Zato Duška
Milorad Dodik ALL ABOUT
- mO k3
#41726 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Duška je to Momački odradila , bila je spremna na svaki njegov kontra , bilo je vise nego perfektno , čak se pitam jeli bio dogovoren ovaj tok price mada smatram da je Duška znala kako ce krelca navesti na tanak led .
Zato Duška
Zato Duška
- Ali Kemal
#41727 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ova emisija je dno dna, pravo ogledalo drustva, nekulture, primitivizma u svakom pogledu.Basvod wrote:Sta ja znam... ljudi su razliciti, neko gleda ovako, neko onako.mO k3 wrote: Možeš reci sta hoćeš , ali Duška ga odradi pošteno , skidam joj kapu
Meni licno je intervju trijunf gluposti, nekulture i jada. Alapaca i rmpalija. Imam osjecaj, da nema kamera kako bi on njoj odvalio samarcinu, ona bi njega pljunula a onda bi se poseksali u WCu.
Jos gori su ovi "navijaci" sa obje strane, zeljni ko zna cega, kao da ce bolje zivjeti poslije ovoga, a u stvari ovakve emisije sa forsiranjem primitivizma i nekulture samo guraju BH drustvo dublje u kaljugu.
Djeca odrastaju uz psovanje kao moralnu vertikalu, sa trendom da svaka slijedeca generacija ce da nadmasi prethodnu u stepenu nekulture i primitivizma.
-
hizo ramidovic
#41728 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
udarili izdajnici na precednika sa svih strana:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bh-novin ... /140218092
lesinari obicni, nanjusili plijen pa se okupljaju!
lahko vam se udruziti pa protestvovati, a kad ste 'jedan na jedan' sutite k'o misevi!!!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bh-novin ... /140218092
lesinari obicni, nanjusili plijen pa se okupljaju!
lahko vam se udruziti pa protestvovati, a kad ste 'jedan na jedan' sutite k'o misevi!!!
- SmokingMan
#41729 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodikova priča je stereotipna,samo ga je najbitnije Isprovocirati na određenim stvarima,u pravome trenutku,i on je gotov,pjeni,samo što ne počne šištati popout pretis lonca.mO k3 wrote:Duška je to Momački odradila , bila je spremna na svaki njegov kontra , bilo je vise nego perfektno , čak se pitam jeli bio dogovoren ovaj tok price mada smatram da je Duška znala kako ce krelca navesti na tanak led .
![]()
Zato Duška
- seln
#41730 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da citiram velikog preCednika: ajd ne seri!Ali Kemal wrote:Ova emisija je dno dna, pravo ogledalo drustva, nekulture, primitivizma u svakom pogledu.Basvod wrote:Sta ja znam... ljudi su razliciti, neko gleda ovako, neko onako.mO k3 wrote: Možeš reci sta hoćeš , ali Duška ga odradi pošteno , skidam joj kapu
Meni licno je intervju trijunf gluposti, nekulture i jada. Alapaca i rmpalija. Imam osjecaj, da nema kamera kako bi on njoj odvalio samarcinu, ona bi njega pljunula a onda bi se poseksali u WCu.
Jos gori su ovi "navijaci" sa obje strane, zeljni ko zna cega, kao da ce bolje zivjeti poslije ovoga, a u stvari ovakve emisije sa forsiranjem primitivizma i nekulture samo guraju BH drustvo dublje u kaljugu.
Djeca odrastaju uz psovanje kao moralnu vertikalu, sa trendom da svaka slijedeca generacija ce da nadmasi prethodnu u stepenu nekulture i primitivizma.
-
andr0id
#41731 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Podapela mu je samo za pitanje o prebivalistu i za juzni tok.. gdje cete naci pare.. sta tebe briga.. hahaha
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
- Danguba
#41732 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sa gospodom gospodski sa seljakom seljacki.Ali Kemal wrote: Ova emisija je dno dna, pravo ogledalo drustva, nekulture, primitivizma u svakom pogledu.
- mO k3
#41733 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kemale , kemale nek si nam rekoAli Kemal wrote:Ova emisija je dno dna, pravo ogledalo drustva, nekulture, primitivizma u svakom pogledu.Basvod wrote:Sta ja znam... ljudi su razliciti, neko gleda ovako, neko onako.mO k3 wrote: Možeš reci sta hoćeš , ali Duška ga odradi pošteno , skidam joj kapu
Znaš kako je ono Krleža reko
-
hizo ramidovic
#41734 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Basvod wrote: Meni licno je intervju trijunf gluposti, nekulture i jada. Alapaca i rmpalija. Imam osjecaj, da nema kamera kako bi on njoj odvalio samarcinu, ona bi njega pljunula a onda bi se poseksali u WCu.
kad se slozne ruke spoje...Ali Kemal wrote: Ova emisija je dno dna, pravo ogledalo drustva, nekulture, primitivizma u svakom pogledu.
