Nije ni cudo sto nas mrzeding-dong wrote:jeste. i mrzi hercegovcemostarac wrote:Mirnes Ajanovic je sizofrenik!![]()
mostarce pogotovo
kad smo tako dobri
suljo je pravnik...a to sto je po danke-dojclandu radio k'o maticar,brojao glasacke listice i sl...nije od dobra...a nije ni jedini koji je obavljo poslove van svoje struke...mnogi su se spustili i na ciscenje hala,cuvanja baba over 80 i i td....parola je "snadji se"...a parola ovdjeje "ocrnimo ga,sto grdje-to bolje"..naravno da svi znaju da je suljo pravnik...ali jasne su namjerecar-x wrote:ne znam koju recenicu da podebljam..addem wrote:Ne mozemo! Bivsi sofer nije za politike. Od ljudi na vlasti ocekuje se da ako nista onda budu makar obrazovani.
LM, adnan terzic - geometar..
sulejman tihic - maticar
jel treba dalje?
proglasio ga senchi...egzamplar šize i u praxi i teorijimostarac wrote:Mirnes Ajanovic je sizofrenik!
a Zlatko je krkno 4 tenka na Zuci ..Prenj wrote:I jedan i drugi su cijeli rat proveli na radnoj obavezi.horns&drums wrote:Mirnes je za razliku od mnogih politicara odsluzio svoje godine u ABiH. A Bakir Izetbegovic?
Govorim Bakir jer sam gledao emisiju kad Bakir "demonstrativno napusti sjednicu" s izgledom kao da je Sarajevo oslobodio
Mirnes nije ni dana proveo u uniformi, bas kao i Bakir I.
De baklava nemoj se provaljivati.naravno i broz-bravar je odjednom postao marsal ... ili je i u sumi ucio i polago ispite izmedju dvije bitke...,na stranu stvarne zasluge...ali ipak ima neki ustaljeni redoslijed napretka u karijeri,pogotovo vojnoj,od desetara pa nadalje.. recimo gadafi je samo pukovnik moj stari oficir bi to bolje objasnio...i sad zali sto ukinuse vojni rok.. ..da sabajle grcem snijeg..ahaaa...
kako nisu mogli i trebali svikekec wrote:naravno i broz-bravar je odjednom postao marsal ... ili je i u sumi ucio i polago ispite izmedju dvije bitke...,na stranu stvarne zasluge...ali ipak ima neki ustaljeni redoslijed napretka u karijeri,pogotovo vojnoj,od desetara pa nadalje.. recimo gadafi je samo pukovnik moj stari oficir bi to bolje objasnio...i sad zali sto ukinuse vojni rok.. ..da sabajle grcem snijeg..ahaaa...
Zlatko, ako i nije krkno 4 tenka (nisu svi ni mogli krkati, a ne znaci i da ne bi da je bilo potrebno), nije ispario.
Poslije lijecenja u Svedskoj (ranjen gelerima), zamisli, vratio se u arajevo.
za genija nije, a ovaj je djelima dokazao da je genijeEl-Baklawa wrote:ja govorim o marsalu...eeee Marsaluuuu...![]()
a ovi nasi...ipak su vecina bila oficiri ili podoficiri u JNA..+ dokazanost na terenu![]()
i tako...ali bravar u marsala...fakat jeben prelaz
pa sta mislis da nije genijalnost drzati nepelcovane tipove poput tebe u 6 republika i 2 autonomne pokrajine i jos k tomu da se vole?El-Baklawa wrote:
El-Baklawa wrote:ja govorim o marsalu...eeee Marsaluuuu...![]()
a ovi nasi...ipak su vecina bila oficiri ili podoficiri u JNA..+ dokazanost na terenu![]()
i tako...ali bravar u marsala...fakat jeben prelaz
+ dokazanost u borbi !BRAVAR, GOVORIO TRI SVJETSKA JEZIKA, PREBIRAO PO KLAVIJATURI
KLASIKU, TUMAĆIO I DJELOM POTVRDIO SAD VEĆ KLASIKA SVJETSKE FILOZOFIJE MARXA, PONEKAD JE BIO I ŠOFER ALI SAM SVOJ, BIO JE I SM SVOJ ADVOKAT PROTIV DRŽAVE,
senada wrote:Odgledah na FTV-u Mirnesa A. u Pecaninovoj "Pecnici"... Gospodin Mirnes nam svim svojim srcem, dusom i pamecu nesebicno nudi, ne trazeci nista za uzvrat cjelokupno svoje politicko i parlamentarno drzavnicko umijece...
Mozemo li na sljedecim izborima povjeriti drzavu gospodinu A.Mirnesu?