Ko kaze da sam ja SDA glasac???Novi_Nick wrote:Eto vidis kako si ti to odmah sve uhafizio i ufrstuljio. Pazi se samo da te ta tvoja SDA zbog vlasti, para i funkcija ne proda srbima i servira ko kurban.CovjekIzBosne wrote:Novi_Nick wrote: To moze u Srbiji ali ne u Bih jer su u BiH Srbi, Bosnjaci i Hrvati napravili svoja 3 rezervata koja moraju kontrolisat, zaglupljivat i pljackat.
Kako vidis iz tog razloga oni i negiraju narodni i nacionalni identitet Bosanci jer im on kvari koncepcije i planove.
Pa da sad se ja sjeti nase Bosnjacke nacionalne zavjere da unistimo sve druge narode na nasih 30% i naravno da sto vise pokrademo jedni od drugih, znas kakav je to sistem komsija ukrade moj novcanik ja njegov a posle nam vlada ukrade obadvojici i podjeli nam posle nekako mi se sve cini da smo to jednom vec imali samo nemogu da se sjetim kadD![]()
![]()
![]()
Hvala ti sto me posjeti ja zaboravio, hebiga izgleda nisam dobio dnevni izvjestaj o zavjeri iz glavnog staba SDA...
Nadam se da si skontao da sam bio sarkastican, SDA je partija politicka i nema nista sa sadasnjim Bosnjastvom kad ce vise ljudi skontati i prestati da zajedno stavljaju SDA i Bosnjake, mislim ipak se vidimo kome je vecina Bosnjaka dala svoj glas, da je SDA mogla sad mi nebi pisali o RS i ustavnim promjenama jer ona bi bila trajna,da su oni mogli pos vome, ali...