Milorad Dodik ALL ABOUT
- mO k3
#39551 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mene nek hvata pandruevicka 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#39552 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Do ... 00179.html
Saučešće porodicama stradalih u Srebrenici.
Ovako to radi pravi voljeni preCednik SVIH naroda i narodnosti bh. entiteta Republike srpske.
Saučešće porodicama stradalih u Srebrenici.
Ovako to radi pravi voljeni preCednik SVIH naroda i narodnosti bh. entiteta Republike srpske.
- Danguba
#39553 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nabijem i njega i njegovo saučešće.
- AliceInChains
#39554 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mO k3 wrote:mene nek hvata pandruevicka
Nek' ti je bog na pomoci. To vec prevazilazi dobar ukus, mimo silne sale na ovoj temi
-
StupskaBitanga
#39555 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pravi domaćin: Milorad Dodik ugostio Svetlanu Ražnatović!Svetlana Ceca Ražnatović posle spektakularn...
Originalno objavljeno na stranici http://www.svet.rs/najnovije-vesti/prav ... um=twitter © svet
- mO k3
#39556 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
3 Dana prošlo a da nije bilo komentara u predcedniku nije da je pao u zaborav 
- Maharadza
#39557 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sprema li nam se guardian za odCepljenje forest entity-a?!mO k3 wrote:3 Dana prošlo a da nije bilo komentara u predcedniku nije da je pao u zaborav
- Tiger 033
#39558 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ono kad Miletova policija trenira strogocu
- čaika
#39559 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Predsjednik donio prosperitet u Trebinje! Kineza nema, ali se radi udarnički. Stritšumster samo što nije sišao sa traka Kaldere, šumski automobil je boljeg kvaliteta nego njemački, baterije se pune najbrže na svijetu. Guardian će zaposliti još 10.000 radnika u šumskoj Hercegovini, njemački partneri su oduševljeni, bolje robove u Evropi teško je pronaći.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#39560 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
čaika wrote:
Predsjednik donio prosperitet u Trebinje! Kineza nema, ali se radi udarnički. Stritšumster samo što nije sišao sa traka Kaldere, šumski automobil je boljeg kvaliteta nego njemački, baterije se pune najbrže na svijetu. Guardian će zaposliti još 10.000 radnika u šumskoj Hercegovini, njemački partneri su oduševljeni, bolje robove u Evropi teško je pronaći.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#39561 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
POHAPSITI,MUČITI I STRELJATI AGENTE IZ BUDIMPEŠTE!!!
Vrijeme je za najozbiljniju akciju šumskih bezbjedonosnih struktura,ovo je prevršilo svaku mjeru.Otkriti izvršioce
hitno,za nalogodavce i finansijere se odavno zna.Ovako ljagati i blatiti vodeće ljude šumske,zaslužne za svekoliki
napredak......ekonomski,kulturni,moralni i svaki drug.Vrijeme je da se sa demokratskih metoda pređe na manje
demokratske,u ratu protiv stranih agenata,domaćih izdajnika i plaćenika,mora se zaboraviti viteštvo po kome su
u cijelom svijetu poznati šumnjaci i njihove institucije.
“Potjera za Laktaškim klanom”![]()
U Banjaluci su jutros ponovo osvanuli leci prema kojima se može protumačiti kritički izneseno nezadovoljstvo građana ogorčenih načinom rada i ponašanja aktuelne vlasti. laktaski klanNa fotografijama koje su putem elektronske pošte upućene redakciji portala Istinito, jasno se može vidjeti plakat osmišljen u obliku potjernice raspisane za “najzloglasnijim klanom u Evropi, takozvanim Laktaškim klanom”.
“Stop kriminalu i korupciji” pečat je zamišljene potjernice na kojoj je kao vođa takozvanog zloglasnog klana okarakterisan aktuelni predsjednik Srpske Milorad Dodik, nazvan po nadimku Mile Ronhil, prenosi agencija Beta.
