uhhhhhh, bojim se da cu biti baniran, ali mislim da je krajnje vrijeme da ga moderator liferuje sa foruma!Fair Life wrote:Ima li ko mladji da ga stjera gdje mu je mjesto ?SFSN wrote:Бранити Српску је била понос и дика и обавеза и жеља и част и света дужност сваког искреног родољуба у лијепој мојој Српској.....и јако си некултуран и велика незналица што поредиш Српску на такав начин, Српску која је настала 09.01.1992. демократском вољом српског народа у СРБиХ, а као одговор на флагрантно кршење устава СРБиХ од стране ХДЗ и СДА посланика.
...
Ili cu ja morati prekinuti ovu demokratsku razonodu...
MURSELOVIĆ MUHAREM vs. dodik - ATV Prijedor 16.10.2007.
-
jefferson
-
ramudavala
liferuje hehe lijepa rijec....nego zao mi je ovakvih neljudi...jos malo i ostat ce i bez srpske a ako misle da ce druga dva naroda biti sretna na 50% bih varaju se...vrati care klikere pa da se igramo hehehehe
-
bihac-x
Ovo je baš onako pošteno srpski 3 srbina na jednog Bošnjaka, a dodik je toliko bio isprovociran da je u jednom trenutku skočio sa stolice tako da sam ja mislio da će jadnog Murselovića onako srpski preklati u sred emisije .... a pustite vi ovog ćirilicu šta piše... nadam se da će neka televizija u federaciji to prikazati, pa da vide ljudi ... zar nije dovoljno ovo gore 3 na jednog! kao u Srebrenici, 100.000 na 8.000, pravo pošteno, srpski .... dodik bi se treba sjetiti u kakvoj je situaciji RS bila krajem '95 i kako su se i iz Banjaluke bili iselili i pobjegli prema Drini kada je 5. korpus krenuo, tad su ih Amerikanci spasili, a oni su kao uvijek protiv njih. Da njima tad nije bilo u Amerikanaca, Banjaluka bi bila kod Šabca, ehh.. sa sjetom se sjetim tog vremena, zamalo smo dobili BiH kakvu želimo sviSFSN wrote:Боже драги, да ли сам ја гледао ту исту емисију?....Како је све релативно с које стране границе гледаш
..... Ја колико сам видио Мурселовића су сва тројица (Додик, БОсић и Лазаревић, па и водитељ) раздерали као крмача масну врећу
![]()
- sebilj
SFSN wrote:....о да...да...да....али у Авазуmostarac wrote:Braniti RS je isto kao i braniti holokaust, jer njenim institucijama je DOKAZANO i PRESUDOM PRESUDJENO da su u svoju republiku napravile izmedju ostalog i genocidom.SFSN wrote: Драги земљаче, али шта теби конкретно смета....?.....Што не размишљам као ти? Што сам доживио неке друге ствари него ти?....У чему је проблем? Шта те то толико нервира?....Не волиш да ти неко разбија монотону федералну какафонију?.....У чему је проблем..? Хајде реци...олакшај се...
Normalnom dosta, cetniku na ponos i diku....у стварном животу је то мало другачије....а када пуно сањаш - онда при наглом буђењу стварност скочи са асфалта и одвали ти гадну шамарчину
.....ипак прочитај пресуду....уложи мало знања у себе...имаћемо сви вишеструке користи од тебе онда ..... ок?...
.....
Бранити Српску је била понос и дика и обавеза и жеља и част и света дужност сваког искреног родољуба у лијепој мојој Српској.....и јако си некултуран и велика незналица што поредиш Српску на такав начин, Српску која је настала 09.01.1992. демократском вољом српског народа у СРБиХ, а као одговор на флагрантно кршење устава СРБиХ од стране ХДЗ и СДА посланика. И показаће се да је то био спасоносан потез за опстанак српског народа на овим просторима - јер како смо видјели друштво везаних барјака је подло и нељудски ударило 01.03.1992. и 26.03.1992. на недужну српску нејач....зато пази шта причаш, пријатељу.....немој да вријеђаш...
jel ima iko ovdje da banuje ovog majmuna cetnickog ????
-
Tvrko XXI
Postovani gospodine CФCH, ljubazno bih zamilio da se prestanes z........i. Vidim da si u dubokoj zabludi narocito glede nastanka manjeg entiteta u danasnjoj BiH. Ako je PC nastala voljom Bosanaca pravoslavne vjere 09.01.1992 onda su ti isti prekrsili ustav SRBIH jer su samovoljno proglasili CAO oblasti u nekim pretežno ruralnim "gusto naseljenim" regijama, jer lako je bilo krcmiti "drzavno". Treba da te bude stid i sram kada tvrdis da je bila cast boriti se za PC. Pa covjece Bosna i Hercegovina je tvoja domovina a ne tamo neka PC ili federacija. Saberi se malo, svi Bosanci trebaju da disu za BiH. Nemoj da se ugledas na polupismene ruralne kabadahije i kriminalce iz tamo nekih selendri koji do juce nisu znali sta je slavina i kupatilo. Kakav Dodik, kakav Tihic....
