za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Zelenas wrote:I meni zvuči nevjerovatno, ali sam upravo čuo da će NS u narednih dan-dva izaći sa saopštenjem u kojem će podržati Harisa Silajdžića na izborima za člana Predsjedništva BiH.
Jel' moguće ovo u životu?
Zna li neko nesto o ovome?
Ako je istina, moj planirani glas - PAPA

Profil ljudi koji podrzavaju NS je takav da bi podrzavanje bilo koje nacionalisticko - lopovske stranke Nasu stranku odvelo direknto u propast. To je posebnost NS (i njenih pristalica) u odnosu na ostale stranke.
Prema tome, nema sanse da Nasa stranka povuce jedan takav suicidalan potez. Toliko je apsurdno da ne zasluzuje obimniji komentar.
Ako bi se u nekom ludom slucaju ova podvala ispostavila kao tacna pretpostavka, moj bi glas izgubili za sva vremena. Vjerujem da tako razmislja preko 90% simpatizera Nase stranke.
Dajte, ljudi, ne nasjedajte na zlonamjerne podvale

. Nacionalistima i lopovima je Nasa stranka trn u oku. U ovo predizborno vrijeme cine sve da ukrote po njih najvecu opasnost, istinski multietnicku, moralnu i principijelnu stranku. Vidimo da ne biraju sredstva kojima zele sabotirati rad Nase stranke. Sve same podvale i lazi.