Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
hizo ramidovic

#38751 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hizo ramidovic »

seln wrote: @santrac, presidents best man. :thumbup:
i ne samo to, jer krv nije voda
Danguba

#38752 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Alfons Kauders wrote:
texel wrote:SANTRAĆ IS BACK!!! :run:
to mi radi! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
ali fakat, niti jednog santraca ne poznajem da je normalan... :roll: :D
5 0 5

#38753 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

jel'vo danas ranije otis'o s posla?
radiostar

#38754 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by radiostar »

505sCrtom wrote:jel'vo danas ranije otis'o s posla?
ja bih prije rekao da su mu se roditelji ranije vratili s posla...
hizo ramidovic

#38755 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hizo ramidovic »

Danguba wrote:
ali fakat, niti jednog santraca ne poznajem da je normalan... :roll: :D
nemoj tako, jarane.
ne znas ti ovog santraca. on nosi precednikove gene, precednikova krv.
e sad ako precednik nije normalan onda nije ni nas santrac.
aaee

#38756 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by aaee »

pre c ednik na djelu sve zene iz federacije lude za pre c ednikom http://www.youtube.com/watch?v=Iq_mBXKLt9s :lol: :lol: :lol:
hizo ramidovic

#38757 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hizo ramidovic »

aaee wrote:pre c ednik na djelu sve zene iz federacije lude za pre c ednikom http://www.youtube.com/watch?v=Iq_mBXKLt9s :lol: :lol: :lol:
pa mi ti celo vreme o tome pricamo.
pa svi vec znaju kako vasceli region ludi za precednikom i njegovim sjemenom, a ti nama ne vjerujes i mislis da te mi podjebavamo.
seln

#38758 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

hizo ramidovic wrote:
aaee wrote:pre c ednik na djelu sve zene iz federacije lude za pre c ednikom http://www.youtube.com/watch?v=Iq_mBXKLt9s :lol: :lol: :lol:
pa mi ti celo vreme o tome pricamo.
pa svi vec znaju kako vasceli region ludi za precednikom i njegovim sjemenom, a ti nama ne vjerujes i mislis da te mi podjebavamo.
precednicko seme je skuplje nego lukovice na Bloemenmarkt u Amsterdamu.
seln

#38759 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

aaee wrote:i dodikov sin gazi federalke http://doznajemo.com/2011/11/17/dodikov ... acicu-bih/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vidis kako je PC napredna, imaju i ljude sa telepatskim mocima. @santrac vidi dve godine u proslost.
I zna sve novinarske patke. :D
hizo ramidovic

#38760 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hizo ramidovic »

aaee wrote:i dodikov sin gazi federalke http://doznajemo.com/2011/11/17/dodikov ... acicu-bih/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nije lepo biti hvalisavac i govoriti lepo sam o sebi.
to bi ipak trebalo drugi da kazu, ali tebi je oprosteno, da se ne zamjerimo precedniku.
aaee

#38761 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by aaee »

seln wrote:
Vidis kako je PC napredna, imaju i ljude sa telepatskim mocima. @santrac vidi dve godine u proslost.
kad je :sax: pratim i 2 god unazad kazu da je federalka bila dobraaaaaaa
ovejaraS

#38762 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ovejaraS »

Za Vašu informaciju, izgleda da je neko iz bosanske Banjaluke urgirao preko srpske dijaspore u Americi da čuveni Google (pored hrvatskog i srpskog) uvrsti i bosanski jezik, evo od prije neki dan zvanično na cijelom svijetu potvrđeno postojanje bosanskog jezika - hvala manjem entitetu za ovaj novi ustupak:

https://translate.google.com/?q=%C4%8Du ... r%20volova
aaee

#38763 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by aaee »

ovejaraS wrote:Za Vašu informaciju, izgleda da je neko iz bosanske Banjaluke urgirao preko srpske dijaspore u Americi da čuveni Google (pored hrvatskog i srpskog) uvrsti i bosanski jezik, evo od prije neki dan zvanično na cijelom svijetu potvrđeno postojanje bosanskog jezika - hvala manjem entitetu za ovaj novi ustupak:

hahhahahhahahhahahhah aaa jjjooojjjjj znaci srpski vam je bi na google sve do sad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
seln

#38764 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

aaee wrote:
seln wrote:
kad je :sax: pratim i 2 god unazad kazu da je federalka bila dobraaaaaaa
Dozvoli da ti kazem iz iskustva, lakse se dobije od srpkinje :D
seln

