I ja se slazem sa ovim. Ja mislim da su to sve nase pare od kojih su i stvorili te manipulativne,kriminalizovane medije. Nazalost, medijska blokada je takva da nema biranja. Recimo, na rezimskom entitetskom javnom servisu RTRS i vecini stampanih medija namjerno se ignorise svaka aktivnost Nase stranke. Medjutim, ima medija koji (opet iz nekih svojih razloga) prate redovno kampanju Nase stranke i Nove socijalisticke partije kao sto je BN TV (izborna hronika svako vece od 9 sati) i ATV BL. Recimo, neko vece su isla cak tri priloga na BN-u o aktivnostima koalicije.Suti i trpi wrote:DepraUbiVepra wrote:Kad počnu drugi kandidati izbjegavati pojavljivanje u medijima, neka ih slijedi i Bajić. Bez pretjerivanja, TV1 je BBC za Avaz. Mislim da je Senad već odavno blagonaklon prema Bajiću, on voli brendirati domaću pamet, a i da nije, zar je to bitno - bitno je iskoristiti taj bonus i poentirati.Suti i trpi wrote:![]()
![]()
Kakva je ovo glupost? Je l ima neko ko je zaista povjerovo u ovu glupost
?
Da je mene pito, Bajic se na tom mediju nikada ne bi pojavio. TV1 je u rangu sa Avazom, a takve medije treba ignorisati. Nasa stranka je bojkotovana od strane vecine medija, a da stvar bude gora, sa time prednjaci FTV koja bi trebala biti televizija svih gradjana Federacije.
Ovo je razumo razmisljanje. Zato sam i napiso 'da je mene pito'. Moj buntovnicki karakter ne moze svariti ljigavce i lopovcine kao sto je ekipa TV1 i Pecanin. Ja bih ih u potpunosti bojkotovo i tako otvorio front protiv svih korumpiranih medija koji podilaze sefovima pojedinih politickih partija. Naravno, u politici ima nesto vise suptilnosti nego u mome karakteru, tako da ce svaki ambiciozan politicar koristiti medijski prostor koji moze dobiti. Bojkotovanje medija bi bio put u potpunu anonimnost. Jebi ga, mora se stosta smrdljivo progutati da bi u ovoj drzavi ostvario neki plemenit cilj.
Avaz nisam uzeo u ruke najmanje 5 godina. Ono sto radi TV1 prevazilazi neke avazove bljuvotine. One ankete su bijedne. Pecanin je bijedan. Izbriso sam ih sa TVa, ne mogu svariti toliku kolicinu prpagande i poganluka.
Damir Miljevic u BL, Zdravko Krsmanovic u Zvorniku mislim i jos neki kandidati u Posavini (vise se i sjecam jer ih stvarno redovno prate). Od stampe, primijetio sam da Avaz prati Nasu stranku.
Ako im je ovo grijeh najveci, da se pojavljuju na "sumnjivim" medijima, oprosticemo.
Inace, da li je neko vidio promo TV spot NS?
Ja sam primjetio u par navrata na ATV BL da se vrti, onaj spot sa mladjom rajom, fino odradjeno.