Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Maraschino

#65251 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

"Mislim da je službena politika Republike Hrvatske ranije žrtvovala hrvatski nacionalni interes u BiH, prihvatajući tu grešku zvanu Vašingtonski sporazum. Ja imam pozitivan stav prema Herceg-Bosni i ne bi mi smetalo da ona i danas postoji. Ali da zaista bude republika i da zaista ima sve prerogative države - jednako kao i Republika Srpska - jer je nama krivo uvaljeno da se to zove entitet, što je riječ koja sama po sebi ne znači ništa, odnosno koja ima sasvim drugačije značenje od države.
i ja bi svasta da povalim ali me zapalo to sto imam. :D
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#65252 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Leverage wrote:
Maraschino wrote:Jutros vidjeh par kamiona sa balvanima idu od Prijedora prema Manjaci. Je li to to?

Nemoj puno o tome na muslimanskom forumu.
:lol: :lol: :lol:

Novi šatorski hit iz SNSD kuhinje?! :mrgreen:

SNSD-ov par, kako ih zovu u toj stranci, Milorad Dodik i Željka Cvijanović imali su ovih dana zajedno šou sa Goci bendom. Pjevalo se, igralo,
ali i podvriskivalo. . . Prava složna braća. Društvo im je činio i stranački kolega Igor Radojičić, koji nije bio baš raspoložen kao što je to bio
SNSD-ov par.

Vijesti Republika Srpska Utorak, 04.09.2018. | 17:23

Image

Par se veselio, baš kako to prije neki dan reče predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović da voli kada predsjednik pjeva, a ona pleše. Ovaj put
se nije plesalo, jer je muzika bila narodna izvorna romanijska koju treba savladati očito pred glavne nastupe, koji počinju ovih dana
širom Republike Srpske.

:kiss:

Repertoar je bio poznat, čuvena Gara..., sastala se složna braća, a promovisana je i nova pjesma: -"To već znade i na grani ptica, da će Željka biti predsjednica". Ovaj napjev je posebno uzbudio par, pa je sa Gocijem zapjevao i Dodik, a Željka je od sreće podvriskivala...
:lol: :lol: :lol:

Šator je bio pun, muzičarima je pala i napojnica, a bio je i poneki selfi sa još uvijek aktuelnim predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Očito je ovo bila generalna proba za glavne nastupe SNSD-ovog para koji od petka helikopterom kreću širom Republike Srpske da narod uveseljavaju. Hoće li narodu biti do pjesme i igre, vidjećemo 7. oktobra kada će birati predsjednika Republike Srpske i srpskog člana u Predsjedništvu BiH.

BN TV

"To već znade i na grani ptica,da će Željka biti predsjednica". :tooo: :pijani:
Leverage

#65253 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Ovaj apostol k'o da čita crnu hroniku. Sreća da Guardian podvrisnu i spasi stvar u zadnji čas, kao i obično.
vatrogasac

#65254 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

prljavi Hare wrote: Par se veselio, baš kako to prije neki dan reče predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović da voli kada predsjednik pjeva, a ona pleše.

:kiss:
Željka bolje pleše od svoje koleginice Therese May.

Šunj

#65255 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Kolekcija lažnih Dodikovih obećanja

PATOLOŠKI LAŽOV
Koliko ovaj čovjek može da laže: 15 najvećih Dodikovih prevara. Vjerujte njemu kad ste ćoravi pored očiju

Milorad Dodik, iako najpraktičniji političar u Republici Srpskoj, ima jednu karkateristiku koja ga izdvaja od drugih kolega: ne samo da zna, nego neuobičajeno voli da laže. Ne prođe skoro sedmica a da Milorad Dodik ne doda novu laž u svoju, sada već impozantnu kolekciju lažnih izjava, obećanja, priča, bajki i slično.
Jedna od zadnjih je da on nikada nije sreo niti imao kontakt sa Behdžetom Pacolijem, ministrom inostranih poslova samoproglašenog Kosova. Uskoro je sam Pacoli u izjavi za pojedine medije rekao kako Dodika zna dugo.

