Milorad Dodik ALL ABOUT
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#61676 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja sam čuo da je helikopter upaljen, da bude zagrijan ako PreCjednik bude hitno morao vaditi AV iz Stambola....čak je kontaktiran i Stiven Sigal, u slučaju da bude trebalo da se i on uključi u ovaj reskju mišn 
-
statixx
#61677 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I nek se hebe Bakir sa MMF-ovom lovom, niko nece ucjenjivati Guardiana.
http://www.capital.ba/republika-srpska- ... iliona-km/
http://www.capital.ba/republika-srpska- ... iliona-km/
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#61678 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bakir:"Aco dragi,može li jedna baklava?"AV:"Mogu i dvije,baš mi se nešto traži slatko!"Erdogan konobaru:"Zali to dobro!"
Bakirovu reakciju na pristanak AV-a da konzumira agdu najbolje pokazuje fotografija!Bolje od hiljadu riječi!

Bakirovu reakciju na pristanak AV-a da konzumira agdu najbolje pokazuje fotografija!Bolje od hiljadu riječi!

- mO k3
#61679 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ooooooo turci 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#61680 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Bakir:"Aco dragi,može li jedna baklava?"AV:"Mogu i dvije,baš mi se nešto traži slatko!"Erdogan konobaru:"Zali to dobro!"
![]()
![]()
![]()
- GandalfSivi
#61681 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Puna podrska PreCjeniku u borbi protiv ovih hostaplera. Prvo Bakir ode u Tursku, ali ne kao clan Predsjednistva, nego kao predstavnik Bosnjak. I onda se nakav Vucic nadje da predstavlja Srbe, a svi mi dobro znamo da niko ne moze iste predstavljati nego nas PreCjenik. I normalno, cim ga nema, desi se izdaja. Prvo nece biti auto put, nego brza cesta, a drugo, puno vaznije, nece biti kredit, nego Turci ce da grade i upravljaju po svetoj srpskoj zemlji. Sta oni misli, da je ovo 1600 i neka???
IZDAJA!!!
IZDAJA!!!
- vatrogasac
#61682 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ako vam ovakvi zazvone na vratima recite da imate zadnji broj i Kule stražare i Preporoda. Nikako ne otvarajte vrata. Ako se neko već prevario i probao: "Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika."

-
archi_a
#61683 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pojeo bih ovo pa makar me "poturcenjakom" zvali!
Sta'eee, sta hos', sjedi dole,sta'eee? Ja doso, odoh kuci! Sta'eeee
- prljavi Hare
#61684 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Duboko si me razočarao....archi_a wrote:Pojeo bih ovo pa makar me "poturcenjakom" zvali!
Inače,ovaj sastanak koji je održan bez Guardiana,ne znači ništa.Hoće po šumskoj da prave Turci i poturice puteve i na svakih par stotina metara
izgrade prodavnice sa baklavama i šerbetom,ali zaboravilo se ko je tamo glavni Baja!
- jao_situacije
#61685 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bez guardianovog pečata ništa ne smije da se radi
poturice su to shvatile pa sad hoće da budu predsjednik državetine i član predsjedništva tzv. bih
to samo guardian može zaustaviti zato ga treba klonirati barem 3 puta, da bude predsjednik državetine, član predsjedništva tzv. bih, i premijer državetine
samo tako se turci i poturice mogu zaustaviti
poturice su to shvatile pa sad hoće da budu predsjednik državetine i član predsjedništva tzv. bih
to samo guardian može zaustaviti zato ga treba klonirati barem 3 puta, da bude predsjednik državetine, član predsjedništva tzv. bih, i premijer državetine
- Point.
#61686 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bake i Aco se prejeli muhalebije kod Erdogana pa u bunilu spominju neki autoput preko Sumske. Puno jedu a i puno seru. Guardian za osvetu sprema kandidaturu i za clana predsjednistva tkz BiH a i za predsednika Srbije.