- seln
srpko, ne odgovori ti meni, zasto se ne idete kurciti u rvackoj, odakle su vas s noge na nogu ' 95?
Da nije mozda zato sto hrvati manje pricaju a vise oruzja imaju?
p...o cetnicka, to je tipicno, qrcis se tamo gdje znas da neces dobiti po nosu.
Da nije mozda zato sto hrvati manje pricaju a vise oruzja imaju?
p...o cetnicka, to je tipicno, qrcis se tamo gdje znas da neces dobiti po nosu.
-
Nancy Drew
-
Virtual X
Dragi moj cirilica! Sad si me ozbiljno povukao za jezik, jer svojim postovima zasluzujes moje zaljenje! Isti si kao i vecina u toj tvojoj nazovi srpskoj! Na silu hocete da ste veci srbi od stanovnika Srbije.
Vidis izmedju nas postoji jedna velika razlika, a to je da sam ja rodjen u Srbiji ( Leskovac ) i zivim u BiH u Federaciji i naravno volim Bosnu i ona je moja domovina, a ti si rodjen u Bosni, nikad nisi zivio u Srbiji a hoces da ti je ona domovina! Ne razumijem!
Znam da svako ima pravo na svoje misljenje i zato konacno uvazite misljenje svoje brace iz Srbije za koje su svi koji zive u BiH, i ja naravno, BOSANCI!
Ako zelis da budes srbin, znas put za Srbiju ( moj tip: imas puno autobusa koji voze u tom pravcu ), pa idi brate tamo, nadji posao i ostvarit ces svoj san. Nijedan dio BiH NIKADA NECE BITI SRBIJA, htio to neko ili ne!
Uzivaj u svojoj zabludi ( ne pisi djaba cirilicom, ni u Srbiji 80% stanovnista to ne radi ) !
Vidis izmedju nas postoji jedna velika razlika, a to je da sam ja rodjen u Srbiji ( Leskovac ) i zivim u BiH u Federaciji i naravno volim Bosnu i ona je moja domovina, a ti si rodjen u Bosni, nikad nisi zivio u Srbiji a hoces da ti je ona domovina! Ne razumijem!
Znam da svako ima pravo na svoje misljenje i zato konacno uvazite misljenje svoje brace iz Srbije za koje su svi koji zive u BiH, i ja naravno, BOSANCI!
Ako zelis da budes srbin, znas put za Srbiju ( moj tip: imas puno autobusa koji voze u tom pravcu ), pa idi brate tamo, nadji posao i ostvarit ces svoj san. Nijedan dio BiH NIKADA NECE BITI SRBIJA, htio to neko ili ne!
Uzivaj u svojoj zabludi ( ne pisi djaba cirilicom, ni u Srbiji 80% stanovnista to ne radi ) !
-
korto_malteze
pa gdje su moderatori, majku mu! sto pustate ovakvo bljuvanje i ogavne psovke?!? koliko frustracije i nemoci, isto ko da citam avaz gdje jadni bosnjaci placu na glupana dodika i traze da ga cika lajcak uhaviza, a on im se smije u lice. jedan poluinteligentan lik porazi sve 'silne' diskutante. strasno!
murselovica znam licno, postujem i cijenim, to je istinski borac za bosnu i hercegovinu. jer zivot bosnjaka i hrvata u rs-u i srba u federaciji je prava bitka za buducnost ove zemlje. treba otici u kozarac i prijedor i uvjeriti se koliko je rs virtuelna, cisto administrativna kategorija. skoro pa potpuno. i koliko su murselovic i slicni njemu ostavljeni na cjedilu u toj borbi od strane licemjera sa sarajevskih minderluka.
murselovica znam licno, postujem i cijenim, to je istinski borac za bosnu i hercegovinu. jer zivot bosnjaka i hrvata u rs-u i srba u federaciji je prava bitka za buducnost ove zemlje. treba otici u kozarac i prijedor i uvjeriti se koliko je rs virtuelna, cisto administrativna kategorija. skoro pa potpuno. i koliko su murselovic i slicni njemu ostavljeni na cjedilu u toj borbi od strane licemjera sa sarajevskih minderluka.
- ZZZlica
ništa, samo potpisujemzivot bosnjaka i hrvata u rs-u i srba u federaciji je prava bitka za buducnost ove zemlje. treba otici u kozarac i prijedor i uvjeriti se koliko je rs virtuelna, cisto administrativna kategorija. skoro pa potpuno. i koliko su murselovic i slicni njemu ostavljeni na cjedilu u toj borbi od strane licemjera sa sarajevskih minderluka.
