Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
seln

#12476 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

felipe kajetano wrote:pa Dacic je sad good gay :D
Samo gay.
felipe kajetano

#12477 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by felipe kajetano »

seln wrote:
Samo gay.
mislis ili znas :-? :D
seln

#12478 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

felipe kajetano wrote:
seln wrote:
Samo gay.
mislis ili znas :-? :D
Reko mi vladika.
felipe kajetano

#12479 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

PipiDugaDevetka wrote:Nacionalistička Hidra sa devet glava još uvijek palaca Bosnom. Čim joj se odsječe jedna glavuša, narastu nove dvije, pa treba postupiti poput Herakla. Svaki put čim se odsječe jedna nacionalistička glavuša ove zmijuge treba spržiti ranu iz koje curi otrovna krv omogućavajući rast nove dvije glave.

Paljenje rana da izvrši NATO!

Po meni, ništa bolje se nije moglo Bosni desiti od Dodika sa njegovom pričom o referedumu za ili protiv ulaska u NATO!
referendum ili smrt :D
felipe kajetano

#12480 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

seln wrote: Reko mi vladika.
uf...to je vec visoka produkcija :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#12481 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by PipiDugaDevetka »

felipe kajetano wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Nacionalistička Hidra sa devet glava još uvijek palaca Bosnom. Čim joj se odsječe jedna glavuša, narastu nove dvije, pa treba postupiti poput Herakla. Svaki put čim se odsječe jedna nacionalistička glavuša ove zmijuge treba spržiti ranu iz koje curi otrovna krv omogućavajući rast nove dvije glave.

Paljenje rana da izvrši NATO!

Po meni, ništa bolje se nije moglo Bosni desiti od Dodika sa njegovom pričom o referedumu za ili protiv ulaska u NATO!
referendum ili smrt :D
Pa fino, i sam znaš onda, kuda vodi Dodick srpski narod u BiH. Prvo konfrontacija sa Bgd-om i tamošnjom pro-EU&NATO vlašću, a zatim ''strah od letenja prema Bgd-u''.

Ili, možda, računaš na sukobe u bijiSr?
felipe kajetano

#12482 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Pa i u Serbiji ce se morati provesti referendum o tome, u suprotnom ce biti dobrog belaja..inace za NATO imam samo dvije rijeci...fuj i bljak :)
Hemel

#12483 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

felipe kajetano wrote:Pa i u Serbiji ce se morati provesti referendum o tome, u suprotnom ce biti dobrog belaja..inace za NATO imam samo dvije rijeci...fuj i bljak :)
ko ce im izdavati dozvole za prelet preko entiteta...referent na kozari :wink: :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#12484 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

felipe kajetano wrote:Pa i u Serbiji ce se morati provesti referendum o tome, u suprotnom ce biti dobrog belaja..inace za NATO imam samo dvije rijeci...fuj i bljak :)
Hajde otvori temu tipa Srbija/RS i NATO, pa da vidimo kako stučnjaci analitičari gledaju na ovo.
Ja previše otvaram tema i ne znam voditi temu kada je otvorim, uvijek skrenem na neku šegu i šalu.
felipe kajetano

#12485 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Hemel wrote:
ko ce im izdavati dozvole za prelet preko entiteta...referent na kozari :wink: :D
naravno... :D
felipe kajetano

#12486 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

PipiDugaDevetka wrote:
Hajde otvori temu tipa Srbija/RS i NATO, pa da vidimo kako stučnjaci analitičari gledaju na ovo.
Ja previše otvaram tema i ne znam voditi temu kada je otvorim, uvijek skrenem na neku šegu i šalu.
koji ba strucnjaci :D ?...jedino ako se pojedini forumski naprdjivaci sad tako nazivaju :)

ja mogu istaci samo svoje misljenje..a to je "integrisanje BiH u NATO je neprihvatljivo ukoliko to istovremeno nije izbor i drzave Srbije, jer ce se regionalna stabilnost postici sustinski a ne deklarativno ako Srbija, Hrvatska, CG i BiH budu clanice te alijanse."
independer
Location: REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA Sa Gradacca bijele kule Zmaja od Bosne

#12487 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by independer »

felipe kajetano wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
koji ba strucnjaci :D ?...jedino ako se pojedini forumski naprdjivaci sad tako nazivaju :)

ja mogu istaci samo svoje misljenje..a to je "integrisanje BiH u NATO je neprihvatljivo ukoliko to istovremeno nije izbor i drzave Srbije, jer ce se regionalna stabilnost postici sustinski a ne deklarativno ako Srbija, Hrvatska, CG i BiH budu clanice te alijanse."
A zasto mislis da bi izostajanje Srbije izvan Nato pakta ugrozilo regionalnu stabilnost?
luckypot

