Nasilje i crvene pistaljke...
-
alenali
#1 Nasilje i crvene pistaljke...
...
Last edited by alenali on 16/09/2011 03:27, edited 1 time in total.
- nosara
#2 Re: Nasilje i crvene pistaljke...
Ko ti brani da organizujes proteste...?alenali wrote:Ne tako davno,nako tragicne smrti Denisa Mrnjavca,bijesni "gradjani" Sarajeva su demonstrirali.Vjerujem da je zaista bilo s pravom bijesnih gradjana,ali se puno ljudi pitalo ko protestuje i zbog cega.(??)
Jedan od zahtjeva, ili jedini zahtjev, je bila ostavka premijera KS Samira Silajdzica i gradonacelnice Sarajeva Semihe Borovac.Odgovore na ova pitanja je moglo samo vrijeme dati. Smatram ,da eto, nismo morali dugo da cekamo odgovor. Protesta u Sarajevu vise nema,da li je to iz razloga sto nasilja vise nema, ili mozda zato sto, ako nasilje i postoji,ono je podnosljivo iz razloga sto sada imamo gospodina Behmena na poziciji gradonacelnika?
Da li je zloupotrijebljena tragicna smrt djecaka, kako bi se odredjene strukture vlasti, partije ili pojedinci demonizirali...?Bas me zanima da li ce isti oni ljudi organizirati proteste,razloga vise nego ima, i kako ce to izgledati...Ako je onda bio odgovoran gradonacelnik,zar nije i sada, bez obzira iz koje stranke on dolazio???
Mozda neko ima pravi odgovor ili misljenje o ovim pitanjima...?Volio bih ga procitati.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3 Re: Nasilje i crvene pistaljke...
Crveni su krivi za sve 2435. put

-
alenali
#4 Re: Nasilje i crvene pistaljke...
Znaci vi ne sporite da je neka stranka zloupotrijebila proteste gradjana???nosara wrote:Ko ti brani da organizujes proteste...?alenali wrote:Ne tako davno,nako tragicne smrti Denisa Mrnjavca,bijesni "gradjani" Sarajeva su demonstrirali.Vjerujem da je zaista bilo s pravom bijesnih gradjana,ali se puno ljudi pitalo ko protestuje i zbog cega.(??)
Jedan od zahtjeva, ili jedini zahtjev, je bila ostavka premijera KS Samira Silajdzica i gradonacelnice Sarajeva Semihe Borovac.Odgovore na ova pitanja je moglo samo vrijeme dati. Smatram ,da eto, nismo morali dugo da cekamo odgovor. Protesta u Sarajevu vise nema,da li je to iz razloga sto nasilja vise nema, ili mozda zato sto, ako nasilje i postoji,ono je podnosljivo iz razloga sto sada imamo gospodina Behmena na poziciji gradonacelnika?
Da li je zloupotrijebljena tragicna smrt djecaka, kako bi se odredjene strukture vlasti, partije ili pojedinci demonizirali...?Bas me zanima da li ce isti oni ljudi organizirati proteste,razloga vise nego ima, i kako ce to izgledati...Ako je onda bio odgovoran gradonacelnik,zar nije i sada, bez obzira iz koje stranke on dolazio???
Mozda neko ima pravi odgovor ili misljenje o ovim pitanjima...?Volio bih ga procitati.
@-LIBERO- SLOBODA NARODU! Nisu samo crveni,zeleni,plavi,zuti krivi...kriv sam ja i krivi smo svi. Neko manje,neko vise.