Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
155_mm

#39226 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

sto se mene tice ja u potpunosti vjerujem precedniku :D . situacija je krajnje ozbiljna. precednik je proglasen neprijateljom broj 1 za NATO a svi znamo da ovi iz NATO premjescaju brda kako im se cefne. stvarno se pitam kako je moglo doci do toga. a sve je pocelo tako divno ko u bajci. dve iljade i neke donesena je odluka (od ovi sto danas precedniku poturaju ta brda kao da poturanje prica nisu bile dovoljne) da se za BiH moraju odraditi 3 stvari.
1. brcko (precednik odradio pionirski)
2. osnivanje OS BiH (precednik odradio takodje pionirski)
3. ulazak BiH u NATO ( e ovdje ga precednik usra)
sad je malo problem sto su ovi iz NATO ispunili svoj dio dogovora.
1. spasili su pc od ekonomskog kolapsa u kojem su je i sami do tada drzali. i to tako da je ispalo da je precednik izjednacijo plate sa pederacijom. vjerovatno precjednickim dekretom ali to ce nam cijenjeni kolega forumas ddaa malo bolje objasniti jer je on strucnjak glede pederalnih i sumskih plata.
2. dozvolili su miletu da pljacka po sumskoj koliko hoce i niko mu za to nece nistaa.

i sad jednostavno precednik nece u NATO a dogovor je bio da se 2014 na dan sarajevskog atentata na bracni par sa zenom trudnicom BiH primi u NATO. i bakirov haver nebojsa iso dvi iljade i neke u NATO centralu u brisel da to sve potpise ispred presjednistva. stvarno jebena situacija.

i samo da ponovim jos jednom "ne sumjam u precednika ni ze´ru" :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#39227 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

Ako neće brdo PreCedniku, PreCednik je dovoljno mudar da oće brdu
developer10

#39228 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by developer10 »

sdgw4et4w wrote:e jebaše vam dodik i srbi pamet na vijeke VEKOVA nećete sebi doći za tisuću godina :lol: :lol: :lol: :lol: valahi bilahi talahi
Jesi čuo onu: Sjedi srbin na vrh krsta, jede g**vna sa tri prsta.
fantom slobode

#39229 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by fantom slobode »

vladika ce se za tebe pobrinuti sinko. PreCednik nema vremena zbog oplodnje nerotkinja...
155_mm

#39230 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

pa jel medo bar uspio prije smrti da prizna da radi za NATO i da sprema atentat na precednika. i da mu je blazo trebao biti kao neka vrsta uvjezbavanja. jeli 300% heroj curGUZ obavjesten o ovom incidentu?
JoseMujica

#39231 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

sdgw4et4w wrote:e jebaše vam dodik i srbi pamet na vijeke VEKOVA nećete sebi doći za tisuću godina :lol: :lol: :lol: :lol: valahi bilahi talahi
ha budale...pa PreCednik je naš čovek...čak je i osunećen....eto pitaj vladiku
ddaa

#39232 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ddaa »

505sCrtom wrote:
ddaa wrote: hahahahha koje si ti dijete majko mila,,po tebi su neka turska i neki iran koji trpi trenutno sankcije od cijelog svijeta ka neke sile jel buhahhahaha cuj iran i turska hahhahha.
sto se pravis blesav. odgovori mi na post
ma sta da ti odgovorim niko ne govori da je kod nas stanje bajno ali kad uzmemo vas kao primjer onda nam stanje definitivno bajno,,hajde pogledaj koliko je prosjecna plata 2000tr bilaa u federaciji a kolika u republici srpskoj pa onda pogledaj kolika je sad prosjecna plata u federaciji a kolika u rs,,10 milijardi ste dobili pomoci od svijeta mi da smo dobili te pare za vas bi bili zapadna njemacka,,mi imamo semberiju posavinu i krajinu u te tri regije zivi 70 posto stanovnika.i mi necemo nikad imati procentualno broj zaposleni kao federacija a i ne treba nam jel u nas ne zivi 80 posto stanovnistva u gradovima kao u federaciji..
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#39233 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hame_ »

Samo da poručim ovima što nasrću na presjednika - mojne na tonbe!
ddaa

#39234 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ddaa »