#12488 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by luckypot »

ma sta te briga sta misli, imaju izabrani srpski predstavnici, kad oni kazu da nesto "nece nikad" to znaci da ce uraditi (primjer nato)...kad kazu da ce nesto uraditi (primjer referendum) to znaci da nece nikad :D
PipiDugaDevetka

#12489 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

felipe kajetano wrote:koji ba strucnjaci :D ?...jedino ako se pojedini forumski naprdjivaci sad tako nazivaju :)

Potcjenjuješ neke forumaše, a čije diskusije čak i neki mediji plagiraju.
:x

''Naj su mi gori'' forumaši koji započinju svoje diskusije sa: ''Ja mislim'', i slično,...
:D
felipe kajetano

#12490 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

independer wrote:
A zasto mislis da bi izostajanje Srbije izvan Nato pakta ugrozilo regionalnu stabilnost?

pa to je valjda ocito :wink: ...btw ne shvatam cemu toliko trcanje NATO-u u zagrljaj, u redu EU ima logike al' trcati da budes americko topovsko meso miljama od svog doma mi je teska glupost....to mi je cisto podanistvo, fuj, bljak, pljuc :roll:
Hemel

#12491 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

felipe kajetano wrote:
PipiDugaDevetka wrote:

kakve veze ima clanstvo BiH u toj alijansi sa Srbijom... :? :roll:

p.s. pogledaj malo kartu NATO-a i Srbiju u njoj... :wink:
ultima_palabra

#12492 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

felipe kajetano wrote:
independer wrote:

pa to je valjda ocito :wink: ...btw ne shvatam cemu toliko trcanje NATO-u u zagrljaj, u redu EU ima logike al' trcati da budes americko topovsko meso miljama od svog doma mi je teska glupost....to mi je cisto podanistvo, fuj, bljak, pljuc :roll:
To Felipe, nikad robom :-D
seln

#12493 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

felipe kajetano wrote:inace za NATO imam samo dvije rijeci...fuj i bljak :)
Pa i meni bi bio da su mene onako naguzili.
Alfons Kauders

#12494 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

felipe kajetano wrote:
independer wrote:

ma de ba felipe, kakvo topovsko meso? imamo profesionalnu vojsku, pa nece niko mobilisati djecu na ulici i slati ih na bliski istok...

evo ova zadnja tura sto je otisla iz tuzle ima 115 eura dnevnicu povrh redovne plate, ljudi se gurali da se uvale i odrade makar jednu rotaciju... zamisli sta za neku prosjecnu porodicu znaci 6 mjeseci ili godina takvih primanja... uostalom sa tk je oko 7000 ljudi zaposleno u iraku i afganistanu, kao civili... niko ih nije tjerao, ljudi jedva cekaju da odu... skontaj koliko su love oni donijeli u drzavu u proteklih 7 godina, mnogi su imali primanja od preko 60k dolara godisnje...

ali sve to na stranu, imidz je bitan... kad je drzava u nato-u, to salje sliku sigurnosti i stabilnosti... investicije druze... nista vise
luckypot

#12495 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by luckypot »

ma tisu to se srbi bore protiv nato imperijalizma, uvijek su imali dobar osjecaj za historiju i izbor neprijatelja :D sifra sjeti se kosova...

ko je protiv nato-a, evo nato-a po bosni i na kosovu koliko hoces, pa juris srpski junaci gdje je petlja? :D
PipiDugaDevetka

#12496 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Ovdje je tema Milorad Dodik, a evo, sam otvorio novu temu: NATO, Srbija, RS,...Region.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=81657
Last edited by PipiDugaDevetka on 09/11/2010 13:24, edited 1 time in total.
muha_sa

#12497 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

luckypot wrote:ma tisu to se srbi bore protiv nato imperijalizma, uvijek su imali dobar osjecaj za historiju i izbor neprijatelja :D sifra sjeti se kosova...

ko je protiv nato-a, evo nato-a po bosni i na kosovu koliko hoces, pa juris srpski junaci gdje je petlja? :D
nek hin vežu za bandJere :D a mogu i za releje :D
luckypot

#12498 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by luckypot »

ja sam ocekivao da ce to uraditi kad kosovo proglasi nezavisnost, a oni otisli u mcdonalds po hamburgere i razbili prozore...pa ne bori se tako protiv imperijalizma :D
kiky

#12499 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kiky »

milorad je black death ...
:D
Hemel

#12500 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

PipiDugaDevetka wrote:Ovdje je tema Milorad Dodik, a evo, sam otvorio novu temu: NATO, Srbija, RS,...Region.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=81657
ma vidis da nam se mico nesto umirio... :? :shock: :D

ili pece rakiju ili su pocele svinjokolje... :oops: :-) :-D
Locked