Ajoooj pocetka.Antifriz+ wrote:
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Basvod
#41676 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Nero Histrion
#41677 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik veceras izjavio:
"Zašto ne bi bilo legitimno da politički stav bude i treći entitet? Sve drugo je stvar procedura i koncenzusa. Mislim da u ovoj zemlji treba razviti mogućnost za slobodno političko izražavanje i mišljenje".
Sta reci ... vec vidjeno!
A bi li se Dodo slozio da Vojvodina u majcici Srbiji trazi entitet?
"Zašto ne bi bilo legitimno da politički stav bude i treći entitet? Sve drugo je stvar procedura i koncenzusa. Mislim da u ovoj zemlji treba razviti mogućnost za slobodno političko izražavanje i mišljenje".
Sta reci ... vec vidjeno!
A bi li se Dodo slozio da Vojvodina u majcici Srbiji trazi entitet?
- Skijaš
#41678 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Njima je svejedno, Sarajevo Dodika tretira kao prihvatljivog partnera i ako Radončić i Lagumdžija pristaju na Dodikov zakon kojim će se olakšati maltretiranje povratnika, zašto bi se stranci petljali u tu idilu ? Kakve koristi od činjenice da Amerikanci neće da se uopšte susretnu sa Dodikom (i otvoreno kažu da neće jer je lažov i varalica) ako takav Dodik valja Tihiću ? Neće svijet voditi tvoje bitke.XOX100 wrote:To je tacno. EU snosi citavu odgovornost za ovakvo politicko stanje u BiH.spacek wrote:Kada predsjednik jednog entiteta kontinuirano govori o separatistickim namjerama i djeluje na slabljenju drzave direktnim krsanjem Ustava - Dejtona u koji se kune kad mu treba nije sankcionisan - ovdje napretka nema, jer EU je upravoglavni krivac jer dopusta takav govor i djelovanje istog idiota koji moze da radi sta hoce...kao i nebrojeno mnogo puta - Zapad se pokazao licemjernim po pitanju sankcionisanja separatista, nacionalista i fasista koji govorom siju mrznju, destabilizuju procese integracija i kontinuirano podizu tenzije...dok god se tolerise Dodik nama napretka nema!
Ma koliko jadan bio i njegova retorika izlizana, nanosi svima u BiH jednako štetu.
Ne znam zašto EU i zapad to tolerišu, ali kad bolje skontam - upravo su bošnjaci najugroženiji narod u BiH po svakom pitanju, te je očito da EU i dalje provodi politiku na štetu Bošnjaka - muslimana u Evropi...To su činili od '92 do '95, to čine i dan danas...ovako nesređeno stanje u BiH upravo EU potencira kako bi Bošnjake maltretirala, što dokazuje i ponašanje Dodika koje se toleriše godinama!
Oni dopustaju ovoj budali da srlja politickim bulevarom seljackim vokubularom i gestima.
Pritisak koji je potreban za slamanje velikosrpske opcije ne treba razvlačiti na deceniju ili dvije, to uništava najslabije među Srbima, najslabije među Bošnjacima i najslabije među Hrvatima a odgovara samo elitama koje se predstavljaju kao zaštitnici naroda. Ovdje je potrebno više dosljednosti među onima koji tvrde da se zalažu za multietničko društvo i stvari će ići po inerciji.Ipak, zapitajmo se da li je PeCe jaca poslije 6 godina Dodikove vladavine, ili slabija ??
-
Aspekt
#41679 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To zelimo ti i ja ali to ne zele SDA i SDP i slicni njima . Kako ce oni krasti i vladati , kako ce imati viljaet gdje ce SDA vladati do sudnjeg dana ako nestane rs .XOX100 wrote:To je tacno. EU snosi citavu odgovornost za ovakvo politicko stanje u BiH.spacek wrote:Kada predsjednik jednog entiteta kontinuirano govori o separatistickim namjerama i djeluje na slabljenju drzave direktnim krsanjem Ustava - Dejtona u koji se kune kad mu treba nije sankcionisan - ovdje napretka nema, jer EU je upravoglavni krivac jer dopusta takav govor i djelovanje istog idiota koji moze da radi sta hoce...kao i nebrojeno mnogo puta - Zapad se pokazao licemjernim po pitanju sankcionisanja separatista, nacionalista i fasista koji govorom siju mrznju, destabilizuju procese integracija i kontinuirano podizu tenzije...dok god se tolerise Dodik nama napretka nema!
