Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
santrac

#38526 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

Mister Yes wrote:
santrac wrote: pola miliona srba je pobijeno u jasenovcu
Sve dok vas u školama uče da je u Jasenovcu pobijeno pola miliona Srba nema vam napredka. Šteta.
puuu puuu ne treba srbe uciti o jasenovcu i ne trebaju srbi to pisati al zato ogranicen genocid na ogranicenom prostoru 50 manji nego sto je ucinjen nad vama ,e to treba spominjati ,,ma nemookk,pu puu,g,a,de,
sumirprimus

#38527 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

Alfons Kauders wrote:
santrac wrote: nisi cuo za genocid turaka nad jermenima to je sad i francuski parlament potvrdio,a ko je pobio u jasenovcu 500 hiljada srba.,
eto 500... zar nije 700?
to ti je licno aminovo precednik nam vrli :razz:
Alfons Kauders

#38528 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

santrac wrote:
Mister Yes wrote:
Sve dok vas u školama uče da je u Jasenovcu pobijeno pola miliona Srba nema vam napredka. Šteta.
puuu puuu ne treba srbe uciti o jasenovcu i ne trebaju srbi to pisati al zato ogranicen genocid na ogranicenom prostoru 50 manji nego sto je ucinjen nad vama ,e to treba spominjati ,,ma nemookk,pu puu,g,a,de,
imate li vi geografiju u skolama? posto vidim da istoriju nemate...
mirsek

#38529 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mirsek »

nisam pročitao presude međunarodng suda u kojima piše da su hrvatska,turska počinile gencid?prosvijetli me.što se tiče njemačke nisam siguran da postoje ss trupe,gestapo,da kukasti krst imaju u obilježjima,da pri vladi imaju zvanično tijelo koje ima zadatak da pomogne optuženim i OSUĐeNIM ratnim zlčincima kao što je slučaj sa rs.
genocid koji je dokazan i potvrđen u presudama međunarodnih sudova i rezoluciji vijeća evrope nije pojedinačni zločin.genocid ne može počiniti pojedinac.za to mora postojati neki plan.[/quote]

nisi cuo za genocid turaka nad jermenima to je sad i francuski parlament potvrdio,a ko je pobio u jasenovcu 500 hiljada srba.,[/quote]

Ne skreci sad sa teme, da li si za postivanje Ustava BIH i provedbe obavezujuce Evropske konvencije o ljudskim pravima i ravnopravnosti svih naroda i gradjana u cijeloj BIH ??
santrac

#38530 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

155_mm wrote:santrac cijelo vrijeme gusla o tome sta je alija potpiso u dejtonu. a jadan i nezna da su "njegovi" potpisali da se srpski narod u BiH odrice prava na odcjepljenje od iste. ustvari tacnije receno pravo na otcijepljenje samo uz suglasnost ostala dva naroda.
a mile ih godinama dere u zdrav mozak sa nekim referendumom.
pa jesam ja igdje napiso da zelim otcepljenje,ja kazem i sad tebi ponavljam,prihvatimo svi ovakav ustav kakav je i ok je,,ja sa ovakvom bih ne da sam zadovoljan vec sam prezadovoljan,,,a mile vama odgovara kad god spomene vas politicar promjenu ustava on odgovori,referendum,i svaka mu cast na tome,nema igranja sa ustavom.
sumirprimus

#38531 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

santrac wrote:
Mister Yes wrote:
:lol: :lol:
nema ovde pomoči... :evil:
Alfons Kauders

#38532 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

santrac wrote:
155_mm wrote:santrac cijelo vrijeme gusla o tome sta je alija potpiso u dejtonu. a jadan i nezna da su "njegovi" potpisali da se srpski narod u BiH odrice prava na odcjepljenje od iste. ustvari tacnije receno pravo na otcijepljenje samo uz suglasnost ostala dva naroda.
pa jesam ja igdje napiso da zelim otcepljenje,ja kazem i sad tebi ponavljam,prihvatimo svi ovakav ustav kakav je i ok je,,ja sa ovakvom bih ne da sam zadovoljan vec sam prezadovoljan,,,a mile vama odgovara kad god spomene vas politicar promjenu ustava on odgovori,referendum,i svaka mu cast na tome,nema igranja sa ustavom.
zelis otčepljenje?

