Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Komrad

#1 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by Komrad »

Garant pempas nosi.. pa ne obraca paznju na slic
mO k3

#2 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by mO k3 »

zagazaga wrote:Oni koji prate političku i dnevnopolitičku sEtoVaciju i sve što nam se dešava, često dođu u navedeno stanje. Evo tema za takve postove da se ostale teme ne zatrpavaju.

..... da otvorim
Emil Vlajki na svečanosti "privlačio pažnju" otkopčanim šlicem!

Potpredsjednik Republike Srpske Emil Vlajki je bio jedan od rijetnih funkcionera iz entiteta i države koji je bio na svečanoj akademiji povodom 11.godišnjice Distritka. Dolazak Vlajkija ponajviše je privukao objektive fotoreportera jer je čitavo vrijeme hodao otkopčalnog šlica na pantolonima dok tek kada je izjavu davao to nekako "napravio".

Osim šlica koji je bio "hit" među zvanicama, nekima je i zaparalo oko što na bini nije bila istaknuta državna zastava BiH.
ImageImage
:shock: OMG......smijati se il' plakati?
Plakat... :shock:
slobodni armirach

#3 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by slobodni armirach »

nije bilo zastave, sasvim dovoljno da Lajem! :x
Hemel

#4 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by Hemel »

zar konjovi imaju slic... :roll: :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by Truba »

jel ovo onaj vlajki čije smo knjige na FPNu čitali?
hercegovac_pravi

#6 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by hercegovac_pravi »

Legitimni i legalni... :shock:
sušta vizualizacija osovine Dodik-Čović...nisu ni svjesni sa koje im strane puše ili gdje su šuplji
green man

#7 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by green man »

I ovaj mazlum predaje na filozofskom fakultetu u BL. i onda se pitamo zašto nam je omladina radikalizovana i zašto teži fašističkoj ideologiji...
amrica

#8 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by amrica »

:zzzz:
slic, pa sta :-)
vonSchtigliz

#9 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by vonSchtigliz »

PREDSJEDNIK SUDSKOG VIJECA!
Image

Jel ovo Shon Koneri preso na islam :D :run:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#10 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by PipiDugaDevetka »

green man wrote:I ovaj mazlum predaje na filozofskom fakultetu u BL. i onda se pitamo zašto nam je omladina radikalizovana i zašto teži fašističkoj ideologiji...
Image

http://www.facetv.ba/top-100/6449-emil- ... enici.html
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#11 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by prljavi Hare »

Zakopcavao slic ili ne,Stravu iz ulice Brijestova treba kastrirati,zamislite da ovakav alien produzi genetski lanac
(ako vec nije,ne do' Bog) ali sumnjam da ce to biti potrebno.Toliko je ruzan da mu ni rodjena sestra ne bi da..! :lol:

Na slici Emil Vlajki sa kucnim ljubimcem,ljudi kazu da su nerazdvojni!
Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prljavi Hare

#12 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by prljavi Hare »

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA FANOVA I POKLONIKA,SVOJE GUSLARSKO REMEK DJELO POSTACU I OVDJE!
SAMO DA NAPOMENEM FANOVE DA SU U TOKU PREGOVORI O SERIJI KONCERTA KOJE CU IZVODITI PO PC-u A IZVJESNO SE JE DA CE ZAVRSNI KONCERT BITI ODRZAN U TREBINJU
NA STADIONU "LEOTARA"!!!

