LOKALNI IZBORI
- Arteta
#126 Re: LOKALNI IZBORI
CItam na Slonu,SDP vodi u Banovicima 
- Hemera
#127 Re: LOKALNI IZBORI
nevjerovatno koliko su ljudi impresionirani klempavom sda strankom na koju su srali i pišali do juče kako su mafija itd.i oept otišli da glasaju
dovoljan dokaz koliko su se uhljebili i zapravo koliko im stranka dobro služi za život
ko normalan glasa za ublehare...
dovoljan dokaz koliko su se uhljebili i zapravo koliko im stranka dobro služi za život
- gidora
#128 Re: LOKALNI IZBORI
Milovan Cicko Bjelica ,ratni profiter pobjedio na Sokocu
"Čupaj kolac ajmo na Sokolac"
"Čupaj kolac ajmo na Sokolac"
-
Orahovo lišće
#129 Re: LOKALNI IZBORI
Ko je dobio u Vitezu, Kiseljaku, Zepču, Srebrenici ?????
- vatrogasac
#130 Re: LOKALNI IZBORI
SDA osvojila 7 od 9 sarajevskih općina!
Portal Vijesti.ba saznaje da su kandidati SDA za načelnike osvojili 7 načelničkih mjesta od 9 u sarajevskim općinama, dakle sve osim općina Stari Grad, gdje vodi kandidat SBB-a i općini Centar, gdje vodi SDP-ov kandidat.
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/10920 ... pcina.html
Portal Vijesti.ba saznaje da su kandidati SDA za načelnike osvojili 7 načelničkih mjesta od 9 u sarajevskim općinama, dakle sve osim općina Stari Grad, gdje vodi kandidat SBB-a i općini Centar, gdje vodi SDP-ov kandidat.
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/10920 ... pcina.html
- arte.fakt
#131 Re: LOKALNI IZBORI
prema mojim info iz viteza SDA je pobijedila u vitezu ...Orahovo lišće wrote:Ko je dobio u Vitezu, Kiseljaku, Zepču, Srebrenici ?????
-
Orahovo lišće
#132 Re: LOKALNI IZBORI
da je u sda covjek kao rahmetli Alija 99 % Bosnjaka bi glasalo za SDA !!!!
-
The Realist
#133 Re: LOKALNI IZBORI
Od tih ljudi nemam ništa, čak mi prijatelji i poznanici u SDP-u i SBB-u, ništa nisam dobio od SDA, NIKADA, pa sam opet glasao za njihovog kandidata za načelnika u Novom Gradu. SDP-ovi mi se nisu svidjeli, ovaj SDA-ov mi izgleda dobar. Naravno da ne znam kakav ću biti, ali moram gledati šta će biti dobro za mene i moju porodicu, tj. glasati za one za koje mislim da će neki napredak donijeti u ovoj opštini, tj. koji će riješiti probleme koji su meni najbitniji u ovom momentu.Hemera wrote:nevjerovatno koliko su ljudi impresionirani klempavom sda strankom na koju su srali i pišali do juče kako su mafija itd.i oept otišli da glasaju
A mene samo zanima odakle pravo vama (ima vas dosta) da vrijeđate populaciju koja glasa za određenu stranku, pogotovo kada oni "vaši" ništa ne prave u nekim opštinama. Koja prepotentnost, nevjerovatno
-
Ponosan
#134 Re: LOKALNI IZBORI
Za izborni krah SDP-a kriv je samo njihov reketas Lagumdzija,neka vrate Komsica i ostalu elitu a izbace gamad i onda ce stvari doci na svoje,ovako Zlaja krupnim koracima unistava SDP-nekada jedinu alternativu!
-
Bosnjak333
#135 Re: LOKALNI IZBORI
Nemoguce...arte.fakt wrote:prema mojim info iz viteza SDA je pobijedila u vitezu ...Orahovo lišće wrote:Ko je dobio u Vitezu, Kiseljaku, Zepču, Srebrenici ?????
- kamen spoticanja
#136 Re: LOKALNI IZBORI
u ZDK sve bosnjacke opstine uzela SDA izuzev breze i doboj juga..u brezi isto odmetnuti sda-ovac
-
Bosnjak333
#137 Re: LOKALNI IZBORI
Mislis Gracanici...vatrogasac wrote:Vrlo vjerovatno i u Gradačcu.Bosnjak333 wrote:SBB ce izgleda uzeti samo u Gorazdu i Starom Gradu,a SDP u Zivinicama,Tuzli i Centru...
- Better Man
#138 Re: LOKALNI IZBORI
Večina glasača u BiH nema pojma o izborima i glasanju i trebalo bi ih poslati na edukaciju ili trajno zabraniti glasanje! Danas su održani lokalni izbori oni nemaju veze sa višim nivoima vlasti i onim što se dešavalo u zadnje 2 godine! Danas su glasači trebali isključivo da se fokusiraju na to šta je za njih uradio aktuelni načelnik u zadnje 4 godine i večina u općinskom vijeću i da prema tome glasaju, a ne prema tome šta se dešavalo na Državnom, entitetskom i kantonalnim nivoima!Penicilin wrote:Bolje pitanje je koliko moraš biti retardiran da glasaš za SDP? Ta stranka je za dvije godine pokazala ono što niko nije mogao da vjeruje a to je da neko može biti gori od SDA.. Najveća greška SDPa je upravo u toj aroganciji koju ti reflektiraš a to je da ih narod neće kazniti isto kao što je kaznio i SDA kad je na prošlim izborima doveo na vlast SDP..dječak sa šibicama wrote:Zlatko nezlatko, koliko retardiran moras biti pa izaci i glasati za mafijasku organizaciju SDA.
