Gluho bilo i coravo. Pa onda bi i Sarajevo bilo Srbija!PasoDzigera007
Cekajte kad se pojavi i treca opcija
Sandzak je Srbija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
rafaell
#37826 Re: AW: Milorad Dodik ALL ABOUT
- shiljak
#37827 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Rusi fulili mapu u startu.. nisu mogli da predvide šta će biti sutra a hoće za 20 godina 

-
rafaell
#37828 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma jebes Ruse....Sandzak je u pitanju!shiljak
Rusi fulili mapu u startu.. nisu mogli da predvide šta će biti sutra a hoće za 20 godina
Nas ili njihov - pitanje je sad!
Mislim da je najbolje organizirati referendum u Sarajevu, pa kom obojci kom opanci!
-
Nebitan32
#37829 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sta se desi kad sve pare odu u Laktase?
Zbog krize u Fabrici glinice "Birač" nastali su i problemi u rudnicima boksita Srebrenice i Milića
Situacija koja je nastala u Fabrici glinice „Birač“ ekonomski ugrožava stotine porodica u regiji Birač. Rad rudnika boksita u Srebrenici je obustavljen. Radnici su zabrinuti.
-Nemamo proizvodnju što će nama dugoročno stvoriti velike gubitke. Kopovi koji su prošle godine ostali u boljim uslovima propadaju, tako da svaki dan kašnjenja u radu proizvodi veće troškove. U ovom periodu o nama niko ne pregovara, nemamo nikakvih informacija i ne znamo ni kakav nam je radno-pravni status, ni šta će biti dalje, izjavio je Rade Grujičić predsjednik Sindikata AD „Boksit“ Srebrenica.
http://www.prijateljisrebrenice.org/ind ... milia.html
Radnici Doma zdravlja u Milićima peti dan u štrajku
http://www.prijateljisrebrenice.org/ind ... rajku.html
Milići: Neuspjela prva prodaja imovine "Intala"
Na prvu licitaciju za prodaju imovine bivše Fabrike montažnih kuća “Intal”, koja je održana danas u direkciji u Milićima, nije se pojavio ni jedan kupac, a Odbor povjerilaca odlučio je da nova bude održana 29. Maja, javile su agencije.
http://www.prijateljisrebrenice.org/ind ... talaq.html
Zbog krize u Fabrici glinice "Birač" nastali su i problemi u rudnicima boksita Srebrenice i Milića
Situacija koja je nastala u Fabrici glinice „Birač“ ekonomski ugrožava stotine porodica u regiji Birač. Rad rudnika boksita u Srebrenici je obustavljen. Radnici su zabrinuti.
-Nemamo proizvodnju što će nama dugoročno stvoriti velike gubitke. Kopovi koji su prošle godine ostali u boljim uslovima propadaju, tako da svaki dan kašnjenja u radu proizvodi veće troškove. U ovom periodu o nama niko ne pregovara, nemamo nikakvih informacija i ne znamo ni kakav nam je radno-pravni status, ni šta će biti dalje, izjavio je Rade Grujičić predsjednik Sindikata AD „Boksit“ Srebrenica.
Na prvu licitaciju za prodaju imovine bivše Fabrike montažnih kuća “Intal”, koja je održana danas u direkciji u Milićima, nije se pojavio ni jedan kupac, a Odbor povjerilaca odlučio je da nova bude održana 29. Maja, javile su agencije.
- shiljak
#37830 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
i autoput im je do laktaša 
-
hhaarree
#37831 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
haj sta se bune rudari, svu materijalnu stetu koja nastane zbog zatvaranja rudnika ce nadomjestit ajrodrom u trebinju 
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#37832 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nebitan32 wrote:Sta se desi kad sve pare odu u Laktase?
Šta sad ovi hoće?
Uostalom ko hoće više da se bavi pesinavim,prljavim i blatnjavim rudnicima?Danas je premijerka Željka dogovorila
sa vodećim ljudima SAMSUNG-a pokretanje prozvodnje LED 3D tel evizora u šumskoj,laptopa,računara,tableta,
mobitela.....,a ono što je najvažnije je da će svako domaćinstvo u šumskoj besplatno dobiti po najnoviji model TV-a
i konačno se u punom HD-u i naravno 3D-u može pratiti šumsko-digitalna TV.Djihatlije će pokrepati od zavisti.
