Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
swanfilter

#61651 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by swanfilter »

L.A. Serbs WarrioZ, nova NBA fransiza na vidiku. Kobe se vraca. Bice ime caca ...
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#61652 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Slogan pod kojim će biti pokrenuta kampanja vraćanja bivših tzv Amerikanaca pradedovskoj vjeri:
"Check your attic and find your Great-great-grandfather's ikona!" :-D
bingov buraz

#61653 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

prljavi Hare wrote:Slogan pod kojim će biti pokrenuta kampanja vraćanja bivših tzv Amerikanaca pradedovskoj vjeri:
"Check your attic and find your Great-great-grandfather's ikona!" :-D
Image

Upoznajte Mihajla i Filipa

:mrgreen:
prljavi Hare

#61654 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

:lol: :lol: :lol: :thumbup:

Treba napomenuti da buduća SAO USA ili skraćeno SUSA,neće zauzimati cijeli prostor bivših tzv USA,već će granica biti linija Oregon-Wyoming-
Iowa-Ohio-Pennsylvanija.Sjeverno od te linije mogu da se smjeste crnci,muslimani i hispanjolci,pa neka tamo prave svoju 23% đamahiriju. :mrgreen:
vatrogasac

#61655 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

prljavi Hare wrote::lol: :lol: :lol: :thumbup:

Treba napomenuti da buduća SAO USA ili skraćeno SUSA,neće zauzimati cijeli prostor bivših tzv USA,već će granica biti linija Oregon-Wyoming-
Iowa-Ohio-Pennsylvanija.Sjeverno od te linije mogu da se smjeste crnci,muslimani i hispanjolci,pa neka tamo prave svoju 23% đamahiriju. :mrgreen:
Ja mislim da će ipak ići ovako Oregon-Wyoming-Iowa-Ohio-Pennsylvanija-Karlobag-Virovitica. Ne može biti Velika Srbija bez Karlobaga.
ultima_palabra

#61656 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Ja ponekad mislim da je tu liniju neko izmislio da bi se zajebavao sa Seseljom :mrgreen:
jao_situacije

#61657 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

prljavi Hare wrote:
svi u napad wrote:Uvijek mi je bilo cudno zasto jedan od najvecih stovalaca naseg preCjednika gosp. Prljavi Hare, koji je toliko ucinio na popularisanju lika najveceg sina sa ovih prostora, te sirenju istine o njegovoj borbi za dobrobit ugrozenog serbskog naroda ne radi u njegovom stabu ili barem kao predstavnik u nekom od 132 predstavnistava drzavetine.
Odgovor na ovo moje pitanje sam dobio neki dan od ljudi iz sigurnosnih sluzbi najblizih nasem predCjedniku. Prljavi Hare ima veliku mrlju u svom dosijeu. Nas cijenjeni forumas navija za sarajevski Zeljeznicar i to je razlog. Iako sam ja pokusao oprati tu strasnu mrlju objasnjavajuci da je Hare nekad navijao za tim sa banjaluckog predgradja koji se takodjer zove Zeljeznicar i da je preseljenjem u SA samo nastavio navijati za klub istog imena takodjer iz sarajevskog predgradja, te da vise od 50% igraca tog kluba su Serbi, nista nije pomoglo.
Dakle Hare ako zelis neko radno u blizini voljenog predCjednika uclani se i pocni navijati za Sindjelic. :thumbup: :kiss: :D
Proturaju se i recikliraju priče,vrijeđaju ljudi. :mrgreen:
ФК ЖЕЉЕЗНИЧАР (ДОБОЈ)

Image

Адреса: ВОJВОДЕ MИСИЦА ББ
Мјесто: ДОБОJ
Телефон: 065 530 958
Fax: 053 241 50
:oops:
nije samo kolega hare uz željezničar, i ja mogu skromno reći da tu i tamo, pogledam utakmicu kad stignem od obaveza vezanih za čuvanje šumskih interesa

inače mi smo i strateški pozicionirani baš u tom klubu, jer najveću prijetnju guardianu i šumskoj, u ovom trenutku predstavljaju izdajnički željezničari koji stalne nešto seru i protestiraju iako ih guardian redovno počasti u kafani

i ovi imperijalisti iz svjetske banke ih stalno huškaju na guardiana i šumsku nejač, ali neće im proći tek tako
imamo mi odgovor i za te izdajnike pilećeg mozga :wink:
vatrogasac

#61658 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Ovako olajavat Predsjednika može samo neko ko je zakačio tahan halve iz Ferhadije. Posebno one iz slastičarne Egipat iz koje se može vidjeti samo džamija.

prljavi Hare

#61659 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

MERCEDES OTVARA VIŠE FABRIKA U ŠUMSKOJ! :izet:
Делегација Владе Српске обишла компанију "Мерцедес" у Штутгарту :-D

Image
Model planiran da se pravi u šumskoj,tzv "Piggymer". :kiss:

Делегација Републике Српске, коју предводи потпредсједница Владе Сребренка Голић, у посјети је Њемачкој поводом обиљежавања Дана Републике у Штутгарту. Током дводневне посјете покрајини Баден-Виртемберг и Штутгарту одржано је низ састанака са представницима њемачког привредног сектора.
Pozitivno šokirani svjetskim uspjehom električnog šumskog prometala u narodu popularnog kao "šumster",vodeći ljudi Mercedesa
pripremaju pravu najezdu investicija po slobodarskoj šumskoj.Doći će do fuzije šumstera i za sada nepoznatog modela mercedesa
koji će zvati "Meseršumster". :thumbup:

Sve ovo je plod mudre i vizionarske Guardianove politike,izbalansiranog pristupu ekonomskim pitanjima i stvaranju optimalne klime
za strana ulaganja. :mrgreen:

Praviće se još niz drugih proizvoda sa mercedesovim logom! 8-)
Image
Acid25

#61661 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

problemnatravunu

#61662 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

ultima_palabra wrote:Ja ponekad mislim da je tu liniju neko izmislio da bi se zajebavao sa Seseljom :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

Image
daddy-kool

#61663 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

vatrogasac wrote:Ovako olajavat Predsjednika može samo neko ko je zakačio tahan halve iz Ferhadije. Posebno one iz slastičarne Egipat iz koje se može vidjeti samo džamija.
:D

Moram priznati da sam u trenucima slabosti znao probati pomenutu tzv ta'an - 'alvu.
Bilo je strašno.
Prikazivala mi se unitarna, "građanska" tzv BiH, pojavili su se neki tipovi i dijelili besplatne primjerke "Islamske deklaracije".
Kada sam stigao kući otkrio sam da sam u međuvremenu kupio "Takvim" i ulje od crnog kima.

Razgovarajte sa djecom i svojim najbližim, brinite za njihovo zdravlje i porodični život, upozorite ih da ne prave ovakve greške!
archi_a

#61664 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Miloradeeeeee, sta je ovoooo?!?!
Daj kakvog ekscesa napravi, ugasi ti se tema!!!!!!
prljavi Hare

#61665 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

daddy-kool wrote:
vatrogasac wrote:Ovako olajavat Predsjednika može samo neko ko je zakačio tahan halve iz Ferhadije. Posebno one iz slastičarne Egipat iz koje se može vidjeti samo džamija.

Moram priznati da sam u trenucima slabosti znao probati pomenutu tzv ta'an - 'alvu.
Bilo je strašno.
Prikazivala mi se unitarna, "građanska" tzv BiH, pojavili su se neki tipovi i dijelili besplatne primjerke "Islamske deklaracije".
Kada sam stigao kući otkrio sam da sam u međuvremenu kupio "Takvim" i ulje od crnog kima.

Razgovarajte sa djecom i svojim najbližim, brinite za njihovo zdravlje i porodični život, upozorite ih da ne prave ovakve greške!
Vidim da si lično prošao kroz pakleni pokušaj zulumĆara da te islamizuju,suze su mi potekle dok sam čitao tvoju ispovjest. :mrgreen: Sam si
uvidio kakve posljedice donosi konzumacija poturičkih poslastica.Čovjeku se priviđa svašta što ustvari ne postoji ali kada je proces poturčenja
kompletiran,ljudi stvarno misle da je to stvarnost i vide tzv unitarnu,"građansku" BiH,"naše zmajeve" a kod težih slučajeva poneki poturčeni
subjekti vide i prave zmajeve! :lol: :lol: :lol:

Svakako da treba o tome razgovarati sa svim članovima porodice,ali je bitno da se o opasnosti poturčenja počne sistematski govoriti
i u vrtićima i školama a ja mislim da bi u tom pogledu trebalo uvesti redovan školski predmet u školske programe koji bi se zvao
"deislamizacija".Samo ako se uključe svi segmenti društva u ovu problematiku,tek onda se možemo uspješno nositi protiv mračnog procesa poturčavanja! :mrgreen:
prljavi Hare

#61666 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

archi_a wrote:Miloradeeeeee, sta je ovoooo?!?!
Polako!Izborna je godina,mogu misliti kakvi nas sve cirkusi čekaju. :lol: :lol: :lol:
splinter

#61667 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by splinter »

prljavi Hare wrote:
Polako!Izborna je godina,mogu misliti kakvi nas sve cirkusi čekaju. :lol: :lol: :lol:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/za-dodi ... /180129047
vatrogasac

#61668 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

prljavi Hare wrote:
daddy-kool wrote:

Bilo je strašno.