Uz Dodikovu fotografiju nalazi se fotografija vladike Grigorija, potpisanog svjetovnim imenom Mladen Durić, koji je označen kao duhovni vođa takozvane bande. Dodikov savjetnik Slavko Mitrović okarakterisan je kao glavni inspirator i podstrekač svih zločina koji posjeduje veliki broj kuća, stanova i ljubavnica.
Za njim slijede Slobodan Stanković zvani Slobo Bos vlasnik preduzeća Integral Inžinjering, kao privilegovani pripadnik, potom Milenko Čičić poznat kao Milin ujak i vlasnik privatne firme Kaldera te Ljubomir Ćubić zvani Ljubo, vlasnik Niskogradnje, po imaginarnoj potjernici, osumjničen kao otmičar nekoliko narodnih preduzeća.
Autori plakata nisu zaboravili ni Miloša Čubrilovića, zvanog Čubri, označenog kao najsuroviji pripadnik Laktaškog klana, upoređenog sa Sretkom Kalinićem zvanim Zver iz Zemunskog klana. Slikom i imenom na plakatu se našao i Budimir Stanković zvani Budo. Navedeno je da spada u najsvirepije pripadnike klana, po zanimanju mesar i vlasnik 30 hektara zemljišta kod Prijedorske petlje i brojnih nekretnina u Srpskoj.
Borko Đurić, vlasnik građevinske firme Krajina, okvalifikovan je navodno kao jedan od finansijera takozvanog Laktaškog klana.
Izvor: Beta/ Istinito/ B92/ Kurir
Vrijeme je za najozbiljniju akciju šumskih bezbjedonosnih struktura,ovo je prevršilo svaku mjeru.Otkriti izvršioce
hitno,za nalogodavce i finansijere se odavno zna.Ovako ljagati i blatiti vodeće ljude šumske,zaslužne za svekoliki
napredak......ekonomski,kulturni,moralni i svaki drug.Vrijeme je da se sa demokratskih metoda pređe na manje
demokratske,u ratu protiv stranih agenata,domaćih izdajnika i plaćenika,mora se zaboraviti viteštvo po kome su
u cijelom svijetu poznati šumnjaci i njihove institucije.
- PipiDugaDevetka
#39562 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dok SIPA ne ispipa, ništa od bezbjednjaka šumskih. Rad SIPE cijenim po urađenom u slučaju Ivone Vejo (6) iz Bijeljine. Pošto ništa ne uradiše, mrka kapa za ove bezbjednjake.prljavi Hare wrote:POHAPSITI,MUČITI I STRELJATI AGENTE IZ BUDIMPEŠTE!!!
..........
u cijelom svijetu poznati šumnjaci i njihove institucije.![]()
- čaika
#39563 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Danas u Brlogu predsjednika susret starih asova: pomalo zaboravljenog Borisa Tadića, sa nepoznatim zanimanjem, i Guardiana, doživotnog predsjednika Šumske i lidera svih Šumnjaka širom svijeta. Neobični incident prilikom davanja izjave Tadića bacio je novo svjetlo na odnose dva šumska vožda, i dokazao da iza Tadića i Guardiana stoji bog lično, i svojim tajnim signalima podržava šumske velikane u borbi za svjetsku pravdu.
Guardian je Tadiću predstavio svoje ogromne uspjehe, milijarde investicija koje je svojim znanjem privukao, opšte blagostanje šumskog naroda, ali Tadić je bio nešto nakrivo nasađen i pričao je da nije zadovoljan količinom investicija. Guardian je to protumačio nezadovoljstvom Tadića jer se još nije vratio na mjesto predsjednika Srbije, i ljubomorom na uspjehe Šumske. I bivši predsjednik Srbije je čovjek, iako je Guardianov prijatelj.
Guardian je Tadiću predstavio svoje ogromne uspjehe, milijarde investicija koje je svojim znanjem privukao, opšte blagostanje šumskog naroda, ali Tadić je bio nešto nakrivo nasađen i pričao je da nije zadovoljan količinom investicija. Guardian je to protumačio nezadovoljstvom Tadića jer se još nije vratio na mjesto predsjednika Srbije, i ljubomorom na uspjehe Šumske. I bivši predsjednik Srbije je čovjek, iako je Guardianov prijatelj.
