Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Maraschino

#65651 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da postoje "opstrukcije iz Sarajeva" koje se odnose na posjetu ministra vanjskih poslova Rusije Sergeja Lavrova Banjoj Luci.
"Odjednom se zakazani sastanak članova Predsjedništva BiH sa Lavrovim počeo otkazivati, jer kao Bakir Izetbegović ima neke probleme, pa nije mogao da dođe, a bila je sugestija Amerikanaca da to ne uradi", rekao je Dodik novinarima u Šargovcu kod Banje Luke.

On je istakao da je bila sugestija da bude onemogućen prijem za Lavrova na visokom nivou.

"I kada je vjerovatno Lavrov saznao za ovo, onda je došlo do pomjeranja datuma njegove posjete. O svemu treba pitati one koji o ovome više znaju", dodao je Dodik.

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov trebalo je u ponedjeljak, 17. septembra da prisustvuje osveštanju temelja rusko-srpskog centra u Banjaluci, ali je njegov dolazak odgođen za petak, 21. septembar.
:lol: :lol:

Kakav bolan petak, Bakir mora na dzumu.

edit: sad vidjeh, valja djeci dati jos jedan slobodan dan

Image

Sta nam rade ovi islamski fundamentalisti. :evil:
Last edited by Maraschino on 15/09/2018 15:10, edited 1 time in total.
seldzuk

#65652 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seldzuk »

Acid25 wrote:
seldzuk wrote:Haj' razligu, takozvani!
Hahaha. Što volim ove plaćenike koje šalje političko Sarajevo na temu o Guardianu! Jednostavno vas je skužiti jer se ne razumijete u materiju. :lol:
Da da jarane. Tzv. BiH. Zar ne znaš? Vrijeme je da Guardian za sva vremena presudi toj veštačkoj tvorevini koju na životu održavaju propali ambasadori i odlazeća US administracija. Nakon oktobra, ništa neće biti kao prije!!
Image
Glupane jedan, da se i otcijepite a hocete malo sutra, sta mislis kako bismo mi nazvali ostatak teritorija?
Muslimanija? :lol:
A sto se ostalog tice, cale ti placenik. Ovo je moja zemlja i branicu je svim raspolozivim sredstvima. :bih:
Last edited by seldzuk on 15/09/2018 15:12, edited 1 time in total.
Maraschino

#65653 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

seldzuk wrote: Glupane jedan, da se i otcijepite a hocete malo sutra, sta mislis kako bismo mi nazvali ostatak teritorija?
A sto se ostalog tice, cale ti placenik. Ovo je moja zemlja i branicu je svim raspolozivim sredstvima.
Padobranac, izvini se covjeku ili edituj ovaj post. Covjek se godinama ovdje sprda sa Dodikom i njegovom tvorevinom.
seldzuk

#65654 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seldzuk »

Maraschino wrote:
seldzuk wrote: Glupane jedan, da se i otcijepite a hocete malo sutra, sta mislis kako bismo mi nazvali ostatak teritorija?
A sto se ostalog tice, cale ti placenik. Ovo je moja zemlja i branicu je svim raspolozivim sredstvima.
Padobranac, izvini se covjeku ili edituj ovaj post. Covjek se godinama ovdje sprda sa Dodikom i njegovom tvorevinom.
Padobranac nisam. Poodavno sam na Klixu. Nek' on brise postove... Skoro u svakom "takozvana" BiH. Ako se javi 'ko iz moderacije, vidjecemo...
Leverage

#65655 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Ama čovječe to je način pisanja na ovoj temi godinama.
Maraschino

#65656 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

:-) :-)

kakva ba moderacija...nisi ti za ove teme sorry
zrakomlat

#65657 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

seldzuk wrote:
Maraschino wrote:
Padobranac nisam. Poodavno sam na Klixu. Nek' on brise postove... Skoro u svakom "takozvana" BiH. Ako se javi 'ko iz moderacije, vidjecemo...
Seldžuče legendo, polupo si lončiće
red evil

#65658 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by red evil »

:lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#65659 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

Ako nije odlazeca SAD administracija, mudzahedini, onda je krivac...... naravno.... Sarajevo :mrgreen: Najgore je sto mu 50% sumskih to vjeruje https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-o ... /180915044
hipija

#65660 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hipija »

Ovi iz Šeher-Teherana upravljaju administracijom i u SAD i u Rusiji, a sve da se zaustavi prosperitet Šumske. Pa dokle više, majku mu?
hizo ramidovic

#65661 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hizo ramidovic »

Neoosmanlije se raspojasale ali nece jos dugo! Precednik Dodik ima plan da rasturi ovo sto neki pretenciozno zovu drzava bih. Dosta je bilo turskog zuluma i jarma, nek muslici rade za sebe nece ih vise srpske ruke hraniti.
Miran razlaz i svi zadovoljni....
zrakomlat

#65662 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

https://www.rtvbn.com/3922017/sta-je-ke ... -za-srpsku
”Nažalost, predsjednik SAD Donald Tramp još nije uspio da konsoliduje svoju vlast. ”
:lol:
Banksy

#65663 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Banksy »

I uvijek isto, baš pred svake izbore. Jel počne padati, stranci, potpomognuti domaćim snagama, daju mu lopovsku.

