Kolega,molim te da ime i prezime onoga od koga si čuo taj "vic",proslijediš nadležnima!horkesh wrote:Voze se Dodik i njegov vozač 200 na sat kad u jednom trenutku izleti svinja na put i oni je pregaze. Dodik reče vozaču da ga odveze na sastanak i da se vrati da nađe seljaka čija je svinja, izvini mu se i plati za tu svinju. Prođe sastanak, a vozača nema i nema … Kad ujutro dolazi vozač sa podočnjacima, tetura se, mortus pijan … Dodik ga pogleda bijesno i pita: – Pa dje si ti do sad?
Vozač odgovara: – Uradio sam sve kao što ste rekli, vratio sam se i ušao u jednu kafanu …
Proderem se: – Ja sam vozač predsjednika Dodika, ubio sam svinju! Onda seljaci skočiše, jedna tura, druga, treća …
Milorad Dodik ALL ABOUT
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#62501 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- prljavi Hare
#62502 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
GandalfSivi wrote:To su ti Challi i Salik srediliTomahawk11 wrote:Nego, čuh neki dan da je PreCjednik primio neke iranske bradonje u Banske dvore![]()
Šta je reći, mora da je opet agda i hurmašica radila
- General War
#62503 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Blasfemijahorkesh wrote:Voze se Dodik i njegov vozač 200 na sat kad u jednom trenutku izleti svinja na put i oni je pregaze. Dodik reče vozaču da ga odveze na sastanak i da se vrati da nađe seljaka čija je svinja, izvini mu se i plati za tu svinju. Prođe sastanak, a vozača nema i nema … Kad ujutro dolazi vozač sa podočnjacima, tetura se, mortus pijan … Dodik ga pogleda bijesno i pita: – Pa dje si ti do sad?
Vozač odgovara: – Uradio sam sve kao što ste rekli, vratio sam se i ušao u jednu kafanu …
Proderem se: – Ja sam vozač predsjednika Dodika, ubio sam svinju! Onda seljaci skočiše, jedna tura, druga, treća …
Brzo u golfa cetvorku i do zenice da si doso za dvajst minuta...i tako nazad.
- jao_situacije
#62504 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kakvi se ovdje vicevi pričaju
ko je dopustio opuštanje u ovakvim kriznim situacijama
šumska na udaru sa svih strana, napadaju nato zvijeri, poturice, turci, džihatlije, el bake, iran, saudijci, harp, odlazeća administracija, dolazeća administracija a ovdje se vicevi pričaju
sramite se.
ko je dopustio opuštanje u ovakvim kriznim situacijama
šumska na udaru sa svih strana, napadaju nato zvijeri, poturice, turci, džihatlije, el bake, iran, saudijci, harp, odlazeća administracija, dolazeća administracija a ovdje se vicevi pričaju
sramite se.
- vatrogasac
#62505 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovako je to bilo nego se prepričavajući sve pomiješalo....
Mileta zaustavlja policajac i ...
Mile : "Ima li kakvih problema?"
Policajac : "Gospodine, vozili ste prebrzo."
Mile : "Ah, to."
Policajac : "Mogu li vidjeti vašu vozačku dozvolu?"
Mile : "Dao bih vam je, ali je nemam..."
Policajac : "Nemate dozvolu?!!"
Mile: "Već sam je četvrti puta izgubio zbog rakije."

Policajac : "Ahaaa, dajte mi onda prometnu dozvolu."
Mile : "Ne mogu ni to..."
Policajac : "Zašto?"
Mile : "Zato jer sam ukrao ovaj auto...neki kažu od naroda"
Policajac : "Ukrali ste ga??!!!"
Mile : "Aha, i ubio vlasnika, i raskomadao ga... napravio UZP"
Policajac : "Uradili ste ŠTO??!!!!"
Mile : "Delovi tela se nalaze u plastičnoj vreći u gepeku, ako želiš videti..."
Policajac pogleda Mileta i polako se vrati do svoga automobila i pozove pojačanje. Za 5 minuta dolazi još 5 policijskih auta i okružuju Miletov auto. Stariji oficir polako prilazi do Mileta, s pištoljem u ruci.
Oficir : "Gospodine, molim vas izađite iz auta!"
Mile onako krupan izađe van i krupnim glasom.
Mile : "Ima li kakvih problema, Oficiru??"
Oficir : "Jedan od mojih policajaca kaže da ste ukrali auto i ubili vlasnika."
Mile : "Ubio ??!!!!"
Oficir : "Da, molim vas otvorite prtljažnik."
Mile otvara gepek, unutra nema ništa, prazno.

