LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
-
Bosnjak333
#826 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ja sam dzamiju zbog SBB-a morao mijenjati jer je hodza poceo srati i pricao hvalospjeve o Fahri,a pljuvati po SDA.Pozivao narod u SBB,a ja mislim da je i za to kriva SDA.Za politiku ne bi trebalo biti mjesta u dzamiji,ali Fahro salje svoju poslusnike da pripovjedju kad on nije vjerski obrazovan.
-
Doktor29
#827 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Gdje se nalazi ovo naselje????REXONI wrote:jeste ali molim te samo da odeš samnom u pofliće pa da ti dovedem žive svjedoke da vidiš je li ovo istina. Možeš se ti sam raspitati je li dijelio po pofalićima, velešičima pa tamo sve do Buča Potoka. Samo se raspitaj.Bosnjak333 wrote:Samo reci je li ovo iz Avaza?REXONI wrote:Koldžo novcem iz općinske kase kupuje glasove građana
Načelnik ovih dana posjećuje penzionere
Koldžo: Dijeli podobnima Kako se bliže izbori, načelnik općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo ovih dana zajedno s ostalim kadrovima iz SDA obilazi mjesne zajednice i posjećuje penzionere koji su simpatizeri ove stranke. Tu ne bi bilo ništa čudno da im prilikom posjete šakom i kapom u svoje i ime SDA ne dijeli novac iz općinske kase, koju pune porezni obveznici, podstičući ih tako da mu i na ovim izborima daju glas.
- Načelnik zajedno s ljudima iz MZ ide od kuće do kuće i podmićuje penzionere sa 30 ili 50 KM da glasaju za njega. Što je još gore, on njima dijeli novac iz granta koji svakako pripada toj populaciji. To je novac građana Sarajeva, a ne njegov, da ga svojata.
Kad bude iz svog džepa dijelio pare, neka tako i govori. Na svu sreću, narod dobro zna šta oni rade i kakvim se stvarima bavi čovjek koji je 16 godina u politici.
-
Doktor29
#828 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Sposla wrote:Decko sta god da je istinito je a ti sad sto nemas sta da kazes pa se ko balavac ponasas to je tvojeDoktor29 wrote:Sad si napisao da je analiza crno na bijeloSposla wrote:100% si upravu tebe ne zanima ni istina![]()
Ovo je statistika a ona ne lazeZnaci treba Vas kazniti
OPET !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da ponovimo:
Sad si napisao da je analiza crno na bijelo
Ajde ti pobjedi vlastitu nepismenost, onda beznadje pa cemo svi skupa u Bolju buducnost
-
greenpack2
#829 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
I ja sam se pitao isto ali sam nakon razgovora sa rajom odlučio glasati za Šumana. Kaži momak je pošten, dobar, pomaže raji i radi ko doksa (bolje od Damira Hadžića) zato respect i moj glas ide njemu:tutku wrote:U mojoj opcini, Novom Gradu, cujem da ce biti napeto izmedju Sumana i Efendica, nisam pratio dosadasnji rad Sumana na ovoj funkciji tako da stvarno ne znam koga podrzati. Zna li neko vise o ovim kandidatima pa da na osnovu necega imam uvid u njihov kvalitet.
-
Doktor29
#830 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
I ja sam se raspitivao, pa sam saznao da je za vozaca uposlio bivseg osudjenika za pljacku Interexa (dvije godine robijao ), a primjetio sam da radi u zadnje vrijeme, opstinsku lovu dijeli ko lud, na bicikla, na prozoregreenpack2 wrote:I ja sam se pitao isto ali sam nakon razgovora sa rajom odlučio glasati za Šumana. Kaži momak je pošten, dobar, pomaže raji i radi ko doksa (bolje od Damira Hadžića) zato respect i moj glas ide njemu:tutku wrote:U mojoj opcini, Novom Gradu, cujem da ce biti napeto izmedju Sumana i Efendica, nisam pratio dosadasnji rad Sumana na ovoj funkciji tako da stvarno ne znam koga podrzati. Zna li neko vise o ovim kandidatima pa da na osnovu necega imam uvid u njihov kvalitet.
