Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Hodidid

#39076 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hodidid »

Jel ono bogati Mate Dzakovic kraj precednik?
Hodidid

#39077 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hodidid »

ddaa wrote:prvo carigrad pa Konstantinopolj :bih: :bih: :bih: i na kraju ce opet biti ono sto jest a to je carigrad.
Zna li se kad ce opet biti Carigrad? Sta vele tamo kod vas?
mO k3

#39078 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Hodidid wrote:
ddaa wrote:prvo carigrad pa Konstantinopolj :bih: :bih: :bih: i na kraju ce opet biti ono sto jest a to je carigrad.
Zna li se kad ce opet biti Carigrad? Sta vele tamo kod vas?
Ljaktasi su novi carigrad :)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#39079 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

Kad Dodikovi tajkuni grade
Banja Luka: Jevrejski kulturni centar preko noći narastao deset puta veći

U Banjaluci je u poslednjih desetak godina napravljeno stotine objekata, poslovnih, stambenih, poslovno-stambenih..., ali je malo koji od ovih građevinskih poduhvata urađen u skladu sa zakonom. Preciznije, moglo bi se na prste jedne ruke nabrojati koliko je onih koji su ispoštovali sve zakonske procedure, bilo da je riječ o dobijanju dozvola ili plaćanju dažbina.

STANOVI U CENTRU

Oni koji su vjerovali da će izgradnja objekta Jevrejskog kulturnog centra (JKC) biti urađena u skladu sa zakonskim propisima, grdno su se prevarili, jer je i ovaj projekat zloupotrijebljen da bi se u centru Banjaluke izgradili stanovi i poslovni prostori za komercijalnu prodaju.

Grad Banjaluka je 30. septembra 2010. godine donio rješenje kojim se „odobrava investitoru, Jevrejska opština Banjaluka, da može pristupiti izvođenju radova na izgradnji prve faze objekta Jevrejskog kulturnog centra“.

U Rješenju Administrativne službe Grada Banjaluka broj 03-360-753/10 precizira se da se Centar sastoji iz tri funkcionalne cjeline: stambenog i poslovnog dijela i prostora JKC. Ukupna površina sve tri cjeline je prema ovom Rješenju trebalo da bude 3.995,57 metara kvadratnih, a objekat je smješten na uglu ulica Gavre Vučkovića i Save Kovačevića.

Glavni projektant, što je interesantno, bila je Milena Davidović, supruga bivšeg gradonačelnika Banjaluke Dragoljuba Davidovića, za čijeg je mandata i odobrena izgradnja ovog objekta.

Međutim, umjesto 4.000 kvadrata na tom mjestu niče zgrada od čitavih 40.000 metara kvadratnih, odnosno deset puta veća od predviđenog objekta. Izvođač radova je „Niskogradnja“ iz Laktaša, vlasnika Ljube Ćubića, jednog od omiljenih tajkuna Milorada Dodika.

Niko se nije previše iznenadio ni uzbudio zbog toga što su i u ovom slučaju porušeni svi zakonski normativi, jer je u ovom entitetu sasvim normalno da je sve nenormalno.

UDRUŽENJE NE POSTOJI

Potvrđuje to i podatak koji bi se, da je ovo normalno društvo, mogao nazvati šokantnim. Udruženje Jevrejska opština Banjaluka, kojem je Grad izdao dozvolu za izgradnju JKC, uopšte ne postoji, odnosno nije registrovano u banjalučkom Osnovnom sudu.

„Uvidom u imenike upisa udruženja građana nismo pronašli da je udruženje Jevrejska opština Banjaluka registrovano kod našeg Suda“, navodi se u odgovoru Suda na upit Udruženja građana „Forum rodtelja“.

Ovaj sudski dokument potpisao je predsjednik Osnovnog suda Banjaluka Milan Tegeltija. U odgovoru se još kaže da postoji udruženje građana „Udruženje Jevreja Banjaluka“, koje je registrovano 25. aprila 2002. godine. Međutim, Udruženje Jevreja nije isto što i Udruženje Jevrejska opština, tako da je jasno da je Grad Banjaluka izdao rješenje o izgradnji objekta nepostojećem udruženju.
ljubav napaćenih naroda nema limite.....mogla bi narast do neba s obzirom da se radi o izabranim, nebeskim narodima :lol:
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#39080 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hame_ »

:mrgreen:
Lucić: Ko to kaže, ko to laže, Mala Azija je mala...