РЕПУБЛИКА СРПСКА | 13/04/2013 | 16:13
Цвијановићева са представницима Самсунга![]()
Извор: РТРС
Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић разговарала је данас у Бањалуци са делегацијом Самсунг Корпорације "C &Т", коју је предводио генерални директор Чан Вун Парк
- Edin H.
#37833 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ocigledno imaju problema i kasne sa razvojem Galaxy S4 pa im treba pomocprljavi Hare wrote:
Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић разговарала је данас у Бањалуци са делегацијом Самсунг Корпорације "C &Т", коју је предводио генерални директор Чан Вун Парк
- Co0l
#37834 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma pravi im preCednik novi anti-raketni stit,onaj americki koji koriste pokazuje sve vece nedostatke pa su zovnuli u pomoc provjerene snage iz tehnoloski najrazvijenije drzave ne svijetu-PC.
- prljavi Hare
#37835 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Co0l wrote:Ma pravi im preCednik novi anti-raketni stit,onaj americki koji koriste pokazuje sve vece nedostatke pa su zovnuli u pomoc provjerene snage iz tehnoloski najrazvijenije drzave ne svijetu-PC.
Nema od toga ništa,preCednik nikada i ničim ne bi ugrozio bratski i slobodarski narod Sjeverne Koreje,kao što
nikada ne bi učinio ništa što bi se kosilo sa interesima bratskog naroda plemena Hutu.
- mO k3
#37836 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Poštovani,Edin H. wrote:Ocigledno imaju problema i kasne sa razvojem Galaxy S4 pa im treba pomocprljavi Hare wrote:
- mO k3
#37837 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
SimpatičnostiCungaLunga wrote:F&N wrote:Kako li ce Predcednik svih srbskih narodna i narodnosti, njih 500 miliona, podnijeti ovaj ocigledan proces otcjepljenja Vojvodine.![]()
Kako je krenulo ici ce parola Vojvodina je Srbija, jos malo pa ce im ostati Beograd je Srbija
Ili ce PreCednik ukinuti Vojvodinu
- Alfons Kauders
#37838 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nista, nek raspise opet referendum pa neka mu Ashton dolazi na noge u BL...Trebinje -- Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da bi dobijanje datuma za početak pregovora sa EU bila mala satisfakcija Srbiji za višegodišnje poniženje Srba.
Milorad Dodik (Foto: Tanjug, arhiva)
"Srbija je godinama izložena različitim pritiscima i poniženjima. Mislim da se treba odlučno suprotstaviti stalnim pretnjama srpskom narodu Republike Srpske i Srbije", rekao je Dodik novinarima u Trebinju.
Predsednik RS istakao je da su Srbija i srpski narod u celini izloženi novim pritiscima i poniženjima, rešavanjem pitanja Kosova na način koji su podržale velike sile, prenose banjalučki mediji.
Upitan da li će se sastati sa visokom predstavnicom za spoljnu politiku i bezbednost Evropske unije Ketrin Ešton, koja bi sledeće sedmice trebalo da poseti BiH, Dodik je kratko odgovorio da "nerado ide u Sarajevo, ali da će videti" da li će ići na sastanak.
- BHCluster
- moa
#37840 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Malo ste fulali temu. Sad ga gledam I kaze da ce raditi tacne proracune koliko Bosna I Hercegovina kosta entitet RS. Takodjer je izjavio da hoce da se vrati izvornom dejtonskom Ustavu I sve sto je nametnuto od strane visokog predstavnika nece smatrati kao stavom politicara iz entiteta rs.
Znao sam da ce kad tad poceti sa ovim izjavama I da ce ovo postati stav svih politicara iz rs.a samo da se blokira bilo kakav napredak ovog napacenog naroda.
Znao sam da ce kad tad poceti sa ovim izjavama I da ce ovo postati stav svih politicara iz rs.a samo da se blokira bilo kakav napredak ovog napacenog naroda.