- prljavi Hare
#61687 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Radi se na tome punom parom u Institutu za genetičko inženjerstvo i biotehnologiju Univerziteta u Loparama!Vodeći šumski stručnjaci na poljujao_situacije wrote:bez guardianovog pečata ništa ne smije da se radi
genetike neumorno rade na kloniranju Guardiana jer samo Guardian može uspješno neutralisati ovaj neoosmanlijski pohod i zaustaviti masovna
poturčavanja.
Guardiančića već veselo trčkaraju šumskom,ali to su produkti oplodnje nerotkinja putem ustavne obaveze,a nama trebaju 1/1 Guardiani!Znači
treba nam 5-6 100% Guardiana koji neće kad se rode prvo reći "Mama",već "Aj,ne seri!"
-
archi_a
#61688 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Plan je da poHebe sam sebe! Copyright by guardiJan
-
zrakomlat
#61689 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bh.tornjak wrote:daddy-kool wrote:vatrogasac wrote:Ovako olajavat Predsjednika može samo neko ko je zakačio tahan halve iz Ferhadije. Posebno one iz slastičarne Egipat iz koje se može vidjeti samo džamija.![]()
Moram priznati da sam u trenucima slabosti znao probati pomenutu tzv ta'an - 'alvu.
Bilo je strašno.
Prikazivala mi se unitarna, "građanska" tzv BiH, pojavili su se neki tipovi i dijelili besplatne primjerke "Islamske deklaracije".
Kada sam stigao kući otkrio sam da sam u međuvremenu kupio "Takvim" i ulje od crnog kima.
Razgovarajte sa djecom i svojim najbližim, brinite za njihovo zdravlje i porodični život, upozorite ih da ne prave ovakve greške!![]()
![]()
![]()
znaci nisam jedini koji je sve to prosao....
samo je mene u finansijski dobro opalilo.
naime, moj bankovni racun je bio "oskrnavljen".
provjerim o cemu je rijec....kad ono...ja u svojoj besvijesti i islamistickom ludilu uplatio Hadz za deset godina...
Niste normalni. Najjača tema na vascijelom forumu
- Point.
#61690 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jedu mi se baklave, srče mi se agda. Avaj ljudi pomagajte, izađite šejtani iz mene.
-
Qoom
#61691 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta sere ovaj pičkousti???
Kaže RS Dejtonom stvoreni entitet na teritoriji Bosne i Hercegovine?!?!??!!?!?!?!?!? Što rekli u onom filmu: "Pa izdaja pička ti materina, izdaaaaaaaaaaaaaaaaajaaaa!!!!"
*Pogledati na 2:08
Kaže RS Dejtonom stvoreni entitet na teritoriji Bosne i Hercegovine?!?!??!!?!?!?!?!? Što rekli u onom filmu: "Pa izdaja pička ti materina, izdaaaaaaaaaaaaaaaaajaaaa!!!!"
*Pogledati na 2:08
-
archi_a
#61692 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Cuuuuuj, trazi se sigurnost za srbe u Bosni i Hercrgovini! Ahahahhaha.
Pa zar sigurnost u BiH nije samo zahvaljujuci srbima?!?
GuadiJan je garant!!!
Na pi si ti vi-ju emisija ukrstenica, prvi milicioner pi si-ja i mektic, ministar sigurnosti. Odoh gledati! Ahahahah
GuadiJan je garant!!!
Na pi si ti vi-ju emisija ukrstenica, prvi milicioner pi si-ja i mektic, ministar sigurnosti. Odoh gledati! Ahahahah
Last edited by archi_a on 29/01/2018 22:05, edited 1 time in total.
-
archi_a
- Maraschino
#61694 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Malo je clanoba srBske casti sve sa onim Putinovim vukovima da zastite srBsku nejac od dzihadista.archi_a wrote:Cuuuuuj, trazi se sigurnost za srbe u Bosni i Hercrgovini! Ahahahhaha.
GuadiJan je garant!!!![]()
I onda se neko cudi sto su dobili nove uniforme i poneku dugu cijev.