Image

Geostrateški razgovor Milorada Dodika s Tomislavom Nikolićem

- Alo, Tomislave, Milorad ovdje...

- Gde ovde?

- Ovdje u Banja Luci.

- Pa nije to ovde. To je tamo, tamo u Bosni.

- Nije Banja Luka ni u kakvoj Bosni! Banja Luka je, Tomislave, u Republici Srpskoj, jedinoj srpskoj republici na cijelom svijetu!

- A jel? A čija je Republika Srbija ako nije srpska?

- To bi ti, Tomislave, trebo da objasniš srpskom narodu. Ali boli tebe uvo za srpski narod, tebi su sada važniji Turci.

- Kakvi Turci?

- Svakakvi Turci, Tomislave, tebi je to sasvim svejedno. Tebi je Turčin mio, ma koje vjere bio. Zato si i išo u Ankaru.

- A gde je trebalo da idem kad su me pozvali u Ankaru? U Ulan Bator?

- I tamo ćeš ti da odeš. Otkad si posto naprednjak, naprosto je nevjerovatno koliko napreduješ. To se najbolje vidjelo u Ankari.

- Šta se videlo?

- Da si mnogo napredovo: od Velike Srbije do Male Azije.

- Pa nisam ja kriv što je Ankara u Maloj Aziji.

- A ko je kriv što u Velikoj Srbiji danas nije ništa izuzev Republike Srpske?

- Da nisam možda ja?

- Nego ko, crni Tomislave, nego ko?! Pa ko sem tebe ide da se klanja Turcima u
Ankaru?! Sigurno im pjevaš: „Ko to kaže, ko to laže, Mala Azija je mala...“

- Nemoj tako, Milorade. Nisam ja tamo išao sam. Išla su i ova trojica Bosanaca iz Predsedništva BiH...

- Nisu to Bosanci, Tomislave! To su jedan Srbin, jedan Musliman i jedan Željko Komšić.

- A što za njega ne kažeš da je Hrvat?

- Zato što on to nije. Da je Hrvat, bio bi moj prijatelj i zvao bi se Dragan Čović.

- A šta je onda Komšić po nacionalnosti?

- Šta ja znam šta je?! Valjda Finac ko Sejdić i Finci. I šta je tu sad uopšte važno šta je Komšić? Jedino pravo pitanje je: šta si ti, Tomislave?

- Kako: šta sam?

- Srbin očito nisi.

- Ti ćeš da mi kažeš šta ja jesam, a šta nisam?! Neće valjda Bosanci da nam određuju ko je Srbin, a ko nije!

- Nisam ja Bosanac!

- Svi iz Bosne su Bosanci. Tako smo vas mi u Srbiji uvek nazivali. Uvek se pevalo „Tako ti je, mala moja, kad ljubi Bosanac“, a nikad i nigde „kad ljubi Republikosrpskanac“.

- A šta ti zoveš Srbijom? To što je ostalo od Republike Srbije? Pa više je Srbije van njenih granica nego unutar njih! A ti da si Srbin, ne bi odlazio u Ankaru da podržavaš turske planove da se uništi i ovo malo Srbije van sebe!

- Nikakve ja planove nisam podržavao. Ja sam tamo išao da sprečim da Turska kod drugih država zagovara priznanje nezavisnosti Kosova i da se sa Turcima dogovorim da ne lobiraju za članstvo Kosova u međunarodnim organizacijama. Išao sam da neke stavove usaglasimo, a neke približimo.

- Lijepo si se približio, Tomislav-efendijo, lijepo... Toliko si se približio da si Tursku proglasio i susjednom državom.

- Nemoj da izmišljaš!

- Nemam ja šta da izmišljam. Dovoljno je da ti pustim snimak iz Ankare: „U mom narodu može se čuti da komšije, kakvi god da su, čovek ne može da bira. Opet, svako sebi bira prijatelje. Uveravam vas da Srbija u BiH i Turskoj ne vidi samo susede koji su joj bez njene volje dodijeljeni. Moj narod u građanima BiH i Turske vidi i prijatelje, nekoga na koga se može osloniti.“ Čuješ li se, crni Tomislave, šta govoriš? Čuješ li se gdje kažeš da su BiH i Turska susjedi Srbije?

