staracbezmora wrote:Ne, studirao i radio u Zagrebu , vratio se u Hercegovinu.picek wrote:@starac,
ti si hercegovac u zagrebu ??
pa ti onda imas puno vecih problema od bosnjaka.
iskreno,, pricas o necemu sto te direktno ne tangira.
ziviti u zagrebu a zalagati se za treci blentitet u hercegovini..
e to je vrhunac blentavosti![]()
Ali i da nisam vi nas jednostavno ne razumijete.
Mi nikada ne "odemo" iz Hercegovine.
Pa moji prijatelji koji su rođeni u Njemačkoj svi imaju BH osobne., tri puta godišnje su tu itd.
A da ne govorimo o onima koji su u ZG. Pa ujutro krenem u 7 iz Zagreba do 10,30 sam u kući.
Naravna stvar da sam zainteresiran kako će mi obitelj živit.
Vrhunac blentavosti je graditi politiku da će konstitutivni narod jednostavno nestati. Nema značajnijeg smanjenja broja Hrvata u Bih nakon rata. Ima ljudi koji odlaze na faks na posao itd. ali s jačanjem Mostara i to će se mijenjati.
To je ta napredna i edukovana zapadnoercegovacko kamenjarska ustasoidna demokratija cija je ideologija promocija ustastva segregacije dijece u skolama uz prikaz kulture govora doticnok profesora koji dilaju drogu toj istoj dijeci,ljube boga, Hrvate i cekaju uskrsnuce Erceg-Srpske,politikom Boban Karadzic odnosno nastavak Karadordeva ovog puta politikom Dodik-Covic.....
Pitanje za tebe, sta bi sa procesuiranjem ubice Puljica u Sirokim Brijegom i kakvu poruku saljete kada policija pusti ubicu,.....????