- BHCluster
#37841 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Predsjednik mora pod svaku cijenu izbaviti sebi smjenu od visokog predstavnika jer manje to boli nego kada ga sobstveni narod izda...moa wrote:Malo ste fulali temu. Sad ga gledam I kaze da ce raditi tacne proracune koliko Bosna I Hercegovina kosta entitet RS. Takodjer je izjavio da hoce da se vrati izvornom dejtonskom Ustavu I sve sto je nametnuto od strane visokog predstavnika nece smatrati kao stavom politicara iz entiteta rs.
-
hhaarree
#37842 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ma zablokiram mu ja mamu dodijo je i bogu i narodu. Jos malo pa ce bukvalno na korijenje spast a ono bi nesta da blokira 
- shiljak
#37843 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
tek sam sad skonto što se zove šumskaBHCluster wrote:
- Co0l
#37844 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sta je ovo,sta ste nam uradili sa preCednika!? 
- prljavi Hare
#37845 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Co0l wrote:Sta je ovo,sta ste nam uradili sa preCednika!?
Bez panike!Oštrom oku i vrlom poznavaocu lika i djela preCedničkog ne može se podvaliti ovakva prevara.
Ovo na snimku je vješto našminkani Dragan Čavić,ono što su šminkeri propustili,nadoknadili su kamermani
BNTV.I onda se ljudi pitaju gdje je završilo tih 10 miliona KM koje CIA uložila za rušenje preCednika?
BNTV nije po defaultu izdajnička,riječ je o klasičnim plaćenicima,rade za onoga koji plati više.Platio bi njima
preCednik da prestanu proturati priče i počnu pošteno izvještavati,ali sva su sredstva uložena u proširenje
i modernizaciju proizvodnje u fabrici glinice "Birač".
- Co0l
#37846 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Uh,dobro je,malo mi je lakse sadprljavi Hare wrote:Co0l wrote:Sta je ovo,sta ste nam uradili sa preCednika!?
Bez panike!Oštrom oku i vrlom poznavaocu lika i djela preCedničkog ne može se podvaliti ovakva prevara.
Ovo na snimku je vješto našminkani Dragan Čavić,ono što su šminkeri propustili,nadoknadili su kamermani
BNTV.I onda se ljudi pitaju gdje je završilo tih 10 miliona KM koje CIA uložila za rušenje preCednika?![]()
BNTV nije po defaultu izdajnička,riječ je o klasičnim plaćenicima,rade za onoga koji plati više.Platio bi njima
preCednik da prestanu proturati priče i počnu pošteno izvještavati,ali sva su sredstva uložena u proširenje
- prljavi Hare
#37847 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Co0l wrote:Uh,dobro je,malo mi je lakse sadprljavi Hare wrote:Co0l wrote:Sta je ovo,sta ste nam uradili sa preCednika!?
BNTV.I onda se ljudi pitaju gdje je završilo tih 10 miliona KM koje CIA uložila za rušenje preCednika?![]()
- prljavi Hare
#37848 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
IZDAJNIČKA BNTV PREŠLA SVE GRANICE!!!
Čovjek ne može a da se ne zapita koliko neki novinar treba biti bezobrazan,da bi jedan skromni,blagi i bogobojažljivi
božji rob kakav je Vladika Grigorije ovako reagovao?
Ne može više pod kožu stati.
Sretan je ovaj Vukanović,bolje da ga je napao Grigorije,nego Vasilije ili Pahomije.

Dodik i Grigorije opet napali novinara
http://www.rtvbn.com/news/dodik-i-grigo ... -novinara/
(VIDEO)Obavezno pogledati video!!!![]()
![]()
![]()
Podijeli
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poslije dva dana ponovo je iznenada posjetio Trebinje, i u manastiru Tvrdoš sastao se sa hercegovačkim vladikom Grigorijem.Predsjednik Dodik kaže da se razgovaralo o rješavanju problema velike nezapsolenosti u Herceogvini, i tvrdi da Vlada nije odustala od projekta trebinjskog aerodroma i pruge do Čapljine i Nikšića.
