Narod i Pravda (Konakovic)
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#40901 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mogu misliti na sta bi licila ta presica kada bi doso neki naostreni hayatovac i neki beskicmenjak iz avaza.
Sta bi pitali, jel momak pogino zbog tajnog ugovora?
Jebote, avaz danas samo pici po zivcima ljidima. Od 20 komentara na njihovoj stranici 19 im jebe sve. Izivljavaju se sa ovim, ni etike ni morala prema zrtvama.
I onda da im se da prilika da prave scene... Ma daj bogati...
Sta bi pitali, jel momak pogino zbog tajnog ugovora?
Jebote, avaz danas samo pici po zivcima ljidima. Od 20 komentara na njihovoj stranici 19 im jebe sve. Izivljavaju se sa ovim, ni etike ni morala prema zrtvama.
I onda da im se da prilika da prave scene... Ma daj bogati...
- Chmoljo
#40902 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa kako da objasni sta se desilo kada ni on ne moze znati dok istraga ne bude?Danguba wrote: ↑13/02/2026 00:10 Pa skoro je u N.Mestu ubijen covjek koji je dosao po sina.
Ispred kamera su svi stali jer im je i to duznost.
Objasnili o cemu se radi da se narod ne hrani novinarskim izvjestajima.
To je bar normalna stvar u svijetu, da se stane pred kamere kada se desi ovakva stvar.
Zasto Tuzla i Jablanica, sve ovako kilavo odradjeno.
p.s. do skora sam hvalio Stetu da je napravio dobar posao sa tramvajem i trolejbusom. Sta je problem da stane i obasni sta se desilo a ostalo ce odraditi istrazni organi.
- Danguba
#40903 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ali ono osnovno.Chmoljo wrote: ↑13/02/2026 00:12Pa kako da objasni sta se desilo kada ni on ne moze znati dok istraga ne bude?Danguba wrote: ↑13/02/2026 00:10 Pa skoro je u N.Mestu ubijen covjek koji je dosao po sina.
To je bar normalna stvar u svijetu, da se stane pred kamere kada se desi ovakva stvar.
p.s. do skora sam hvalio Stetu da je napravio dobar posao sa tramvajem i trolejbusom. Sta je problem da stane i obasni sta se desilo a ostalo ce odraditi istrazni organi.
Desilo se to i to i to je tragedija za nas.
Istrazni organi, tuzilastvo ce raditi svoj posao da ne prejeduciramo uzroke...eto i to dovoljno
Da narod zna da postoji neko ko se o njima brine
Mislim da to nije tesko.
- Chmoljo
#40904 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne kontas, za to treba odredjena kultura u javnom mnijenju. Nje covjece nema. Moras shvatiti da postoje medijske kuce koje su spremne na grozne manipulacije i u ovim situacijama i ta presica bi bila odron da se odmah desila.
Jebo politiku, to bi bilo ismijavanje zrtava.
To je forma. Koja i ne bi bila zadovoljena jer bi se izbiflalo tri recenice i to je to. Ovo se rjesava saopstenjima za javnost
Pitali su gdje je ministar. Eno napiso je lik gdje bio cijeli dan. Neko napisa trebala je i benjamina jer je eto nacelnica opstine. Jasta je, to bi bio mrtvi populizam, i ne dajite joj takve ideje.
Presica bi bila ok kada bi se znalo vise detalja da se ljudima objasni sta i kako, a i da novinari imaju lriliku postaviti konkretna pitanja, da bi se dobili i konkretni odgovori.
Jebo politiku, to bi bilo ismijavanje zrtava.
To je forma. Koja i ne bi bila zadovoljena jer bi se izbiflalo tri recenice i to je to. Ovo se rjesava saopstenjima za javnost
Pitali su gdje je ministar. Eno napiso je lik gdje bio cijeli dan. Neko napisa trebala je i benjamina jer je eto nacelnica opstine. Jasta je, to bi bio mrtvi populizam, i ne dajite joj takve ideje.
Presica bi bila ok kada bi se znalo vise detalja da se ljudima objasni sta i kako, a i da novinari imaju lriliku postaviti konkretna pitanja, da bi se dobili i konkretni odgovori.
- Danguba
#40905 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Avaz je smece od kada postoji.
- Capajebo
#40906 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Poseban nivo su dostigli od kako su primarno online portal, a sve manje novine.
Da sam neko i nesto u ovoj drzavi, prvo bi njih, sportsportba i crnuhroniku zabranio zakonom, i sve one koji rade u tim firmama da se bave vise novinarstvom.
