Zbog ovih osmjeha mi sumnjiva ova slika.

Mladiću, mladiću ima da te noćas pretisnemsnaga_znanja wrote:
Zbog ovih osmjeha mi sumnjiva ova slika.
Pitanje za milion dolara:snaga_znanja wrote:![]()
Cuj s krstovima?Tears wrote:ma nemam pojma zab sam vec imala je kao neku majcu u fazonu dzempera i neke crne hlace s krstovima
Pa nece valjda s mjesecima i zvjezdamajazzer wrote:Cuj s krstovima?Tears wrote:ma nemam pojma zab sam vec imala je kao neku majcu u fazonu dzempera i neke crne hlace s krstovima
jazzer wrote:Cuj s krstovima?Tears wrote:ma nemam pojma zab sam vec imala je kao neku majcu u fazonu dzempera i neke crne hlace s krstovima
Ima logike. I ja pitam gluposti, nek' si me prosvjetlio.Tears wrote:jazzer wrote:Cuj s krstovima?Tears wrote:ma nemam pojma zab sam vec imala je kao neku majcu u fazonu dzempera i neke crne hlace s krstovima
pa ja nece nositi neke s nasliknim miki mausom patkom dacom itd
Ako Kim Il-sung moze bit vjecni predsednik Sjeverne Koreje nevidim zasto Dodik nemoze to bit za PCTears wrote:Ma sedela iza njega i uzivala , sto ja nisam bio na njenom mestu![]()
Al najjaci mi je Mile kad zapeva majke mi![]()
Sto jes jes ja bi voleo da Mile bude Predsednik Republike Srpske jos 100godina , kad bi se moglo
...ma nemere bre...ne radi on za korjenje a para ima sve manje tako da cete uskoro ostati bez preCednika...Tears wrote:Ma sedela iza njega i uzivala , sto ja nisam bio na njenom mestu![]()
Sto jes jes ja bi voleo da Mile bude Predsednik Republike Srpske jos 100godina , kad bi se moglo
Zato su tu princ Igor i sultanija Gorica. Šumska ne treba da se brine za budućnostprljavi Hare wrote:Tears wrote:Ma sedela iza njega i uzivala , sto ja nisam bio na njenom mestu![]()
Ma 100 godine ne može,svi imamo životni vijek,ali još 2-3 mandata sigurno.
nisu bile baš hlače, već neke štrample ili tako nešto...Tears wrote:ma nemam pojma zab sam vec imala je kao neku majcu u fazonu dzempera i neke crne hlace s krstovima
udrch wrote:nisu bile baš hlače, već neke štrample ili tako nešto...Tears wrote:ma nemam pojma zab sam vec imala je kao neku majcu u fazonu dzempera i neke crne hlace s krstovima
ali ja sam zapazio dubok i dobro popunjen dekolte..
i preCednik je primjetio isto
sramota omladinac..ovo nisi naučio od preCednika..samo je PC vječna, sve ostalo će da bude i prođe..Tears wrote:udrch wrote:nisu bile baš hlače, već neke štrample ili tako nešto...Tears wrote:ma nemam pojma zab sam vec imala je kao neku majcu u fazonu dzempera i neke crne hlace s krstovima
ali ja sam zapazio dubok i dobro popunjen dekolte..
i preCednik je primjetio isto
ma njabolje to da primetis![]()
On nije primetio koliko sam gledao .....
A i ne kontam sta vi imate protiv Dodika , da njega ... davno bi se raspala Republika Srpska tavnije ne bi je ni bilo , a sve dok je on na vlasti Republika Srpska ce da postoji ...
Prica se o fuziji Lufthanse i SkySrpske, tako da se za avioprevoz osim Dodika trenutno pita i Merkelova.limeni wrote:cuo sam da presednik ima strah od letenja, zato se odgodio start radova na trebinjskom airportu
Ironicno, ali vucko je vrlo vjerovatno zrtva srpske mitomanije jer ne postoji cvrst dokaz da se nije pojavioudrch wrote:jer ti si vjerovatno mlad, ali Srbe mogu da sjebu samo njihove zakletve..
znaš li da je Vuk Branković bio najveća uzdanica cara Lazara?
ja koliko znam on se jeste pojavio, ali kasno, jer je to bila jedna vrlo kratka bitka..vivaldi wrote:Ironicno, ali vucko je vrlo vjerovatno zrtva srpske mitomanije jer ne postoji cvrst dokaz da se nije pojavioudrch wrote:jer ti si vjerovatno mlad, ali Srbe mogu da sjebu samo njihove zakletve..
znaš li da je Vuk Branković bio najveća uzdanica cara Lazara?