Sinoc me na mobitel zove Halid Beslic i kaze:"Sta to kretenu radis,hljeb nam uzimas iz ruku!" :lol: :lol: :lol: :lol:

POGLEDAJTE STA SE USUDILA DA IZJAVI OVA DORIS PACK POVODOM ODLUKE PRECEDNIKA DA OBJAVI
REFERENDUM!!!!!BEZOBRAZNICA!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Doris Pak: Naš odgovor prema RS-u treba da bude vrlo jak i jasan
Starzbourg, 17.04.2011 - Beta
Odluka Narodne skupštine Republike Srpske o raspisivanju referenduma je "vrlo ozbiljan napad na Bosnu i Hercegovinu", ocijenila je Doris Pak , poslanica u Evropskom parlamentu zadužena za BiH. Pak je ocijenila da je Sud BiH nezavisno tijelo, koje radi po standardima koji se, očito, ne svidjaju nekim političarima. Upitana šta Evropska unija treba da uradi, Pak je kazala da je sasvim jasno da se odlukom o referendumu grubo krši Dejtonski sporazum. "Naš odgovor na to treba biti vrlo jasan i jak. Ako neki ne poštuju pravila igre, onda se mi tome trebamo prilagoditi. EU ima u svojim rukama instrumente sankcija, posebno finansijske. To treba iskoristiti", istakla je Pak. Dodala je da je svjesna da se time kažnjavaju obični ljudi i dodala :"Ali, ako su oni izmanipulisani od političara, onda mi je žao, ali mi nemamo izbora. Žao mi je što će obični ljudi ispaštati. Političari neće. Oni imaju novce, svoje načine da izbjegnu kazne. Oni manipulišu gradjanima zarad svojih nekih interesa". Upitana, očekuje li da EU zabrani putovanja i zamrzne imovinu neodgovornim bh. političarima, Pak je rekla da će Evropski parlament zatražiti od visoke evropske predstavnice Ketrin Ešton da iskoristi sve instrumente koji su na raspolaganju, od zabrane putovanja do zaplene imovine i uskraćivanja finansijske pomoći.

Ja sam ostao sokiran ovom izjavom kojom se osudjuje i prijeti srpckom narodu i precedniku licno sto
je jos zahebanije!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ova Doris nije svjesna na koga je udarila!!!Bice opjevana kao neprijatelj u guslarskim pjesmama koje se
prenose sa koljena na koljeno pa ce vasserpski narod i za 1000 godina moci guslati protiv Doris!!!
:lol: :lol: :lol:

Odlucio sam zbog toga napisati tekst za jednu guslarsku pjesmu kao dobrosusjetski akt i pomognem na
taj nacin neduznom srpckom narodu!!Evo teksta u njegovoj integralnoj verziji!!!
:D

REFERENDUMSKO GUSLANJE
by @ prljavi Hare

UDARILA NA SRBINA DORIS
STARA DORIS ZALOSNA JOJ MAJKA
NE ZNA ONA SA KIM' IMA POSLA
DO POVIKA NASEG VASIC RAJKA.

REFERENDUM RASPISO JE MILE
NECE TURCIN VISE DA NAM SUDI
ZABRANIT GA,NEMA OTE SILE
DORIS BULO,SAD PAMETNA BUDI.

STARA ESTON KRENULA JE S TOBOM
PROKLETA VAM BILA KUCA RODNA
DA NACINI SAD SRBINA ROBOM
KRMACA NE BILA VAM PLODNA.

HILARI AMERICKA KRAVA
NA SRBINA UDARILA OSTRO
U KUCI SVE JOJ BILO STRAVA
KRDO NJENO MEDJED SVO JOJ POTRO.

MILORAD LEGENDA JE NASA
DIKA PONOS REPUBLIKE SRPSKE
JANJICAR OPET DA ZAJASA
BOSNE VLAST DA PREUZME MRSKE.

EMIL VLAJKI NA NASOJ JE STRANI
DRAGAN,BOZO PONOS HERCEG BOSNE
SAD SRBINA IMA KO DA BRANI
PO LEDJIMA LUPALE VAS FOSNE.

NE IGRAJ SE SA SRBINOM NATO
I KOSOVO CE OPET BITI NASE
ZAPLAKACE MAJKA VASA ZATO
SAD SIPTARI SRBINA SE PLASE.

OD GUSLA ZICE SAD SU NAMA PUSTE
POMOZ' SRBINA SAD NEBESKI BOZE
IZ ZATVORA KAD GA JEDNOM PUSTE
ZACVILICE GUSLE VUCUREVIC BOZE.