Ma koliko jadan bio i njegova retorika izlizana, nanosi svima u BiH jednako štetu.
Ne znam zašto EU i zapad to tolerišu, ali kad bolje skontam - upravo su bošnjaci najugroženiji narod u BiH po svakom pitanju, te je očito da EU i dalje provodi politiku na štetu Bošnjaka - muslimana u Evropi...To su činili od '92 do '95, to čine i dan danas...ovako nesređeno stanje u BiH upravo EU potencira kako bi Bošnjake maltretirala, što dokazuje i ponašanje Dodika koje se toleriše godinama!
Oni dopustaju ovoj budali da srlja politickim bulevarom seljackim vokubularom i gestima.
Ipak, zapitajmo se da li je PeCe jaca poslije 6 godina Dodikove vladavine, ili slabija ??
Ja mislim da je puno slabija.
Rasprodato je sve sto je vrijedilo u tom entitetu.
Sad su na red dosli rudnici.
Pustimo Dodika jos 4 godine. Tesko je slusati Dodikove bljuvotinje ali fakti govore da je manji entitet puno oslabio za vrijeme njegove vladavine. Zasto da to prekidamoe ?ako zelimo da PeCe nestan
-
Aspekt
#41680 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tacno Turci su napravili genocid na pola njemacke i sasvim legalno separtisticki djeluju . Samo je pitanje dana kada ce Hanover i Berlin postati dio turskeBasvod wrote:Na istom tom zapadu potpuno legalno djeluju separatisticki pokreti i stranke. Demokratija. Nije do Dodika i stranaka nego do onih koji glasaju za njega.spacek wrote:Kada predsjednik jednog entiteta kontinuirano govori o separatistickim namjerama i djeluje na slabljenju drzave direktnim krsanjem Ustava - Dejtona u koji se kune kad mu treba nije sankcionisan - ovdje napretka nema, jer EU je upravoglavni krivac jer dopusta takav govor i djelovanje istog idiota koji moze da radi sta hoce...kao i nebrojeno mnogo puta - Zapad se pokazao licemjernim po pitanju sankcionisanja separatista, nacionalista i fasista koji govorom siju mrznju, destabilizuju procese integracija i kontinuirano podizu tenzije...dok god se tolerise Dodik nama napretka nema!
-
spacek
#41681 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
...
Last edited by spacek on 23/04/2016 12:37, edited 1 time in total.
- DoZeN
#41683 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ima Dodine akcije na reakcije iz Federacije,treba da budete iskreni vi iz Federacije i da kazete da bi voljeli da ne bude RSspacek wrote:Stvar je da Dodik direktno krsi ustav i po svim zakonima trebao bi biti sankcionisan zbog separatistickog djelovanja. On se savrseno zadrzava na suhim rijecima, ali kao predsjenik entiteta vrijeme je da snosi odgovornost i ne znam sta vise ceka EU sa osudama za destabiliziciju drzave, pa i regiona!
I Hajder je samo govorio, pa je snosio odgovornost iako nisu stajala djela iza rijeci. U ovom slucaju, direktno podrivanje drzave od strane osobe koja je predsjednik eniteta - itekako treba da snosi i odgovornost...
- akcid
#41684 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa šta čekaš, pokreni mu krivičnu odgovornost na sudu.spacek wrote:Stvar je da Dodik direktno krsi ustav i po svim zakonima trebao bi biti sankcionisan zbog separatistickog djelovanja. ... U ovom slucaju, direktno podrivanje drzave od strane osobe koja je predsjednik eniteta - itekako treba da snosi i odgovornost...
- It_is_a_Leclerc
#41685 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prvo. Ma dajte više ohladite od tih komunističkih fazona u kome vi određujete koga se smije, a koga ne smije "tako nekulturnog dovesti na našu televiziju". Ja stvarno ne razumijem, je li toliko teško i komplikovano shvatiti televizijsku politiku, koja se u suštini svodi na samo jedno jedino i vrlo jednostavno pravilo, a to je da se prikazuju emisije sa gostima koji su gledani. Mislim, mogla je Duška u emisiju dovesti i predsjednika Ekološke E5 stranke, ali, pobogu ljudi, ko bi zaboga to gledao.