- Ja sam reko da su nam te zemlje više od suseda.

- To je tvoja pusta želja, Tomislave, jer te od turskog komšiluka dijele Bugarska, Makedonija i Grčka, a od bosanskohercegovačkog Republika Srpska.

- Turci se, Milorade, za razliku od tebe, prema Srbiji ponašaju komšijski. Oni su do sada više investirali u Srbiju nego u BiH i ja sam ih u Ankari pozvao da nastave sa investicijama, pogotovo u Bosni, jer nam je interesu da se i naš komšiluk razvija i napreduje.

- Kuda da napreduje?

- Kuda i mi: prema Evropskoj Uniji.

- Pa si našo da preko Turske napreduješ prema Briselu?

- Ako sam mogao preko Amerike, mogu i preko Turske. Neću valjda da napredujem tvojim stopama prema članstvu u Pokretu nesvrstanih.

- Kakvom Pokretu nesvrstanih?

- Pa ovom u kojem glavnu reč vodi Naser.

- Ti dobro znaš, Tomislave, da su te priče o mojim navodnim vezama sa tim Naserom prljava izmišljotina beogradskih tabloida!

- A ne smeta ti kad beogradski tabloidi izmišljaju da će pripajanje Republike Srpske Srbiji biti kompenzacija za Kosovo?

- Pa naravno da mi smeta. Neće nas niko pripajati, pa ni Srbija! Može samo da se Republika Srbija pripoji Republici Srpskoj.

- Nemoj da si smešan! Pa šta bi se time dobilo?

- Kako: šta? Pa Republika Srpska Srbija.

Izvor: RSE
JoseMujica

#39081 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

Manje plaće i pad životnog standarda radnika u RS-u
Zbog smanjenja iznosa prosječne isplaćene netoplaće u Republici Srpskoj, posljednja dva mjeseca opada kupovna moć stanovništva, što uvjetuje stalan pad životnog standarda radničkih porodica - upozorio je danas Savez sindikata RS-a.
strani plaćenici iz Sindikata nastavljaju s prljavom, iz Budimpešte naručenom, kampanjom protiv lika i dela PreCednika
ddaa

#39082 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ddaa »

Hame_ wrote::mrgreen:
Lucić: Ko to kaže, ko to laže, Mala Azija je mala...

Image

Geostrateški razgovor Milorada Dodika s Tomislavom Nikolićem

- Alo, Tomislave, Milorad ovdje...

- Gde ovde?

- Ovdje u Banja Luci.

- Pa nije to ovde. To je tamo, tamo u Bosni.

- Nije Banja Luka ni u kakvoj Bosni! Banja Luka je, Tomislave, u Republici Srpskoj, jedinoj srpskoj republici na cijelom svijetu!

- A jel? A čija je Republika Srbija ako nije srpska?

- To bi ti, Tomislave, trebo da objasniš srpskom narodu. Ali boli tebe uvo za srpski narod, tebi su sada važniji Turci.

- Kakvi Turci?

- Svakakvi Turci, Tomislave, tebi je to sasvim svejedno. Tebi je Turčin mio, ma koje vjere bio. Zato si i išo u Ankaru.

- A gde je trebalo da idem kad su me pozvali u Ankaru? U Ulan Bator?

- I tamo ćeš ti da odeš. Otkad si posto naprednjak, naprosto je nevjerovatno koliko napreduješ. To se najbolje vidjelo u Ankari.

- Šta se videlo?

- Da si mnogo napredovo: od Velike Srbije do Male Azije.

- Pa nisam ja kriv što je Ankara u Maloj Aziji.

- A ko je kriv što u Velikoj Srbiji danas nije ništa izuzev Republike Srpske?

- Da nisam možda ja?

- Nego ko, crni Tomislave, nego ko?! Pa ko sem tebe ide da se klanja Turcima u
Ankaru?! Sigurno im pjevaš: „Ko to kaže, ko to laže, Mala Azija je mala...“

- Nemoj tako, Milorade. Nisam ja tamo išao sam. Išla su i ova trojica Bosanaca iz Predsedništva BiH...

- Nisu to Bosanci, Tomislave! To su jedan Srbin, jedan Musliman i jedan Željko Komšić.

- A što za njega ne kažeš da je Hrvat?