AUTOR TEKSTA:prljavi Hare

Sva prava pridrzana.Strogo je zabranjeno snimanje,kopiranje,javno izvodjenje bez dopustenja autora.
Autor daje ekskluzivno pravo da se djelo moze izvoditi na opstinskim zasjedanjima SNSD-a i SDS-a.
Povreda autorskih prava je protivzakonito djelo i podlijeze zakonskim sankcijama.

Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima

ZAKON

O AUTORSKOM PRAVU I SRODNIM PRAVIMA U BOSNI I HERCEGOVINI

(„Službeni glasnik BiH“7/02)

GLAVA I - OPĆE ODREDBE

Član 1.

1. Ovim zakonom uređuju se:

a) prava autora na djelima s područja književnosti, nauke i umjetnosti i njihovo ostvarivanje (u daljem tekstu: autorska prava);

b) prava umjetnika izvođača i njihovo ostvarivanje, prava proizvođača fonograma, radiodifuznih ustanova - proizvođača emisija- (u daljem tekstu: srodna prava);

c) pravo proizvođača vigeograma;

d) pravo proizvođača baze podataka; i

e) zaštita autorskog prava i srodnih prava.

Copyright :prljavi Hare&Company

Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
muha_sa

#13 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by muha_sa »

jebem ti jastuk--kud ga ne prinesoh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mO k3

#14 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by mO k3 »

necemo se zezati sto se tice njegovog fizickog izgleda..(pomjerte se sa mjesta)
Za mene je on vic figura , osoba kojeg ne treba za ozbiljno uzimati ,ali nazalost ta vic figura siri mrznju na stetu hrvata i bosnjaka...i svu u sluzbi dodika...
draganbl

#15 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by draganbl »

Kakve veze ova tema ima sa politikom?
Dotični potpredsjednik je običan politički klovn i odraz katastrofalnog političkog ambijenta u kome trenutno živimo.
Međutim, da li to znači da treba ismijavati fizički izgled čovjeka? Da li kada vidite nekog invalida u kolicima na sav glas vičete: Vidi ga, ovaj nema noge!
Nemam ništa protiv, zapravo podržavam svaku kritiku upućenu prema bilo kom političaru, posebno prema Vlajkiju, ali smatram da je ismijavanje fizičkog izgleda osobe (vjerovatno je u ovom slučaju u pitanju oboljenje kože) u najmanju ruku nekulturno i neprimjereno, čak i za forum.
Republika Srpska je imala bolje potpredsjednike (predsjednici su svi bili loši). Sjećam se Ivana Tomljenovića, profesora sa ETF-a. Staložen i kulturan, pošten i skroman, bio je jedan od ljudi koji su doveli papu Jovana Pavla II u Banjaluku, što je u to (pa i u ovo) vrijeme bila fantastična stvar. Nažalost, takvi kod nas u politici ne prolaze.
muha_sa

#16 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by muha_sa »

draganbl wrote:Kakve veze ova tema ima sa politikom?
Dotični potpredsjednik je običan politički klovn i odraz katastrofalnog političkog ambijenta u kome trenutno živimo.
Međutim, da li to znači da treba ismijavati fizički izgled čovjeka? Da li kada vidite nekog invalida u kolicima na sav glas vičete: Vidi ga, ovaj nema noge!
Nemam ništa protiv, zapravo podržavam svaku kritiku upućenu prema bilo kom političaru, posebno prema Vlajkiju, ali smatram da je ismijavanje fizičkog izgleda osobe (vjerovatno je u ovom slučaju u pitanju oboljenje kože) u najmanju ruku nekulturno i neprimjereno, čak i za forum.
Republika Srpska je imala bolje potpredsjednike (predsjednici su svi bili loši). Sjećam se Ivana Tomljenovića, profesora sa ETF-a. Staložen i kulturan, pošten i skroman, bio je jedan od ljudi koji su doveli papu Jovana Pavla II u Banjaluku, što je u to (pa i u ovo) vrijeme bila fantastična stvar. Nažalost, takvi kod nas u politici ne prolaze.
nedo bog se ismijavat bilo kome na fizickom izgledu al ovaj fasista nista bolje nije ni zasluzio.
prljavi Hare

