Ajd pokušaj biti malo objektivan pa progovori o logorima u Bugojnu, Zenici...luckypot wrote:čuj mitomanija, pa nismo valjda umišljali rušenje starog mosta, heoliodrom, i ostalo, ili recimo istjerivanje bošnjaka iz hercegovine i tako to...izgleda da vam nije katarza gotova, doduše to razumijem, najčešće se katarza dešava kad ubijanje uspije, u ovom slučaju što ste baš nahebali pokušali pobiti a napravili totalnu većinu, i šta ćete sad?Jozinho wrote:rekao sam ti ja da je to teži put. ti to upravo potvrđuješ. mitomanija vam je pamet uzela kao i srbima prije rata.ravno wrote: Jozinho, hvala ti na ovome boldanom, uljepšao si mi dan. A gdje vam je ta katarza bila najintenzivnija, u Stocu ili Lištici? Haj, vala, da i mi na kraju, nakon susjeda, doživimo tu katarzu, pa da lakše odemo iz trećeg entiteta!
p.s. di ćeš ti živit je tvoj izbor. meni se živo je*e za tvoje stambeno pitanje.
nego džaba priča, opustimo se svi i samo veselo, dejton hopa cupa dok se boje ne rastope
Dok je god takvih kao ti koji neće da priznaju zločine ABiH (a kamoli da se kazne) a na sve načine pokušavaju ocrniti sve Hrvate i Srbe, dotle če ova zemlja biti ovakva