Sloboda za srBsku nejac!
-
archi_a
#61695 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kaze milicioner:" clanovi srBske casti nisu kriminalci. Dobro, tacno je da su trojica-cetvorica, mozda bili osudjeni kriminalci"
Zaboravio je milicioner da kaze da su bas ta trojica-cetvorica osudjenih kriminalaca vodje srBske casti i da su to ustvari ona trojica-cetvorica koji se slikaju sa miloradom dodikom!
Voditeljica nije voditeljica, ona je ovdje inspektorica koja je postavljena kao isljednik! Ahahaha gebelsova skola.
Mektic u ovom trenutku trpi simultane udarce voditeljice i milicionera lukaca. Ahahaha
Zaboravio je milicioner da kaze da su bas ta trojica-cetvorica osudjenih kriminalaca vodje srBske casti i da su to ustvari ona trojica-cetvorica koji se slikaju sa miloradom dodikom!
Voditeljica nije voditeljica, ona je ovdje inspektorica koja je postavljena kao isljednik! Ahahaha gebelsova skola.
Mektic u ovom trenutku trpi simultane udarce voditeljice i milicionera lukaca. Ahahaha
- prljavi Hare
#61696 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Poturice sa BNTV optužuju Guardiana da je isti Bakirov otac Alija!Do podne jedno,od podne drugo!
poduzeli nešto?
Guardian je opravdano bio zabrinut da dragog Acu nisu već poturčili,i to s razlogom.Kako može izjaviti da je šumska nastala
u Dejtonu,kada šumska postoji oko 7000 godina i unijela je svoju državnost u tzv BiH,samo kako bi prestali nasrtaji fanatika na nejač.
Narodu će sigurno vrlo skoro prekipiti i onda će mirno i dostojanstveno zapaliti ovo zmijsko NATO leglo zvano BNTV.Šta čekaju nadležni da biDo podne jedno, od podne drugo?!![]()
Nakon današnje izjave predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da nije dobro što se u ime BiH Bakir Izetbegović sastaje sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsjednikom Turske Tajipom Erdoganom u Turskoj, te Vučićeve izjave da ne razumije zašto se Dodik ljuti s obzirom na to da Izetbegović predstavlja samo bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, koji i govori u ime bošnjačkog naroda, Dodik je promijenio izjavu.
U poslijepodnevnim časovima Dodik je rekao agenciji SRNA da Republika Srpska ima puno povjerenje u Srbiju i predsjednika Vučića, kao i u njegovo učešće na sastanku u Istanbulu.
"Mi smo sigurni i vjerujemo da je Vučić na sastanku u Istanbulu u pravom svjetlu predstavio Republiku Srpsku i srpski narod, štiteći naše interese", naglasio je Dodik.
Ali, kaže predsjednik Republike Srpske, ovdje je riječ o BiH i onome ko je predstavljao, a predstavljao je bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, koji ponovo sebe predstavlja kao predstavnika cijele BiH.
"BiH je zajednica dva entiteta - Republike Srpske i Federacije BiH i tri konstitutivna naroda i stoga je Izetbegović mogao samo da predstavlja bošnjački narod", poručio je Dodik, ponovivši da je ovo pitanje koje se tiče BiH.
(BN/SRNA)
poduzeli nešto?
u Dejtonu,kada šumska postoji oko 7000 godina i unijela je svoju državnost u tzv BiH,samo kako bi prestali nasrtaji fanatika na nejač.
- prljavi Hare
#61697 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne mogu da gledam tog Mektića kako uz urlike i galamu izdaje svetu šumsku!archi_a wrote:Kaze milicioner:" clanovi srBske casti nisu kriminalci. Dobro, tacno je da su trojica-cetvorica, mozda bili osudjeni kriminalci"![]()
-
baxul
#61698 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jel ovo mektić nazva galijaševića levatom?
- House
#61699 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
voditeljica svim silama brani preCednika 
- DaffyDuck
#61700 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kaze Vucic najvise cita