#17 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by prljavi Hare »

Dragane,uz svo duzno postovanje,ovaj covjek je cistokrvni fasista,zasluzuje svaku pogrdu i svako izrugivanje pa
cak i za fizicki izgled!!!Nisam ja necovjek,sinoc sam sam napisao da uvrede koje ova kreatura sipa a to jos
podrzavaju i mediji su u poredjenju sa ovom nasom zajebancijom,ove nase su uvrede djece iz vrtica.Uz sve
negativne likove iz PC-a,ovaj je jedan od nekoliko najcistokrvnijih nacista.

P.S.Sa nekim u kolicima ili slicno,bez obzira kakvim ga neprijateljem smatrao,nikad se ne bih sprdao!!!
draganbl

#18 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by draganbl »

muha_sa wrote:
nedo bog se ismijavat bilo kome na fizickom izgledu al ovaj fasista nista bolje nije ni zasluzio.
A šta je drugo onaj post sa krečanom, ako nije ismijavanje fizičkog izgleda? Znači, čovjek bio "lijep" dok je bio mlad, a poslije je obolio i koža mu se deformisala, što za forumaša predstavlja temu za ismijavanje.
Nažalost, tema je smisleno i otvorena da se ismijava Vlajki (mada nemam ništa protiv da se ismijava to što je bio otkopčan šlic). Žalosno je što osobe koje bi na forumu trebale da smanjuju stepen nekulture, otvaranjem ovakvih tema upravo rade suprotno, omogućavajući da nekim forumašima lakše ispliva prostota i nekultura koju u sebi nose.
bimbokaposzta

#19 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by bimbokaposzta »

Tačno je da ničiji fizički nedostatak ne bi trebao biti razlog za šprdnju. Ali, u ovom slučaju mora biti ali, njegovi fizički nedostatci su ništa u odnosu na njegov moralni i duhovni invaliditet za koji je on jedini odgovoran. Čovjeka kao što je on, ako se uopšte može zvati čovjekom, treba tući svim sredstvima.
Ne bih da se miješam u Božiji posao ali ovu spodobu kao da je sam Bog obilježio.
veljaca

#20 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by veljaca »

Nad ovim se samo moze plakati .... I on da nekoga predstavlja ....
Nije problem u njegovoj fizickoj (ne)ljepoti - mnogo veci je problem u njegovoj dusevnoj grozoti ....
Vitez Koja

#21 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by Vitez Koja »

Ja ne znam za vas, ali ja sam malo smijao,pa oplakao, pa se smijao, pa oplakao, pa smijao...ma, opste je veselje kod mene....juhuuu, dok je Vlajkija mora biti veselo.....
rijeka oz

#22 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by rijeka oz »

draganbl je napisao .
A šta je drugo onaj post sa krečanom, ako nije ismijavanje fizičkog izgleda? Znači, čovjek bio "lijep" dok je bio mlad, a poslije je obolio i koža mu se deformisala, što za forumaša predstavlja temu za ismijavanje.
Nažalost, tema je smisleno i otvorena da se ismijava Vlajki (mada nemam ništa protiv da se ismijava to što je bio otkopčan šlic). Žalosno je što osobe koje bi na forumu trebale da smanjuju stepen nekulture, otvaranjem ovakvih tema upravo rade suprotno, omogućavajući da nekim forumašima lakše ispliva prostota i nekultura koju u sebi nose
.