daj neke detalje, ne znam treba li ti vodoinstalater ili ljekar...
Paranoid

#38533 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Paranoid »

santrac wrote:
:lol: :lol: jes jes...Mile odma kaže: "referendum" i ono poznato "aj sad zdra'o"....
santrac

#38534 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

mirsek wrote:nisam pročitao presude međunarodng suda u kojima piše da su hrvatska,turska počinile gencid?prosvijetli me.što se tiče njemačke nisam siguran da postoje ss trupe,gestapo,da kukasti krst imaju u obilježjima,da pri vladi imaju zvanično tijelo koje ima zadatak da pomogne optuženim i OSUĐeNIM ratnim zlčincima kao što je slučaj sa rs.
genocid koji je dokazan i potvrđen u presudama međunarodnih sudova i rezoluciji vijeća evrope nije pojedinačni zločin.genocid ne može počiniti pojedinac.za to mora postojati neki plan.
nisi cuo za genocid turaka nad jermenima to je sad i francuski parlament potvrdio,a ko je pobio u jasenovcu 500 hiljada srba.,[/quote]

Ne skreci sad sa teme, da li si za postivanje Ustava BIH i provedbe obavezujuce Evropske konvencije o ljudskim pravima i ravnopravnosti svih naroda i gradjana u cijeloj BIH ??[/quote]
jesam,skroz za OVAJ USTAV BIH,, u jasenovcu je pobijeno 700 hiljada ljudi od kojih je 500 hiljada srba,i sram vas bilo sto to ismijavate a ocekujete neko postovanje za srebrenicu i 8 hiljada,,
Mister Yes

#38535 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mister Yes »

santrac wrote:
Mister Yes wrote:
Problem je u broju legendo. Ukupno je u drugom svjetskom ratu poginulo oko pola miliona Srba a ti nam ovdje hoćeš reči da su svi ubijeni u Jasenovcu. Crni santrače.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#38536 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

Alfons Kauders wrote:
santrac wrote:
zelis otčepljenje?

daj neke detalje, ne znam treba li ti vodoinstalater ili ljekar...
zar ga nije vladika otčepio?
santrac

#38537 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

Paranoid wrote:
santrac wrote:
:lol: :lol: jes jes...Mile odma kaže: "referendum" i ono poznato "aj sad zdra'o"....
ljepse je haris govorio 100 posto bih,,ajd zdravo,razlika izmedju nas i vas je sto je nama i ovako dobro,
Alfons Kauders

#38538 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

santrac wrote: jesam,skroz za OVAJ USTAV BIH,, u jasenovcu je pobijeno 700 hiljada ljudi od kojih je 500 hiljada srba,i sram vas bilo sto to ismijavate a ocekujete neko postovanje za srebrenicu i 8 hiljada,,
ne ismijava niko jasenovac, vec tebe
Alfons Kauders

#38539 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

JoseMujica wrote: zar ga nije vladika otčepio?
i zacepio

pa ponovio proces par tisuca puta
JoseMujica

#38540 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

Alfons Kauders wrote:
i zacepio

dok boga ti nisu došli do 500 tisuća
santrac

#38541 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

Problem je u broju legendo. Ukupno je u drugom svjetskom ratu poginulo oko pola miliona Srba a ti nam ovdje hoćeš reči da su svi ubijeni u Jasenovcu. Crni santrače.[/quote][/quote]
nek je pobijeno i 100 hiljada to je 15 puta vise nego u srebrenici,poenta je da to vi omalovazavate dok svako normalan srebrenicu i jasenovac nikako ne moze uporediti,
Alfons Kauders

#38542 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

JoseMujica wrote:
Alfons Kauders wrote:
i zacepio

dok boga ti nisu došli do 500 tisuća
700!
sumirprimus

#38543 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

fola doslo podjebavat, :lol: :evil:
mrsh i ti i tvoje ko neko zgrozavanje u sto hiljada jes cuo pizdek jedna-...
sto ne odes na savu pa im viknes preko grane za jasenovac,nego si ovde doso srat i prodavat govna...
Paranoid

#38544 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Paranoid »

santrac wrote:
Paranoid wrote:
santrac wrote: pa jesam ja igdje napiso da zelim otcepljenje,ja kazem i sad tebi ponavljam,prihvatimo svi ovakav ustav kakav je i ok je,,ja sa ovakvom bih ne da sam zadovoljan vec sam prezadovoljan,,,a mile vama odgovara kad god spomene vas politicar promjenu ustava on odgovori,referendum,i svaka mu cast na tome,nema igranja sa ustavom.
ljepse je haris govorio 100 posto bih,,ajd zdravo,razlika izmedju nas i vas je sto je nama i ovako dobro,
Pa BiH jeste 100%...a to što ti misliš da živiš u imaginarnoj državi to je tvoj problem, kao i Miletov, medjutim ne sikiram se je za Milete, nego šta ćeš ti...

