Izvin'te
Milorad Dodik ALL ABOUT
- Acid25
#62152 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Imaš 3 sekunde da napustiš temu.archi_a wrote:![]()
Izvin'te

- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#62153 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Who is you?aldinjo wrote:Šta napraviše od ove teme!? Glupa tema, glupi postovi. Ovakve se glupost ne brišu? Može se komotno i zaključati tema.

Last edited by prljavi Hare on 13/02/2018 21:44, edited 1 time in total.
- Acid25
#62154 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma ignoriši ga. Garant je prije pola sata stukao tepsiju hurmašica i sad mu nije dobro.prljavi Hare wrote:Who is you?aldinjo wrote:Šta napraviše od ove teme!? Glupa tema, glupi postovi. Ovakve se glupost ne brišu? Može se komotno i zaključati tema.
[img]https://i.imgur.com/yVK1IIl.gif[img]
-
Tipicoti
#62155 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Ova prica o Salki i Dodiku je kao i ova ratnohuškačka retorika malih Palestinaca protiv Izraela.
Zamisli da Bakir smanji platu Ivanicu i Covicu zbog ``Politickog pljuvanja`` po BiH .... bilo bi vanredno stanje, rat pred vratima
- Toffee karamela
#62156 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Haj ti živ bio zaključaj sam sebe u neki metlarnik i ne javljaj se višealdinjo wrote:Šta napraviše od ove teme!? Glupa tema, glupi postovi. Ovakve se glupost ne brišu? Može se komotno i zaključati tema.
- red evil
#62157 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ko zaključa ovu temu zaslužuje svakih sat vremena 100 udaraca bičem lo leđima. 
- arzuhal
#62158 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vraga 100 udaraca, 80 najviše. Ja bih mu odmah oder'o 20% po satured evil wrote:Ko zaključa ovu temu zaslužuje svakih sat vremena 100 udaraca bičem lo leđima.
- horkesh
#62159 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
arzuhal wrote:Vraga 100 udaraca, 80 najviše. Ja bih mu odmah oder'o 20% po satured evil wrote:Ko zaključa ovu temu zaslužuje svakih sat vremena 100 udaraca bičem lo leđima.
- GandalfSivi
#62160 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tebi ne smijem ni napisati da hoces fundamentalizirati temualdinjo wrote:Šta napraviše od ove teme!? Glupa tema, glupi postovi. Ovakve se glupost ne brišu? Može se komotno i zaključati tema.
- Point.
#62161 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovaj je vehabija i asker, dosao na ovu svetu temu da prica nistarije. Bolje bi mu bilo da sam sebi umanji pristup ovoj temi na 20%. To moze da prica svojim sefovima u Maoci i Istanbulu, ovdje nece.GandalfSivi wrote:Tebi ne smijem ni napisati da hoces fundamentalizirati temualdinjo wrote:Šta napraviše od ove teme!? Glupa tema, glupi postovi. Ovakve se glupost ne brišu? Može se komotno i zaključati tema.
- AmiĐa_Idriz
#62162 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Uzasnut sam kakvih ljudi ima. Teheranska propaganda.
- vatrogasac
#62163 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ako je istina da ujedinjuje askere, neka je.Tipicoti wrote:
WTF![]()
Bratimili se džemat Glogova i džemat Reuf-begove džamije.
Ovom prilikom, prigodan program su upriličili polaznici mektebske nastave iz ova dva džemata.
Sa današnje svečanosti u Glogovi, poručeno je da je jačanje veza među džematima stalna obaveza svih, a ovo je prvi put da se jedan džemat sa područja MIZ Bratunac bratimi sa nekim drugim džematom.
Današnjoj svečanosti u Glogovoj prisustvovao je i potprdsjednik RS-a Ramiz Salkić, a nakon vjerskog programa upriličeno je i prigodno druženje.
- jao_situacije
#62164 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
momak, ovo ti nije trebaloaldinjo wrote:Šta napraviše od ove teme!? Glupa tema, glupi postovi. Ovakve se glupost ne brišu? Može se komotno i zaključati tema.
dajem ti šansu da smanjiš doživljaj, da se samodisciplinuješ, i pripaziš šta pričaš na ovoj temi
nije to ovo sda all about
-
aldinjo
#62165 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sad si me baš prepao.jao_situacije wrote:momak, ovo ti nije trebaloaldinjo wrote:Šta napraviše od ove teme!? Glupa tema, glupi postovi. Ovakve se glupost ne brišu? Može se komotno i zaključati tema.
dajem ti šansu da smanjiš doživljaj, da se samodisciplinuješ, i pripaziš šta pričaš na ovoj temi
nije to ovo sda all about
-
aldinjo
#62166 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To ti je izgleda sva pamet što imaš!?Toffee karamela wrote:Haj ti živ bio zaključaj sam sebe u neki metlarnik i ne javljaj se višealdinjo wrote:Šta napraviše od ove teme!? Glupa tema, glupi postovi. Ovakve se glupost ne brišu? Može se komotno i zaključati tema.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#62167 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Biće ti obrisano 20% postovaarchi_a wrote:![]()
Nemojte ljudi ko Boga vas molim. Ja sam "nas".
Samo nisam siguran da je dos'o pravi momenat za otkrivanje svih karata. Jos su dusmani jaki, ne treba otkrivati sve karte do "kristalne noci"!
Samodisciplinuj se!
- Toffee karamela
#62168 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
vidi ovo...ili zašuti ili odletialdinjo wrote:To ti je izgleda sva pamet što imaš!?Toffee karamela wrote:Haj ti živ bio zaključaj sam sebe u neki metlarnik i ne javljaj se višealdinjo wrote:Šta napraviše od ove teme!? Glupa tema, glupi postovi. Ovakve se glupost ne brišu? Može se komotno i zaključati tema.