Oficir : "Je li ovo vaš auto??"
Mile : "Naravno, evo imam saobraćajnu; tu sve piše."
Oficir gleda malo zbunjen.
Oficir : "Jedan od mojih policajaca je rekao da nemate vozačku dozvolu."
Mile kopa po džepovima i vadi vozačku dozvolu, daje je oficiru. On je pregleda i zaključuje da je sve u najboljem redu.

Oficir : "Hvala gospodine, jedan moj policajac je rekao da nemate vozačku, da ste ukrali auto, ubili vlasnika i strpali ga u komadima u prtljažnik."
Mile : "NEK SE JE*E I NEK NE SE*E, KLADIM SE DA VAM JE LAŽLJIVI GAD REKAO DA SAM JOŠ I PREBRZO VOZIO!!!"
Mileta zaustavlja policajac i ...
Mile : "Ima li kakvih problema?"
Policajac : "Gospodine, vozili ste prebrzo."
Mile : "Ah, to."
Policajac : "Mogu li vidjeti vašu vozačku dozvolu?"
Mile : "Dao bih vam je, ali je nemam..."
Policajac : "Nemate dozvolu?!!"
Mile: "Već sam je četvrti puta izgubio zbog rakije."

Policajac : "Ahaaa, dajte mi onda prometnu dozvolu."
Mile : "Ne mogu ni to..."
Policajac : "Zašto?"
Mile : "Zato jer sam ukrao ovaj auto...neki kažu od naroda"
Policajac : "Ukrali ste ga??!!!"
Mile : "Aha, i ubio vlasnika, i raskomadao ga... napravio UZP"
Policajac : "Uradili ste ŠTO??!!!!"
Mile : "Delovi tela se nalaze u plastičnoj vreći u gepeku, ako želiš videti..."
Policajac pogleda Mileta i polako se vrati do svoga automobila i pozove pojačanje. Za 5 minuta dolazi još 5 policijskih auta i okružuju Miletov auto. Stariji oficir polako prilazi do Mileta, s pištoljem u ruci.
Oficir : "Gospodine, molim vas izađite iz auta!"
Mile onako krupan izađe van i krupnim glasom.
Mile : "Ima li kakvih problema, Oficiru??"
Oficir : "Jedan od mojih policajaca kaže da ste ukrali auto i ubili vlasnika."
Mile : "Ubio ??!!!!"
Oficir : "Da, molim vas otvorite prtljažnik."
Mile otvara gepek, unutra nema ništa, prazno.

Oficir : "Je li ovo vaš auto??"
Mile : "Naravno, evo imam saobraćajnu; tu sve piše."
Oficir gleda malo zbunjen.
Oficir : "Jedan od mojih policajaca je rekao da nemate vozačku dozvolu."
Mile kopa po džepovima i vadi vozačku dozvolu, daje je oficiru. On je pregleda i zaključuje da je sve u najboljem redu.

Oficir : "Hvala gospodine, jedan moj policajac je rekao da nemate vozačku, da ste ukrali auto, ubili vlasnika i strpali ga u komadima u prtljažnik."
Mile : "NEK SE JE*E I NEK NE SE*E, KLADIM SE DA VAM JE LAŽLJIVI GAD REKAO DA SAM JOŠ I PREBRZO VOZIO!!!"
- prljavi Hare
#62506 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
FANATICI IZ tzv OS BiH i tzv US ARMY HOĆE DA UDARE NA ŠUMSKU I GUARDIANA OSIROMAŠENIM URANIJUMOM!