#38765 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

aaee wrote:
ovejaraS wrote:Za Vašu informaciju, izgleda da je neko iz bosanske Banjaluke urgirao preko srpske dijaspore u Americi da čuveni Google (pored hrvatskog i srpskog) uvrsti i bosanski jezik, evo od prije neki dan zvanično na cijelom svijetu potvrđeno postojanje bosanskog jezika - hvala manjem entitetu za ovaj novi ustupak:

hahhahahhahahhahahhah aaa jjjooojjjjj znaci srpski vam je bi na google sve do sad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne, mi smo upotrebljavali turski. A vi cete uskoro albanski. :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#38766 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

google je i sad srpski...ko god kaže drugačije izdajnik je Republike!

takve volove PreCedničko seme ne pravi...to mora da je okot Čavićevih, jal Ivanićevih nerotkinja
čaika

#38767 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Za sve koji su htjeli biti na guardianskoj slavi a nisu mogli, da se malo prisjetimo kako izgleda kada Guardian slavi sa društvom. Snimak je malo stariji, ali se vidi sve što treba: kultura, maniri, gradska raja na slavlju, gospodstvo u krvi, opuštena ali nikako prostačka atmosfera, sveopšte blagostanje u Šumskoj... I naravno, Guardian dominira slavljem i baca pare trubačima. :-D (Napomena za opoziciju: Ovo je bilo prije svjetske ekonomske krize, i pare koje Guardian baca trubačima su njegove, zarađene prodajom jabuka, a nisu iz budžeta Šumske)

Last edited by čaika on 13/05/2013 16:31, edited 3 times in total.
aaee

#38768 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by aaee »

seln wrote:
aaee wrote:

Ne, mi smo upotrebljavali turski. A vi cete uskoro albanski. :D
poznato je da vi svi znate turski :mrgreen:
aaee

#38769 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by aaee »

čaika wrote:Za sve koji su htjeli biti na guardianskoj slavi a nisu mogli, da se malo prisjetimo kako izgleda kada Guardian slavi sa društvom. Snimak je malo stariji, ali se vidi sve što treba: kultura, maniri, gradska raja na slavlju, opuštena ali nikako prostačka atmosfera, sveopšte blagostanje u Šumskoj... I naravno, Guardian dominira slavljem i baca pare trubačima. :-D

sta ces ljudi napravili drzavu u drzavi i sad opusteno uzivaju. :mrgreen:
JoseMujica

#38770 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

aaee wrote: poznato je da vi svi znate turski :mrgreen:
to su srpske bake nekoć učile kod aga i begova s pravom prve bračne noći. Ali sada možeš mirno da spavaš jer danas je PreCednik i beg i aga i jedini rasplodnik
seln

#38771 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

aaee wrote:
čaika wrote:Za sve koji su htjeli biti na guardianskoj slavi a nisu mogli, da se malo prisjetimo kako izgleda kada Guardian slavi sa društvom. Snimak je malo stariji, ali se vidi sve što treba: kultura, maniri, gradska raja na slavlju, opuštena ali nikako prostačka atmosfera, sveopšte blagostanje u Šumskoj... I naravno, Guardian dominira slavljem i baca pare trubačima. :-D

sta ces ljudi napravili drzavu u drzavi i sad opusteno uzivaju. :mrgreen:
Opusteno, opusteno, bice tvoje sto je njenooooo... :D
Oboriii, Mileva....
aaee

#38772 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by aaee »

JoseMujica wrote:
to su srpske bake nekoć učile kod aga i begova s pravom prve bračne noći. Ali sada možeš mirno da spavaš jer danas je PreCednik i beg i aga i jedini rasplodnik
znaci komsije su ostali jedini cistokrvni srbi oni nisu imali .pravo prve bracne noci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aaee

#38773 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by aaee »

i ko vam je taj santrac?
seln

#38774 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

aaee wrote:
JoseMujica wrote:
znaci komsije su ostali jedini cistokrvni srbi oni nisu imali .pravo prve bracne noci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ko? Bugari? :D
JoseMujica

#38775 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

aaee wrote:
JoseMujica wrote:
ostala je jedino trauma sepeta kod Bosanskih pravoslavaca dok je seme našeg PreCednika 100% srpsko bez ikakvih anadolskih primesa. Zato PreCednik i jeste odabran od boga i pomilovan od Vladike da bude Guardian, a ne ovi što im se na čehri vide da su Turci, pseudosrbi, odnosno Bosanci što se džaba krste
Last edited by JoseMujica on 13/05/2013 16:35, edited 1 time in total.
Locked