Vidim da si lično prošao kroz pakleni pokušaj zulumĆara da te islamizuju,suze su mi potekle dok sam čitao tvoju ispovjest. :mrgreen: Sam si
uvidio kakve posljedice donosi konzumacija poturičkih poslastica.Čovjeku se priviđa svašta što ustvari ne postoji ali kada je proces poturčenja
kompletiran,ljudi stvarno misle da je to stvarnost i vide tzv unitarnu,"građansku" BiH,"naše zmajeve" a kod težih slučajeva poneki poturčeni
subjekti vide i prave zmajeve! :lol: :lol: :lol:

Svakako da treba o tome razgovarati sa svim članovima porodice,ali je bitno da se o opasnosti poturčenja počne sistematski govoriti
i u vrtićima i školama a ja mislim da bi u tom pogledu trebalo uvesti redovan školski predmet u školske programe koji bi se zvao
"deislamizacija".Samo ako se uključe svi segmenti društva u ovu problematiku,tek onda se možemo uspješno nositi protiv mračnog procesa poturčavanja! :mrgreen:
Jedini spas za narod je da vas RTRS iz Banja Luke uzme kao stručnjake za bezbednost i sigurnost i borbu protiv terorizma pa da zajedno sa Galijaševićem, Đakovićem i Lazanskim spasavate što se još spasiti dade. Ovo sa agdom uzima razmjere pandemije. :P
mO k3

#61669 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

splinter wrote:
prljavi Hare wrote:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/za-dodi ... /180129047
cuj nezna sta je tema :lol: pa zar ga vucic nije obavjestio ... ma daj ne mogu da vjerujem :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#61670 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

I šta sad :-? Ide li Đevad na tajni zadatak 8)
Ne mere to tako :twisted: čuj Bake ide u Tursku s Acom :?
Pa da dogovore, gluhobilo, preko Tuzle i Brčkog :oops:
A PreCjednik :? jebel njega ko zašta :roll: :mrgreen:
mO k3

#61671 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Tomahawk11 wrote:I šta sad :-? Ide li Đevad na tajni zadatak 8)
Druga klasa politicara ide kod erdogana , prva se sastaje sa putinom :mrgreen:
jazzer

#61672 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jazzer »

Veliko je iskusenje za obicnog covjeka koji zivi u tzv FBiH a privrzenog vrijednostima koje
promovira nas Guardian, zivjeti u gradovima gdje su tzv Bosnjaci vecina.

Oni se vise ne kriju, sada javno dijele i to na sred ulice, besplatne baklave. I sta da radi
neko dijete, penzioner sa niskim primanjima? Djeca vole slatkise, poletice da uzme besplatnu baklavu,
penzioner nije pojeo baklave od prije rata :) ..i tako se ludilo siri na sve strane.

Ako mislite da lazem, evo dokaza

Image

Cim baklava upije agdu, crnka desno na slici dosipa nove litre :) .

Mislim da bi ovo trebala biti tema za slijedeci Telering, da Guardian malo pretrese ovu temu.
Iako bi volio da mu neko drugi bude gost a ne uvijek onaj dosadni i pricom provokativni Mato :) .
Tomahawk11
Globalni moderator

#61673 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

mO k3 wrote:
Tomahawk11 wrote:I šta sad :-? Ide li Đevad na tajni zadatak 8)
Druga klasa politicara ide kod erdogana , prva se sastaje sa putinom :mrgreen:
Ono kraj hale :?
Imaš pravo :thumbup: :mrgreen:
Bolje s Putinom kad krene u halu nego s Erdoganom u velikom primaćem salonu :oops:
bh.tornjak

#61674 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

daddy-kool wrote:

Bilo je strašno.

:shock: :shock: :shock:

znaci nisam jedini koji je sve to prosao....

samo je mene u finansijski dobro opalilo.
naime, moj bankovni racun je bio "oskrnavljen".
provjerim o cemu je rijec....kad ono...ja u svojoj besvijesti i islamistickom ludilu uplatio Hadz za deset godina...
prljavi Hare

#61675 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

jazzer wrote:Veliko je iskusenje za obicnog covjeka koji zivi u tzv FBiH a privrzenog vrijednostima koje
promovira nas Guardian, zivjeti u gradovima gdje su tzv Bosnjaci vecina.

Oni se vise ne kriju, sada javno dijele i to na sred ulice, besplatne baklave. I sta da radi
neko dijete, penzioner sa niskim primanjima? Djeca vole slatkise, poletice da uzme besplatnu baklavu,
penzioner nije pojeo baklave od prije rata :) ..i tako se ludilo siri na sve strane.

Ako mislite da lazem, evo dokaza

Image

Cim baklava upije agdu, crnka desno na slici dosipa nove litre :) .

Mislim da bi ovo trebala biti tema za slijedeci Telering, da Guardian malo pretrese ovu temu.
Iako bi volio da mu neko drugi bude gost a ne uvijek onaj dosadni i pricom provokativni Mato :) .
Eto vidiš! :mrgreen: Kada vide da se neko iz slobodarske šumske mota oko ovih poturičkih agdom utušenih slatkiša,onda ove žene pakuju da se
i kući ponese koja od ovih odagdina i tako se infekcija širi i širi. :?

Guardian je zabrinut za sudbinu AV-a i to s razlogom,AV je mnogo naivan i sigurno će Erdogan perfidno pokušati da ga poturči.Pa smisao života
svakog Turčina je da poturčava,šta bi drugo radio? :mrgreen:

Image

Guardian sa sobom nosi i borbeni komplet M10 Turk-Stopper i on je potpuno zaštićen od bilo kakvih pokušaja poturčenja. :-D
Locked