Guardiane!Podijeli narodu one puške i organizuj odbranu!Mi ćemo se priključiti čim se organizujemo!!Sprema se vježba NATO-a i OS BiH?
Ministarstvo odbrane i Oružane snage BiH, te Kancelarija za odbrambenu saradnju američke ambasade BiH planiraju NATO vežbu na Manjači pored Banjaluke.
Kako je objavio Dnevnik.ba, sve je dogovoreno na sastanku s generalmajorem Džonom Gronskim, zamjenikom komandanta američkih kopnenih snaga za Evropu.
- NATO vježba trebalo bi da bude realizovana kroz dvije faze: prva je teorijska obuka oficira OS BiH od februara pa do kraja 2018. godine, a druga, početkom 2019. godine, i to gađanje eskadrile aviona A-10 na poligonu Manjača. Učesnici vježbe bili bi vojnici NATO, njih 400, locirani u kasarni “Kozara” u Banjaluci. U okviru toga je i eskadrila od 10 aviona (što američkih, što litvanskih) lociranih na aerodromu Mahovljani. Avion A-10 sadržava top od 30 milimetara „vulkan“ s municijom, odnosno neku vrstu osiromašenog uranijuma – navodi se u dokumentu.
"You see that town?It's Bakinci,our prime target!Guardian is there,so move!!!
- Dokumenti u posjedu portala Dnevnik.ba dokazuju kako su srpski predstavnici (Savez za promene) u MO BiH i OS BiH bili
saglasni s izvođenjem NATO vježbe na području Srpske, a pukovnik Planičić je zbog neslaganja izvođenja vježbe odstranjen do daljnjeg angažmana. Inače, od SAD su navodno do sada nagrađeni upravo generali Vuković i Tepšić. Vuković na dužnost u Austriju, a Tepšić na
dužnost u SAD – navodi portal.
- vatrogasac
#62507 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja uvijek pomiješam ovaj NATO sa Crnim munjama iz Cazina. Ne znam više koji su naši. Meni isti.prljavi Hare wrote:Sprema se vježba NATO-a i OS BiH?
![]()