Drugo. Duška Jurišić je vrhunski novinar. Ja znam da pojedincima (uglavnom fanovima Salmira Kaplana i sličnih SDA-ovština, te FahrA i njegovih projekata) Duška smeta na nekoliko osnova, od kojih su najžešći oni nacionalni, politički itd. Ali, da se ne umore od konstantnog pljuvanja po ženi, do mjere da su počeli i Dodika veličati, kako bi umanjili njen rad, je zaista vrlo, vrlo tužno.
Treće. Duška Jurišić je Dodika pobijedila, da tako kažem. Prateći njen rad dugi niz godina, zaključio sam kako ona vrlo jasno daje doznanja gostu šta misli o njemu i njegovim stavovima, i to mi se kod nje sviđa. Žena ima veći stav i više hrabrosti od Hadžifejzovića (proslavio se time što Krajišnika nije pitao ništa), Mate Đakovića (to je onaj kod kojeg se plaća), Senada Pećanina, Vanje Furtule i sličnih... Ona je večeras Dodika istresla iz obuće, svakim pitanjem rasula njegove nonsense... A to što su politički nepismeni građani BiH koji žive u bh. entitetu RS, a etnički se izjašnjavaju kao Srbi, smatraju to njegovim trijumfom je samo refleksija njihovog idiotizma. Nema ovo gostovanje kod Duške puno veze s tim.
Drugo. Duška Jurišić je vrhunski novinar. Ja znam da pojedincima (uglavnom fanovima Salmira Kaplana i sličnih SDA-ovština, te FahrA i njegovih projekata) Duška smeta na nekoliko osnova, od kojih su najžešći oni nacionalni, politički itd. Ali, da se ne umore od konstantnog pljuvanja po ženi, do mjere da su počeli i Dodika veličati, kako bi umanjili njen rad, je zaista vrlo, vrlo tužno.
Treće. Duška Jurišić je Dodika pobijedila, da tako kažem. Prateći njen rad dugi niz godina, zaključio sam kako ona vrlo jasno daje doznanja gostu šta misli o njemu i njegovim stavovima, i to mi se kod nje sviđa. Žena ima veći stav i više hrabrosti od Hadžifejzovića (proslavio se time što Krajišnika nije pitao ništa), Mate Đakovića (to je onaj kod kojeg se plaća), Senada Pećanina, Vanje Furtule i sličnih... Ona je večeras Dodika istresla iz obuće, svakim pitanjem rasula njegove nonsense... A to što su politički nepismeni građani BiH koji žive u bh. entitetu RS, a etnički se izjašnjavaju kao Srbi, smatraju to njegovim trijumfom je samo refleksija njihovog idiotizma. Nema ovo gostovanje kod Duške puno veze s tim.
-
chaba
#41686 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa šta čekaju sa gostovanjem na RTRS Lagumdžija, Izetbegović, Suljagić, Komšić?[/quote]
Svaka cast! Zasto se gore pobrojani ne odvaze na ovo sto je Chmoljo rekao! Kad su takvi borci za cjelovitu Bosnu i Hercegovinu, pa neka izvole da iznesu svoje argumente na svim mogucim medijima u rs-u, kontra Dejtonskoga mirovnog sporazuma, a ne samo pricati kako smo mi u FBiH krivi za ovakvo stanje u Drzavi! Sto se niko nikada nije iskreno borio da se igra bilo kakva nogometna/fudbalska utakmica drzavne reprezentacije u B. Luci? Sa zastavama Bosne i Hercegovine! Mozda se boje da bi bili kamenovani? Zasto su svi iz F Bosne i Hercegovine stalno izbjegavaju "ostavljati" rs kao dio drzave koji "eto neće" prihvatiti znakovlje i obiljezja drzave Bosne i Hercegovine!Pusti "samo da rata ne bude"! Sve se nesto "ubise" sa pricom o cjelovitoj drzavi Bosni i Hercegovini, a svi ko p**** sute kad se u rs-u treba nesto raditi na korist svih nas zajedno? I ovi iskreni protesti propadaju, jer, pobogu, rs je nesto sto je nedodirljivo! Nikakvih drugih konotacija ovaj moj post nema, osim da napokon otklonimo neke "nase" strahove da ono sto je osvojeno u ratu nije nesto sto je nepromjenjivo za sva vremena!