- Zato što on to nije. Da je Hrvat, bio bi moj prijatelj i zvao bi se Dragan Čović.

- A šta je onda Komšić po nacionalnosti?

- Šta ja znam šta je?! Valjda Finac ko Sejdić i Finci. I šta je tu sad uopšte važno šta je Komšić? Jedino pravo pitanje je: šta si ti, Tomislave?

- Kako: šta sam?

- Srbin očito nisi.

- Ti ćeš da mi kažeš šta ja jesam, a šta nisam?! Neće valjda Bosanci da nam određuju ko je Srbin, a ko nije!

- Nisam ja Bosanac!

- Svi iz Bosne su Bosanci. Tako smo vas mi u Srbiji uvek nazivali. Uvek se pevalo „Tako ti je, mala moja, kad ljubi Bosanac“, a nikad i nigde „kad ljubi Republikosrpskanac“.

- A šta ti zoveš Srbijom? To što je ostalo od Republike Srbije? Pa više je Srbije van njenih granica nego unutar njih! A ti da si Srbin, ne bi odlazio u Ankaru da podržavaš turske planove da se uništi i ovo malo Srbije van sebe!

- Nikakve ja planove nisam podržavao. Ja sam tamo išao da sprečim da Turska kod drugih država zagovara priznanje nezavisnosti Kosova i da se sa Turcima dogovorim da ne lobiraju za članstvo Kosova u međunarodnim organizacijama. Išao sam da neke stavove usaglasimo, a neke približimo.

- Lijepo si se približio, Tomislav-efendijo, lijepo... Toliko si se približio da si Tursku proglasio i susjednom državom.

- Nemoj da izmišljaš!

- Nemam ja šta da izmišljam. Dovoljno je da ti pustim snimak iz Ankare: „U mom narodu može se čuti da komšije, kakvi god da su, čovek ne može da bira. Opet, svako sebi bira prijatelje. Uveravam vas da Srbija u BiH i Turskoj ne vidi samo susede koji su joj bez njene volje dodijeljeni. Moj narod u građanima BiH i Turske vidi i prijatelje, nekoga na koga se može osloniti.“ Čuješ li se, crni Tomislave, šta govoriš? Čuješ li se gdje kažeš da su BiH i Turska susjedi Srbije?

- Ja sam reko da su nam te zemlje više od suseda.

- To je tvoja pusta želja, Tomislave, jer te od turskog komšiluka dijele Bugarska, Makedonija i Grčka, a od bosanskohercegovačkog Republika Srpska.

- Turci se, Milorade, za razliku od tebe, prema Srbiji ponašaju komšijski. Oni su do sada više investirali u Srbiju nego u BiH i ja sam ih u Ankari pozvao da nastave sa investicijama, pogotovo u Bosni, jer nam je interesu da se i naš komšiluk razvija i napreduje.

- Kuda da napreduje?

- Kuda i mi: prema Evropskoj Uniji.

- Pa si našo da preko Turske napreduješ prema Briselu?

- Ako sam mogao preko Amerike, mogu i preko Turske. Neću valjda da napredujem tvojim stopama prema članstvu u Pokretu nesvrstanih.

- Kakvom Pokretu nesvrstanih?

- Pa ovom u kojem glavnu reč vodi Naser.

- Ti dobro znaš, Tomislave, da su te priče o mojim navodnim vezama sa tim Naserom prljava izmišljotina beogradskih tabloida!

- A ne smeta ti kad beogradski tabloidi izmišljaju da će pripajanje Republike Srpske Srbiji biti kompenzacija za Kosovo?

- Pa naravno da mi smeta. Neće nas niko pripajati, pa ni Srbija! Može samo da se Republika Srbija pripoji Republici Srpskoj.

- Nemoj da si smešan! Pa šta bi se time dobilo?

- Kako: šta? Pa Republika Srpska Srbija.