- ZZZlica
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... o-sarajevu

Dok je Limonov pucao, Karadžić je iz kabine nekadašnje žičare za Trebević razgovarao telefonom s nekim, spominjući "važnu vijest" i svoju suprugu. Čuje se i kako Karadžić pita vojnike "koje je rase psić" koji mu se vrtio oko nogu, a vojnici odgovaraju "srpske".
- DaysleepeR
#66 Re: MURSELOVIĆ MUHAREM vs. dodik - ATV Prijedor 16.10.2007.
Vidi se da je pravi primjer člana stranke za BiH.bihac-x wrote:Pa ljudi jeste li gledali kako je ovaj čovjek večeras rasturio onog vola Dodika, do sad mu niko nikad nije napravio što mu je naš Bsšnjak pošteni iz Stranke za BiH u emisiji Amplituda na ATV iz Prijedora. Sad bi otišao da ga POLJUBIM! ... SVAKA MU ČAST, ISTE SEKUNDE GA TREBA ZA ČLANA PRESJEDNIŠTVA STAVITI. Muhareme-SVAKA ČAST, ne daj se bandi četničkoj, da nam je ješ takvih kao ti, a ne ovih metiljavih jadnika političara u Federaciji.... ŽIVIO !!!!
Još čovjek sam pored dodika, bosića i nekakvog četnika profesora iz banjaluke ... ma svaka čast....
Znaju samo šuknut, a djela 0 bodova.
I Hare je dobio izbore na onu " e jes im vala Hare reko sad bi ga poljubio "
Nikad pameti u ovom narodu.
-
lahor
samo da potpisem.....korto_malteze wrote:pa gdje su moderatori, majku mu! sto pustate ovakvo bljuvanje i ogavne psovke?!? koliko frustracije i nemoci, isto ko da citam avaz gdje jadni bosnjaci placu na glupana dodika i traze da ga cika lajcak uhaviza, a on im se smije u lice. jedan poluinteligentan lik porazi sve 'silne' diskutante. strasno!
- Saian
Ffff wrote:sto da ga banuje? sto pise na ruskom? ima covjek pravo da pise kako hoce... druga je stvar sto ima ljudi kojima nije mrsko to citati.... ovdje samo ignore pomaze...
Ffff wrote:a njegovo razmisljanje, nazalost, ocituje razmisljanje vecine njegovih sunarodnjaka koji misle da je normalno temelje institucije graditi kostima neistomisljenika...
- video
Ma dobro @Mirci,nisam iz principa htio da komentarisem one bljuvotine cirilicnog nazovi formurasa,ali dao bih primjetiti da stvarno nema smisla, jer i za manje stvari UDARO se ban!!!mIRCerka wrote:Mi smo tu, a dje ste vi?korto_malteze wrote:pa gdje su moderatori, majku mu! sto pustate ovakvo bljuvanje i ogavne psovke?!?
- seln
Niko razuman ne pomislja na to da ga treba banovati zbog cirilice, svidjala se ona nekome ili ne (iako mislim da je srpko koristi "turcima u inat").Saian wrote:Ffff wrote:sto da ga banuje? sto pise na ruskom? ima covjek pravo da pise kako hoce... druga je stvar sto ima ljudi kojima nije mrsko to citati.... ovdje samo ignore pomaze...
Ffff wrote:a njegovo razmisljanje, nazalost, ocituje razmisljanje vecine njegovih sunarodnjaka koji misle da je normalno temelje institucije graditi kostima neistomisljenika...
Ali negiranje genocida, velicanje RS i njenih "branilaca", njihovih djela itd.....
fakat su ljudi banirani za daleko manje stvari.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Nikad niko nije dobio ban sto pise cirilicom.video wrote:Ma dobro @Mirci,nisam iz principa htio da komentarisem one bljuvotine cirilicnog nazovi formurasa,ali dao bih primjetiti da stvarno nema smisla, jer i za manje stvari UDARO se ban!!!mIRCerka wrote:Mi smo tu, a dje ste vi?korto_malteze wrote:pa gdje su moderatori, majku mu! sto pustate ovakvo bljuvanje i ogavne psovke?!?
Ban dobije onaj ko bude upracen radi krsenja pravila, a SFSN kao stari saXov banirani forumash se donedavno strogo drzao pravila
http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html
Zato i nije bio baniran. Meni je trebalo sat i po da nadjem postove koji su za ban. A sve se moglo rijesiti LINKOM poslanim putem PPa ili na [email protected] ....
Al nejse, tvrdoglavost se isplatila.
Eto, sad mozete nastaviti sa temom.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nisam sa njim polemisala od 14.oktobra... ovo sto nadjoh sad je iza tog datuma...seln wrote:mirci, ti i sama ucestvujes u nasim diskusijama, pa sam mislio (a vjerovatno i ostali) da si vec vidjela postove naseg turbo-srbina koji su vec odavno presisali level za ban. iz tog razloga nismo ni javljali.
nau, bek tu d topiK.