- Ali Kemal
#41735 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ocigledni proizvod sistema.seln wrote:Da citiram velikog preCednika: ajd ne seri!Ali Kemal wrote:Ova emisija je dno dna, pravo ogledalo drustva, nekulture, primitivizma u svakom pogledu.Basvod wrote: Sta ja znam... ljudi su razliciti, neko gleda ovako, neko onako.
Drzavna televizija u kooperaciji sa predsjednikom entiteta pravi talk show koji je nezamisliv u civilizovanom svijetu. Sta onda ocekviati od ove djece, kako oni da odrastu normalno.
Umjesto da se promovise tolerancija, obrazovanje, rad, kultura, radi se sve suprotno tome. Ovo je karikatura demokratije, institucija, novinarstva...
- karanana
#41736 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
taj predsjednik entiteta ima najvise glasova i napopularniji je politicar u BiH. svidjalo se tebi njegovo ponasanje ili ne, tako ti je. i zato ne vidim cemu kritika na interviju. relevantan gost. nisu nikoga doveli sa ulice. a njegova kultura i ponasanje je slika i prilika velikog broja njegovih glasaca, tvojih zemljaka.
- karanana
#41737 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
upisano. hvala na komentaru bosnjache.
- madner
#41738 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Problem je ocito u javnom servisu, koji nije trebao ovu neotesanu seljacinu pustiti da prica. Da je sutio, nikakvih problema ne bi imali.
- cenecimoveocino
#41739 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
fin neki coek
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
-
oakville
#41740 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naprotiv ovakve emisije doprinose daljem razvitku kulture dijaloga i komunikacija. Ne možeš opovrgnuti da je 90% u anketi prije emisije bilo za Dodika i ponavljalo "da ga bog sačuva." Dakle to je demokratski izabrani većinski lider srba, kao i karadžić, plavšić, krajišnik i drugi prije njega. Dodo razgovara na način koji većina srpskog biračkog tijela odobrava i koji razumije. U suštini radi se o kulturnim razlikama koje se moraju uvažavati i podsticati u cilju održanja multietničke BiHAli Kemal wrote:Ova emisija je dno dna, pravo ogledalo drustva, nekulture, primitivizma u svakom pogledu.Basvod wrote:Sta ja znam... ljudi su razliciti, neko gleda ovako, neko onako.mO k3 wrote: Možeš reci sta hoćeš , ali Duška ga odradi pošteno , skidam joj kapu
-
nuki_cika
#41741 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A duška dodiku sinoć kao prenzetnuje ono riješenje suda iz srebrenice i priča protiv korupcije i nepotizma ,a ona se ustvari i prijavila tamo u srebrenicu kako bi njen muž uletio u bh telekom preko bakira i kompanije
- mO k3
#41742 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kakvo to ima veze jedno sa drugim sa trećim ???nuki_cika wrote:A duška dodiku sinoć kao prenzetnuje ono riješenje suda iz srebrenice i priča protiv korupcije i nepotizma ,a ona se ustvari i prijavila tamo u srebrenicu kako bi njen muž uletio u bh telekom preko bakira i kompanije
-
nuki_cika
#41743 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa kako nema veze.Ubijeđuje javnost da je ona u srebrenici htijela prijaviti prebivalište kako bi tamo glasala ,a u stvari pravi motiv je da bi se njen muž uhljebio u bh telekommO k3 wrote:Kakvo to ima veze jedno sa drugim sa trećim ???nuki_cika wrote:A duška dodiku sinoć kao prenzetnuje ono riješenje suda iz srebrenice i priča protiv korupcije i nepotizma ,a ona se ustvari i prijavila tamo u srebrenicu kako bi njen muž uletio u bh telekom preko bakira i kompanije
- Drvosjeca iz Dejcica
#41744 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Niđe veze, to je priča rekla kazala, ali i da jeste tako ona nije prekršila niti jedan zakon.nuki_cika wrote:A duška dodiku sinoć kao prenzetnuje ono riješenje suda iz srebrenice i priča protiv korupcije i nepotizma ,a ona se ustvari i prijavila tamo u srebrenicu kako bi njen muž uletio u bh telekom preko bakira i kompanije
- mO k3
#41745 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dokazi ....nuki_cika wrote:Pa kako nema veze.Ubijeđuje javnost da je ona u srebrenici htijela prijaviti prebivalište kako bi tamo glasala ,a u stvari pravi motiv je da bi se njen muž uhljebio u bh telekommO k3 wrote:Kakvo to ima veze jedno sa drugim sa trećim ???nuki_cika wrote:A duška dodiku sinoć kao prenzetnuje ono riješenje suda iz srebrenice i priča protiv korupcije i nepotizma ,a ona se ustvari i prijavila tamo u srebrenicu kako bi njen muž uletio u bh telekom preko bakira i kompanije
-
Martinez_
#41746 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Duška ga je fino oprala, nema šta. Mada je jedna stvar nejasna, šta se postiže u Federaciji nabacivanjem videa i izjava Dodika od pre 7 i više godina? Šta pomisli prosečan gledalac ''au Mile al si nekad bio konstruktivan i tolerantan''
Kako se pak tvoja amnezija naziva, jednaka Bakirovoj koji zaboravlja šta mu je babo potpisao '95? Izneo je pretnju za kakvom se u civilizovanim zemljama ne poseže. Znam ja da bi i ti voleo da se svi Srbi na čelu s Dodikom koliko sutra isele iz BiH i na opancima ništa ne ponesu ali Bakir je ipak na nešto odgovornijoj poziciji od tvog memljivog sobička.seln wrote: Evo ga, Dodikovac 1/1...i ti patis od amnesia serbicus...zaboravio si da Katalonija nije nastala etnickim ciscenjem i genocidom.