-
Doktor29
#831 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ma kako da on pogrijesi, zna on razliku izmedju Vogosce i IlidjeREXONI wrote:Ovo ti je na Ilidži ona dvorana
-
greenpack2
#832 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
FTV wrote:Aner Suman v.d. nacelnik Novog Grada SDP) je 1980 godiste i bio na birou do neki dan ( radno iskustvo 0) tako da ne pricate gluposti oko kandidata iz SDA kako je mlad ( mada ovaj SDP-ovac izgleda ko da mu je 45 ) Dalje, Sumanov divni vozac je PIPA sa Dobrinje ( oružana pljacka interex), u dvije godine izglasano mu nepovjerenje u vijecu pa je smjenjivan sa mjesta predsjedavajuceg.
Nije mogao kontrolisat vijece, kako bi tek opcinu!
Ma jarane ba nemaš ti pojma. Šuman je pravi momak i radi ko doksa (raspitaj se malo kako radi po terenu) bolji je od Damira Hadžića i zato respect. Ja sam inače glasao za SDA, ali sada glasam za Šumana.
-
Doktor29
#833 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
greenpack2 wrote:FTV wrote:Aner Suman v.d. nacelnik Novog Grada SDP) je 1980 godiste i bio na birou do neki dan ( radno iskustvo 0) tako da ne pricate gluposti oko kandidata iz SDA kako je mlad ( mada ovaj SDP-ovac izgleda ko da mu je 45 ) Dalje, Sumanov divni vozac je PIPA sa Dobrinje ( oružana pljacka interex), u dvije godine izglasano mu nepovjerenje u vijecu pa je smjenjivan sa mjesta predsjedavajuceg.
Nije mogao kontrolisat vijece, kako bi tek opcinu!
Ma jarane ba nemaš ti pojma. Šuman je pravi momak i radi ko doksa (raspitaj se malo kako radi po terenu) bolji je od Damira Hadžića i zato respect. Ja sam inače glasao za SDA, ali sada glasam za Šumana.
- drag_gost
#834 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ovo kao da gledas neki dobar film o Istocnonjemackoj Stazi gardi.
Salu na stranu, treba dati nekim novim facama priliku. Nisam do sada glasao, osim prosli put za Koldzu, ali sad cu sada definitivno za SBB. Ne vjerujem da su gori od ovih sada. Nemojte da me sad optuzujete da radim za nekoga, molim vas, ionako ovu temu skoro da ne pratim. 
-
Bosnjak333
#835 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Vidis kakvi su im clanovi stranke na forumu ovdje,kako prosipaju lazi i pisu nekvalitetne i nepismene clanke.drag_gost wrote:Ovo kao da gledas neki dobar film o Istocnonjemackoj Stazi gardi.Salu na stranu, treba dati nekim novim facama priliku. Nisam do sada glasao, osim prosli put za Koldzu, ali sad cu sada definitivno za SBB. Ne vjerujem da su gori od ovih sada. Nemojte da me sad optuzujete da radim za nekoga, molim vas, ionako ovu temu skoro da ne pratim.
-
AmirZ
#836 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
REXONI wrote:Samo istine radi, načelnik Koldžo pomaže na taj nacin najugrozeniju kategoriju od kada je postao nacelnik. Iz godine u godinu od 2007.-e. i kakve to onda ima veze sa izbornom kampanjom? Citajuci komentare nekih persona na ovome forumu najbolji nacelnici su oni koji nista ne rade i nikome nista ne daju.Bosnjak333 wrote:Samo reci je li ovo iz Avaza?REXONI wrote:Koldžo novcem iz općinske kase kupuje glasove građana
Koldžo: Dijeli podobnima Kako se bliže izbori, načelnik općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo ovih dana zajedno s ostalim kadrovima iz SDA obilazi mjesne zajednice i posjećuje penzionere koji su simpatizeri ove stranke. Tu ne bi bilo ništa čudno da im prilikom posjete šakom i kapom u svoje i ime SDA ne dijeli novac iz općinske kase, koju pune porezni obveznici, podstičući ih tako da mu i na ovim izborima daju glas.
- Načelnik zajedno s ljudima iz MZ ide od kuće do kuće i podmićuje penzionere sa 30 ili 50 KM da glasaju za njega. Što je još gore, on njima dijeli novac iz granta koji svakako pripada toj populaciji. To je novac građana Sarajeva, a ne njegov, da ga svojata.