Sunčano vrijeme i početak proljeća očito se dopao predsjedniku Dodiku, pa je poslije samo dva dana ponovo helikopterom doletio u Trebinje i u manastiru Tvrdoš razgovarao sa vladikom Grigorijem, načelnikom SIPE Goranom Zubcom čelnicima svoje stranke i rukovodstvom HET-a koje ne treba da brine za svoje funkcije uprkos lošim rezultatima poslovanja.
” Razlog za gubitak je redovan remont postrojenja HET-a koji je urađen prošle godine, i ja ne mislim da treba tražiti smjenu rukovodstva HET-a. Dok sam ja predsjednik ovo rukovodstvo će biti na čelu HET-a”, rekao je Dodik.
Predsjednik Srpske kaže da Vlada nije odustala od aerodroma i drugih velikih projekata i investicija u Hercegovinu. “Mi nismo odustali od gradnje aerodroma u Trebinju, kao ni od pruge koja treba da se gradi od Nikšića prema Dubrovniku i Čapčjini. To su veliki i značajni projekti, ali su sada teške okolnosti i ne može sve odmah da se uradi. Ova Vlada nije odustala ni od njednog projekta koji terba da se radi u Trebinju i Hercegovini, pa tako ni od aerodroma.![]()
![]()
Vladika Grigorije pokušao je da da odgovor zašto Trebinje nema aerodrom i preuzme odgovornost. Kao i mnogi ozbiljni projekti koji se grade na neozbiljan način, i ideja ulaganja desetina miliona maraka u aerodrom rodila se kako bi se zaustavio sukob Zubčana oko eksploatacije pijeska. ” Ja sam krivac zbog čega je počela priča o trebinjskom aerodromu. Na Zubačkoj visoravni ljudi su se tukli oko eksploataciej pijeska i, da se ne bi svađali, ja sam rekao da će se graditi aerodrom. Predsjednik kao vizionar i dobar čovjek podržao je moju ideju, ali smo imali direktora koji je napravio projekat prvelikog aerodroma kao da se gradi u Njujorku.![]()
![]()
Novinari treba da pišu lijepe stvari, a ne da rade kao Nebojša Vukanović, koji nije ni pošten ni čestiti čovjek i koji je lažov koji je svojim prilozima i radom nanio veliku štetu Hercegovini“, izjavio je vladika Grigorije. U jednom trenutku vladika Grigorije je i zaprijetio novinaru BN televizije sljedećim riječima: “Bolje da ti Sveti Vasilije sudi, nego ja, jer kad bih ti ja sudio – ti bi bio nokautiran
”, doslovce je rekao vladika Grigorije.
Vladika Grigorije nedavno je obnovio i proširio svoj vozni park kupovinom luksuznog džipa “Rendž rovera sport” sa svom opremom od 5000 kubika vrijednog oko 140 000 maraka.
BN TV: Nadležne institucije da zaštite našeg novinara!
Uređivački kolegijum BN Televizije najoštrije osuđuje najnoviji verbalni napad Vladike Grigorija na našeg novinara Nebojšu Vukanovića danas u Trebinju. Ovakvo ponašanje Vladike Grigorija nije ništa drugo do direktan atak na slobodu novinarskog izvještavanja , što krajnje nedostojno visoke funkcije koju Vladika Grigorije obavlja.
Uređivacki kolegijum izražava posebnu zabrinutost zbog žestine napada i uvreda koje su izrečene u prisustvu najvišeg rukovodstva RS, te očekuje od svih nadležnih institucija da zaštite našeg novinara Vukanovića.
Čovjek ne može a da se ne zapita koliko neki novinar treba biti bezobrazan,da bi jedan skromni,blagi i bogobojažljivi
božji rob kakav je Vladika Grigorije ovako reagovao?
Sretan je ovaj Vukanović,bolje da ga je napao Grigorije,nego Vasilije ili Pahomije.
- kokakolas
#37849 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hahahah, ja prepucavanja majko draga 
- veljaca
#37850 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik: Nije se odustalo od aerodroma u Trebinju ....
......................
Normalno da nije, pa kako ce nam PreCednik vrsiti oplodnju po vascijeloj PC ako nema mogucnost da koristi i aerodrome .....
......................
Normalno da nije, pa kako ce nam PreCednik vrsiti oplodnju po vascijeloj PC ako nema mogucnost da koristi i aerodrome .....