Milorad Dodik ALL ABOUT
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- kiky
#12502 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
da li je milorad ninja ...

- osa
#12503 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kornjača...kiky wrote:da li je milorad ninja ...
- Socijalista
#12504 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nije ninja nego ninđakiky wrote:da li je milorad ninja ...
- Komrad
#12505 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
osa wrote:kornjača...kiky wrote:da li je milorad ninja ...
kornjaca od 200kg
- Komrad
#12506 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
felipe kajetano wrote:koji ba strucnjaciPipiDugaDevetka wrote:Hajde otvori temu tipa Srbija/RS i NATO, pa da vidimo kako stučnjaci analitičari gledaju na ovo.felipe kajetano wrote:Pa i u Serbiji ce se morati provesti referendum o tome, u suprotnom ce biti dobrog belaja..inace za NATO imam samo dvije rijeci...fuj i bljak
Ja previše otvaram tema i ne znam voditi temu kada je otvorim, uvijek skrenem na neku šegu i šalu.?...jedino ako se pojedini forumski naprdjivaci sad tako nazivaju
ja mogu istaci samo svoje misljenje..a to je "integrisanje BiH u NATO je neprihvatljivo ukoliko to istovremeno nije izbor i drzave Srbije, jer ce se regionalna stabilnost postici sustinski a ne deklarativno ako Srbija, Hrvatska, CG i BiH budu clanice te alijanse."
srbija ce uci trcecim korakom
- Bosnolog
#12507 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
felipe kajetano wrote:Pa i u Serbiji ce se morati provesti referendum o tome, u suprotnom ce biti dobrog belaja..inace za NATO imam samo dvije rijeci...fuj i bljak
Ti kao da su iskusio posljedice NATO vatrenog plesa iznad BiH,kako bi ih volio nakon sto su vatreni nebeski andeli izvodili uzivo aero mitinege sa bombama po majci Seviji ali i Bosni kada se precizno i hiruski udaralo po mozgovima velikosrpskog zla od komandno kontrolnih,vazdusnoosmatrackih i navigacionoh centara karadzcieve armade,komunikacijskih,putnih,logistickih i drugih centara zla koji su rezultirali kapitulaciju velikosrpske vojne i politicke masinerije i time pomogli gubitku ratova koje je Srbija zapocela protiv golorukih komsija u regionu od Slovenije do Kosova,.....
Sama pomisao na NATO u velikosrba izaziva prezir i gadenje zbog smrzavanje unutrasnjeg probavnog traka i dugorocne probleme sa stolicom kao posljedica njihovog djelovanja,.......
-
radostan dan
#12508 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta reći, dan mi propadne ako ne pročitam tako kvalitetnu visokoumnu analizu našeg spoljno političkog i vojnog komentatoanalizatora.Bosnolog wrote:
Ti kao da su iskusio posljedice NATO vatrenog plesa iznad BiH,kako bi ih volio nakon sto su vatreni nebeski andeli izvodili uzivo aero mitinege sa bombama po majci Seviji ali i Bosni kada se precizno i hiruski udaralo po mozgovima velikosrpskog zla od komandno kontrolnih,vazdusnoosmatrackih i navigacionoh centara karadzcieve armade,komunikacijskih,putnih,logistickih i drugih centara zla koji su rezultirali kapitulaciju velikosrpske vojne i politicke masinerije i time pomogli gubitku ratova koje je Srbija zapocela protiv golorukih komsija u regionu od Slovenije do Kosova,.....
Sama pomisao na NATO u velikosrba izaziva prezir i gadenje zbog smrzavanje unutrasnjeg probavnog traka i dugorocne probleme sa stolicom kao posljedica njihovog djelovanja,.......
- Bosnolog
#12509 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To je samo atributsko epitetski objasnjenje ruznog sna i za laksu probavu krastave zabe proslosti,..Izgleda da se ne zeli prihvatiti posljedice onog od cega boluju mnogi velikosrpski sanjari, nakon svog zla sto ucinise drugima a sebi najvise.radostan dan wrote:Šta reći, dan mi propadne ako ne pročitam tako kvalitetnu visokoumnu analizu našeg spoljno političkog i vojnog komentatoanalizatora.Bosnolog wrote:
![]()
Ostalo im da se pate u svojim hemoridnim problemima kao posljedica stresnoporaznog stanja propalih velikosrpskih snova,...Mozete vi mnogo bolje ,prisjeti se sam na ne tako davnu sudbinu,....http://www.youtube.com/watch?v=vfY9g01OYuM
Nada poslednja umire,.......
