fakat zbune se ljudi,krenu negdje, kad ono granica,daj pasoš....santrac wrote:Komentarišući to što je Srbe iz BiH nazvao Bosancima, Nikolić se izvinio ako je to neko pogrešno shvatio. "Izvinjavam se onima koji su me pogrešno shvatili. Nisam mislio ništa loše, moja supruga je pola sa Glamoča, pola sa Korduna", kaže Nikolić i ističe da je termin upotrebio kao geografsku odrednicu.
"Što bih se ja, na primer, ljutio ako mi neko kaže da sam Šumadinac. To je geografija, znam ja da su oni Srbi, svi smo mi Srbi, ako nekome smeta da ih tako zovem, nikada više neću, http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=712076 e sad znaj sta znaci rijec bosanac, boli li sad tebe,mene nije nikad bolilo jel ja znam sta znaci nacija,sta regionalna pripadnost to moze zbuniti samo one sto ne znaju ko su pa sve to pomijesaju
Milorad Dodik ALL ABOUT
- and
#38426 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
sumirprimus
#38427 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jos da drug santrać skonta da bih nije regija,negoli drzava,pa kakva god,makar i nakaradna ali ipak drzava...
- Mister Yes
#38428 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Predsjedniku Nikoliću treba objasniti da to što je jedan zagonđija bio sa Glamoča a drugi sa Korduna ne znači da je njegova supruga pola pola. Samo onaj spermić koji je prvi oplodio Predsjednikovu punicu je važan a taj je bio ili sa Glamoča ili sa Korduna. Ne može od obojice makar su zajedno vršili općenje.santrac wrote:mislio ništa loše, moja supruga je pola sa Glamoča, pola sa Korduna", kaže Nikolić
-
santrac
#38429 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
spominjo,,[/quote]
jah, nas boli prangija za rs, bolovi se ne mogu opisati.
nemoj sad kazati da je i nikolic komicar kad kaze da su bosanski srbi ustvari bosanci. jebiga, znam da to tebe boli, ali ne daj se.
cujem da clinton a more bit i mesic dolaze u posjetu rs. hoce li im se okrenuti kakvo odojce, red bi bio?[/quote]
Komentarišući to što je Srbe iz BiH nazvao Bosancima, Nikolić se izvinio ako je to neko pogrešno shvatio. "Izvinjavam se onima koji su me pogrešno shvatili. Nisam mislio ništa loše, moja supruga je pola sa Glamoča, pola sa Korduna", kaže Nikolić i ističe da je termin upotrebio kao geografsku odrednicu.
"Što bih se ja, na primer, ljutio ako mi neko kaže da sam Šumadinac. To je geografija, znam ja da su oni Srbi, svi smo mi Srbi, ako nekome smeta da ih tako zovem, nikada više neću, http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=712076 e sad znaj sta znaci rijec bosanac,[/quote]
znači i šumadija bi uskoro mogla država postati
[/quote]
hhahaha klasicna kriza identita,zar ti nisi bosnjak odkud sad bosanac kad se stalno vrti,bosnjaci,bocnjaci,,,i kad je rijec o bosancima i ljudima u srbiji posto sam 5 god proveo u srbiji oni ljude iz bosne zovu bosancima ali oni smatraju i muslimane u bosni da su srbi,najmanje mi je 100 ljudi u srbiji reklo pa sta je sa onim muslimanima pa i oni su srbi,,e to je prava istina zato pustite vi bosance borite se da vasi ljudi nauce da su bosnjaci,ako jesu
jah, nas boli prangija za rs, bolovi se ne mogu opisati.
nemoj sad kazati da je i nikolic komicar kad kaze da su bosanski srbi ustvari bosanci. jebiga, znam da to tebe boli, ali ne daj se.
cujem da clinton a more bit i mesic dolaze u posjetu rs. hoce li im se okrenuti kakvo odojce, red bi bio?[/quote]
Komentarišući to što je Srbe iz BiH nazvao Bosancima, Nikolić se izvinio ako je to neko pogrešno shvatio. "Izvinjavam se onima koji su me pogrešno shvatili. Nisam mislio ništa loše, moja supruga je pola sa Glamoča, pola sa Korduna", kaže Nikolić i ističe da je termin upotrebio kao geografsku odrednicu.
