Slazem se, ovo fakat vrijedi za 99% nasih politicara,ali Mile je izuzetak. Istina i njemu su stranci "zavrtali ruke" tamo do 2006 ali od tada Mile je taj koji lupa sakom od sto,odmahuje glavom, istjeruje Americke i Engleske ambasadore iz kancelarija, uslovljava Bijelu kucu... i sta sve nemegaman4 wrote:Ti mora da se salis???MarshalDodik wrote:Druze da ti mozda i telefonski ne prijetis?megaman4 wrote: Moze Dodik samo da ga podudla, upamti to.
Sve sto je u zapadu u interesu, proci ce, pa makar i silom, a to znaci skidanjem laktaskog krmka s vlasti, ako bude neophodno.![]()
Boli me briga za Dodika.
Ja ti govorim da ima neko jaci od nasih politicara a to su strane vlade koje u nase ime povlace poteze u ovakvoj BiH.
Mi se apsolutno nista ne pitamo ovdje. Nase je da klimamo glavom, jer zavisimo od merhametluka zapada. Zivio.
U svakom slucaju sutra ce biti zanimljivo pratiti Miletovo NE amerima. Da li ce to uraditi kulturno, gentelmanski, kurtoazno cisto zbog dobrodoslice novoj dolazecoj Trumpovoj administraciji ili pak nadmeno, bahato vozdovski ?