Država wrote:Srbija nikad nije bila slabija, zato ne razumijem na čemu se temelji optimizam ovoga "daa" iz kojeg se očekuje nekakva separacija RS-a. Pa vi ste smiješni jarane. Bolnica u BL nema grijanja a oni pričaju o samostalnosti RS-a. Doći ćeš ti kod nas da tražiš socijalu, vjeruj mi...
hahaahha pa prosjecna federacija u federaciji je veca za samo 19 km,a to sto vam je skuplja struja,hljeb,mobilna telefonija i td...ma kakva seperacija zivjela ovakva ali samo ovakva dejtonska bih..
developer10

#39235 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by developer10 »

ddaa wrote:
505sCrtom wrote:
ddaa wrote: hahahahha koje si ti dijete majko mila,,po tebi su neka turska i neki iran koji trpi trenutno sankcije od cijelog svijeta ka neke sile jel buhahhahaha cuj iran i turska hahhahha.
sto se pravis blesav. odgovori mi na post
ma sta da ti odgovorim niko ne govori da je kod nas stanje bajno ali kad uzmemo vas kao primjer onda nam stanje definitivno bajno,,hajde pogledaj koliko je prosjecna plata 2000tr bilaa u federaciji a kolika u republici srpskoj pa onda pogledaj kolika je sad prosjecna plata u federaciji a kolika u rs,,10 milijardi ste dobili pomoci od svijeta mi da smo dobili te pare za vas bi bili zapadna njemacka,,mi imamo semberiju posavinu i krajinu u te tri regije zivi 70 posto stanovnika.i mi necemo nikad imati procentualno broj zaposleni kao federacija a i ne treba nam jel u nas ne zivi 80 posto stanovnistva u gradovima kao u federaciji..
Drvosječo, šta ti palamudiš ovdje o tome da je Šumska bolji dio BiH. Nabijem vas i vašu propagandu, predočavaju ti se fakti a ti žmiriš.
ddaa

#39236 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ddaa »

Drvosječo, šta ti palamudiš ovdje o tome da je Šumska bolji dio BiH. Nabijem vas i vašu propagandu, predočavaju ti se fakti a ti žmiriš.[/quote]
definitivno ima bolju buducnosta nego susjedna federacija imamo toliko struje da je izvozimo,imamo rafinereiju imamo sumska bogastva,imamo jednu semberiju,posavinu,krajinu,pa federacija preko 90 posto psenice za svoje potrebe uvozi sto je strasno za jednu zemlju zato vam hljeb i jest skuplji u prosjeku 20 feningi nego u nas,,ukratko da ti pojednostavnim u drzavi u kojoj 80 posto stanovnistva zivi u gradovima a nije ta zemlja razvijena tipa austrija,svedska,njemacka,ta zemlja je osudjena na propast to ce ti reci svaki osrednji ekonomista jel sta vi mozete u svojim fabrikama proizvesti da bude konkuretno u evropskim zemljama,,zato vasi politicari i jesu orgoceni dejtonskom podjelom..
developer10

#39237 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by developer10 »

ddaa wrote:Drvosječo, šta ti palamudiš ovdje o tome da je Šumska bolji dio BiH. Nabijem vas i vašu propagandu, predočavaju ti se fakti a ti žmiriš.
definitivno ima bolju buducnosta nego susjedna federacija imamo toliko struje da je izvozimo,imamo rafinereiju imamo sumska bogastva,imamo jednu semberiju,posavinu,krajinu,pa federacija preko 90 posto psenice za svoje potrebe uvozi sto je strasno za jednu zemlju zato vam hljeb i jest skuplji u prosjeku 20 feningi nego u nas,,ukratko da ti pojednostavnim u drzavi u kojoj 80 posto stanovnistva zivi u gradovima a nije ta zemlja razvijena tipa austrija,svedska,njemacka,ta zemlja je osudjena na propast to ce ti reci svaki osrednji ekonomista jel sta vi mozete u svojim fabrikama proizvesti da bude konkuretno u evropskim zemljama,,zato vasi politicari i jesu orgoceni dejtonskom podjelom..[/quote]