"Što bih se ja, na primer, ljutio ako mi neko kaže da sam Šumadinac. To je geografija, znam ja da su oni Srbi, svi smo mi Srbi, ako nekome smeta da ih tako zovem, nikada više neću, http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=712076 e sad znaj sta znaci rijec bosanac,[/quote]
hhahaha klasicna kriza identita,zar ti nisi bosnjak odkud sad bosanac kad se stalno vrti,bosnjaci,bocnjaci,,,i kad je rijec o bosancima i ljudima u srbiji posto sam 5 god proveo u srbiji oni ljude iz bosne zovu bosancima ali oni smatraju i muslimane u bosni da su srbi,najmanje mi je 100 ljudi u srbiji reklo pa sta je sa onim muslimanima pa i oni su srbi,,e to je prava istina zato pustite vi bosance borite se da vasi ljudi nauce da su bosnjaci,ako jesu
-
santrac
#38430 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hahaha a jel ti mozes skontati da ni u ustavu bih ne postoji nacija bosanac.vec pise da je bih drzava srba,hrvata,i bosnjaka,,joj koja ste vi komedija sad vidim sto se alija 93 borio protiv toga da se nazovete bosnjacima,ja stvarno vise ne znam sta ste vi.sumirprimus wrote:jos da drug santrać skonta da bih nije regija,negoli drzava,pa kakva god,makar i nakaradna ali ipak drzava...
-
sumirprimus
#38431 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ovo je vec vrijedjanje na nacionalnoj osnovi. 
mozda to prolazi na sokocubl i bg forumima,ovdje se bar nadam primjerenom odgovoru moderacije,pa se ti šilji negdje drugdje.
mozda to prolazi na sokocubl i bg forumima,ovdje se bar nadam primjerenom odgovoru moderacije,pa se ti šilji negdje drugdje.
-
santrac
#38432 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
drzava u cijem ustavu pise da je to drzava srba hrvata i bosnjaka,bosanaca nema ni u nacionalnoj manjinisumirprimus wrote:jos da drug santrać skonta da bih nije regija,negoli drzava,pa kakva god,makar i nakaradna ali ipak drzava...
-
santrac
#38433 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
gdje ti vidis vredjanje na nacionalnoj osnovi ovde.sumirprimus wrote:ovo je vec vrijedjanje na nacionalnoj osnovi.
- muha_sa
#38434 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
al je ipak država--na neciju žalost, naše im suze pomoc ne mogusantrac wrote:drzava u cijem ustavu pise da je to drzava srba hrvata i bosnjaka,bosanaca nema ni u nacionalnoj manjinisumirprimus wrote:jos da drug santrać skonta da bih nije regija,negoli drzava,pa kakva god,makar i nakaradna ali ipak drzava...
- and
#38435 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jah, nas boli prangija za rs, bolovi se ne mogu opisati.santrac wrote:spominjo,,
e ako ti je 100 ljudi u srbiji reklo mora da je tako
nego šta kaže onaj na granici?imate li šta prijaviti
-
sumirprimus
#38436 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
govori veliki brat,santrac izbačen si,imaš 10 sekundi...santrac wrote:hahaha a jel ti mozes skontati da ni u ustavu bih ne postoji nacija bosanac.vec pise da je bih drzava srba,hrvata,i bosnjaka,,joj koja ste vi komedija sad vidim sto se alija 93 borio protiv toga da se nazovete bosnjacima,ja stvarno vise ne znam sta ste vi.sumirprimus wrote:jos da drug santrać skonta da bih nije regija,negoli drzava,pa kakva god,makar i nakaradna ali ipak drzava...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#38437 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nemojte nam tako na druga Santrača. Fino je čovjek napisao da je ljudima u PC-u najvažnije da jedan komičar PC treitra kao državu 
- muha_sa
#38438 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-idiot traži licnu jal pasošand wrote: e ako ti je 100 ljudi u srbiji reklo mora da je tako![]()
nego šta kaže onaj na granici?imate li šta prijaviti
-
santrac
#38439 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ovakvu bih ja volim i 95 posto stanovnika rs podrzava dejtonsku bih,mi ovde ne znamo izgleda za sta diskutujemo,jel ti prihvatas ovakvu bih kao svoju drzavu,ja je prihvatam,i gdje sad problem,,muha_sa wrote:al je ipak država--na neciju žalost, naše im suze pomoc ne mogusantrac wrote:drzava u cijem ustavu pise da je to drzava srba hrvata i bosnjaka,bosanaca nema ni u nacionalnoj manjinisumirprimus wrote:jos da drug santrać skonta da bih nije regija,negoli drzava,pa kakva god,makar i nakaradna ali ipak drzava...