Razumijem nepismene, razumijem delegade budzetlije, ali ostali, ko jos pada na njihovu retoriku jebote... koji idiot moras biti.
Mislim da je upravo najbolja stvar koja nam se mogla desiti to da glasaćko tijelo počne da kažnjava i da konačno natjera stranke da to počnu uvažavati u svom političkom djelovanju. Neće to baš preko noći ali očigledno da se neke stvari postepeno mjenjaju.
Last edited by Better Man on 07/10/2012 21:47, edited 1 time in total.
-
Orahovo lišće
#139 Re: LOKALNI IZBORI
arte.fakt wrote:prema mojim info iz viteza SDA je pobijedila u vitezu ...Orahovo lišće wrote:Ko je dobio u Vitezu, Kiseljaku, Zepču, Srebrenici ?????
malo mi cudno al haj..
-
The Realist
#141 Re: LOKALNI IZBORI
Tako sam i glasao, pa "me" nazivaju idiotima i slično.Better Man wrote: Večina glasača u BiH nema pojma o izborima i glasanju i trebalo bi ih poslati na edukaciju ili trajno zabraniti glasanje! Danas su održani opći izbori oni nemaju veze sa višim nivoima vlasti i onim što se dešavalo u zadnje 2 godine! Danas su glasači trebali isključivo da se fokusiraju na to šta je za njih uradio aktuelni načelnik u zadnje 4 godine i večina u općinskom vijeću i da prema tome glasaju, a ne prema tome šta se dešavalo na Državnom, entitetskom i kantonalnim nivoima!
- Arteta
#142 Re: LOKALNI IZBORI
Sta je sa Velikom Kladusom? 
- arte.fakt
#143 Re: LOKALNI IZBORI
info sam dobio od visoko pozicioniranog zvanicnka protivnicke strankeBosnjak333 wrote:Nemoguce...arte.fakt wrote:prema mojim info iz viteza SDA je pobijedila u vitezu ...Orahovo lišće wrote:Ko je dobio u Vitezu, Kiseljaku, Zepču, Srebrenici ?????
-
MUNAFIK
#144 Re: LOKALNI IZBORI
Bosnjak333 wrote:SBB ce izgleda uzeti samo u Gorazdu i Starom Gradu,a SDP u Zivinicama,Tuzli i Centru...
A ni u Starom Gradu ni u Gorazdu to nisu SBB nacelnici... Zna se ciji su to ljudi...
- gidora
#145 Re: LOKALNI IZBORI
SDA je armirani beton.Ovo ostalo u čitavoj BiH sve go fićfirić
Sve čestitke za SDA

Sve čestitke za SDA
- Hemera
#146 Re: LOKALNI IZBORI
Koja prepotentnost i napuhanost novopečenih birača u Novom Gradu,kojima mjesto prebivališta do juče isti nije ni bio.The Realist wrote:Od tih ljudi nemam ništa, čak mi prijatelji i poznanici u SDP-u i SBB-u, ništa nisam dobio od SDA, NIKADA, pa sam opet glasao za njihovog kandidata za načelnika u Novom Gradu. SDP-ovi mi se nisu svidjeli, ovaj SDA-ov mi izgleda dobar. Naravno da ne znam kakav ću biti, ali moram gledati šta će biti dobro za mene i moju porodicu, tj. glasati za one za koje mislim da će neki napredak donijeti u ovoj opštini, tj. koji će riješiti probleme koji su meni najbitniji u ovom momentu.Hemera wrote:nevjerovatno koliko su ljudi impresionirani klempavom sda strankom na koju su srali i pišali do juče kako su mafija itd.i oept otišli da glasaju
A mene samo zanima odakle pravo vama (ima vas dosta) da vrijeđate populaciju koja glasa za određenu stranku, pogotovo kada oni "vaši" ništa ne prave u nekim opštinama. Koja prepotentnost, nevjerovatno.
Kad saznaš ko je "vaši" tj."moj" možeš dati komentar.Vidjećemo kako će novopečena mlada snaga ubleharske SDA stranke se snaći na terenu po instrukcijama odozgo.Može samo biti gore i od Hadžića i Šumana.
Da vidimo kako će na lokalnom nivou obezbijediti trinaeste penzije,izgradnje saobraćajnica itd.
Last edited by Hemera on 07/10/2012 21:35, edited 1 time in total.
- truts
#147 Re: LOKALNI IZBORI
ajd samo da ne pobjedi onaj SDA-ovac, ne zna ni pričat kako treba, Hašim i Rifet su za mene najbolje opcije!!R_v_P20 wrote:Zavidovicani nisu nornalni fakat (i ja sam iz zdica) kandidat SBIH za načelnika općine Zavidovići Hašim Mujanović !
-
joijo
#149 Re: LOKALNI IZBORI
HDZ gubi u Jajcu, Kiseljaku i Vitezu.
A jos i u Busovaci i Travniku....
A jos i u Busovaci i Travniku....
Last edited by joijo on 07/10/2012 21:36, edited 1 time in total.
- kamen spoticanja
#150 Re: LOKALNI IZBORI
sda uzela zavidovicetruts wrote:ajd samo da ne pobjedi onaj SDA-ovac, ne zna ni pričat kako treba, Hašim i Rifet su za mene najbolje opcije!!R_v_P20 wrote:Zavidovicani nisu nornalni fakat (i ja sam iz zdica) kandidat SBIH za načelnika općine Zavidovići Hašim Mujanović !