Šta napriča, jado? Da je tako kako kažeš - vi bi bili ispred nas 10 godina a zapravo vam gradjani rove po kontejnerima jer su gladni i svakim danom sve manje posla ima. Mulac jedan, kani se Dodikove priče, slušaj i gledaj malo i druge medije a ne samo režimske.
155_mm

#39238 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

developer10 wrote:Šta napriča, jado? Da je tako kako kažeš - vi bi bili ispred nas 10 godina a zapravo vam gradjani rove po kontejnerima jer su gladni i svakim danom sve manje posla ima. Mulac jedan, kani se Dodikove priče, slušaj i gledaj malo i druge medije a ne samo režimske.
nemoj molim te da odvracas kolegu firumasa ^ddaa sa pravog puta. kao sto rekoh on nam je objasnio kako je doslo do izjednacenja plata. jednostavno doso precednik i izjednacio plate uz jutarnju kafu. stvarno ne znam sta je tu nejasno. :D
muha_sa

#39239 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

ddaa wrote: definitivno ima bolju buducnosta nego susjedna federacija imamo toliko struje da je izvozimo,imamo rafinereiju imamo sumska bogastva,imamo jednu semberiju,posavinu,krajinu,pa federacija preko 90 posto psenice za svoje potrebe uvozi sto je strasno za jednu zemlju zato vam hljeb i jest skuplji u prosjeku 20 feningi nego u nas,,ukratko da ti pojednostavnim u drzavi u kojoj 80 posto stanovnistva zivi u gradovima a nije ta zemlja razvijena tipa austrija,svedska,njemacka,ta zemlja je osudjena na propast to ce ti reci svaki osrednji ekonomista jel sta vi mozete u svojim fabrikama proizvesti da bude konkuretno u evropskim zemljama,,zato vasi politicari i jesu orgoceni dejtonskom podjelom..

Image
ddaa

#39240 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ddaa »

prosjecna plata u rs http://www.6yka.com/novost/38567/prosje ... koj-798-km prosjecna plata u federaciji http://kaportal.ba/prosjecna-neto-plata ... ru-817-km/ akko mi rovimo po kontejnerima onda to radite isto i vi :mrgreen:
ddaa

#39241 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ddaa »

155_mm wrote:
developer10 wrote:Šta napriča, jado? Da je tako kako kažeš - vi bi bili ispred nas 10 godina a zapravo vam gradjani rove po kontejnerima jer su gladni i svakim danom sve manje posla ima. Mulac jedan, kani se Dodikove priče, slušaj i gledaj malo i druge medije a ne samo režimske.
nemoj molim te da odvracas kolegu firumasa ^ddaa sa pravog puta. kao sto rekoh on nam je objasnio kako je doslo do izjednacenja plata. jednostavno doso precednik i izjednacio plate uz jutarnju kafu. stvarno ne znam sta je tu nejasno. :D
do izjednacenja je doslo sto su nam politicari manje krali nisu kupovali vile po turskoj kao hare vas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
glockov kolac

#39242 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

ddaa wrote:prosjecna plata u rs http://www.6yka.com/novost/38567/prosje ... koj-798-km prosjecna plata u federaciji http://kaportal.ba/prosjecna-neto-plata ... ru-817-km/ akko mi rovimo po kontejnerima onda to radite isto i vi :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=oB6bk5S2_Zc
155_mm

#39243 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

ddaa wrote:prosjecna plata u rs http://www.6yka.com/novost/38567/prosje ... koj-798-km prosjecna plata u federaciji http://kaportal.ba/prosjecna-neto-plata ... ru-817-km/ akko mi rovimo po kontejnerima onda to radite isto i vi :mrgreen:
postovani kolega ddaa dzaba dzi´adlijama govoriti sustu istinu oni i dalje vjeruju da je precednik prodao brcko, omogucio stvaranje OS BiH za vece plate u sumskoj. cak neki najekstremniji tvrde da je u dogovoru bio i ulazak BiH u NATO.

iako mi svi precednikovi simpatizeri znamo da se plate podizu odlukom precednika a ne tamo nekim omogucavanjem ekonomske suradnje sa inostranstvom.