- Mister Yes
#38440 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prihvataš je a navijaš za Srbiju?santrac wrote:ovakvu bih ja volim i 95 posto stanovnika rs podrzava dejtonsku bih,mi ovde ne znamo izgleda za sta diskutujemo,jel ti prihvatas ovakvu bih kao svoju drzavu,ja je prihvatam,i gdje sad problem,,
-
santrac
#38441 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ama covjece ja podrzavam bih po sadasnjem ustavu,zasto ti meni nameces da sam protiv .bih,kad nisam,ja se samo pridrzavam ustava a u ustavu pise da je bih drzava tri naroda,srba,hrvata,bosnjaka,da se bih sastoji od rs i federacije bih,i ja to sve podrzavam,ja ne vidim stvarno gdje tu problem,muha_sa wrote:-idiot traži licnu jal pasošand wrote: e ako ti je 100 ljudi u srbiji reklo mora da je tako![]()
nego šta kaže onaj na granici?imate li šta prijavitinece nama niko licnu jal pasoš tražit kad hocemo u maticu--ima da naš predsjednik i to sredi.
- čaika
#38442 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Po ko zna koji put su sile mraka i haosa pokušale oblatiti Guardiana, ali istina je ponovo pobijedila! Nek se jebe taj Vučić što smišlja laži o Guardianu, i onaj glupi rakijaš Toma što miješa Šumnjake sa Bosancima. Obavezno pogledati video, Guardian je malo nervozan.
Da je bila kakva televizija iz Teherana bilo bi "Aj ne seri", "Napusti palatu" i slično.
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=86954РЕПУБЛИКА СРПСКА | 09/05/2013 | 08:18
Додик негира повезаност с подземљем
Предсједник Републике Српске Милорад Додик негирао је да је на било који начин био повезан са шверцом цигарета, криминалом и подземљем током 90-их година и оцијенио да иза таквих написа у појединим српским медијима "стоје одређени центри политичке моћи у Србији".
Он је негирао и повезаност са Насером Кељмендијем
-
santrac
#38443 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
e pa vidis to je sovinizam,ti bi meni nametnuo za kog ja da navijam,pa to je valjda slobodna volja svakog covjeka na planeti,ja postujem ustav ove zemlje,,a jesil siguran da ga ti podrzavas,Mister Yes wrote:Prihvataš je a navijaš za Srbiju?santrac wrote:ovakvu bih ja volim i 95 posto stanovnika rs podrzava dejtonsku bih,mi ovde ne znamo izgleda za sta diskutujemo,jel ti prihvatas ovakvu bih kao svoju drzavu,ja je prihvatam,i gdje sad problem,,
- mirsek
#38444 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
drzava u cijem ustavu pise da je to drzava srba hrvata i bosnjaka,bosanaca nema ni u nacionalnoj manjini
[/quote]
al je ipak država--na neciju žalost, naše im suze pomoc ne mogu
[/quote]
ovakvu bih ja volim i 95 posto stanovnika rs podrzava dejtonsku bih,mi ovde ne znamo izgleda za sta diskutujemo,jel ti prihvatas ovakvu bih kao svoju drzavu,ja je prihvatam,i gdje sad problem,,[/quote]
Mislim da je tvoj problem sto ti kazes prihvatam OVAKVU BIH i to je za tebe kraj. Nema dalje.Problem je RAVNOPRAVNOST koja nije sprovedene na cijeloj BIH jer RS nije SAMO srpska kao ni FBIH bosnjacka a tek kad se to sprovede kao sto dejton i ustav dozvoljavaju onda SVI PRIHVATAMO TAKVU BIH.
