LOKALNI IZBORI

Post Reply
Penicilin

#76 Re: LOKALNI IZBORI

Post by Penicilin »

ŽIKA_Antić wrote:Centar SBB - Dragan Vikić ubjedljivo vodi
joijo wrote:
Penicilin wrote:Centar?
SDP prvi SBB drugi
??
SA 071

#77 Re: LOKALNI IZBORI

Post by SA 071 »

Amy-Mia wrote:
theTruePath wrote:U Novom Gradu SDA vodi
katastrofa. onaj seljak može samo ovce na ispašu voditi.
Ma Hadzic mi je bio pravo gradsko dijete, fakin, mangup, pa sta mu je to pomoglo? Ili ovaj Suman? Daj ba...
Slusao sam ga i cini mi se da je iskren i odgojen. Malo "papi" kada prica, ali bar ne krivi usta kao Damir. Na kraju krajeva kakve to veze ima, pa u NG ima najmanje "Sarajlija", bitno je da je momak dobar i posten. A da je posteniji od Hadzica ili Sumana, pa to je bar lako. :)
Northstar

#78 Re: LOKALNI IZBORI

Post by Northstar »

SDA je imala najviše vijećnika i u, već, prošlom mandatu :roll:[/quote]
jeste. zato mi opština propada. gdje oni dođu, tu trava ne niče.[/quote]

Buduci da je neko vrijeme vecina u Opcinskom vijecu NG bila iz SDA a nacelnik posljednjih 12 godina iz SDP-a bojim se da se radilo o dvije grupe, da iskoristim Tvoj termin, seljaka koji su imali zajednicki cilj - ne dozvoliti opcini da napreduje. Mi nazalost nemamo neku alternativu jer SBB nije nikakva alternativa, a biraci se nece da odluce za neku stranku tipa Nasa stranka jer unaprijed razmisljaju po matrici "Ovi ne mogu pobijediti pa necemo za njih glasati". Dok se tako promislja mi necemo napraviti korak naprijed vec cemo birati stranke cija se vodstva povezuju sa kriminalom i korupcijom.
ŽIKA_Antić

#79 Re: LOKALNI IZBORI

Post by ŽIKA_Antić »

Stari Grad - Hadžibajrić SBB
Centar - Vikić SBB
Novo Sarajevo - Koldžo SDA
Novi Grad - Efendić SDA
Vogošća -Smajić SDA

zna li iko inf. o Ilidži !?
dječak sa šibicama

#80 Re: LOKALNI IZBORI

Post by dječak sa šibicama »

Eto kako sam i najavljivao, SDP ce se kazniti tako sto ce se masovno glasati za SDA.

I onda kaze nisu istiniti vicevi o Muji i Sulji.

To je cista biografija.
kamen spoticanja

#81 Re: LOKALNI IZBORI

Post by kamen spoticanja »

dječak sa šibicama wrote:Eto kako sam i najavljivao, SDP ce se kazniti tako sto ce se masovno glasati za SDA.

I onda kaze nisu istiniti vicevi o Muji i Sulji.

To je cista biografija.
nama hitno treba vic o zlatku...taj uspije za dvije godine vratiti unazad za 20 godina
addem

#82 Re: LOKALNI IZBORI

Post by addem »

Ako je ovo istina onda je SDP zaista dobio po usima i to zestoko. Izgubiti centar veliki minus.
dječak sa šibicama

#83 Re: LOKALNI IZBORI

Post by dječak sa šibicama »

Zlatko nezlatko, koliko retardiran moras biti pa izaci i glasati za mafijasku organizaciju SDA.

Razumijem nepismene, razumijem delegade budzetlije, ali ostali, ko jos pada na njihovu retoriku jebote... koji idiot moras biti.
Penicilin

#84 Re: LOKALNI IZBORI

Post by Penicilin »

ŽIKA_Antić wrote:Stari Grad - Hadžibajrić SBB
Centar - Vikić SBB
Novo Sarajevo - Koldžo SDA
Novi Grad - Efendić SDA
Vogošća -Smajić SDA

zna li iko inf. o Ilidži !?
Ako je tačno ovo za Centar SDP više neće imati načelnika ni u jednoj opštini u Sarajevu. Kolio čujem loše stoje i u Bihaću.. još samo da vidimo kako će proći sa Tuzlom...
kamen spoticanja

#85 Re: LOKALNI IZBORI

dječak sa šibicama wrote:Zlatko nezlatko, koliko retardiran moras biti pa izaci i glasati za mafijasku organizaciju SDA.

Razumijem nepismene, razumijem delegade budzetlije, ali ostali, ko jos pada na njihovu retoriku jebote... koji idiot moras biti.
de ba...koliko idiot moras biti da ne mozes natjerati idiote da za tebe glasaju...
dakle opet se vracamo na staru luzersku pricu...narod je kriv
samo slucajnog prolaznika ne barchi
leigh

#86 Re: LOKALNI IZBORI

Post by leigh »

Izgleda će SDP dobiti samo Tuzlu i Živinice
madner

#87 Re: LOKALNI IZBORI

Post by madner »

dječak sa šibicama wrote:Zlatko nezlatko, koliko retardiran moras biti pa izaci i glasati za mafijasku organizaciju SDA.