Svaka cast! Zasto se gore pobrojani ne odvaze na ovo sto je Chmoljo rekao! Kad su takvi borci za cjelovitu Bosnu i Hercegovinu, pa neka izvole da iznesu svoje argumente na svim mogucim medijima u rs-u, kontra Dejtonskoga mirovnog sporazuma, a ne samo pricati kako smo mi u FBiH krivi za ovakvo stanje u Drzavi! Sto se niko nikada nije iskreno borio da se igra bilo kakva nogometna/fudbalska utakmica drzavne reprezentacije u B. Luci? Sa zastavama Bosne i Hercegovine! Mozda se boje da bi bili kamenovani? Zasto su svi iz F Bosne i Hercegovine stalno izbjegavaju "ostavljati" rs kao dio drzave koji "eto neće" prihvatiti znakovlje i obiljezja drzave Bosne i Hercegovine!Pusti "samo da rata ne bude"! Sve se nesto "ubise" sa pricom o cjelovitoj drzavi Bosni i Hercegovini, a svi ko p**** sute kad se u rs-u treba nesto raditi na korist svih nas zajedno? I ovi iskreni protesti propadaju, jer, pobogu, rs je nesto sto je nedodirljivo! Nikakvih drugih konotacija ovaj moj post nema, osim da napokon otklonimo neke "nase" strahove da ono sto je osvojeno u ratu nije nesto sto je nepromjenjivo za sva vremena!
-
chaba
#41687 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nagib uzbrdica wrote:vala mi je tesko i zamisliti Neonka kako ide na TV u RS, iskreno.
A i zabavio se o svom jadu, gdje ce kucu na Poljinama samu ostavit Ha ja
Pa , to i jeste percepcija koju dvadeset godina dud***o! Kako ces gledati neki medij iz rs-a, a da ne povratis! Svi nasi politicari se ubise pricama o cjelovitoj, nedjeljivoj Bosni i Hercegovini (abg, tako ce i biti, da me pogresno ne shvatitis-e), Ali, sta je sustinski uradeno da to tako ne bude? Sto se svi politicari (kojima je stalo do cjelovite Bosne i Hercegovine) ne udruzise i krenuse u medijsku "invaziju" u rs-u! Zasto samo nijemo gledaju kako se od entiteta rs bez problema stvara cista srpska drzava? Nikakvih sistemskih (organizovanih kampanja, ex 13 mart) nije bilo hvale vrijedno, anex 7. , 4! 20 godina isto, pa isto i .....sta? Bojim se da je ona od gospodina sa foruma (Zavrzlama), "kokice u ruke", skoro pa odumrla!
- McMoy
#41688 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik je za nekih 15-ak godina bavljenja politikom veoma dobro naučio da usmjerava i vodi diskusiju u pravcu u kojem to njemu odgovara. Cijela njegova priča, bez obzira na pitanje koje mu se postavi, svodi se na ono što prosječan glasač (Srbin) želi da čuje. Vrlo vješto i veoma brzo bježi od pitanja o ekonomiji i priču okreće u pravcu samostalnosti RS-a, negiranju države BiH i hvalospjevima o jačanju veza sa Srbijom.
Jedne prilike je gostujući u čini mi se 60 min. (ili nekoj sličnoj) izjavio da kada je na predizbornim skupovima pričao o ekonomiji i poboljšanju standarda i uslova života u RS-u bio ignorisan i da gotovo niko nije reagovao od prisutnih građana. Međutim, kad bi promijenio priču i ispaljivao fraze tipa: "Nedamo RS", "RS-oj neće niko naređivati iz Sarajeva", "Hoćemo jaku RS, a slabu BiH" isl., tada bi dobijao aplauze i ovacije.
Bilo to nama čudno ili ne, ti ljudi žive na mitovima još od kosovskog boja, straha od Turaka i Teherana, kao i nadi o Velikoj Srbiji.
Prvih nekoliko godina nakon rata budžet KS bio je veći od budžeta RS-a. Standard u Federaciji je bio daleko bolji od standarda u RS-u, vojska, policija i slična zanimanja u FBiH imali su skoro duplo veće plate od onih u RS-u. Ekonomska situacija je ličila na onu između Zapadne i Istočne Njemačke.
Danas, nekih deceniju i po nakon toga, imamo situaciju da je standard gotovo izjednačen!?
Pretpostavljam da je dio novca poticao od donacija, raznih humanitarnih organizacija, kao i vjerovatno ubacivanje para iz raznoraznih ratnih sehara u legalne tokove novca.