...i ne zaboravi da je u katastru te imaginarne države jako puno, punooo zemlje uknjižene na one koji su za BiH 100%..
Alfons Kauders

#38545 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

santrac wrote: nek je pobijeno i 100 hiljada to je 15 puta vise nego u srebrenici,poenta je da to vi omalovazavate dok svako normalan srebrenicu i jasenovac nikako ne moze uporediti,
jeste pobijeno oko 100 hiljada... samo zaboravljas reci da zrtve nisu bile iskljucivo srbi...
Killed est. around 100,000[1][2] consisting of:
Serbs 45–52,000
Roma 15–20,000
Jews 12–20,000
Croats and Muslims 5–12,000
ali kraj vaseg sjevernokorejskog obrazovnog sistema nista me ne cudi
JoseMujica

#38546 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

santrac wrote: nek je pobijeno i 100 hiljada to je 15 puta vise nego u srebrenici,poenta je da to vi omalovazavate dok svako normalan srebrenicu i jasenovac nikako ne moze uporediti,
samo idot može porediti stratišta u političke svrhe, a debil se igrat s brojevima mrtvih tako što pumpa broj ko da žali što nije pobijeno više ljudi :-)
santrac

#38547 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

onaj go govori rijec.tisuca.treba da ga bude sramota izgovoriti rijec,jasenovac,nebitno dal je rijec o 100 hiljada ili 500...srebrenicu a pogotov jasenovac iz postovanja prema zrtvama vise ne spominjem,
mirsek

#38548 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mirsek »

santrac wrote:
mirsek wrote:nisam pročitao presude međunarodng suda u kojima piše da su hrvatska,turska počinile gencid?prosvijetli me.što se tiče njemačke nisam siguran da postoje ss trupe,gestapo,da kukasti krst imaju u obilježjima,da pri vladi imaju zvanično tijelo koje ima zadatak da pomogne optuženim i OSUĐeNIM ratnim zlčincima kao što je slučaj sa rs.
genocid koji je dokazan i potvrđen u presudama međunarodnih sudova i rezoluciji vijeća evrope nije pojedinačni zločin.genocid ne može počiniti pojedinac.za to mora postojati neki plan.
nisi cuo za genocid turaka nad jermenima to je sad i francuski parlament potvrdio,a ko je pobio u jasenovcu 500 hiljada srba.,
Ne skreci sad sa teme, da li si za postivanje Ustava BIH i provedbe obavezujuce Evropske konvencije o ljudskim pravima i ravnopravnosti svih naroda i gradjana u cijeloj BIH ??[/quote]
jesam,skroz za OVAJ USTAV BIH,, u jasenovcu je pobijeno 700 hiljada ljudi od kojih je 500 hiljada srba,i sram vas bilo sto to ismijavate a ocekujete neko postovanje za srebrenicu i 8 hiljada,,[/quote]

E fino, onda prvo moras ukinuti krsnu slavu entiteta jer to krsi ustav BIH kao i obiljezja i naziv entiteta jer se odnosi samo na jedan narod a druga 2 se ne spominju i oznacavaju. Vidis dakle da ne postuje tvoja vlada OVAJ USTAV BIH i mora se nesto uciniti po tom pitanju slazes li se ? :bih:
Alfons Kauders

#38549 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

JoseMujica wrote: samo idot može porediti stratišta u političke svrhe, a debil se igrat s brojevima mrtvih tako što pumpa broj ko da žali što nije pobijeno više ljudi :-)
odlika svih patriJota na internetu... bilo da se radi o 700k u jasenovcu, 300k u bleiburgu ili 300k u bosni...

lesinarska posla
sumirprimus

#38550 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

tako je to kad se ćetalji raćunaju u antifašiste... :evil:

pa im se sve brojke izmeešale i pomešale...
Locked