Prljava rabota na račun građana
Zašto Vlada RS plaća lobiste
http://www.e-novine.com/region/region-b ... biste.html
-
radostan dan
#12510 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- felipe kajetano
#12511 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@roĆko
samo nek ne bacaju krastave zabe
, njih me vise hastra od uranijuma 
samo nek ne bacaju krastave zabe
- Bosnolog
#12512 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije ovo nikakv antidop vec cinjenice,autenticni dokazi i istina koja te boli a od koje se ne moze pobjeci vec bi da je pameti izvukli neke pametne pouke,samo budala uci dva puta iz istih gresaka,radostan dan wrote:sve jedno, ti si meni kralj, ti i tvoj antipod u vidu nekog Milivoja iz Obraza i sličnih udruga. Hajmo sad return na temu.
Medutim ima jedna kvaka koja mi govori da ce se ici na popravni jer se nastavlja gurati glava kroz armirano betonski zid dok se opet vratovi ne polome,jer je vecina zombija u Ausvicu upravo ponovo izabrala plebiscitarno svog vodu u kojem fasisticka udruzenja poput kako rece Obraza vide u Dodi novog srpskog Kobilica,dok ih isti ne ovede tamo gdje su ih oni prethodnici ostavili sa mnogo vise resursa i ostavili u takvom stanju da su pali nekoj stvari za usi,....
Ti se mozes slagati sa mnom ili ne to je vec tvoje demokratsko pravo,svako bira svoju sudbinu a taj izbor ima i svoje posljedice dobre ili lose ovisno o izboru tog puta
- Alfons Kauders
#12513 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
tursko zrakoplovstvo jos od ataturkovih vremena koristi osiromaseni kur'an...felipe kajetano wrote:@roĆko
samo nek ne bacaju krastave zabe, njih me vise hastra od uranijuma
sekularna drzava, pametni ljudi...
- felipe kajetano
#12514 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Alfons Kauders wrote:tursko zrakoplovstvo jos od ataturkovih vremena koristi osiromaseni kur'an...felipe kajetano wrote:@roĆko
sekularna drzava, pametni ljudi...
- Bosnolog
#12515 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
felipe kajetano wrote:@roĆko
Filipe moj je dedo bio trgovacki putnik i cesto putovao vozom preko Doboja.Cuo sam da ga je nana vazda karala sto joj je bio nevjera a mnoge su ga nepoznanice trazile zbog onog sto je zabrljao na proputovanjima,vidim da me rockas konstantno,pa se pitam da nije kakva genetska Torabijeva telepatija,....Pristajem dobrovoljno da dam cetkicu od zuba za DNK provjeru,sta znas
Vezano za krastave zabe one se ne bacaju one rastu nakon NATO-vih udara i izgubljenih ratova,sto su starije to su gadnije,Majkiceva ima farmu gdje ih cuva i kuha ali i recepat kako se bare i gutaju,..
- felipe kajetano
#12516 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
a jbg ako ga je nana karala onda je ona nosila hlace, onda cisto sumnjam u rodbinstvoBosnolog wrote:felipe kajetano wrote:@roĆko
Filipe moj je dedo bio trgovacki putnik i cesto putovao vozom preko Doboja.Cuo sam da ga je nana vazda karala sto joj je bio nevjera a mnoge su ga nepoznanice trazile zbog onog sto je zabrljao na proputovanjima,vidim da me rockas konstantno,pa se pitam da nije kakva genetska Torabijeva telepatija,....Pristajem dobrovoljno da dam cetkicu od zuba za DNK provjeru,sta znas![]()
Vezano za krastave zabe one se ne bacaju one rastu nakon NATO-vih udara i izgubljenih ratova,sto su starije to su gadnije,Majkiceva ima farmu gdje ih cuva i kuha ali i recepat kako se bare i gutaju,..