-
zrakomlat
#62508 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta je sad ovo? Kakva država BiH?
I ovi rusi, umjesto po votki, opleli po baklavi i hurmasicama, garant u siriji probali ccc
http://zurnal.info/novost/20980/rusija- ... voz-jabukaEntitetske prevare:Rusija traži da država BiH kontroliše izvoz jabuka
Objavljeno: 20.02.2018. u 12:43h
Zbog tvrdoglavog odbijanja Ministarstva poljoprivrede RS, uvijenog u priču o prenosu entitetskih nadležnosti, pregovori s Rusima tapkaju u mjestu, jer Rusija traži jasan dokaz da će BiH kontrolisati subjekte koji joj izvoze voće i povrće
I ovi rusi, umjesto po votki, opleli po baklavi i hurmasicama, garant u siriji probali ccc
- prljavi Hare
#62509 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zato je šumska nadležna za kontrolu knjiga koje dolaze iz Sankt Petersburga po istorijskom sporazumu Guardiana i gubernatora Poltavčenka.zrakomlat wrote:Šta je sad ovo? Kakva država BiH?
http://zurnal.info/novost/20980/rusija- ... voz-jabukaEntitetske prevare:Rusija traži da država BiH kontroliše izvoz jabuka
Zbog tvrdoglavog odbijanja Ministarstva poljoprivrede RS, uvijenog u priču o prenosu entitetskih nadležnosti, pregovori s Rusima tapkaju u mjestu, jer Rusija traži jasan dokaz da će BiH kontrolisati subjekte koji joj izvoze voće i povrće
- General War
#62511 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa jel ovu rusiju vodi putin ili onaj turcin kadirov?prljavi Hare wrote:Zato je šumska nadležna za kontrolu knjiga koje dolaze iz Sankt Petersburga po istorijskom sporazumu Guardiana i gubernatora Poltavčenka.zrakomlat wrote:Šta je sad ovo? Kakva država BiH?
Strasno kakve se price poturaju
- General War
#62512 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pusti ti izdaja a vamo bi vilama krenuo na Majkicku na drugoj temi, ne izvlaci se vec uradi sto si dobio zadatak...hoces da ti i Milicu prisijemo?archi_a wrote:Izdajaaaaaa!!!
-
archi_a
#62513 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
zrakomlat
#62514 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dobro je, ipak. Lažna uzbuna. I ja budala, prepao se i posumnjao u izdaju. Nek se jebu Rusi, ko što je i sam guardijan indirektno izjavio :General War wrote:Pa jel ovu rusiju vodi putin ili onaj turcin kadirov?prljavi Hare wrote:Zato je šumska nadležna za kontrolu knjiga koje dolaze iz Sankt Petersburga po istorijskom sporazumu Guardiana i gubernatora Poltavčenka.zrakomlat wrote:Šta je sad ovo? Kakva država BiH?
http://zurnal.info/novost/20980/rusija- ... voz-jabukaCode: Select all
Entitetske prevare:Rusija traži da država BiH kontroliše izvoz jabuka Objavljeno: 20.02.2018. u 12:43h Zbog tvrdoglavog odbijanja Ministarstva poljoprivrede RS, uvijenog u priču o prenosu entitetskih nadležnosti, pregovori s Rusima tapkaju u mjestu, jer Rusija traži jasan dokaz da će BiH kontrolisati subjekte koji joj izvoze voće i povrće
Strasno kakve se price poturaju
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-n ... /180220061
Code: Select all
RS ima svoje nadležnosti u oblasti poljoprivrede i niko neće koristiti razne nezgode da mijenja te nadležnosti", rekao je Dodik komentirajući to što je Ministarstvo poljoprivrede RS-a dalo negativno mišljenje na Odluku o uslovima za registraciju i obavezama izvoznika voća i povrća u Rusku Federaciju, čime ponovno pokretanje izvoza jabuka iz BiH na rusko tržište postaje upitno.- bh.tornjak
#62515 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
postupi po naredjenju...archi_a wrote:čuj vilama na majkićku?!? Pa njoj američka flota ne može ništa. Sama po sebi je stamena, ima ruse kao vjetar u leđa! Jest, da ruje nešto seru oko jabuka, ali proći će i to.
kreni junacki na Mjakicku.....prsa u prsa....ne sramoti SAAJ
- vatrogasac
#62516 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Aaaaj Arčija što zabušava. Naredi mu 50 sklekova.bh.tornjak wrote:postupi po naredjenju...archi_a wrote:čuj vilama na majkićku?!? Pa njoj američka flota ne može ništa. Sama po sebi je stamena, ima ruse kao vjetar u leđa! Jest, da ruje nešto seru oko jabuka, ali proći će i to.
kreni junacki na Mjakicku.....prsa u prsa....ne sramoti SAAJ
- House
#62517 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodikova stranka u Parlamentu BiH glasala protiv konstitutivnosti Srba u FBiH
Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH usvojio je inicijativu SDP-ovog zastupnika Denisa Bećirović kojom se vlasti četiri kantona u entitetu Federacija BiH pozivaju da osiguraju ustavnu ravnopravnost Srba. Protiv ove inicijative glasali su zastupnici SNSD-a, političke stranke Milorada Dodika.
- horkesh
#62518 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mensčini da je Vučićeva životna želja da bude kao Guardian!Osim toga, Vučić je naveo da je više puta pocepao papire zapadnih zvaničnika o nezavisnom Kosovu.
“A ja, kad god sam dobio takav neki papir, a obično je to uz tekst - nemoj da se ljutiš, ali evo šta predlažemo, svaki takav papir sam pocepao.... Znate koliko sam ih pocepao”, naveo je Vučić i u studiju pokazao kako je pocepao jedan papir.
-
swanfilter
#62519 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I, tako je Vucko cepap, cepao i cepao.
- SmokingMan
#62520 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sada samo treba mahati dodikovim riječima svaki put kada on spomene "neravnopravnost" srba.House wrote:Dodikova stranka u Parlamentu BiH glasala protiv konstitutivnosti Srba u FBiH
Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH usvojio je inicijativu SDP-ovog zastupnika Denisa Bećirović kojom se vlasti četiri kantona u entitetu Federacija BiH pozivaju da osiguraju ustavnu ravnopravnost Srba. Protiv ove inicijative glasali su zastupnici SNSD-a, političke stranke Milorada Dodika.
A dobro,stari lis Čovke.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#62521 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cepajjj mileeeDodikova stranka u Parlamentu BiH glasala protiv konstitutivnosti Srba u FBiH
- prljavi Hare
#62522 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
House wrote:Dodikova stranka u Parlamentu BiH glasala protiv konstitutivnosti Srba u FBiH

- House
#62523 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:
![]()
![]()

- problemnatravunu
#62524 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidite vi ovijeh naših vitalnih sexy peMzionerki!!?

- Maraschino
#62525 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Archiju pred spavanje.