- shiljak
- texel
#39565 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
DODIK ODLIKOVAO ODRENOM ČASTI GLAS SRPSKE: Ovaj dnevni list ostvaruje važnu društvenu ulogu svojim objektivnim informisanjem javnosti
Četvrtak | 25.07.2013.
Naglasio je da Glas Srpske 'ostvaruje važnu društvenu i javnu ulogu i ukazao na doprinos tog lista u profesionalnom i objektivnom informisanju javnosti, tokom dugogodišnjeg kontinuiranog rada', saopćeno je iz kabineta entitetskog predsjednika
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odlikovao je, povodom 70. godina postojanja i rada, Glas Srpske a.d. Banja Luka, Ordenom časti sa zlatnim zracima, “za priznati javni rad na afirmaciji ljudskih prava, toleranciji među ljudima i narodima, vladavini prava i sloboda i rezultatima koji doprinose jačanju ugleda RS”.
Dodik je danas uručio odlikovanje predstavnicima Glasa Srpske i čestitao im značajnu godišnjicu, koju taj dnevni list obilježava.
Naglasio je da Glas Srpske “ostvaruje važnu društvenu i javnu ulogu i ukazao na doprinos tog lista u profesionalnom i objektivnom informisanju javnosti, tokom dugogodišnjeg kontinuiranog rada”, saopćeno je iz kabineta entitetskog predsjednika.
Predstavnici Glasa Srpske zahvalili su Dodiku na dodjeljenom odlikovanju i naglasili posvećenost redakcije ovog lista profesionalnim standardima i očuvanju ugleda novinarske profesije.
Radi podsjećanja, prvi broj "Glasa" izašao je kao organ NOP-a za Bosanski Krajinu u Župici kod Drvara, 31. jula 1943. godine. Od 15. septembra 1992. godine odlukom Narodne skupštine izlazi kao dnevni list Republike Srpske.
Pod imenom "Glas Srpske" izlazi od 5. maja 2003. godine.
PreCednik opet nije štedio zlata, kada je u pitanju nagrada najobjektivnijim medijima u sunčanom entitetu, Evropi, svijetu a i šire
- PipiDugaDevetka
#39566 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sve čestitke banjalučkom ''Glasu'' na odlikovanju časti sa zlatnim zracima!Radi podsjećanja, prvi broj "Glasa" izašao je kao organ NOP-a za Bosanski Krajinu u Župici kod Drvara, 31. jula 1943. godine.
-
glockov kolac
#39567 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
E našta si pao Mile Dodiče...
Izjavi danas da će on lično i personalno, single-handingly, što bi naš narod rekao, odvesti PC do slobode i nezavisnosti, a niko ni da se po guzici počeše... pa ni na ovom forumu da se neko oglasi... nečuveno
Izjavi danas da će on lično i personalno, single-handingly, što bi naš narod rekao, odvesti PC do slobode i nezavisnosti, a niko ni da se po guzici počeše... pa ni na ovom forumu da se neko oglasi... nečuveno
-
CungaLunga
#39568 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo je Lukovic napisao kao odgovor Tosicu, ali moze komotno da se primijeni na Milokrada Dodika:

Zajebano je, Drvotošiću, kad se rodiš u Bosni, a veruješ da si veći Srbin od mene koji sam, recimo, rođen u Kraljevu; mora da pizdiš, da dižeš veće hramove i koristiš duži nož kako bi sebi objasnio da si neki qurac u vaskolikom srpstvu, a samo si, Kremenko, običan Bosanac sa severa BiH, uveren da je dovoljno srbnuo da meni, sa ove strane Drine, držiš lekcije o zemlji u kojoj ti nikad nećeš živeti. Znam da je bolno; Luković je Srbijanac, a ti tuki Bosanac, pa još Srbin iz neke pizde materine. It hurts. Znam, i mene boli. Kurac.
http://www.e-novine.com/kolumna/petar-l ... enici.html
- čaika
#39569 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Guardian stavio Nevesinje na svjetsku mapu industrijskih centara! Putujući cirkus Guardiana Milorada se nastavlja!