Izvor: RSE
koji bolestan um je sjedio jedno 2 sata i modo sta ce reci dodik nikolicua sta ce nikolic odgovoriti dodiku,,jbt pa koji bolesni likova ovde ima,,kakav je to psihopata.
biske

#39083 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by biske »

JoseMujica wrote:
Zbog smanjenja iznosa prosječne isplaćene netoplaće u Republici Srpskoj, posljednja dva mjeseca opada kupovna moć stanovništva, što uvjetuje stalan pad životnog standarda radničkih porodica - upozorio je danas Savez sindikata RS-a.
strani plaćenici iz Sindikata nastavljaju s prljavom, iz Budimpešte naručenom, kampanjom protiv lika i dela PreCednika
sad će ddaa izliječiti naša napaćena srca i duše i činjenicama ogoliti ovu bezočnu laž. :D
Danguba

#39084 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

biske wrote:
JoseMujica wrote:
sad će ddaa izliječiti naša napaćena srca i duše i činjenicama ogoliti ovu bezočnu laž. :D

opet se proturaju price samo da bi se nesto napisalo kontra ddaaovih argumenata. :D
JoseMujica

#39085 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

Srpske činjenice su rezistentne na tuđe istine!
seln

#39086 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

ddaa wrote: koji bolestan um je sjedio jedno 2 sata i modo
mod'o
'odo
'ljeb
@ddaa je ocigledno profesor srpskog na banjaluckom univerzitetu.
ddaa

#39087 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ddaa »

seln wrote:
mod'o
'odo
'ljeb
profesor bosnjackog :mrgreen:
seln

#39088 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

ddaa wrote:
seln wrote:
mod'o
'odo
'ljeb
profesor bosnjackog :mrgreen:
ljeba ti? :wink:
Ne moze, poklali ste i protjerali sve potencijalne ucenike.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#39089 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

PRECEDNIK:"ROKER ZABIJA NOS GDJE MU NIJE MJESTO!"Image

РЕПУБЛИКА СРПСКА | 23/05/2013 | 15:37

Додик: Рикер се мијеша у унутрашња питања БиХ :evil:
Извор: РТРС

Предсједник Републике Српске Милорад Додик оцијенио је да се замјеник помоћника америчког државног секретара Филип Рикер непотребно мијеша у унутрашње ствари у БиХ, као и да је то изван мандата бављења дејтонским питањем.

Додик је истакао да је ријеч о сукобу двије концепције - Рикерове, који мисли да треба бити нова БиХ држава -нација, и концепције Републике Српске, према којој треба поштивати Дејтонски споразум, што Српска и чини. Предсједник Српске је нагласио да је питање имовине ријешено у Дејтону, гдје је прецизирано да БиХ има девет надлежности, а да све остало припада ентитетима. Додик је напоменуо да је Српска спремна да се врати изворним одредбама Устава БиХ. Он је рекао да је сагласан с послаником Европског парламента Дорис Пак, да се БиХ треба искључити из Савјета Европе, јер је БиХ, како је рекао, погрешна прича
Ovaj RokerImage je još bezobraznij od onoga
Muna i nek mu se preCednik nagovorio. :mrgreen:

Gdje je onaj @madner što kaže da se ne može izdvojiti više novca za lobiranje? :-)
Фонд ПИО РС: Обустављена исплата 8.619 пензија

Извор: РТРС

Фонд за пензијско и инвалидско осигурање Републике Српске је за четири мјесеца ове године обуставио исплату 8.619 пензија, што је 2.916 или 22 одсто више него у истом периоду прошле године, саопштено је из овог фонда.
Фонд ПИОФото: РТРС

Исплата пензија обустављена је корисницима који нису доставили потврде о животу (корисници са пребивалиштем ван Републике Српске), потврду о редовном школовању (ученици и студенти), податак о јединственом матичном број, као и потврду да су стекли двојни статус корисник - осигураник, односно да у статусу пензионера истовремено имају и запослење-осигурање.

У саопштењу се наводи да се на овај начин спречава могућност неоснованих исплата пензија, које могу бити исплаћене након достављања наведене документације.

- У периоду од јануара до априла ове године било је 1.420 поновних укључења у исплату - наводи се у саопштењу и додаје да је на овакав начин остварена и уштеда од око 2,4 милиона КМ.