"Mislim da je to bilo 2002. godine. Dodik me pozvao u Banju Luku. Tada sam bio na jednom poslovnom sastanku u Sarajevu i on je zamolio da dođem do njega. Prihvatio sam. Dogovorili smo termin i on me čekao na aerodromu u Banjoj Luci", kazao je Pacoli i nastavio:

"Nažalost, sastanci u Sarajevu su bili vrlo dinamični pa sam zakasnio. Ipak, g. Dodik me strpljivo čekao malo duže, zbog čega sam mu se izvinio. Sjećam se da smo imali odličan sastanak. On je želio da tada investiram u Rafineriju nafte u Bosanskom Brodu. Meni se prijedlog učinio zanimljivim i bio sam voljan uložiti. Na kraju, to se ipak nije desilo".

Ovo je samo poslednja laž u kojoj je Dodik uhvaćen. Pored ove, izdvajamo samo 10 laži koje su zvučale nevjerovatno i u trenutku kada su bile izgovorene, jednako kao i sada, kada je postalo jasno da od tih priča nema ništa:

1. Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik obećao je sa vlasnikom kompanije “Komsar Enerdži” Rašid Serdarov izgradnju TE Ugljevik tri, ulaganje 700 miliona evra i 800 novih radnih mjesta. Danas, od HE “MRSOVO”, osim kamena temeljca postavljenog prije nekoliko godina nema ništa.

2. Farmlend je slučaj zbog kojeg je Dodik slagao obećanje na obećanje, laž na laž i na kraju, kad je njegov lični govedar isisao sve što se moglo od kreditnih i potsticajnih sredstava pustio i radnike i firmu niz vodu. Laž je koštala budžet Republike Srpske, kao i uvijek.

3. Vjerovatno jedno on najvećih obećanja i laži je mreža aerodroma u RS. Kako je to govorio Dodik: “U našim planovima je aerodrom na Sokocu, jedan funkcionalan, koji može da primi određenu vrstu letjelica i da uspostavimo bolju komunikaciju unutar RS i nakon toga ide modernizacija aerodroma u Bijeljini”. Naravno, tu je i neizostavni aerodrom u Trebinju.

4. Milorad Dodik rekao je da će Turistički centar “Klekovača” kod Drinića, kada bude izgrađen za 12 godina, biti jedan od najreprezentativnijih turističkih centara ovog dijela Evrope. Dodik je istakao da je ovaj impozantan projekat jedan od najvažnijih za Republiku Srpsku. Vrijednost projekta je trebalo da bude oko 280 miliona evra, ali se trenutno se na Klekovači odmaraju samo medvjedi.

5. Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da su u završnoj fazi pregovori o privatizaciji Banke Srpske i dokapitalizaciji od 300 miliona evra. Banka Srpske je u međuvremenu propala i postala ogroman finansijski uteg oko vrata građana RS.

6. Elektroautomobil iz RS je možda i jedna od najvećih laži Dodika kojom je manipulisao narodom i za milionski iznos oštetio RS, te omogućio ogromno bogatstvo sebi bliskim ljudima.

7. Dodik je obećao da će novi helikopter Vlade, za koji se Srpska zadužila 10 miliona KM, biti korišten samo za hitne slučajeve i intervencije koje se ne mogu drugačije sprovesti, da bi ga na kraju koristio u kampanji i pokazivao svojim omladincima na stranačkim skupovima.

8. Sledeća laž je izgradnja Termoelektrane u Gacku. Helikopteri, ČEZ, baloni u nebu, veselje… sve je to Dodik obezbjedio ne bi li ubijedio narod u novu laž koju im je servirao. I uspio je, a nakon svih ovih godina ona je ostala samo laž, koja ni dalje ne blijedi. Jedino su Čehe zamjenili Kinezi.

9. “Referendum je 2018., tražićemo otcjepljenje. Usvojili smo i Deklaraciju naziva ‘Republika Srpska – slobodna i samostalna’”. Referendum je sproveden, ali ne o nezavisnosti već o Danu Republike, pa je i taj poništen i sveden na neku vrstu ankete, koji više niko ne spominje.