INZKO ŠUTI

Zatražena suspenzija Dodika, OHR misteriozan: Dnevni red sastanaka PIC-a nije javan

https://www.klix.ba/vijesti/bih/zatraze ... /180915048
Lug

#65664 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Lug »

zrakomlat wrote:https://www.rtvbn.com/3922017/sta-je-ke ... -za-srpsku
”Nažalost, predsjednik SAD Donald Tramp još nije uspio da konsoliduje svoju vlast. ”
Kesko ga ne vadi.. :lol:
Maraschino

#65665 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Banksy wrote:I uvijek isto, baš pred svake izbore. Jel počne padati, stranci, potpomognuti domaćim snagama, daju mu lopovsku.

INZKO ŠUTI

Zatražena suspenzija Dodika, OHR misteriozan: Dnevni red sastanaka PIC-a nije javan

https://www.klix.ba/vijesti/bih/zatraze ... /180915048
Ja to drugacije gledam ali helem nejse.
zrakomlat

#65666 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

Lug wrote:
zrakomlat wrote:https://www.rtvbn.com/3922017/sta-je-ke ... -za-srpsku
Kesko ga ne vadi.. :lol:
Mene zanima da li Guardianovi glasači stvarno vjeruju u ovakve i slične stvari, ili ovo uopšte i ne čitaju, jednostavno glasaju po navici.

Obradu napraviti spomenik, koji je to kralj.
Lug

#65667 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Lug »

moj idol .. :D
Banksy

#65668 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Banksy »

Maraschino wrote:
Moguće, daj bože, vidimo se do 7. okt.
vatrogasac

#65669 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

:shock:

Image
Maraschino

#65670 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Banksy wrote:
Maraschino wrote:
Banksy, sto se tice tih nabacivanja, pa zar je tom covjeku uopste potrebno nabacivanje kada on na dnevnoj bazi stvara probleme. Jednostavno kada nista nema onda izmisli ilistvori problem da se prica oko njega vrti.
Ne placa on dzaba 19 savjetnika. Ne placa ih da mu prave ekonomske planove nego da dizu prasinu pa makar iz kamena.
Qoom

#65671 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Qoom »

JThomas

#65672 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JThomas »

u rs je para još dosta manje nego u federaciji, a svi izvori su još centralizovaniji - nema kantona a on je na vlasti u entitetu deceniju i po. on dijeli pare deceniju i po (a manje ih je i veća je "frka" za njih), on sam dijeli entitetski budžet i pola opštinskih. niko u federaciji nije, niti može biti u takvoj situaciji relativno gledano.

i u takvoj situaciji, njegov blok i savez za promjene dobiju efektivno isto glasova zadnji put. po meni to znači da njemu mimo interesa ne vjeruje više od 8-9%...
Banksy

#65673 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Banksy »

Maraschino wrote:
Banksy wrote:
Maraschino wrote:
Banksy, sto se tice tih nabacivanja, pa zar je tom covjeku uopste potrebno nabacivanje kada on na dnevnoj bazi stvara probleme. Jednostavno kada nista nema onda izmisli ilistvori problem da se prica oko njega vrti.
Ne placa on dzaba 19 savjetnika. Ne placa ih da mu prave ekonomske planove nego da dizu prasinu pa makar iz kamena.
Pamtim slične najave hapšenja i sl. pred svake izbore.

Dragičević mu je skinuo bar 10%, a ono što pokazuje zadnjih dana, kroz medije pogotovo, je veliki strah i nesigurnost. Ja ga dosad nisam vidjela takvog- Po prvi put, čini mi se, postoji vrlo realna mogućnost da padne.
ILVIIR

#65674 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ILVIIR »

seldzuk wrote:
Maraschino wrote:
ovaj lik trola trolove :thumbup:
Maraschino

#65675 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Banksy wrote: Pamtim slične najave hapšenja i sl. pred svake izbore.

Dragičević mu je skinuo bar 10%, a ono što pokazuje zadnjih dana, kroz medije pogotovo, je veliki strah i nesigurnost. Ja ga dosad nisam vidjela takvog- Po prvi put, čini mi se, postoji vrlo realna mogućnost da padne.
Bas tako.

Nikada manje samopouzdanja a vise straha.

...i ovo sto kolega @ JThomas rece. :thumbup:

On gdje podijeli pare racuna i ocekuje podrsku a bez toga, tanak je skroz.
Locked