ŽIKA_Antić wrote:Centar SBB - Dragan Vikić ubjedljivo vodi
??joijo wrote:SDP prvi SBB drugiPenicilin wrote:Centar?
ŽIKA_Antić wrote:Centar SBB - Dragan Vikić ubjedljivo vodi
??joijo wrote:SDP prvi SBB drugiPenicilin wrote:Centar?
Ma Hadzic mi je bio pravo gradsko dijete, fakin, mangup, pa sta mu je to pomoglo? Ili ovaj Suman? Daj ba...Amy-Mia wrote:katastrofa. onaj seljak može samo ovce na ispašu voditi.theTruePath wrote:U Novom Gradu SDA vodi
nama hitno treba vic o zlatku...taj uspije za dvije godine vratiti unazad za 20 godinadječak sa šibicama wrote:Eto kako sam i najavljivao, SDP ce se kazniti tako sto ce se masovno glasati za SDA.
I onda kaze nisu istiniti vicevi o Muji i Sulji.
To je cista biografija.
Ako je tačno ovo za Centar SDP više neće imati načelnika ni u jednoj opštini u Sarajevu. Kolio čujem loše stoje i u Bihaću.. još samo da vidimo kako će proći sa Tuzlom...ŽIKA_Antić wrote:Stari Grad - Hadžibajrić SBB
Centar - Vikić SBB
Novo Sarajevo - Koldžo SDA
Novi Grad - Efendić SDA
Vogošća -Smajić SDA
zna li iko inf. o Ilidži !?
de ba...koliko idiot moras biti da ne mozes natjerati idiote da za tebe glasaju...dječak sa šibicama wrote:Zlatko nezlatko, koliko retardiran moras biti pa izaci i glasati za mafijasku organizaciju SDA.
Razumijem nepismene, razumijem delegade budzetlije, ali ostali, ko jos pada na njihovu retoriku jebote... koji idiot moras biti.
Pa realno, kome je valjala 2010 valja i 2012.dječak sa šibicama wrote:Zlatko nezlatko, koliko retardiran moras biti pa izaci i glasati za mafijasku organizaciju SDA.
Razumijem nepismene, razumijem delegade budzetlije, ali ostali, ko jos pada na njihovu retoriku jebote... koji idiot moras biti.
Da stvarno,trebali su glasati za postene SDP-ovce.dječak sa šibicama wrote:Zlatko nezlatko, koliko retardiran moras biti pa izaci i glasati za mafijasku organizaciju SDA.
nije ba do njega...vidis da su mu prijetili baciti bombu ako pobijediseln wrote:Slaba izlaznost pokazuje da su glasaci SDP-a apstinirali i to je Zlatku slomilo vrat.
Ni po problema, hebes izbore...kad bi samo otisao.
Interesantno je koliko su Zivinice i Banovici blizu,a politicki toliko daleko.leigh wrote:Izgleda će SDP dobiti samo Tuzlu i Živinice
Ma ja ba, to su oni isti idioti koji 2010 izabrase SDP. Al' onda su bili pametni. Samo "oglupise" odjednom. Koliko covjek za dvije godine moze "oglupiti", to je cudo? Dzaba SDP zaposli par hiljada svojih "budzetlija", ni to im nije pomoglo. Zapravo, bas im je to odmoglo!dječak sa šibicama wrote:Zlatko nezlatko, koliko retardiran moras biti pa izaci i glasati za mafijasku organizaciju SDA.
To ti je taj problem. U NG je SDP vladao 12 godina, ili barem načelnik i nije baš najbolja situacija i naravno da ljudi žele promjene, a ovaj Efendić je dobro zvučao, vidjet ćemo šta će biti (čitam da je dobio).FemaleMe wrote:Samo se nadam da na Ilidzi nece pobjediti opet SDA - Seljacina Memic. Vrijeme je da SDP zavlada na Ilidzi! To je sve sto imam reci.
I nije mi jasno kako su srbi iz Srbije dolazili u Srebrenicu da glasaju za svoje srbe, bez ikakve dokumentacije i nisu ni prijavljeni tu, ali su dosli da glasaju, bezobrazluk, ko to uopste dozvoli!!
Bosnjak333 wrote:SDA vodi u Bihacu i Novom Gradu,a laz je da Vikic vodi u Centru...
centar sdp,ilidza sda*mima* wrote:Bosnjak333 wrote:SDA vodi u Bihacu i Novom Gradu,a laz je da Vikic vodi u Centru...
sad sam i ja cula da SDP izgleda vodi u centru