10. “Uskoro 70 miliona evra ruskog kredita”. Krediti nikad nisu došli, pa je u pomoć pristupio MMF sa svojim parama, ali je to zahtjevalo stvaranje akcizne koalicije SNSD-SDA-HDZ, koja je dovela do poskupljenja goriva i ostalih namirnica u BiH.

Image
I posle svih propalih obecanja, jedno koje se meni najvise dopada:
Otkupicemo dugove koje FBiH ima, pa ce onda nama dugovati umjesto svjetskim bankama. - obecanje dato u momentu kad je na racunima bilo 1.5 milijardi EUR od prodaje Telekoma.
Danas je RS duzna 6 milijardi maraka a dug raste za 2 miliona dnevno.
vatrogasac

#65256 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Šunj wrote: Danas je RS duzna 6 milijardi maraka a dug raste za 2 miliona dnevno.
Dug se računa u evrima pa je samo 3 milijarde, a drugo je to što opozicija konvertuje u marke da izgleda više. Za toliku državu i za takvog Predjsednika i nije to nešto puno.
bh.tornjak

#65257 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

DonieBrasco wrote:http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=309201

Naravno da te prate đikane jedan kad znaju na sta si spreman.
nije precednok glup...nije on ni na sta spreman...
spreman je narod podmetne ledja ...noge,ruke, bubrege....oko (ili oba oka)
vatrogasac

#65258 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Objasni Predsjednik kako su Ivanić i Crnadak izdali Republiku. Pu....agdaški izrodi.

Image
vatrogasac

#65259 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Čuj kako i zašto? Pa jarani sa crne liste.

Image
vatrogasac

#65260 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Malo su dvojica za ovakve srpske izrode kakve laži Predsjednik od njih trpi. I treba da bije. :brusli: :brusli: :brusli: :brusli: :brusli: :brusli: :brusli:

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#65261 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

PreCjednik samo njeguje vjekovnu tradiciju.
Lagalo se i lagaće se :izet:
Leverage

#65262 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Gdje je onaj Ćosićev citat, da se ne zaboravi gluho bilo :D
mO k3

#65263 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Leverage wrote:Gdje je onaj Ćosićev citat, da se ne zaboravi gluho bilo :D
ona mi srbi lazemo _=) :)
Leverage

#65264 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Eh, eh, nešto inventivno, strastveno, pravo moćan izbor riječi :D
Qoom

#65265 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Qoom »

Samo SNSD, apsolutna većina Inšallah!
Billy The Pljuc

#65266 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Billy The Pljuc »

Dobrica Ćosić, književnik, član SANU, bivši predsjednik države, „otac srpske nacije“, napisao je sljedeće:

„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“

„Laž je srpski državni interes.“

„Laž je u samom biću Srbina“.

„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“

„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“
vatrogasac

#65267 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Ala je lep
Ovaj svet,
Onde potok,
Ovde cvet,
Tamo njiva,
Ovde sad,
Eno Sunce,
Evo hlad!

J.J.Zmaj ...ili C. Željka....sad više ne znam.
Maraschino

#65268 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

vatrogasac wrote:Čuj kako i zašto? Pa jarani sa crne liste.

Image
MUP priznao: Izdali smo pasoš

Policijska uprava Zvornik saopštila je da je Elvis Keljmendi prilikom podnošenja zahtjeva za izdavanje ličnih dokumenata ispunjavao sve zakonom propisane uslove, te da je provjerama utvrđeno da za njim nema aktivnih potjernica, odnosno da nije ih bilo u vrijeme podnošenja zahtjeva, prenosi Srna.

Vijesti Republika Srpska

Srijeda, 05.09.2018. | 13:40

Elvis Keljmendi, sin poznatog Nasera Keljmendija, za kojeg se vjeruje da je jedan od najmoćnijih vođa albanske mafije na ovim prostorima dobio je dokumente Republike Srpske. MUP Republike Srpske izdao mu je 17. avgusta ove godine u Zvorniku pasoš BiH.

Keljmendi mlađi se zbog povezanosti sa navedenim krivičnim djelima, u društvu oca Nasera i braće, od ranije nalazi na crnoj listi SAD-a.