Cekaj sad...nije valjda Majkicka glavni liferant krastavih zaba za NATO avijaciju...ovo podhitno moram javiti u stab
- Bosnolog
#12517 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
felipe kajetano wrote:a jbg ako ga je nana karala onda je ona nosila hlace, onda cisto sumnjam u rodbinstvoBosnolog wrote:felipe kajetano wrote:@roĆko
Filipe moj je dedo bio trgovacki putnik i cesto putovao vozom preko Doboja.Cuo sam da ga je nana vazda karala sto joj je bio nevjera a mnoge su ga nepoznanice trazile zbog onog sto je zabrljao na proputovanjima,vidim da me rockas konstantno,pa se pitam da nije kakva genetska Torabijeva telepatija,....Pristajem dobrovoljno da dam cetkicu od zuba za DNK provjeru,sta znas![]()
Vezano za krastave zabe one se ne bacaju one rastu nakon NATO-vih udara i izgubljenih ratova,sto su starije to su gadnije,Majkiceva ima farmu gdje ih cuva i kuha ali i recepat kako se bare i gutaju,.., mada moram priznat da si tamo onoj @vanili uletio klizeci...uh uh svalercino jedna..sav na nanu
.....ma ja tebe gotivim k'o pravog rodoljuba pa te od milja zovem RoĆkom
![]()
Cekaj sad...nije valjda Majkicka glavni liferant krastavih zaba za NATO avijaciju...ovo podhitno moram javiti u stab
"Karati" znaci nekoga kritikovati,ruziti..... filipe valjda znas da je ta rijec i kroz sevdalinke otpjevana u tom kontekstu sada sto ti to izokreces u kafanskom stilu je nesto drugo,......Meni je dedo bio zakon i zakletva ne samo zbog naninog karanja vec zbog drugih zivotnih stvari,.....
Nemoj tako grubo o forumskoj kolegici vanili,bio je samo mali nesporazum respekt nasim forumasicama,....Majkicka je Dodina farmerka nakon sto je Dabicevu farmersku Plavsicku udomio u Begisu da mu cuva odstupnicu,....
- Socijalista
#12518 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prosperitetni dio BiH, ponovo pokazuje svoju prednost nad losim dijelom BiH...uskoro ce ovaj dio BiH preci i sve standarde neEvropskih drzava poput Burundija...naime treba svi da cestitamo ovakvom napretku
Željeznice RS: Gubitak ne bi trebalo da prelazi 23 miliona KM
http://www.seebiz.eu/sr/kompanije/trans ... 96129.html
Željeznice RS: Gubitak ne bi trebalo da prelazi 23 miliona KM
http://www.seebiz.eu/sr/kompanije/trans ... 96129.html
-
luckypot
#12519 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ako su moje informacije tačne, dodo ce prvo tražiti "reformu peMzionog sistema" a željeznice nešto kasnije
uglavnom, fokus je sad na federaciji , čak ni ova tema nema više komentara - prodje kosovska kriza, ode haris, nema interesovanja ni za dodika
uglavnom, fokus je sad na federaciji , čak ni ova tema nema više komentara - prodje kosovska kriza, ode haris, nema interesovanja ni za dodika
- kiky
#12520 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
da ti iskreno kažem ...
pun mi ga je više kurac ...
pun mi ga je više kurac ...
-
zavrzlama
#12521 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
konacno i da neko iz MZ kaze ono sto se konstantno presucuje ....
.
.
DW: U čemu vidite najveći problem kada je riječ o reformi ustava? Šta je prepreka za tu reformu?
INZKO: Srbi sprečavaju reformu ustava jer pogrešno pretpostavljaju da bi reformom ustava mogla nastati centralizirana država. To nije slučaj. BiH će uvijek biti decentralizirana, ali ona mora bolje funkcionirati. Uostalom, Federacija BiH sa svojih 11 vlada je također veoma skupa. I tamo su neophodne promjene.
-
luckypot
#12522 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ma znaju oni to sve ali MZu godi stanje...samo da dodam - druže incko, neće sad ni bosnjaci promjene kako ste zamislili, čak štaviše neće nikakve promjenezavrzlama wrote:konacno i da neko iz MZ kaze ono sto se konstantno presucuje ....
.
DW: U čemu vidite najveći problem kada je riječ o reformi ustava? Šta je prepreka za tu reformu?
INZKO: Srbi sprečavaju reformu ustava jer pogrešno pretpostavljaju da bi reformom ustava mogla nastati centralizirana država. To nije slučaj. BiH će uvijek biti decentralizirana, ali ona mora bolje funkcionirati. Uostalom, Federacija BiH sa svojih 11 vlada je također veoma skupa. I tamo su neophodne promjene.
