saibaba wrote:E jebi ga sad, Ko spomenu SDA ?
Meni Izet Fazlinović nije smješan bezobzira kojoj stranci snimio reklamu..
Recimo Bogić Bogičević je principijelan čovjek bezobzira u kojoj stranci bio... itd ..
al Jebi ga ... snimiš reklamu za stranku i odjednom postaneš kultna ličnost BH humora ...
I ja bi snimio reklamu besplatno, sa reklamom povećaš gledanost serije za članstvo SDP-a ...
Sai: pa stvarno trubis. Pa da je htio da povecava svoju gledanost mogao je odmah za Dodika ili SDA (ili za oboje) da reklamira. Ovako dosao SDP, dao mu nesto para a njemu bilo OK zato sto je - kako kaze - i sam ljevicar. Da je Tanovic bio brzi, mozda bi ovaj i za njega napravio reklamu. Ne znam zasto stvarno toliko filozofiras oko jedne reklame. I na kraju krajeva, kakve veze ima njegovo stranacko misljenje sa njim kao osobom tj. glumcem?!?
Sto se tice kultne licnosti, na to ti nebih znao odgovoriti. Cinjenica je da je Nadarevic jedan od najboljih glumaca Ex-Yu prostora -> i samim time pripada komercijalnom sloju umjetnika. Po nekoj logici, na nasim podrucijima je maltane nemoguce biti i komercijala i kult.
Ako nisi primjetio, trend snimanja serija za TV je danas veci nego ikada i dolazi iz jedne velike prekoocenaske zemlje. Taj trend traje vec nekih 10 godina. U pocetku su serije snimljanje sa manje/vise poznatim glumcima. Danas svi veliki ili redovno glume ili su redovni gosti u serijama. Tako da ti i ta ne stoji...
Meni ovo je stvarno nonsens tema. Ovako se isto reagovalo kad je Edo glasno rekao kakve morone mi imamo na vlasti...