Da li je iko ikada negdje, na nekoj sesiji kruga intelektualaca 99, neko od silnih doktora nauka, akademika, analitičara ili političara istražio i objasnio ovaj fenomen? Mislim da nije i da vjerovatno nikad neće. Ne postoje nezavisni mediji, hrabri i neovisni intelektualci, ANU BiH ili neko deseto tijelo koje je trebalo da iz dana u dan postavlja ovo i slična pitanja.
Je li krivac za takvo stanje EU, "Međunarodna zajednica", Amerika, svjetska ekonomska kriza ili mi sami, tačnije oni koji su nas jahali proteklih 20 godina.
Paradoksalno je to da su aktuelni protesti pokrenuti samo u dijelu "Zapadne Njemačke" (FBiH) a da ostatak BiH iz nekog razloga šuti.
Možemo se mi još hiljade stranica šprdati o PreCedniku, Genocidnoj, Šumskoj, Guardianu... ali nam stanje na terenu i u budžetim govori nešto sasvim drugo.
I na kraju samo kratko zapažanje o g-đi Duški Jurišić. Mislim da je iz emisije, sa namjerno provokativnim i sirovim Dodikom, izvukla maximum. Sve ostalo bi se protumačilo kao atak na voljenog PreCednika i RS.
Tačno je da je poentirala sa ličnom kartom, dopisom Nikšića u vezi Južnog kraka, nešto manje sa statističkim podacima jer to kabadahija ignoriše, ali daleko najbolji potez u cijeloj emisiji je što mu nije dozvolila izvrtanje činjenica u vezi velike seobe Srba u i nakon rata. Taj dio je odradila puno bolje, jasnije i glasnije nego mnogi političari i "veliki Bošnjaci" i "veliki Bosanci" koji šute ili nešto sebi smrse u bradu kada četnik izvrće istorijske činjenice. Jeste pomalo neobično ovo nazivanje četnik M. Dodika, ali kako drugačije nazvati mrcinu koja negira genocid u Srebrenici, koja otvoreno priča o otcjepljenju od Države BiH i koja bezočno laže da je nad srpskim narodom izvršen genocid?
@Skijaš je barem stotinu puta na ovom forumu napisao kako bi se političari iz Federacije trebali odnositi prema Dodikovom bezobrazluku, međutim, očito je da njima zarad ličnih interesa odgovara davanje podrške Dodiku i obratno.
Jedne prilike je gostujući u čini mi se 60 min. (ili nekoj sličnoj) izjavio da kada je na predizbornim skupovima pričao o ekonomiji i poboljšanju standarda i uslova života u RS-u bio ignorisan i da gotovo niko nije reagovao od prisutnih građana. Međutim, kad bi promijenio priču i ispaljivao fraze tipa: "Nedamo RS", "RS-oj neće niko naređivati iz Sarajeva", "Hoćemo jaku RS, a slabu BiH" isl., tada bi dobijao aplauze i ovacije.
Bilo to nama čudno ili ne, ti ljudi žive na mitovima još od kosovskog boja, straha od Turaka i Teherana, kao i nadi o Velikoj Srbiji.
Prvih nekoliko godina nakon rata budžet KS bio je veći od budžeta RS-a. Standard u Federaciji je bio daleko bolji od standarda u RS-u, vojska, policija i slična zanimanja u FBiH imali su skoro duplo veće plate od onih u RS-u. Ekonomska situacija je ličila na onu između Zapadne i Istočne Njemačke.
Danas, nekih deceniju i po nakon toga, imamo situaciju da je standard gotovo izjednačen!?
Pretpostavljam da je dio novca poticao od donacija, raznih humanitarnih organizacija, kao i vjerovatno ubacivanje para iz raznoraznih ratnih sehara u legalne tokove novca.
Da li je iko ikada negdje, na nekoj sesiji kruga intelektualaca 99, neko od silnih doktora nauka, akademika, analitičara ili političara istražio i objasnio ovaj fenomen? Mislim da nije i da vjerovatno nikad neće. Ne postoje nezavisni mediji, hrabri i neovisni intelektualci, ANU BiH ili neko deseto tijelo koje je trebalo da iz dana u dan postavlja ovo i slična pitanja.
Je li krivac za takvo stanje EU, "Međunarodna zajednica", Amerika, svjetska ekonomska kriza ili mi sami, tačnije oni koji su nas jahali proteklih 20 godina.