- seln
#41747 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Upravo to sto mu je babo potpisao iskljucuje mogucnost otcjepljenja, odnosno, u tom slucaju vraca stvari na stanje prije ugovora, to jest, na rjesavanje stvari oruzjem.Martinez_ wrote:Duška ga je fino oprala, nema šta. Mada je jedna stvar nejasna, šta se postiže u Federaciji nabacivanjem videa i izjava Dodika od pre 7 i više godina? Šta pomisli prosečan gledalac ''au Mile al si nekad bio konstruktivan i tolerantan''
Kako se pak tvoja amnezija naziva, jednaka Bakirovoj koji zaboravlja šta mu je babo potpisao '95? Izneo je pretnju za kakvom se u civilizovanim zemljama ne poseže. Znam ja da bi i ti voleo da se svi Srbi na čelu s Dodikom koliko sutra isele iz BiH i na opancima ništa ne ponesu ali Bakir je ipak na nešto odgovornijoj poziciji od tvog memljivog sobička.seln wrote: Evo ga, Dodikovac 1/1...i ti patis od amnesia serbicus...zaboravio si da Katalonija nije nastala etnickim ciscenjem i genocidom.
To sta bih ja volio ne tice se ni jednog cetnika-poletarca, koji iz jebenog Újvidéka bistri stvari u BiH, a ponekad bratski pruza podrsku treceentitetlijama na Poskoku.
- Alfons Kauders
#41748 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nemoj tako, nebojsa je nas... hercegovac u novom sadu...seln wrote:Upravo to sto mu je babo potpisao iskljucuje mogucnost otcjepljenja, odnosno, u tom slucaju vraca stvari na stanje prije ugovora, to jest, na rjesavanje stvari oruzjem.Martinez_ wrote:Duška ga je fino oprala, nema šta. Mada je jedna stvar nejasna, šta se postiže u Federaciji nabacivanjem videa i izjava Dodika od pre 7 i više godina? Šta pomisli prosečan gledalac ''au Mile al si nekad bio konstruktivan i tolerantan''
To sta bih ja volio ne tice se ni jednog cetnika-poletarca, koji iz jebenog Újvidéka bistri stvari u BiH, a ponekad bratski pruza podrsku treceentitetlijama na Poskoku.
- vee-jay
#41749 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jebi ga, valjda ti trebas da dokazes a ne on.mO k3 wrote:Dokazi ....nuki_cika wrote:Pa kako nema veze.Ubijeđuje javnost da je ona u srebrenici htijela prijaviti prebivalište kako bi tamo glasala ,a u stvari pravi motiv je da bi se njen muž uhljebio u bh telekommO k3 wrote: Kakvo to ima veze jedno sa drugim sa trećim ???
-
Martinez_
#41750 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Al se zato vidim tebe tiče sve i svašta. Od nečijeg glasačkog opredeljenja preko porekla do mesta boravka.seln wrote:Upravo to sto mu je babo potpisao iskljucuje mogucnost otcjepljenja, odnosno, u tom slucaju vraca stvari na stanje prije ugovora, to jest, na rjesavanje stvari oruzjem.Martinez_ wrote:Duška ga je fino oprala, nema šta. Mada je jedna stvar nejasna, šta se postiže u Federaciji nabacivanjem videa i izjava Dodika od pre 7 i više godina? Šta pomisli prosečan gledalac ''au Mile al si nekad bio konstruktivan i tolerantan''
Što se sramiš vlastitih želja i poriva? Naravno, nikakav četnik bilo poletarac bilo akademik nema prava tebe to pitati, oprosti.