Guardian kao multitasking mašina radi paralelno na 1917 projekata, od kojih je najvažniji nezavisnost Šumske, koja je uveliko na pomolu.
Uz sve te napore pravljenja industrijskog centra u Nevesinju, Guardian je usput oplodio i 20-30 tamošnjih nerotkinja, da formira novu klasu rukovodilaca za narednih 60-70 godina. Biće otvoreno novih 40.000 radnih mjesta, u narednih 5 godina još oko 2 miliona.
Strateško planiranje i eugenički inženjering u djelovanju Guardiana, tog genija nad genijima, oslobodioca Šumske, čovjeka i prijatelja, specijalca Vojske RS, ekonomskog maga, privrednog čudotvorca, seksualne mašine, predmeta požude šumskih žena....
Guardian kao multitasking mašina radi paralelno na 1917 projekata, od kojih je najvažniji nezavisnost Šumske, koja je uveliko na pomolu.
Uz sve te napore pravljenja industrijskog centra u Nevesinju, Guardian je usput oplodio i 20-30 tamošnjih nerotkinja, da formira novu klasu rukovodilaca za narednih 60-70 godina. Biće otvoreno novih 40.000 radnih mjesta, u narednih 5 godina još oko 2 miliona.
Strateško planiranje i eugenički inženjering u djelovanju Guardiana, tog genija nad genijima, oslobodioca Šumske, čovjeka i prijatelja, specijalca Vojske RS, ekonomskog maga, privrednog čudotvorca, seksualne mašine, predmeta požude šumskih žena....
Dodik u posjeti Nevesinju
SRNA - 23.07.2013 12:40
NEVESINJE - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će se Nevesinje uskoro svrstati u red industrijskih gradova u Srpskoj![]()
i biti najreperzentativniji centar za liječenje određenih bolesti
![]()
.
Dodik je najavio da će biti rehabilitovane i sve druge djelatnosti u Neveseinju![]()
![]()
s ciljem razvoja veće zaposlenosti u ovoj hercegovačkoj opštini.
"Ono što radimo mora biti na najvišem nivou",![]()
istakao je Dodik novinarima nakon razgovora sa načelnikom nevesinjske opštine Momčilom Šiljegovićem.
On je izrazio zadovoljstvo realizacijom planova koji su zacrtani prije nekoliko mjeseci, te dodao da se planiranom dinamikom rekonstruiše objekat bivše Industrije alata u kojoj će biti smještena nova fabrika prehrambene industrije.
"Do oktorbra će biti riješen i problem vodosnabdijevanja i izgradnje kolektora", rekao je Dodik.
Dodik je sa eminentnim hirurgom Predragom Peškom i većinskom vlasnikom Koncerna "Svislajon Takovo" Rodoljubom Draškovićem posjetio galeriju, hram i Indsutriju alata koja treba da bude rekonstruisana u prehrmabenu industriju i u bolnicu.
- Alfons Kauders
#39570 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sani ba, jel ovo fakat izvalio ili si ti prepravio?čaika wrote:Guardian stavio Nevesinje na svjetsku mapu industrijskih centara! Putujući cirkus Guardiana Milorada se nastavlja!
Dodik u posjeti Nevesinju
SRNA - 23.07.2013 12:40
NEVESINJE - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će se Nevesinje uskoro svrstati u red industrijskih gradova u Srpskoj![]()
i biti najreperzentativniji centar za liječenje određenih bolesti
![]()
.
Dodik je najavio da će biti rehabilitovane i sve druge djelatnosti u Neveseinju![]()
![]()
s ciljem razvoja veće zaposlenosti u ovoj hercegovačkoj opštini.
"Ono što radimo mora biti na najvišem nivou",![]()
istakao je Dodik novinarima nakon razgovora sa načelnikom nevesinjske opštine Momčilom Šiljegovićem.