Paradoksalno je to da su aktuelni protesti pokrenuti samo u dijelu "Zapadne Njemačke" (FBiH) a da ostatak BiH iz nekog razloga šuti.
Možemo se mi još hiljade stranica šprdati o PreCedniku, Genocidnoj, Šumskoj, Guardianu... ali nam stanje na terenu i u budžetim govori nešto sasvim drugo.
I na kraju samo kratko zapažanje o g-đi Duški Jurišić. Mislim da je iz emisije, sa namjerno provokativnim i sirovim Dodikom, izvukla maximum. Sve ostalo bi se protumačilo kao atak na voljenog PreCednika i RS.
Tačno je da je poentirala sa ličnom kartom, dopisom Nikšića u vezi Južnog kraka, nešto manje sa statističkim podacima jer to kabadahija ignoriše, ali daleko najbolji potez u cijeloj emisiji je što mu nije dozvolila izvrtanje činjenica u vezi velike seobe Srba u i nakon rata. Taj dio je odradila puno bolje, jasnije i glasnije nego mnogi političari i "veliki Bošnjaci" i "veliki Bosanci" koji šute ili nešto sebi smrse u bradu kada četnik izvrće istorijske činjenice. Jeste pomalo neobično ovo nazivanje četnik M. Dodika, ali kako drugačije nazvati mrcinu koja negira genocid u Srebrenici, koja otvoreno priča o otcjepljenju od Države BiH i koja bezočno laže da je nad srpskim narodom izvršen genocid?
@Skijaš je barem stotinu puta na ovom forumu napisao kako bi se političari iz Federacije trebali odnositi prema Dodikovom bezobrazluku, međutim, očito je da njima zarad ličnih interesa odgovara davanje podrške Dodiku i obratno.
-
Martinez_
#41689 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa neverovatno da ne vide kako je ova poslednja neprimerena reakcija došla posle Bakirove pretnje. Mogu samo zamisliti premijera Španije kako javno poručuje Kataloncima ''iz ove zemlje možete izneti samo ono malo na cipelama...''DoZeN wrote:ima Dodine akcije na reakcije iz Federacije,treba da budete iskreni vi iz Federacije i da kazete da bi voljeli da ne bude RSspacek wrote:Stvar je da Dodik direktno krsi ustav i po svim zakonima trebao bi biti sankcionisan zbog separatistickog djelovanja. On se savrseno zadrzava na suhim rijecima, ali kao predsjenik entiteta vrijeme je da snosi odgovornost i ne znam sta vise ceka EU sa osudama za destabiliziciju drzave, pa i regiona!
I Hajder je samo govorio, pa je snosio odgovornost iako nisu stajala djela iza rijeci. U ovom slucaju, direktno podrivanje drzave od strane osobe koja je predsjednik eniteta - itekako treba da snosi i odgovornost...
- travnik
#41690 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik đilkoš i papagaj koji ponavlja isto, a Duška isto đilkoš, al' inteligentniji, te poltron.
-
Basvod
#41691 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Meni ova emisija najvise lici na svadju bivsih ljubavnika.travnik wrote:Dodik đilkoš i papagaj koji ponavlja isto, a Duška isto đilkoš, al' inteligentniji, te poltron.
-
costacurta
#41692 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Akcije na reakcije veliš,DoZeN wrote: ima Dodine akcije na reakcije iz Federacije,treba da budete iskreni vi iz Federacije i da kazete da bi voljeli da ne bude RS
za reakcije postoji minimalno 100 000 razloga.
- mO k3
#41693 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa to mu je fol da pokuša navući novinara na svoj nivo i tim seljačkim vokabularom ga spusti na svoj nivoChisum wrote:Uvijek se divim novinarima koji imaju strpljenja da s ovim govedom razgovaraju drzeci neki nivo... Sa takvom seljacinom, koja se vec nakon dvije recenice i gardom i rjecnikom vrati tamo odakle je i krenula - na stocnu pijacu, nije lako odrzati razgovor na nivou prikladnom jednoj ozbiljnoj politickoj emisiji, jer se ljakse potrudi da sve to vrlo brzo sroza do samog dna, pravo dole u blato, gdje se osjeca svoj na svome.