Jel posteno ??
al je ipak država--na neciju žalost, naše im suze pomoc ne mogu
ovakvu bih ja volim i 95 posto stanovnika rs podrzava dejtonsku bih,mi ovde ne znamo izgleda za sta diskutujemo,jel ti prihvatas ovakvu bih kao svoju drzavu,ja je prihvatam,i gdje sad problem,,[/quote]
Mislim da je tvoj problem sto ti kazes prihvatam OVAKVU BIH i to je za tebe kraj. Nema dalje.Problem je RAVNOPRAVNOST koja nije sprovedene na cijeloj BIH jer RS nije SAMO srpska kao ni FBIH bosnjacka a tek kad se to sprovede kao sto dejton i ustav dozvoljavaju onda SVI PRIHVATAMO TAKVU BIH.
Jel posteno ??
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#38445 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kao što pročitasmosantrac wrote:ja postujem ustav ove zemlje,,a jesil siguran da ga ti podrzavas,
komicar prema republici srpskoj ophodio kao prema drzavi,to nama u rs je najbitnije.
- muha_sa
#38446 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-nema problema-ko reko da imasantrac wrote: ovakvu bih ja volim i 95 posto stanovnika rs podrzava dejtonsku bih,mi ovde ne znamo izgleda za sta diskutujemo,jel ti prihvatas ovakvu bih kao svoju drzavu,ja je prihvatam,i gdje sad problem,,
-
santrac
#38447 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
al je ipak država--na neciju žalost, naše im suze pomoc ne mogumirsek wrote:drzava u cijem ustavu pise da je to drzava srba hrvata i bosnjaka,bosanaca nema ni u nacionalnoj manjini
Jel posteno ??
jest posteno,samo napisi cija je drzava bih,
-
santrac
#38448 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
tvolja ljutnja ne pomaze napretku ove zemlje,muha_sa wrote:-nema problema-ko reko da imasantrac wrote: ovakvu bih ja volim i 95 posto stanovnika rs podrzava dejtonsku bih,mi ovde ne znamo izgleda za sta diskutujemo,jel ti prihvatas ovakvu bih kao svoju drzavu,ja je prihvatam,i gdje sad problem,,šta ste nam spremali i šta ste nam uradili pomocu agresora preko Drine i njihove J.A. dobro smo prošli
više nego zadovoljni a rahat patnja ce ucinit svoje pa ko izdura. svim silama kocite napredak ove zemlje kontajuci da ce klepit ušima
mnogi su joj o glavi radili al joj ne dohakaše pa ce i vas preživjet i nadživjet.
- Mister Yes
#38449 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svako navija za svoju zemlju. Ne govorimo o klubovima već o REPREZENTACIJAMA. Znaš šta znači riječ "reprezentacija"?? Znači da te reprezentuje. Ako tebe reprezentuje Srbija onda je tvoja zemlja Srbija a ovdje si dijaspora. BiH je zemlja onih koji navijaju za njenu reprezentaciju to jest koje reprezentuje reprezentacija BiH. Srba, Hrvata, Bošnjaka i ostalih.santrac wrote:e pa vidis to je sovinizam,ti bi meni nametnuo za kog ja da navijam,pa to je valjda slobodna volja svakog covjeka na planeti,ja postujem ustav ove zemlje,,a jesil siguran da ga ti podrzavas,Mister Yes wrote:Prihvataš je a navijaš za Srbiju?santrac wrote:ovakvu bih ja volim i 95 posto stanovnika rs podrzava dejtonsku bih,mi ovde ne znamo izgleda za sta diskutujemo,jel ti prihvatas ovakvu bih kao svoju drzavu,ja je prihvatam,i gdje sad problem,,
- muha_sa
#38450 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
izvini santaracsantrac wrote:ama covjece ja podrzavam bih po sadasnjem ustavu,zasto ti meni nameces da sam protiv .bih,kad nisam,ja se samo pridrzavam ustava a u ustavu pise da je bih drzava tri naroda,srba,hrvata,bosnjaka,da se bih sastoji od rs i federacije bih,i ja to sve podrzavam,ja ne vidim stvarno gdje tu problem,muha_sa wrote:-idiot traži licnu jal pasošand wrote: e ako ti je 100 ljudi u srbiji reklo mora da je tako![]()
nego šta kaže onaj na granici?imate li šta prijavitinece nama niko licnu jal pasoš tražit kad hocemo u maticu--ima da naš predsjednik i to sredi.