On je izrazio zadovoljstvo realizacijom planova koji su zacrtani prije nekoliko mjeseci, te dodao da se planiranom dinamikom rekonstruiše objekat bivše Industrije alata u kojoj će biti smještena nova fabrika prehrambene industrije.
"Do oktorbra će biti riješen i problem vodosnabdijevanja i izgradnje kolektora", rekao je Dodik.
Dodik je sa eminentnim hirurgom Predragom Peškom i većinskom vlasnikom Koncerna "Svislajon Takovo" Rodoljubom Draškovićem posjetio galeriju, hram i Indsutriju alata koja treba da bude rekonstruisana u prehrmabenu industriju i u bolnicu.
postaje sve teze odvojiti satiru od stvarnosti...
-
Svitanje
#39571 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jedno je sigurno.Vještački pritisak koji su na Dodika proizvodili lopovi iz FBiH prije 2 godine je on majstorski relativizirao i usmjerio medju njih same.
Ja bih ga samo pohvalio za rekonstrukciju tunela "Čeljigovići" i otvaranje tunela "Stambulčić".
Ostalo ne znam jer se ne bavim dnevnom politikom.
Ja bih ga samo pohvalio za rekonstrukciju tunela "Čeljigovići" i otvaranje tunela "Stambulčić".
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#39572 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Znao bi i "ostalo" da ti je zena nerotkinja.Svitanje wrote:Jedno je sigurno.Vještački pritisak koji su na Dodika proizvodili lopovi iz FBiH prije 2 godine je on majstorski relativizirao i usmjerio medju njih same.
Ja bih ga samo pohvalio za rekonstrukciju tunela "Čeljigovići" i otvaranje tunela "Stambulčić".![]()
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#39573 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako se samo nevjesto ovi Cavicevi i Ivanicevi poslusnici i placenici pokusavaju infiltrirati na svetu temu o preCedniku?Svitanje wrote:Jedno je sigurno.Vještački pritisak koji su na Dodika proizvodili lopovi iz FBiH prije 2 godine je on majstorski relativizirao i usmjerio medju njih same.
Ja bih ga samo pohvalio za rekonstrukciju tunela "Čeljigovići" i otvaranje tunela "Stambulčić".![]()
Pominje dva pisljiva tunela od svih privrednih mega-projekata i investicicionog ciklusa kakvim se ne mogu pohvaliti ni
zemlje po Skandinaviji.
Cuo si za te bjedne tunele a ostalo ne znas?
Znas li za pretvaranje istocne Hercegovine u srediste svjetske tekstilne industrije?Stotine sumshtera koji samo sto nisu krenuli sa proizvodnih traka?Jesi li cuo da je preCednik otvorio najmoderniju bolnicu u Bijeljini?Znas li da je cijela
sumska jedno mega gradiliste?Znas li na je u poslijednjem tromjesjecju oplodjeno vise nerotkinja nego ikada?
Sto se tice politicara iz Teherana,oni su za preCednika oduvjek bili lezeca amorfna masa.
Zasto vi ostali postovaoci preCednika ne reagujete na ovo proturanje prica,nego ja moram to sa odmora raditi?
- PipiDugaDevetka
#39574 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vulići pokušali spriječiti gradnju poštovanog kuma-PreCedničkog. Sramota za kočničare prosperiteta šumskog-kumskog graditeljstva.
-
Svitanje
#39575 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kao što i ja moram platiti svaku kaznu za parkiranje koju mi prilijepe za šajbu i svaki račun koji mi pošalju tako i svi ostali moraju.Ne daj Bože da ja nešto hvalim puno Dodika.Ovo kad pišem pišem iz perspektive FBiH i ovdje su ovi lopovi usmerevali pažnju 2-3 godine na Dodika da bi pokrivali vlastita nedjela i ublehe.Ne zato što njima stvarno taj Dodik smeta.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Svitanje wrote: Znao bi i "ostalo" da ti je zena nerotkinja.![]()
Dakle,krivična odgovornost za djela/nedjela i odgovornost pred Bogom ostaje.Nju ne uklanja pohvala za dva tunela.