Zato njemu i slicnim ratarima na nasoj politickoj sceni najvise leze oni gutaci sperme tipa Mate Djakovica i slicnih, koji mu idu niz dlaku, kesere se na one njegove seoske poshalice i pitaju ga ono sto on zeli ga da pitaju.
-
Aspekt
#41694 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ko o cemu srbin o katalonijiMartinez_ wrote:Pa neverovatno da ne vide kako je ova poslednja neprimerena reakcija došla posle Bakirove pretnje. Mogu samo zamisliti premijera Španije kako javno poručuje Kataloncima ''iz ove zemlje možete izneti samo ono malo na cipelama...''DoZeN wrote:ima Dodine akcije na reakcije iz Federacije,treba da budete iskreni vi iz Federacije i da kazete da bi voljeli da ne bude RSspacek wrote:Stvar je da Dodik direktno krsi ustav i po svim zakonima trebao bi biti sankcionisan zbog separatistickog djelovanja. On se savrseno zadrzava na suhim rijecima, ali kao predsjenik entiteta vrijeme je da snosi odgovornost i ne znam sta vise ceka EU sa osudama za destabiliziciju drzave, pa i regiona!
katalonci su donijeli kataloniju u spaniju a srbi su donijeli u Bosnu blato na opancima . A htjeli bi da odu iz Bosne sa tzv rs u kojoj su ubili i protjerali i silovali i zaklali i u logore odveli i u masovne grobnice potrpali i porusili i spalili sve sto nije bilo srpsko.katalonija je starija od spanije , katalonci nisu izvrsili genocid u madridu, kataloncima se gadi tzv rs itd ne da mi se pisati
- mO k3
#41695 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Možeš reci sta hoćeš , ali Duška ga odradi pošteno , skidam joj kapuBasvod wrote:Ajoooj pocetka.Antifriz+ wrote:Ko da dolazi Mik Dzeger u Sarajevo.
-
Basvod
#41696 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sta ja znam... ljudi su razliciti, neko gleda ovako, neko onako.mO k3 wrote: Možeš reci sta hoćeš , ali Duška ga odradi pošteno , skidam joj kapu
Meni licno je intervju trijunf gluposti, nekulture i jada. Alapaca i rmpalija. Imam osjecaj, da nema kamera kako bi on njoj odvalio samarcinu, ona bi njega pljunula a onda bi se poseksali u WCu.
- Alfons Kauders
#41697 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kako samo pljujete najvece sina srbskog naroda od nikole tesle... kako vas nije stid...
dodo je najbolji lider rs... za nas barem... neka ga jos sto godina
dodo je najbolji lider rs... za nas barem... neka ga jos sto godina
-
Aspekt
#41698 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Duska zakon . Zena i po . Covje i po . Prava Bosanka , hrabra ! Dodo ronhill je nilski konj, lopov i cetnik .
- OldMayor
#41699 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A kako je trebala pricati s njim? Mozda kao voditelji na rtrs-u koji mu vire iz supka i postavljaju pitanja.Basvod wrote:Sta ja znam... ljudi su razliciti, neko gleda ovako, neko onako.mO k3 wrote: Možeš reci sta hoćeš , ali Duška ga odradi pošteno , skidam joj kapu
Meni licno je intervju trijunf gluposti, nekulture i jada. Alapaca i rmpalija. Imam osjecaj, da nema kamera kako bi on njoj odvalio samarcinu, ona bi njega pljunula a onda bi se poseksali u WCu.
Koliko god da je unistila u ovoj emisiji, on je opet pobjednik srpskog naroda u RS-u.
I nama u federaciji mora biti jasno da je svaki povik ukinimo rs dodatni glas za Dodika. Dodika na vlasti odrzavamo mi, bosnjaci i bosanci. Jer da nema price o ukidanju rs-a koja se stalno povlaci, pa taj lik ne bi mogao na sta dobiti glasove.
On im cuva srspku, koja je zagarantovana ustavom, utuvio im je u glavu da ako njega nema onda nema ni rs-a, ali hej ko da je iko od njih i prociao ustav.
-
oglo
#41700 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
razlika izemdju Duske i Mileta je samo u politickim stvavoima koje drze,a gestikualcija,rijecnik,i nacin komunikacije je od prilike isti,od Mileta smo navikli ali od nje i ne bas ali eto dodje prilika.A sad sto se nama svidjaju njeni stavovi njegovi ne to druga stvar.Slika i prilika bh politike i bh novinarstva,ovo niđe na svijetu nema