A sta mislis da si ovo napisao Charly Chaplinu kada je ismijavao Hitlera . sramota je rugati se obicnom covjeku ali rugati se fasistima , nacistima , cetnicima , koljacima , sijacima mrznje punim predrasuda kao sto su Dodik i vlajki je cast i zadovoljstvo . Samo covjek pun ljudskosti , cista srca i duse , zdrave pameti , odgovoran covjek , covjek koji iskreno zali za zrtvama genocida moze imati snage i moralne i gradjanske odgovornosti da humorom , sarkazmom i otvorenim ruganjem pokaze sta misli o dodiku i Emilu . Onaj ko je ravnodusan na ta dva bukuza i mamlaza i na tu dvojicu rasista i nacinalista , on se slaze s njima .
draganbl

#23 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by draganbl »

rijeka oz wrote:draganbl je napisao .
Nažalost, tema je smisleno i otvorena da se ismijava Vlajki (mada nemam ništa protiv da se ismijava to što je bio otkopčan šlic). Žalosno je što osobe koje bi na forumu trebale da smanjuju stepen nekulture, otvaranjem ovakvih tema upravo rade suprotno, omogućavajući da nekim forumašima lakše ispliva prostota i nekultura koju u sebi nose
.

A sta mislis da si ovo napisao Charly Chaplinu kada je ismijavao Hitlera . sramota je rugati se obicnom covjeku ali rugati se fasistima , nacistima , cetnicima , koljacima , sijacima mrznje punim predrasuda kao sto su Dodik i vlajki je cast i zadovoljstvo . Samo covjek pun ljudskosti , cista srca i duse , zdrave pameti , odgovoran covjek , covjek koji iskreno zali za zrtvama genocida moze imati snage i moralne i gradjanske odgovornosti da humorom , sarkazmom i otvorenim ruganjem pokaze sta misli o dodiku i Emilu . Onaj ko je ravnodusan na ta dva bukuza i mamlaza i na tu dvojicu rasista i nacinalista , on se slaze s njima .
Ponavljam, nemam ništa protiv ismijavanja bilo kog političara, jer većina političara kod nas i jeste za ismijavanje.
Ja sam napisao da mi se ne sviđa ismijavanje kožnog oboljenja čovjeka, kao i sama ideja pokretača teme, koja nekulturnim forumašima daje priliku da se pokažu u punom kapacitetu.
O Vlajkiju kao političaru mislim sve najgore, on je najobičniji klovn koji je (kao i mnoge druge stvari) projekcija katastrofalne i nakaradne politike koju forsira Dodik. Ja se i sa mišljenjem mnogih drugih političara ne slažem. Međutim, nikada se ne bih šalio sa nečijim fizičkim nedostacima, posebno onim nedostacima koja su posljedica bolesti (kao što je kožno oboljenje).
Ako ti misliš da je ismijavanje Vlajkijevog izgleda ravno humoru Čarlija Čaplina, onda ti i ja sigurno imamo različite pragove neukusa. Za nekoga su i psovke dio svakodnevnog govora. Za mene nisu.
paravan

#24 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by paravan »

You are here :-D

jok eno me tamo
argyle

#25 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by argyle »

zagazaga wrote:Oni koji prate političku i dnevnopolitičku sEtoVaciju i sve što nam se dešava, često dođu u navedeno stanje. Evo tema za takve postove da se ostale teme ne zatrpavaju.

..... da otvorim
Emil Vlajki na svečanosti "privlačio pažnju" otkopčanim šlicem!

Potpredsjednik Republike Srpske Emil Vlajki je bio jedan od rijetnih funkcionera iz entiteta i države koji je bio na svečanoj akademiji povodom 11.godišnjice Distritka. Dolazak Vlajkija ponajviše je privukao objektive fotoreportera jer je čitavo vrijeme hodao otkopčalnog šlica na pantolonima dok tek kada je izjavu davao to nekako "napravio".

Osim šlica koji je bio "hit" među zvanicama, nekima je i zaparalo oko što na bini nije bila istaknuta državna zastava BiH.
ImageImage
:shock: OMG......smijati se il' plakati?
Post Reply