-
dert
#62169 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Acid25 wrote:Imaš 3 sekunde da napustiš temu.archi_a wrote:![]()
Izvin'te
vece govno u komadu u zivotu nisam vidio
p.s.izvini plisnavi , prenijelo me , jednu sam tepsiju baklave smazo
-
Benjo34
#62170 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Administracija??? Neko nešto??? Mičite ove agdaše sa teme, uderaju nam na svetinju
- Billy The Pljuc
#62171 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hare, tornjak, situvacija, arzo i ostala braco!
Ustajte braco, poplava i navala agdasa na ovoj temi, oci mi suze u nemoci zbog onoga sto sve vidjeh na ovoj uzvisenoj temi u proteklih nekoliko dana. To je toliko uzelo maha da se tresem sav od bijesa, najradje bi ih podavio ko pilice, pa zar na naseg preCjednika, uzvisenog Gvardiana. Onaj jedan sto mu agda oduze i ono malo uma jos predlaze da se kljuca tema, ojjjjjjjjj....pa dje cu ja citati o uspjesima naseg voljenog preCjednika i gledati slike njegove trepcuci okicama. Ako niko nista ne ucini poljacu se benzinom (nema veze sto je poskupio jer za Gvardiana i Sumsku nema da nema para) i samozapalicu se ispred necega (nemrem jos da skontam gdje je najbolje da izvrsim taj cin u znak protesta pa me sjetujte).
Pomagajte braco....
Ustajte braco, poplava i navala agdasa na ovoj temi, oci mi suze u nemoci zbog onoga sto sve vidjeh na ovoj uzvisenoj temi u proteklih nekoliko dana. To je toliko uzelo maha da se tresem sav od bijesa, najradje bi ih podavio ko pilice, pa zar na naseg preCjednika, uzvisenog Gvardiana. Onaj jedan sto mu agda oduze i ono malo uma jos predlaze da se kljuca tema, ojjjjjjjjj....pa dje cu ja citati o uspjesima naseg voljenog preCjednika i gledati slike njegove trepcuci okicama. Ako niko nista ne ucini poljacu se benzinom (nema veze sto je poskupio jer za Gvardiana i Sumsku nema da nema para) i samozapalicu se ispred necega (nemrem jos da skontam gdje je najbolje da izvrsim taj cin u znak protesta pa me sjetujte).
Pomagajte braco....
- al_akhisari
#62172 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tomahawk11 wrote:Biće ti obrisano 20% postovaarchi_a wrote:![]()
Nemojte ljudi ko Boga vas molim. Ja sam "nas".
Samo nisam siguran da je dos'o pravi momenat za otkrivanje svih karata. Jos su dusmani jaki, ne treba otkrivati sve karte do "kristalne noci"!![]()
Samodisciplinuj se!
-
archi_a
#62173 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Izvin'te molim vas, ali kakve sad nadlezne insitucije Bosne i Hercegovine? Zar nije dovoljno da stoji nadlezne republicke institucije? Zasto se uopste spominju institucije Bosne i Hercegovine u miliciji rs-a? Zbunjen sam?
Morate priznati da nas par, sto ponekad pogrijesimo, da nam je to i zbog ovih nedoumica.
Pomozite nam da se samodisciplinujemo, molim vas! Ne pustajte nas niz vodu, tako lako.

Morate priznati da nas par, sto ponekad pogrijesimo, da nam je to i zbog ovih nedoumica.
Pomozite nam da se samodisciplinujemo, molim vas! Ne pustajte nas niz vodu, tako lako.

-
BAK-eV
#62174 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Iskreno se nadam, da institucije Bosne i Hercegovine nemaju nadleznosti za entitetsko naoruzavanje.archi_a wrote:Izvin'te molim vas, ali kakve sad nadlezne insitucije Bosne i Hercegovine? Zar nije dovoljno da stoji nadlezne republicke institucije? Zasto se uopste spominju institucije Bosne i Hercegovine u miliciji rs-a? Zbunjen sam?![]()
Pomozite nam da se samodisciplinujemo, molim vas! Ne pustajte nas niz vodu, tako lako.![]()
-
archi_a
#62175 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
U odobravanju i provjerama, da. U finansiranju, ne.