Pa realno, kome je valjala 2010 valja i 2012.

Imperija uzvraca udarac
I sve se poklapa za povratak predsjednika.

:D
FemaleMe

#88 Re: LOKALNI IZBORI

Post by FemaleMe »

Samo se nadam da na Ilidzi nece pobjediti opet SDA - Seljacina Memic. Vrijeme je da SDP zavlada na Ilidzi! To je sve sto imam reci.

I nije mi jasno kako su srbi iz Srbije dolazili u Srebrenicu da glasaju za svoje srbe, bez ikakve dokumentacije i nisu ni prijavljeni tu, ali su dosli da glasaju, bezobrazluk, ko to uopste dozvoli!!
seln

#89 Re: LOKALNI IZBORI

Post by seln »

Slaba izlaznost pokazuje da su glasaci SDP-a apstinirali i to je Zlatku slomilo vrat.
Ni po problema, hebes izbore...kad bi samo otisao.
Arteta

#90 Re: LOKALNI IZBORI

Post by Arteta »

Da stvarno,trebali su glasati za postene SDP-ovce.
kamen spoticanja

#91 Re: LOKALNI IZBORI

seln wrote:Slaba izlaznost pokazuje da su glasaci SDP-a apstinirali i to je Zlatku slomilo vrat.
Ni po problema, hebes izbore...kad bi samo otisao.
nije ba do njega...vidis da su mu prijetili baciti bombu ako pobijedi :roll:
Bosnjak333

#92 Re: LOKALNI IZBORI

Post by Bosnjak333 »

SDA vodi u Bihacu i Novom Gradu,a laz je da Vikic vodi u Centru...
Arteta

#93 Re: LOKALNI IZBORI

Post by Arteta »

leigh wrote:Izgleda će SDP dobiti samo Tuzlu i Živinice
Interesantno je koliko su Zivinice i Banovici blizu,a politicki toliko daleko. :D
swanfilter

#94 Re: LOKALNI IZBORI

Post by swanfilter »

Mislio da ce SDA propasti ko secija nakon ovih izbora, a da ce SDP i SBB podijeliti veliku vecinu.. Slaba prognoza.. Izgleda da se kod Bosnjaka ponovo događa nacionalno buđenje ... :-)
SA 071

#95 Re: LOKALNI IZBORI

Post by SA 071 »

Ma ja ba, to su oni isti idioti koji 2010 izabrase SDP. Al' onda su bili pametni. Samo "oglupise" odjednom. Koliko covjek za dvije godine moze "oglupiti", to je cudo? Dzaba SDP zaposli par hiljada svojih "budzetlija", ni to im nije pomoglo. Zapravo, bas im je to odmoglo! :)
The Realist

#96 Re: LOKALNI IZBORI

Post by The Realist »

FemaleMe wrote:Samo se nadam da na Ilidzi nece pobjediti opet SDA - Seljacina Memic. Vrijeme je da SDP zavlada na Ilidzi! To je sve sto imam reci.

I nije mi jasno kako su srbi iz Srbije dolazili u Srebrenicu da glasaju za svoje srbe, bez ikakve dokumentacije i nisu ni prijavljeni tu, ali su dosli da glasaju, bezobrazluk, ko to uopste dozvoli!!
To ti je taj problem. U NG je SDP vladao 12 godina, ili barem načelnik i nije baš najbolja situacija i naravno da ljudi žele promjene, a ovaj Efendić je dobro zvučao, vidjet ćemo šta će biti (čitam da je dobio).

Kod vas opet obrnuto,..... Hebat ga, samo nam nadanje ostaje, a onda ćemo vidjeti šta će se desiti, a.B.d.!
BegA_

#97 Re: LOKALNI IZBORI

Post by BegA_ »

SDA vodi u Novom Gradu :x Oj Boze dragi... :run:
*mima*

#98 Re: LOKALNI IZBORI

Post by *mima* »

Bosnjak333 wrote:SDA vodi u Bihacu i Novom Gradu,a laz je da Vikic vodi u Centru...

sad sam i ja cula da SDP izgleda vodi u centru
kamen spoticanja

#99 Re: LOKALNI IZBORI

*mima* wrote:
Bosnjak333 wrote:SDA vodi u Bihacu i Novom Gradu,a laz je da Vikic vodi u Centru...

sad sam i ja cula da SDP izgleda vodi u centru
centar sdp,ilidza sda
DougHeffernan

#100 Re: LOKALNI IZBORI

Post by DougHeffernan »

Od ovih koji ne glasasaju (vise od pola birackog tijela) rekao bih da su 70-80% ljevicarski orijentisani...a poslije im krivo sto desnicari stalno pobjedjuju...
Post Reply