Iz PU Zvornik tvrde da mlađi Keljmendi, prilikom podnošenja zahtjeva nadležnom organu, ispunjavao zakonom propisane uslove za izdavanje ličnih dokumenata.

U saopštenju se dodaje da je prilikom obraćanja nadležnom organu, navedeno lice uz zahtjev priložilo dokaze o postojanju državljanstva BiH i druge valjane dokaze propisane važećim zakonima, koji su potrebni u postupku izdavanja ličnih dokumenata i naglašava da su službenici Policijske uprave Zvornik u skladu sa pozitivnim propisima, postupili po navedenom zahtjevu i licu izdali putnu ispravu.

"Izvršenim provjerama utvrđeno je da za navedenim licem trenutno nema aktivnih potjernica, odnosno nije ih bilo u vrijeme podnošenja zahtjeva za izdavanje ličnih dokumenata", naglašava se u saopštenju.

Kako prenose mediji, Elvisu Keljemndiju je još u junu 2016. godine zabranjen ulazak u BiH zbog povezanosti sa organiziranim kriminalom, terorizmom te zbog predstavljanja prijetnje po bezbjednost.

Tužilaštvo Kantona Sarajevo je još u februaru 2011. godine raspisalo međunarodnu potjernicu za Elvisom Keljmendijem zbog pokušaja ubistva Elvisa Hodžića a u novembru 2010. godine u jednom sarajevskom ugostiteljskom objektu, nakon kojeg je Keljmendi junior pobjegao na Kosovo. Samo u Kantonu Sarajevo je protiv Elvisa i njegove braće Liridona i Besnika podneseno najmanje 13 krivičnih prijava, prenijeli su mediji.

Policijska uprava Zvornik podsjeća da je zakonsko pravo svakog državljanina BiH da može slobodno prijaviti svoje prebivalište na području BiH i podnijeti zahtjev za izdavanje ličnih dokumenata po mjestu prebivališta, uz ispunjavanje uslova propisanih zakonom.

Mlađi Keljmendi se zahvalan predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku na dobijanju pasoša BiH, koji mu je izdao MUP Republike Srpske u Zvorniku..

BN TV
moa

#65269 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

vatrogasac wrote:Objasni Predsjednik kako su Ivanić i Crnadak izdali Republiku. Pu....agdaški izrodi.

Image

Nesto mi i zeljko zamisljen.
bh.tornjak

#65272 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

gVardijan poslije gVardijana.....to mi je nekako najlogicnije.
ko bi drugi mogao da naslijedi tu velicinu...gromadu...mislioca...stratega...investitora...mirotvorca....roditelja....sina...svetca...ljubavnika...pjesnika...pjevaca...traktoriste...???

NIKO.....!!!

Mi to sve imamo u jednoj osobi....jednom i jedinom svetom Miloradu Laktaskom
megaman4

#65273 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by megaman4 »

bh.tornjak wrote:
gVardijan poslije gVardijana.....to mi je nekako najlogicnije.
ko bi drugi mogao da naslijedi tu velicinu...gromadu...mislioca...stratega...investitora...mirotvorca....roditelja....sina...svetca...ljubavnika...pjesnika...pjevaca...traktoriste...???

NIKO.....!!!

Mi to sve imamo u jednoj osobi....jednom i jedinom svetom Miloradu Laktaskom
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
mayab

#65274 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

I.Radojićič ko krme u teheranu :lol: :lol: :lol: :lol:
eltroxin

#65275 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by eltroxin »

vatrogasac wrote:Ala je lep
Ovaj svet,
Onde potok,
Ovde cvet,
Tamo njiva,
Ovde sad,
Eno Sunce,
Evo hlad!

J.J.Zmaj ...ili C. Željka....sad više ne znam.
Ko ti je JJ Zmaj? Jedini Zmaj iz Sumske je onaj iz Sipova, poznat po monodrami "Napusti s'aranu". Ali buduci da on nije ni do jaja Zeljku, onda je lako zakljuciti da je ministqr tvorac ovog klasika.
Locked