulu.
Opet kontam sta ocekivat od lika koji je kad je bio ambasador u BG izjavio hladno da on ne moze biti ambasador nove(stare) vlasti. Ocito ne konta da je ambasador BH a ne stranke ili koalcijije. Po tome se poravna i to sam sebe sa onima koje kao ne moze predstavljati????
Jel on mozda podvojena licnost? Zna li ko?
Fakat ne mogu vise popi#dio sam kad sam ovo vidio.