Ušteda 2,4 miliončića.Idući mjesec treba obustaviti isplatu bar 30 000 peMzija i eto para ne samo za lobiranje,već i
za nove privredne projekte i kapitalne investicije. :thumbup:
PeMzionere ko jebe,ionako od njih nikakve koristi,samo nešto traže i vazda su nezadovoljni.Teroristi i saboteri. :mrgreen:
Danguba

#39090 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Фонд за пензијско и инвалидско осигурање Републике Српске је за четири мјесеца ове године обуставио исплату 8.619 пензија, што је 2.916 или 22 одсто више него у истом периоду прошле године, саопштено је из овог фонда.
ukini hin preCednice skroz ...lezilebovici misle na g...ve para :-) :-)
te pare se mogu preusmjeriti u mnogo korisnije stvari:lobiranje, aerodromi, vocnjaci, jevrejski centri...:novine:
ljevoruki

#39091 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ljevoruki »

[Ovaj RokerImage je još bezobraznij od onoga
Muna i nek mu se preCednik nagovorio. :mrgreen:

Ušteda 2,4 miliončića.Idući mjesec treba obustaviti isplatu bar 30 000 peMzija i eto para ne samo za lobiranje,već i
za nove privredne projekte i kapitalne investicije. :thumbup:
PeMzionere ko jebe,ionako od njih nikakve koristi,samo nešto traže i vazda su nezadovoljni.Teroristi i saboteri. :mrgreen:[/quote]

@Hare, uz duzno postovanje mislim da si ti glavni krivac sto je PreCednik napravio par malih greskica u zadnje vrijeme i sto ga napadaju svakave protuhe i polu-svijet. :oops:
Ti si ga toliko nahvalio i branio pred svakakvom neotesanom stokom da si ga jednostavno urek'o iako ima naznaka da se isti malo i opustio jer mu godi takva paznja i pohvale. :D
I odmah greskica, jedan pa druga, mala ali neprimjerena reputaciji i ugledu drzavnika svjetskog glasa. :oops:
Jedina se nadam da si ovo sve uradio u neznanju i bez ikakve lose namjere. :run:
čaika

#39092 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Večeras je Guardian u Pečatu sve lijepo objasnio, kako je on jedan običan Šumnjak protiv kojeg su se urotile mračne sile jer ne podnose njegovu borbu za slobodu Šumske, pravičnost, iskrenost, neiskvarenost, uticaj u zemljama Trećeg svijeta, globalno liderstvo... Šumska Digital je raskrinkala prevarantske kolonijaliste - visoke predstavnike, koji imaju platu 25.000 evra, dok jadan Guardian krpi kraj sa krajem od 4000 KM!

Uglavnom, Guardian je bio jebitačan u još jednom antologijskom nastupu. Obračunao se naravno i sa izdajnikom Čavićem, BN TV, lažnim analitičarima, američkim ambasadorom... Šteta što Šumska Digital nema kanal na Youtube, Guardianovi nastupi imali bi milionsku posjetu. Čitav potlačeni i porobljeni svijet sa nestrpljenjem očekuje govore šumskog velikana, globalnog lidera Slobodnog svijeta.:lol: :lol: Povedi nas Guardiane, srušimo proklete imperijaliste! :lol: :lol:
Last edited by čaika on 23/05/2013 21:40, edited 1 time in total.
JoseMujica

#39093 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

zabrinut sam PreCedniče ..nema nam jare na forumu da demantira ove Peštanske insinuacije kako nam loše ide. Al neka se đihatlije nasladžuju kako nama loše ide, a i ne znaju da se broj putnika u avio saobraćaju naše republike udvostručio u prošloj godini.

glockov kolac

#39094 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

http://www.klix.ba/vijesti/dodik-ospori ... /130523138
Mile ukida PIC a vama je do šege! Samo vas gledam i pitam se šta će biti kad počne ukidati cijele države... Obama i Merkel, vas ima na picku...
mO k3

#39095 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Milojko je pomahnitao ,udara na sve moguće strane po principu sve ili ništa ..... Meni godi sto je dokaz da se približava kraj milorada ronhila :)
daddy-kool

#39096 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

glockov kolac wrote:http://www.klix.ba/vijesti/dodik-ospori ... /130523138
Mile ukida PIC a vama je do šege! Samo vas gledam i pitam se šta će biti kad počne ukidati cijele države... Obama i Merkel, vas ima na picku...
Čim ode PIC odmah referendum!
zavrzlama

#39097 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

mO k3 wrote:Milojko je pomahnitao ,udara na sve moguće strane po principu sve ili ništa ..... Meni godi sto je dokaz da se približava kraj milorada ronhila :)