:D
developer10

#39244 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by developer10 »

155_mm wrote:
postovani kolega ddaa dzaba dzi´adlijama govoriti sustu istinu oni i dalje vjeruju da je precednik prodao brcko, omogucio stvaranje OS BiH za vece plate u sumskoj. cak neki najekstremniji tvrde da je u dogovoru bio i ulazak BiH u NATO.

iako mi svi precednikovi simpatizeri znamo da se plate podizu odlukom precednika a ne tamo nekim omogucavanjem ekonomske suradnje sa inostranstvom.

Plate u Šumskoj "rastu" k'o i Precednikova ćuna - iz godine u godinu sve vehtije :D
Dogodine to ni Kačavenda neće moći dignit :razz:
hAZNADAR

#39245 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hAZNADAR »

ddaa wrote:
definitivno ima bolju buducnosta nego susjedna federacija imamo toliko struje da je izvozimo,imamo rafinereiju imamo sumska bogastva,imamo jednu semberiju,posavinu,krajinu,pa federacija preko 90 posto psenice za svoje potrebe uvozi sto je strasno za jednu zemlju zato vam hljeb i jest skuplji u prosjeku 20 feningi nego u nas,,ukratko da ti pojednostavnim u drzavi u kojoj 80 posto stanovnistva zivi u gradovima a nije ta zemlja razvijena tipa austrija,svedska,njemacka,ta zemlja je osudjena na propast to ce ti reci svaki osrednji ekonomista jel sta vi mozete u svojim fabrikama proizvesti da bude konkuretno u evropskim zemljama,,zato vasi politicari i jesu orgoceni dejtonskom podjelom..
Super, jednog dana kada postanete ekonomski gigant za nas - eto nas kod vas. Sta nas moze sprijeciti da se u velikom broju uvalimo u naprednu i bogatu RS - isto kao po Evropi danas.

Nije zajebancija - ozbiljno pitam. Zamisli da je RS ekonomski raj sa svojim rafinerijama, aerodromima, psenicom,.. a Fed. ekonomski zaostala gdje imami i vehabije guse slobode,.. itd. Sta mislis sta ce onda biti - a ne dijele nas berlinski zidovi, okeani,.. - gdje ce Bosnje izabrati da zive. Razmislite malo o tome svi sto blejite istu pricu o boljem entitetu.
radostan dan

#39246 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by radostan dan »

zato smo i smjenili džombu...prebrz napredak. :mrgreen:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#39247 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» developer10, ddaa
hAZNADAR

#39248 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hAZNADAR »

radostan dan wrote:zato smo i smjenili džombu...prebrz napredak. :mrgreen:
Jest vala,... Svedska, Danska, Svica,.. zale sto nisu glumili siromahe,.. kud pokazase svijetu kako im je dobro,..
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#39249 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

hAZNADAR wrote:
ddaa wrote:
Super, jednog dana kada postanete ekonomski gigant za nas - eto nas kod vas. Sta nas moze sprijeciti da se u velikom broju uvalimo u naprednu i bogatu RS - isto kao po Evropi danas.

Nije zajebancija - ozbiljno pitam. Zamisli da je RS ekonomski raj sa svojim rafinerijama, aerodromima, psenicom,.. a Fed. ekonomski zaostala gdje imami i vehabije guse slobode,.. itd. Sta mislis sta ce onda biti - a ne dijele nas berlinski zidovi, okeani,.. - gdje ce Bosnje izabrati da zive. Razmislite malo o tome svi sto blejite istu pricu o boljem entitetu.

Kasnite.Čekate da cijene šumskih nekretnina odu u nebesa,pa da onda djelujete.Ja sam jednu već zamjenio sa nekim
naivcem koji hoće da živi u ovoj budućoj pustinji još poznatoj pod imenom federacija.Uskoro će leći još jedna sa voćnjakom kao u preCednika,samo puno manja.A možda me se i preCednik sjeti sa makar jednom garsonjerom....
Zaslužio sam,mada sam preCednika uvijek podržavao iz ubjeđenja a ne iz koristi. :mrgreen:
JoseMujica

#39250 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

sve vas je Suljagić pretekao sa 1. martom
Locked