- drug_profi
#40907 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa dao je saopštenje, i to je prava mjera za ovo veče dok se još o svemu samo nagađa.Danguba wrote: ↑13/02/2026 00:14Ali ono osnovno.Chmoljo wrote: ↑13/02/2026 00:12Pa kako da objasni sta se desilo kada ni on ne moze znati dok istraga ne bude?Danguba wrote: ↑13/02/2026 00:10 Pa skoro je u N.Mestu ubijen covjek koji je dosao po sina.
Desilo se to i to i to je tragedija za nas.
Istrazni organi, tuzilastvo ce raditi svoj posao da ne prejeduciramo uzroke...eto i to dovoljno
Da narod zna da postoji neko ko se o njima brine
Mislim da to nije tesko.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/steta-n ... /260212203
- muha_sa
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#40909 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
aBd u vlasti biti neceA_A_AKCIJA wrote: ↑12/02/2026 15:48Ovo slušamo od 2018.
Jer je futur jedina nada.
Ostalo se sve pokaže lažno kada SDA priča o NiPu
-
DonieBrasco
#40910 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
https://istraga.ba/konakovic-se-javno-h ... n-hadzija/
Da li je ovo Dino izjavio za doticnog ili ovi preuvicavaju ?
- muha_sa
#40911 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jeste--izjavio je pa štaDonieBrasco wrote: ↑13/02/2026 12:27 https://istraga.ba/konakovic-se-javno-h ... n-hadzija/
Znao sam se i ja sa svim čaršijskim mangupima, šibicarima, dzeparošima, klošarima a nikad nisam ni pomislio da radim što i oni a pogotovo nisam nikad sa milicijom a bogme ni policijom posla imo.
Sa nekim od njih se intenzivno i družio pa šta--svijetla obraza i uzdignuta cela ovim gradom hodam
Uh--što se nahvalih
- dječak sa šibicama
#40912 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jedino sto je Dino nahvalio kriminalca i dilera, super on super mu babo taxista jedan hadzija.
Ako je babo hadzija, onda je sve halal. Uostalom, ovdje se i ubici sa volanom halali, jos je i nacelnik opcine.
Halal kao sistem pravosudja.
Ako je babo hadzija, onda je sve halal. Uostalom, ovdje se i ubici sa volanom halali, jos je i nacelnik opcine.
- muha_sa
#40913 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jesil preslušo ovaj podkast il procito šta ovi pišudječak sa šibicama wrote: ↑13/02/2026 12:49 Jedino sto je Dino nahvalio kriminalca i dilera, super on super mu babo taxista jedan hadzija.
- dječak sa šibicama
#40914 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ako su ga citirali, onda je to izjavio, zar ne.
Sto bi slusao kad postoji citat, a uostalom za Dinu svi znamo ko je sta je i sa kim je NIP ekipa povezana. Pa njima u celnistvu stranke sjedi Kemo Ademovic, treba li o Kemi pisati.
Sto bi slusao kad postoji citat, a uostalom za Dinu svi znamo ko je sta je i sa kim je NIP ekipa povezana. Pa njima u celnistvu stranke sjedi Kemo Ademovic, treba li o Kemi pisati.
- muha_sa
#40915 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nemoj djecace bar ti--ti si mahalsko djete i gore u tvojoj mahali je bilo hejbet problematicnih.dječak sa šibicama wrote: ↑13/02/2026 12:53 Ako su ga citirali, onda je to izjavio, zar ne.
Šta--jesil okreto glavu od njih il se pozdraviš, malo ispricaš i furaš dalje
Znao sam kriminalaca koji su mardeljali u Zenici a roditelji im za primjer.
Šta je sad loše u tome što za Šmrkovog oca kaže da je fin i pošten covjek
- muha_sa
#40916 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Da ovim završim na ovoj temi
Nek Dini dokažu bar jedno djelo iz ovog za šta ga razapinju i nek ga rebnu 10 godina što se mene tice.
Jebe mi se za Dinu i ostale dine ako su hapci.

Nek Dini dokažu bar jedno djelo iz ovog za šta ga razapinju i nek ga rebnu 10 godina što se mene tice.
Jebe mi se za Dinu i ostale dine ako su hapci.