Sve sto dodik radi je unaprijed osmisljeno u stabu...a strategija je sledeca: dovedes politicku klimu do usijanja prepadajuci zapad da rs nema alternative osim dodika i separatizma tog entiteta,i kad zapad nakon godina podilazenja,praznih prijetnji odluci da ozbiljno razmisli o ukidanju fasisticke tvorevine,tad na scenu dolazi dodiku zamjena u vidu(cavica ili ivanica) koji u pocetku kritikuju dodika(bivseg) hvale BIH,zalazu se za povratak ,EU,NATO i zapad na sva usta hvali rs i nove srpske lidere,nakon par mjeseci se dodikovi naslednici pocnu pretvarati u dodika i opet narednih 7-8 godina ista situacija...i tako redom i tako redom 8)
Timotije

#39098 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Timotije »

Upravo tako @Zavrzlama, ide se na duge staze...!
Sto rece onaj srpski politicar (vise mu se ni imena ne mogu sjetiti, a na vrh mi jezika), neposredno nakon potpisivanja mira : Sad cemo se malo igrati teatra Dejton! I igraju, upravo tako, 2,3,4, pet decenija, ne zuri im se, ali imaju svoj cilj! Pojedinci i stranke ce se mijenjati na srpskoj politickoj sceni, ali strategija i krajnji cilj sigurno nece !!!
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#39099 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Iznio je i tvrdnju da "pošto je on sada notiran kao taj koji spriječava dalji put BiH u NATO savez, sada treba da razmišlja, kada uđe u avion i krene na sastanak, da li svi instrumenti dovoljno rade ili je njegovo prvo brdo koje bude vidio ispred sebe“. :lol: :lol: :lol:

"Sad će neko reći da lupam :mrgreen: , ali hoćete li reći da se to nije radilo u nekoj prošlosti i tako rješavali neki ljudi", ustvrdio je.

Naveo je da se ne boji Reekera i njegovih stavova te da su "ukinuli“ i ono malo volje koje je imao da se riješi to pitanje, jer su mu, prema njegovom mišljenju, "prijetili“. :meza:

"Niste me prepali i neću vam sad to uraditi. Sad ste zakomplikovali tu situaciju još više i sad je vraćam na Ustav. I ako mislite da riješite to pitanje morate da je vratite na Ustav BiH, a on kaže da je to naša imovina", poruka je koju je uputio na stavove Reekera.

Ne daj imovinu preCedniče,ovaj Roker se ponaša ko' da mu je to djedovina a ne vlasništvo šumske tri hiljade zadnjih
godina.Ma sve si ih trebao javno u pi... ma..... otjerati,šta oni misle ko su?Još da prijete atentatom preCedniku jedne
državetine?Nečuvena sramota! :oops:

Čuvaj se naš preCedniče,naročito slijedeće tri,četiri godine. :mrgreen: Vidiš da su imperijalisti izgubili dodir sa
stvarnošću i moć komunikacije sa civilizovanim svijetom.

Predlažem da se za potrebe zaštite preCednika restaurira pećina u Drvaru,neka odatle vuče mudre i vizionarske
državničke poteze,vodi šumsku u nove ekonomske pobjede,a može se obezbjediti i jedna zasebna prostorija gdje će
preCednik primati nerotkinje na seanse oplodnje utvrđene ustavom. :thumbup:

Iz pećine preCednik može dejstvovati bezbjedno i u punom kapacitetu,jer samo je pitanje dana kada će neki američki
dron "greškom" pogoditi Laktaše umjesto neke islamističke jazbine u vukojebinama Afganistana. :mrgreen:
Frankyee

#39100 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Frankyee »

Dadik salje poruku svojim podanicima i glasacima, njega ne zanima sta se kaze na ovom forumu , covjek salje poruku seljacima iz Laktasa i Romaine.

A u tom okruzenju Dodik je car, uspjesan i "jak ko beton" , sto ga vise EU kritikuje on ima sve veci mitski lik u glavama lokalnih Srba. Veliki broj tih glasaca su ili direkno bili umjesani u neki zlocin i Genocid ili im je neko u familiji to radio. Pod strahom od promjene svi ce da "jedu korijenje" ali Mileta i Republiku dati nece.

Sa druge strane mlitavi i nesposobni politicari is Sarajeva su idealni partneri da mile bude domitnator.

Sve vec vidjeno, obicno se zavrsi tako sto nastradaju Bosnjaci ....... koji ne slusaju kad Dodik otvoreno kaze na koju kartu on igra.
Locked