Kad bude iz svog džepa dijelio pare, neka tako i govori. Na svu sreću, narod dobro zna šta oni rade i kakvim se stvarima bavi čovjek koji je 16 godina u politici.
jeste ali molim te samo da odeš samnom u pofliće pa da ti dovedem žive svjedoke da vidiš je li ovo istina. Možeš se ti sam raspitati je li dijelio po pofalićima, velešičima pa tamo sve do Buča Potoka. Samo se raspitaj.
- Dionysios
#837 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
...
Last edited by Dionysios on 28/03/2021 23:40, edited 1 time in total.
- Čovjek
#838 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Radončić Putem Štamparije Dnevnog Avaza svaki dan građanima naplaćuje svoje laži simbolično 1 KM.REXONI wrote:Koldžo novcem iz općinske kase kupuje glasove građana
Radončić je premašio Braću Green, oni su napisali neke bajke, ali Radončić ih izmišlja godinama iz dana u dan...
- vatrogasac
#839 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
TEVHID SEHIDIMA ILIDZA 17.06.2011. Kada se obilježava godišnjica poginulim borcima i šehidima red je da bude prisutan i načelnik i da se obrati skupu samo što je ovaj skup takav da se mogao održati u nekoj većoj kući.REXONI wrote:http://www.youtube.com/watch?v=RhiyFTRBb7A
Evo kako se na Ilidži iskorištavaju Džamije molim Vas samo da pogledate snimak.
-
Doktor29
#840 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
On ne prenosi vijesti, on ih prozvodiČovjek wrote:Radončić Putem Štamparije Dnevnog Avaza svaki dan građanima naplaćuje svoje laži simbolično 1 KM.REXONI wrote:Koldžo novcem iz općinske kase kupuje glasove građana
Radončić je premašio Braću Green, oni su napisali neke bajke, ali Radončić ih izmišlja godinama iz dana u dan...
P.S. Sad ce navaliti na tebe
-
Bosnjak333
#841 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Pokrenuta istraga protiv funkcionera SBB-a Mirsada Djuguma zbog sukoba interesa.
-
Bosnjak333
#842 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Kako da volim kad vidim ove prodane duse koje su do juce branile SDA(za pare),a onda kad je Fahro uvecao ponudu presle na drugu stranu i napadaju stranku koja im je dala sve.SDA nije cvijece,ali jednostavno nije partija sastavljena od otpada...REXONI wrote:Ja ne znam zašto toliko ne voliš SBB pa nova smo politička organizacija koja ima 90 % članstva koje se nikad nigdje nije prije bavilo politikom. ja se s tobom slažem da se trebaju političari primaknuti narodu ali da idu na teravije ili bilo gdje u Džamije i da drže neke govore bljak. To je moje mišljenje da ne treba iskorištavati Bar te trenutke.
-
Bosnjak333
#843 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Gdje radU clanovi SBB-a?Sposla wrote:Ma kakav je to nacelnik frajer radu u FK zeljeznicar a nece dobiti glasova ni od navijaca xDDionysios wrote:Dzelaludin Muharemovic kandidat za nacelnika? U SDP-u je izgleda bas losa situacija
-
Doktor29
#844 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
http://www.youtube.com/watch?v=x0SQHhNjnJ0
Ovako nekako ja zamisljam Radoncica i njegove clanove, ovako mu se ulizuju

Ovako nekako ja zamisljam Radoncica i njegove clanove, ovako mu se ulizuju
-
Doktor29
#845 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
U PoflicimaBosnjak333 wrote:Gdje radU clanovi SBB-a?Sposla wrote:Ma kakav je to nacelnik frajer radu u FK zeljeznicar a nece dobiti glasova ni od navijaca xDDionysios wrote:Dzelaludin Muharemovic kandidat za nacelnika? U SDP-u je izgleda bas losa situacija
-
showman
#846 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Mirsad Čomaga
ispred SDP-a.
-
Doktor29
#847 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
showman wrote:Mirsad Čomaga![]()
![]()
ispred SDP-a.
Nema veze, bar su rijesili pitanje pjevaca na predizbornim skupovima
- vatrogasac
#848 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
REXONI wrote:Hoću da vam se javno pohvalim da Predsjednik Željko Komšić prelazi u SBB BiH. Svaka čast Željko pravi potez.
-
Doktor29
#849 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Jos jedanNavodno wrote:Samo moram priznati da SBB – u treba dati šansu, jer promijene na političkoj sceni nisu nužno loše i malo svježine nam neće škoditi.
-
mistek
#850 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Traži se pristaša SBB sa više od 7 postova na forumu