-
DonieBrasco
#40917 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mnogo se toga kod nas amnestira "babo mu hadzija, ovaj drugi ranjavan u ratu" a posjeduju kule i gradove nema veze kako je steceno oni moji jarani, a ovaj peti covijek to isto radi - njega odmah uhapsi u zatvor bez suđenja.
- drug_profi
#40918 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Znam realno i ja razne bivše i vjerovatne buduće robijaše, sa nekim se i ponekad sponatno družim jer su ugodno društvo uz kafu.
Ja znam čime se bave, oni znaju da ja znam, ali se to ne pominje i ne priča se o tome. Pričamo o cukama, fudbalu, starim vremenima, itd.
Jebemliga, kad postanem premijer ili član predsjedništva, hoću li se praviti da ih ne znam? Kako bi me raja onda zvala?
Ja znam čime se bave, oni znaju da ja znam, ali se to ne pominje i ne priča se o tome. Pričamo o cukama, fudbalu, starim vremenima, itd.
Jebemliga, kad postanem premijer ili član predsjedništva, hoću li se praviti da ih ne znam? Kako bi me raja onda zvala?
- DaysleepeR
#40919 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma odron mu je izjava. Treba da nestane iz političkog života.
Dosta mahalaša po funkcijama, nikakva to nije vrlina.
- drug_profi
#40920 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Slažem se da nije stvar kojom bi trebao mahati, ali ako si upitan, ne treba slagati.DaysleepeR wrote: ↑13/02/2026 13:36 Ma odron mu je izjava. Treba da nestane iz političkog života.
Ne znam jel ga neko pitao ili se sam prosuo, tu se ograđujem.
- muha_sa
#40921 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Domacin ga pito za Šmrka i on odgovorio baš ovako kako i piše.drug_profi wrote: ↑13/02/2026 13:48Slažem se da nije stvar kojom bi trebao mahati, ali ako si upitan, ne treba slagati.DaysleepeR wrote: ↑13/02/2026 13:36 Ma odron mu je izjava. Treba da nestane iz političkog života.
Znamo se, pozdravimo se--ovo je mali grad i zašto se ne bi znali a znam mu i oca-jedan divan covjek-hadzija, taksista.
Da nije odgovorio tek bi ga tad razapinjali
- drug_profi
#40922 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma ja, to su zamka pitanja. Šta god da kažeš donji si.
- DaysleepeR
#40923 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Druže, Trump javno govori da nije bio dobar sa Epstienom iako se pominje u dokumentima skoro milion puta, a tebi bi bilo ofirno da kažeš da ga ne znaš.drug_profi wrote: ↑13/02/2026 13:48Slažem se da nije stvar kojom bi trebao mahati, ali ako si upitan, ne treba slagati.DaysleepeR wrote: ↑13/02/2026 13:36 Ma odron mu je izjava. Treba da nestane iz političkog života.
Kako Bakir ne zna Šaju nakon afere crnac? Misliš da ga ne zna više?
Padaju ko levati na glupostima.
- vee-jay
#40924 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
na ovakav nacin jucer od Albanese napravise Adolfa Hitleradječak sa šibicama wrote: ↑13/02/2026 12:53 Ako su ga citirali, onda je to izjavio, zar ne.
na ovakav nacin od Gaze napravise Hamas
na ovakav nacin fasisti po Evropi predvodjeni Trumpom dolaze na vlast
ljudskoj gluposti nema kraja
Last edited by vee-jay on 13/02/2026 13:55, edited 1 time in total.
- drug_profi
#40925 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Trump ima svoje razloge. I svi znaju da laže. I zato je još sumnjiviji pa se sad te fajle nazivaju Trump-Epstein, jer se ne može prebrojati koliko puta se dotični u njima pominje.DaysleepeR wrote: ↑13/02/2026 13:52Druže, Trump javno govori da nije bio dobar sa Epstienom iako se pominje u dokumentima skoro milion puta, a tebi bi bilo ofirno da kažeš da ga ne znaš.drug_profi wrote: ↑13/02/2026 13:48Slažem se da nije stvar kojom bi trebao mahati, ali ako si upitan, ne treba slagati.DaysleepeR wrote: ↑13/02/2026 13:36 Ma odron mu je izjava. Treba da nestane iz političkog života.
Kako Bakir ne zna Šaju nakon afere crnac? Misliš da ga ne zna više?
Padaju ko levati na glupostima.
Ali bitno je da on kaže da ga ne zna.
I sad Dino kaže ne zna Šmrka, šta je sljedeći zaključak? - Nešto tu dobro smrdi dok laže.