- Bosnolog
#12523 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sjecate se cetnicke dreke i nezadovoljstva nakon potpisa Deytona, Karadzicevi jursnici se nisu borili da ostanu u mrskoj i nametnutoj BiH,oni su se borili da razvale Bosnu da bi postali dio Srboslavije,sada im je Deyton Biblija,....Treba ih podrzati apsolutno do kraja posljednjeg Karadzicevca,..
,.......Deyton dok se boje ne rastope,..... 
Sada se mora udruziti pozicija i opozicija da bi sacuvali genocinu,sta ce biti za deceniju dvije od Karadzceve Deytonske Biblije ne treba mnogo sumnjatiBosić: Dejtonski sporazum je Biblija za RS
On je istakao da kada god su predstavnici RS u Sarajevu nastupali nejedinstveno, čak i glasovima nejednake snage, kad je jedan bio tiši od onog drugog, cijena za to je plaćena.
11.11.2010. u 11:10
SDS
Predsjednik SDS-a Mladen Bosić smatra da se platformom, koju je ova stranka sačinila sa SNSD-om, trasira buduća nacionalna politika Republike Srpske /RS/ i jasno kaže da je zaštita Dejtonskog mirovnog sporazuma Biblija za Republiku Srpsku.
"Nadam se da će taj glas iz RS biti u potpunosti jedinstven, kako bi se što snažnije čuo, odnosno da će platformu podržati i PDP i DNS, koje, takođe, imaju po poslanika u novom sazivu parlamenta BiH", rekao je Bosić za današnje "Večernje novosti".
On je istakao da kada god su predstavnici RS u Sarajevu nastupali nejedinstveno, čak i glasovima nejednake snage, kad je jedan bio tiši od onog drugog, cijena za to je plaćena.
"Uvjeren sam da smo prije 10 godina imali ovakav nastup, da bi stvari ovdje bile sasvim drugačije, da nam mnoge od nadležnosti ne bi bile otete, da se mnogi visoki predstavnici ne bi ponašali onako kako su se ponašali", kaže Bosić.
Bosić smatra da nije realno očekivati formiranje vlasti na nivou BiH do kraja ove godine.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#12524 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
PRDCedniČeeeee kad Će REFERENDUUMMMMM !!!!!!
Ćirilica Latinica
Тамо гдје најљепша се зора буди
Часни и поносни живе добри људи
Тамо гдје се рађа нашег сунца сјај
Горд и пркосан је мој завичај
За њега сви се сад помолимо
Другу земљу ми немамо
У срцу мом само је један дом
У срцу велика, моја република
У срцу мом најљепша звијезда сја
Моја република, Република Српска
Тамо гдје су наши преци давни
Име уписали у сваки корак славни
Другу земљу ми немамо
Tamo gdje najljepša se zora budi
Časni i ponosni žive dobri ljudi
Tamo gdje se rađa našeg sunca sjaj
Gord i prkosan je moj zavičaj
Za njega svi se sad pomolimo
Drugu zemlju mi nemamo
U srcu mom samo je jedan dom
U srcu velika, moja republika
U srcu mom najljepša zvijezda sja
Moja republika, Republika Srpska
Tamo gdje su naši preci davni
Ime upisali u svaki korak slavni
gord i prkosan je moj zavičaj
Drugu zemlju mi nemamo

Ćirilica Latinica
Тамо гдје најљепша се зора буди
Часни и поносни живе добри људи
Другу земљу ми немамо
Тамо гдје су наши преци давни
Име уписали у сваки корак славни
Другу земљу ми немамо
Tamo gdje najljepša se zora budi
Časni i ponosni žive dobri ljudi
Gord i prkosan je moj zavičaj
Drugu zemlju mi nemamo
Tamo gdje su naši preci davni
Ime upisali u svaki korak slavni
gord i prkosan je moj zavičaj
Drugu zemlju mi nemamo

- Socijalista
#12525 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Razvojni entitet RS i u konacnici prosperitetniji dio BiH napreduje u svim poljima, pa tako i u burzi. Ulagaci su potvrdili stanje i jacinu banjalucke burze i ovaj dan
Banjalučka berza: Promet smiješnih 65.312 KM
http://www.seebiz.eu/bih/closing-bell/b ... 97929.html

Banjalučka berza: Promet smiješnih 65.312 KM
http://www.seebiz.eu/bih/closing-bell/b ... 97929.html